Menu
 

Topic:

Behoorlijk in de nesten.....

Anoniem  schreef op: 20-06-2013 00:14:30
Oh meiden volgens mij heb ik grote problemen, een tijd terug heeft een familielid gevraagd of ik tijdelijk de auto op mijn naam kon hebben i.v.m financien tot dat diegene werk weer had.
ik kreeg direct geld voor de eerste drie maanden, krijg ondertussen nog van een half jaar. Maar op dit moment vind ik dat nog niet het ergste, nu heeft diegene in december een behoorlijke boete gehad en steeds niet betaald, terwijl ik telkens weer vroeg. Nu had ik gisteren een dwangbevel in de bus liggen, want dat komt hier binnen omdat hij nog op mijn naam staat.
help hoe kan ik dit doen, ben ik dan echt de sjaak nu..........kan er niet van slapen en loop met buikpijn rond.
Ik weet dat diegene dan waarschijnlijk de auto moet verkopen maar ja dan is het werk ook afgelopen, help iemand raad?
 
Quote
Navigatie
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Anoniem  schreef op: 20-06-2013 00:18:14
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Kim83  schreef op: 20-06-2013 00:32:11
Als diegene niet betaald en ook die boete niet regeld zou ikzelf gewoon die auto verkopen om er vanaf te zijn. Staat toch op jou naam. Het is niet de bedoeling dat jij in de shit komt door een ander.
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Anoniem  schreef op: 20-06-2013 00:46:52
Maar de auto staat hier niet, heb er nog nooit in gereden en heb dat deel drie ook niet dus kan hem dan Volgens mij niet eens verkopen zonder dat deel.
Denk je dat je iets goeds doet voor iemand........
Als het deze week niet betaald word halen ze hier spullen uit huis........wil het liefst nu een potje heel hard gillen
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Kim83  schreef op: 20-06-2013 01:02:05
Gewoon op marktplaats zetten met hun adres haha.
Kan me voorstellen dat je hier niet op zit te wachten pff
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Anoniem  schreef op: 20-06-2013 01:28:41
Ik heb net dat deurwaarders kantoor maar gemaild en verhaal uitgelegd, ennu hopen dat die er iets mee willen doen
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Caithy  schreef op: 20-06-2013 08:00:12
Volgens mij zou je hem ook nog als gestolen opkunnen geven! Zou idd direct deel 3 opnieuw opvragen! En voordat je een dwangbevel krijgt, is er echt wel wat tijd overheen gegaan, nu is het echt tijd om actie te ondernemen!
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Mamajenti  schreef op: 20-06-2013 08:04:16
Nou, het vervelende met CJIB is dat zij zelf een herinnering en een aanmaning sturen. En daarna gaat het meteen door naar deurwaarder, die meteen naar de rechter gaat. Eigenlijk heeft die deurwaarder bij voorhand al de toestemming van de rechter.

Ik ben bang dat je zult moeten betalen. De auto kan je ook nog in beslag laten nemen, mocht hij genoeg waard zijn. Dan moet je ze alleen wel even laten weten waar hij is
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Monica Mv 2  schreef op: 20-06-2013 08:10:58
En als die klojo slim is zet hij gauw de auto op zijn naam en zit jij met de kosten van het laatste half jaar te kijken. Omdat hij alle papieren heeft.

 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Boterbloem  schreef op: 20-06-2013 08:15:41
Idd zorgen dat je die auto krijgt en zo snel mogelijk verkopen. Ongelooflijk dat je iemand uit de brand helpt en dat ze gerust jou huis laten leeghalen. Je hebt wel contact gehad? wat zei diegene erover (die de auto heeft)
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Son  schreef op: 20-06-2013 08:20:11
Van je familie moet je het hebben

wat een klote streek.
Sterkte er mee
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Mariette35  schreef op: 20-06-2013 08:26:10
Ik heb jaren terug hetzelfde gehad en helaas blijf jij aansprakelijk
voor de boete zolang die persoon hem niet betaald. Je kunt proberen
om duw auto te gaan verkopen maar of je er veel mee opschiet? Ik weet het
niet, ligt aan de hoogte van de boeten en wat de waarde van de auto is.
Sterkte!
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 20-06-2013 08:30:49
Ik heb het gehad met een zogenaamde beste vriendin die notabene bij de bevalling van joris aanwezig is geweest. Ik met mijn stomme kop wetende dat ik zo vreselijk dom was. Maar goed ik dacht dat ze wel te vertrouwen was. Maart op mijn naam belasting en verzekering niet betaald daar kwam ik ja 2 maand achter heb toen gezegd als die auto niet snel van mijn naam is ik de politie inschakel dit betekende dus ook einde vriendschap. Ook had ze spullen op mijn naam besteld en de factuur naar mijn adres gestuurd en het ergste was dit alles was 1,5 jaar geleden ze wist van onze situatie tot op heden heb ik nooit iets terug gezien. Die spullen was bij een speelgoedwinkel dat heb ik gelukkig goed kunnen draaien was ook een bedrag van 180 euro. En de beslasting en verzekering kostte me bij elkaar 230 euro ongeveer het bangste was ik nog dat het rdw een steekproef doet inv onverzekerd rondrijden dan kun je dus en boete er boven op krijgen van 306 euro he. Echt ga actie ondernemen ook al denk je ja maar geen auto geen baan ja maar jij zit straks nog dieper in de nesten hoor. Zo ik moest hier even oo reageren ga nu jurre naar school brengen.
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Boterbloem  schreef op: 20-06-2013 08:44:29

Oh voor wat betreft het werk: dat is natuurlijk wel erg, dat dat stopt voor deze persoon.


MAAR ik denk dat het een heel verschil maakt (geen idee hoe het is gegaan) als die persoon bij je is geweest met de mededeling: het spijt me, ik heb het geld niet, wil je meedenken hoe we dit het beste kunnen oplossen?
Of dat diegene jou met de gebakken peren laat zitten.

Ik kan ontzettend ver meedenken met mensen en ga ook vaak ver in het helpen, maar ik vind dat de houding van de ander erg belangrijk is. Stel deze persoon laat je er gewoon mee zitten in de zin van: jou probleem en ik ga lekker verder met mijn leven, dan denk ik dat je met het helpen niet ver komt. Deze mensen zijn er nog niet klaar voor om doeltreffend geholpen te worden. Ik hoef geen dank je wels enzovoort, maar ik verwacht geen nadelige gevolgen voor mijzelf.

Als die auto wel op de naam van deze persoon stond had die ook zelf het probleem gehad en mogelijk geen auto meer. Zo zou deze persoon deze situatie ook moeten benaderen: wat als het wel op mijn naam stond.

 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Fransje72  schreef op: 20-06-2013 17:01:05
Je kan via internet gewoon nieuwe papieren bestellen. Je hebt dan wel een bepaalde code oid nodig. Kost iets van €12 en een paar dagen later heb je ht binnn. Ik zou de auto ook te koop zetten. Wil graag mensn helpen, maar dit zou me te ver gaan. Succes  en nu actie ondernemen
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Bettie  schreef op: 20-06-2013 19:44:10
Heb je nog wat van de deurwaarder gehoord op je mail?!
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Debbel79  schreef op: 20-06-2013 21:57:09
ik ga ervanuit dat je een rijbewijs nr, kopie ID, oid moet hebben om een deel 3 aan te kunnen vragen. anders zou iedere inbreker zomaar een deel3 aan kunnen vragen.
mij lijkt dst hier over nagedacht is.

ik zou nasr die persoon toegaan. eisen dat ie NU betaslt en anders laptop, ipaf, tv of wat dan ook uit huis halen bij hem en die gebruiken voor verkoop of schuldeisers.

en daarna had ik hem ff een rake tik gegeven. kom nou....
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Lisje  schreef op: 20-06-2013 22:12:19
Ik heb deel 3 laatst bij het rdw aangevraagd, paar dagen later binnen en kostte rond de 30 euro, maar vraag me af of je wat aan deel 3 hebt als je de auto niet hebt en de sleutel niet, hoe moet je die krijgen dan. Zal die ook vast niet zo geven. Maar als ze je huis willen legen halen zou ik ze wel het adres geven waar de auto staat. Dit is een kl*te streek.
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Made  schreef op: 20-06-2013 22:22:36
moet je niet tegelijkertijd je nummerbord veranderen als je een nieuwe kenteken gaat halen? Dan krijg je er een nummerjte op toch?
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Anoniem  schreef op: 20-06-2013 22:38:05
Sorry voor de late reactie meiden, ik moest werken vandaag. Op de mail heb ik nog geen antwoord gekregen en kan morgen ook niet bellen omdat ik op mijn werk zit. Echt ik wil wel van alles doen maar weet niet hoe ondanks de adviezen hier. Heb in de mail naar de deurwaarder wel diegene zijn adres gegevens en telefoonnummer meegestuurd. Heb ook tegen familielid gezegd dat hij er achteraan moest gaan maar heeft momenteel geen telefoon etc. Kan ik de shit oplossen voor een ander gaat om bedrag van zo'n 600 euro
Denk je iets goeds te doen voor een ander 
 
Quote
RE: Behoorlijk in de nesten.....
Debbel79  schreef op: 13-07-2013 20:07:25
ben ook wel benieuwd eigenlijk
 
Quote
Navigatie


Reageren op Behoorlijk in de nesten.....
Naam
Bericht