Menu
 

Topic:

Ikea

Kolibrie  schreef op: 17-06-2013 16:46:57
Hoe krijg ik nou toch mijn man mee naar de Ikea?? Ik snap er niets van ik vind die winkel helemaal leuk en top... Ik snap echt niet dat hij er niet heen wil!! Wie wil dat nou niet?? Ik kan best zelf heenrijden met onze auto vanavond maar ik vind het niet gezellig alleen en iedere keer als ik met mijn man ga loopt hij te mopperen en wil zo snel mogelijk naar buiten... Hebben jullie dat probleem ook?? En wie gaat er mee naar de Ikea vanavond?! 
 
Quote
Navigatie
RE: Ikea
Mamaloes  schreef op: 17-06-2013 22:17:52
Mijn man is juist helemaal gek op Ikea!! We hebben er zaterdag nog een paar uur geshopt! Heerlijk gegeten in het restaurant ook... Tis bijna een uitje voor ons haha!
 
Quote
RE: Ikea
Bepje  schreef op: 17-06-2013 23:03:20
Ik ben eind van de middag nog even geweest toevallig, maar dan een andere. Ik ga mooit met mijn man, daar komt alleen maar ruzie van haha. Hij heeft een hekel aan winkelen en zeker aan de ikea. Ik sleep hem niet mee en hij zeurt niet als ik ga.
 
Quote
RE: Ikea
Bettie  schreef op: 17-06-2013 23:07:50
Manlief is ook niet zo Ikea gek. Als ik ga, ga ik óf alleen óf met mijn 4-jarige zoon. Die vindt de Ikea helemaal geweldig. Eerst alle kamertjes bekijken én uitproberen. Vervolgens halverwege in het restaurant samen iets smikkelen en dan de 2e helft incl. kinderafdeling doen. Succes is altijd verzekerd om met hem samen te gaan.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ikea
Naam
Bericht