Menu
 

Topic:

Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel

Hope  schreef op: 03-01-2012 10:32:15
Hier maar verder gaan dan??? Lijkt me wel een leuk nieuw plekkie
 
Quote
Navigatie
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 10-05-2012 12:37:42
Hallo hoe gaat het met je? Valt het nog mee allemaal? Ik denk inderdaad er aan vast moet houden dat de klier schoon is. Al zou me dat heel moeilijk lijken, nu zit je er nog midden in en wordt je goed in de gaten gehouden. Ik zou daarna vreselijk aan me lichaam gaan twijfelen. Maar daar moet je nu nog maar niet aan denken. En van het goede uit gaan.
Ik ben een tijd niet geweest, heb het mega druk en onze week vakantie. Het was heerlijk nu hebben ze nog een week vrij, bij jullie?

Ik heb mijn auto verkocht, die was echt op. Kreeg er geen reet voor terug. Nu wil ik van de Winter een andere zonder kan ik niet. Je moet niet alle sporten op gaan schrijven Dan wrijf je het wel heel erg erin dat ik niet zonder kan. Nu heb ik momenteel geen hockey meer, Zomer stop. Ballet doet Charlotte tijdelijk niet totdat het beter met haar gaat! En musical is hier op loop afstaand en meestal is San dan thuis met de auto.

Met Charlot is het een week slecht gegaan, zo ziek ze weer was. Ziekenhuis geweest omdat ik het niet meer wist. Daar konden ze ook weinig voor haar doen omdat haar afweersysteem zo lag is, en de bloeddruk te lag blijft waar ze niks aan kunnen doen. Thuis gingen we gelijk op vakantie, en het ging goed met haar. Zon doet haar goed, nu een paar dagen thuis merk je dat ze weer in haar eigen patroon terug valt. Het blijft moeilijk en zwaar, ik hoop dat we over een aantal weken weten wat er in dat hoofd omgaat. Therapie voor kinderen vraagt meer tijd dan bij grotere. Voor nu kunnen ze er nog niks over zeggen.

We gaan over een paar weken in een huisje van Centerparcs Limburg Vaals geloof ik dat het heet. Ik weet het niet eens precies hoe het park heet. Voor mijn hoeven al die vakantie's niet zo. Als ik er eenmaal ben vind ik het niet erg, maar het inpakken is het niet helemaal.

Maandag word ik opgenomen in het ziekenhuis, hopelijk kan in 's avonds weer naar huis. Dan hebben we dat ook weer gehad.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 15-05-2012 21:18:48
Was je in Italië geweest met deze vakantie dan? Ik dacht dat je dat van de zomer ging doen. Maar dat was wel even lekker dan denk ik.

Haha, ja toch een auto van de winter? Ik zou ook niet zonder kunnen hoor. Zou gek worden! Hier is nog steeds iets niet goed aan mijn auto, hij stottert. Maar ik word al pissig als ik denk dat hij wéér naar de garage moet. Erg eigenlijk toch hihi.
Hoe kan het nou toch dat het met Charlotte wel goed gaat op vakantie? Zou het zijn omdat jullie dan allemaal bij elkaar zijn? Is er op school verder niets aan de hand? Ik hoop zo dat het inderdaad over een tijdje allemaal duidelijk wordt. Het is wel goed dat je het nu al aanpakt, anders wordt dit op latere leeftijd misschien een probleem.

Ben je nu gisteren in het ziekenhuis geweest? Wanneer krijg je de uitslagen dan? Moesten ze de hele dag onderzoeken bij je doen of zo, dat je een hele dag moest blijven en hebben ze dan eindelijk eens ALLES meteen tegelijk onderzocht? Kan me voorstellen dat je daar ook een keer zat van wordt!

Ik ben vandaag weer terug geweest bij het ziekenhuis, de bestralingen zitten er bijna op nu. Nog 3 keer hoef ik. Morgen, vrijdag en maandag nog. Hemelvaartdag is een vrije dag hihi. En dan moet ik 11 juni voor de eerste chemo. Daar zie ik onwijs tegenop.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 16-05-2012 14:27:46
Ik begrijp dat je daar onwijs tegenop ziet! Het is niet niks, nu zien de mensen die het niet weten niks aan je. Dan weet je zeker dat iedereen iets aan je gaat zien. Ben je nu niet in overweging of je voor een pruik gaat, een sjaaltje of een petje? Ik denk dat je haar wat uit gaat vallen het ergste is en het ziek worden. Het is zwaar waar je in zit.

Ik ben niet gegaan naar het ziekenhuis. Ik ben er zo klaar mee, nu moest ik Zondag de hele dag aan medicijnen om me darmen leeg te maken. Het is een gevoel en waarschijnlijk heb ik niet juist gehandeld maar voor nu geeft het me meer rust. Nu zitten er nog allerlei operatie's aan te komen, ook die stel ik uit. De stress voor af het herstellen erna, ik ben er even klaar mee. De angst van vorig jaar zit er nog teveel in, niet meer kunnen lopen me zolang beroerd voelen. Nu kan ik de beslissing makkelijk nemen omdat ik geen levensbedreigende ziekte heb. Gelukkig begrepen ze het maar moet ik echt het onderzoek doen omdat ik anders niet aan de medicijnen kan.

Italië was zo gaaf, op het vliegen na volgende keer ga ik gewoon weer met de auto. Binnen anderhalf uur waren we in Milaan maar ik vind het hele vliegen niks.
Een hele leuke camping met veel nederlandse kinderen. Het was 's ochtends gelijk buiten spelen. Tegenover ons zaten meisjes van Juliëtte haar leeftijd, die speelde veel met elkaar. We zaten in een goed straatje met kinderen van de leeftijd als die van mijn. Over de boulevard lopend kwamen we in het dorp. Je hebt er geen auto nodig omdat alles op loop afstand is. We hebben mooi weer gehad, niet alle dagen zwembad weer maar dan deden we iets anders. Je bent op vakantie anders dan thuis. Thuis heb je meer regelmaat dan op vakantie. Misschien dat ze dat als relax heeft ervaren of het feit dat ze nog aan het opknappen was van haar ziek zijn. Ik weet niet wat het is.


We zijn nu weer een paar dagen vrij dat hebben we wel even nodig
Het zwemmen met Juliëtte is het ook nog niet geworden. Ik ben maar gestart met privé zwemles hopelijk gaat het sneller. Nu is ze pas een keer geweest kan er nog niks van zeggen. Ze is niet bang ze heeft gewoon schijt aan me. Voor haar is zwemmen een feestje
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 30-05-2012 08:34:11
Heb je het gewoon afgezegd in het ziekenhuis?? hihi. Ooh dat zou ik niet eens durven! Dat vind ik dan wel weer lef hebben van je. ;-)
Maar je moet het idd wel een keer doen hoor, die medicijnen zorgen er straks misschien ook voor dat het beter met je gaat en dat wil je toch ook uiteindelijk? Maar ik snap ook wel dat die angst er in zit.
Zelf heb ik na de ervaring van de operatie ook de angst dat het ooit nog een keer moet. Terwijl je je echt niet elke keer zo ellendig hoeft te voelen, maar dat is dan de ervaring die je hebt gehad. Die wil je niet nog een keer meemaken. .

Heb vorige week vrijdag een pruik uitgezocht. Hij lijkt echt heel erg op mijn eigen haar. Heb er zelfs een foto van gemaakt. Die liet ik gister aan iemand zien en die vroeg of ik naar de kapper was geweest haha. Dus je zag niet dat het een pruik was. Verder moet ik inderdaad wel een mutsje of sjaaltje hebben, want ik kan me voorstellen dat ik dat ding af en toe goed zat ben. Je hebt toch de hele tijd iets op je hoofd zitten en dat voel je. Dan heb ik 's avonds al gauw de neiging om het van me af te gooien, maar dat kan ook niet zomaar natuurlijk. Althans, ik kan dat niet. Er zullen er zat zijn die gewoon zo gaan rondlopen maar dat is niets voor mij.

Die camping waar je geweest bent lijkt me wel wat. Ik vind een camping zo leuk, maar de reis naar Italië met de auto te lang. Dus vliegen en dan geen auto nodig hebben, dat lijkt me wel wat. Ook een supermarkt in de buurt dan? Wil je mij vertellen welke camping dat is? Dan kan ik het ook eens uitzoeken. Niet voor dit jaar natuurlijk, maar wie weet volgend jaar? Kom ik toch eens in Italië!!

Privé zwemles is een goed idee. Heb hier in de buurt ook wel eens gezocht, maar niet echt wat gevonden. Heb ook geen idee hoe duur het is eigenlijk. Eerst maar eens kijken hoe de chemo's gaan en dan geef ik haar weer opnieuw op. Het zwembad belde laatst al of ik ze vergeten was haha. Ik ken de dame aan de telefoon wel, dus ik vertelde haar wat er speelde. Dus ik kan haar altijd bellen als ik weer wil starten, desnoods op een andere dag, of alleen op zaterdag. Dan zou ik niet 2 keer in de week op en neer moeten.

Nou, de dametjes worden al weer bijna 5!! Kan jij je het voorstellen? Pfft.....het is zo hard gegaan! Ik ga zo op pad voor de traktaties, heb gisteren de taarten besteld bij de Hema. Kadootje is ook binnen, dus ik ben er bijna klaar voor. Ga jij het zondag al vieren? Jij hebt er natuurlijk een paar tegelijk om te vieren!!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 10-06-2012 22:56:39
Ik ga morgen hier wat schrijven! Zit op dat on-ding. Heb jij mijn mail gekregen? Voordat ik een heel verhaal hier ga herhalen

Hoe gaat het nu met je? Ben je erg ziek van de kuren?
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 11-06-2012 10:44:41
Hoi, ik heb je mail ontvangen. Ik zit nu in het ziekenhuis. Zullen morgen zien of ik e ziek van word haha. Ik reageer snel op je mail!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 11-06-2012 18:19:42
Eng! Ik hoop voor je dat je niet ziek wort. Heel, heel veel sterkte deze bikkel zware weken. Ben je niet blij als alles achter de rug is?

Zelf zit ik ook erg druk in alle toestanden zoals ik al schreef hoop hier nog gewoon te kunnen blijven komen. Maar ik kan je niks beloven.
Het stomme is dat ik iedere dag aan je denk, vergeten doe ik je niet hoor :d
Ik zit zoveel in het ziekenhuis kan er ook beter mijn bed neer zetten. Zodra ik thuis ben ligt er nog genoeg te wachten wat gedaan moet worden.

De verjaardagen zijn eindelijk achter de rug wat ben ik blij dat we dat hebben gehad.

Juliëtte de feestje was super maar vond het teveel met alles waar we in zitten. Zelf heeft ze het als zo gaaf ervaren. Het was ook leuk maar het duurde voor het mooie een uur te lang. Meisjes van 5 jaar zijn gewoon nog echt klein. Vanaf 7 jaar is het een mooie leeftijd om een feestje te geven vind ik. Alhoewel zoveel kleine kinderen in huis maak ik nooit meer mee. Het had ook wel wat. Ja ik weet niet wat ik wilde eigenlijk

Stom he ik heb je zoveel te vertellen maar dat komt wel een andere keer. Ga nu rekening met je houden

Sterkte oe rustig aan je hoeft zeker nog niet te reageren op mijn mail. Denk eerst aan jezelf voordat je je druk om mijn mail gaat maken. Had het je ook niet moeten sturen je bent met hele andere dingen bezig
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 11-06-2012 21:00:46
Ik probeer wel snel op je mail te reageren, gewoon via privé mail En je had hem me wel gewoon moeten sturen!!! Het is niet dat ik een ander problemen gun, maar het is voor mij wel eens prettig om met iets anders bezig te zijn dan mezelf. Snap je wat ik bedoel? Dus je moet me gewoon alles sturen. Anders ga je je in lopen houden en op een gegeven moment mailen we alleen nog maar over het weer hahaha. En dat willen we niet toch?
Ik reageer gewoon als ik daar puf voor heb, en voor de rest komt het wel goed. Maar laat me alsjeblieft ook weten hoe het met jou gaat en met Charlotte, je moet niet bang zijn om dingen te sturen ok?
Kan me voorstellen dat het voor jou misschien ook lekker is om het van je af te kunnen typen?

Ik heb voor Fabiënne ook geen kinderfeestje gedaan hoor, heb haar gezegd dat het vanaf groep 3 wel aan de orde komt haha. Heb er nu geen zin in, maar buiten dat, met Tycho deed ik het ook pas vanaf groep 3. Wat je zegt, ze zijn er eigenlijk net te klein voor. En nu heeft ze het ook nergens meer over. Het is goed zo voor haar denk ik?

Zit je nu ook zoveel voor jezelf in het ziekenhuis? Of meer voor Charlotte? Je hebt me zoveel te vertellen, doe dat dan ook maar ok? Gewoon in de mail, ik vind het echt ok!!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 19-06-2012 21:10:55
Hoi hoe gaat het met je? Ben je erg ziek geworden?

Nog een paar weken en dan eindelijk school vakantie. Ik ben er zoals gewoonlijk weer helemaal aan toe En dat terwijl ik niet eens werk..

Ik heb je nog geen mail kunnen sturen, het is hier zo hectisch. Ik zit zoveel in het ziekenhuis en de verpleging thuis ik kom nergens meer aan toe.

Het gaat slecht met haar, we gaan deze Zomer niet op vakantie. We hebben het vorige week geannuleerd, we mogen niet ze is echt te zwak om mee weg te gaan.

Het is grappig je kan beter zelf iets mankeren dan je kind. Je staat zo machteloos als het om je kind gaat. Dit sloopt je. Als je zelf iets mankeert voel je wat je wel en niet meer kunt doen. Je ondergaat zelf al die nare onderzoeken.
Ik kon toen bij San en mijn er goed mee omgaan, daarna kwam de klap. Maar hier kan ik niet mee omgaan, dit is zo zwaar om te trekken. Ik ben blij al is het volgend jaar Zomer.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Naam
Bericht