Menu
 

Topic:

Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel

Hope  schreef op: 03-01-2012 10:32:15
Hier maar verder gaan dan??? Lijkt me wel een leuk nieuw plekkie
 
Quote
Navigatie
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Anoniem  schreef op: 03-01-2012 11:58:58
Deze link werkt dus super idee
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 03-01-2012 15:34:09
Moet je je nog wel even aanmelden, dan ben je niet meer anoniem
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Anoniem  schreef op: 29-01-2012 18:02:42
Even kijken ik ben aangemeld mmaar nu?
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 29-01-2012 18:28:04
Als je ingelogd bent, dan zou ik geen anoniem moeten zien maar je naam zeg maar.
Voor de rest doe je het goed haha. Want het is je gelukt!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 31-01-2012 09:22:03
OHHHHHHHHHHHHHHH Nu snap ik het!
Tja het duurt even maar dan heb je ook wat
Nu nog ingelogd blijven voor een jaar dan is het helemaal top.

Heb jij trouwens een cupmaker? Ik wil er een kopen van een of ander merk. Maar twijfel of het iets is.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 31-01-2012 10:27:40
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa het is je gelukt!!! Zo dit voelt wel weer als vanouds hahaha. Gezellig!!

Ik heb geen cupcakemaker, dat doe ik gewoon in de oven met een muffinbakblik en dan daar die papieren vormpjes in zetten. Zag hier ergens bij een topic wel een cakepop maker. Dan maak je van die bolletjes die je dan op een stokje doet, door de glazuur of chocola of zo en dan spikkels er op. Die zien er zoooo leuk uit en zijn een leuke traktatie. Maar ja, hoe vaak gebruik je zo'n ding? En dan moet hij ook nog weer ergens in een kast. Ik heb er geen ruimte voor haha.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 31-01-2012 14:07:46
Ik dacht het is wel handig in een poep en een scheet een paar cupcakes klaar. Zaterdag vier ik Anouck haar verjaardag en ik vind het wel leuk om ze aan de kinderen te geven en voor de grote de appeltaartjes bij de appie.
Ik ken die cakepop ik heb toen nog eens de stokjes ervoor mee genomen maar dat blik nog niet, vond een hartje leuk. Maar hoe vaak gebruik je dat inderdaad. Ik heb wel zo'n blik voor de cupecakers die in de oven gaat alleen komt er zo'n grote bol op te staan. Het is dan lastig versieren daarom dacht als ik de maker neem vang ik twee vliegen in een klap :d

Volgende week haar partijtje vandaag de kralen binnen gekregen om een ketting te maken. Kant en klare poffertjes (die eet ik zelf toch niet) En dan zie komt het weer voorbij cupecake die ze mogen versieren en ik vind het goed zo.

Hoe heb jij je tekst zo leuk roze gekregen hier? Een beetje op pimpen is niet verkeerd.

Met de hond gaat het goed. Eindelijk is ze rustiger als ik alleen met haar ben. Nu moet niet alles thuis komen dan begint ze te klieren. Meestal doe ik haar dan in de bench zodat de kinderen niet altijd boven zitten. Ze kunnen nog niet met de hond beneden zijn dan bespringt ze de 2 kleinste. Nu ze groter is is de hond sterker dan hun. Anouck kan haar ook niet meer uit laten ze laat Anouck uit inplaats van anders om. Charlotte zou het beste haar uit kunnen laten, maar ja die kijkt er niet naar om en dat terwijl ze het beste naar Charlotte luistert.

Ze was gisteren wezen praten, ze was flink boos op me toen ze terug kwam. weet ook niet wat ze daar heeft gezegd ze wil er met mijn niet over praten. Nu hoeft ze er ook niet met ons over te praten als het maar baat heeft uiteindelijk
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 05-02-2012 15:40:43
Hoe is het gegaan met de verjaardag van Anouck?? Heb je die cupcakemaker nog gekocht? Ik had je nog de tip willen geven, als je gewoon cupcakes bakt, en er komt een bult op, dan moet je meteen als je ze uit de oven haalt er een broodplank op leggen. Dan krijg je een platte bovenkant.

Ik denk dat mijn tekst roze is omdat ik het topic heb geopend. Zelf heb ik er niets aan gedaan namelijk haha.

Jammer dat Charlotte niet naar de hond omkijkt. In het begin leek het juist zo goed voor haar toch?
Inderdaad, tegen jullie zal ze niet vertellen wat daar besproken wordt. En laat haar maar lekker boos zijn. Als het allemaal maar helpt toch?

Gistermorgen wilde mijn auto niet starten, ik balen als een stekker natuurlijk. Papa heeft de accu er uit gehaald en de hele nacht op de lader gezet. Vanmorgen deed hij het weer. Nu maar hopen dat hij het morgenochtend nog doet. Straks nog maar een keer even testen!!!
Gisteravond naar het ijs geweest hier op het dorp. Hadden ze een bouwlamp opgehangen en muziekboxen, zo gezellig. Vanmiddag was carnaval on Ice haha, moest je verkleed gaan schaatsen. Ook weer gezellig en iets minder koud dan gisteravond, maar na 2 uur langs de kant koekeloeren ben ik er wel klaar mee!!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 11-02-2012 11:38:21
Anouck haar feestje was leuk, haar partijtje vond ze nog leuker
Ze was Donderdag ziek en kon niet naar school maar ze gaf ook haar partijtje. Het was best zielig ze wilde ziek naar school gaan om toch haar feestje te kunnen geven. de afspraak met de juf gemaakt dat papa naar school zou komen om kwart over 3 en alle kinderen hiermee naartoe zou nemen. Anouck blij haar feest kon doorgaan. Nu moet ik zeggen ze lag niet de hele dag op bed het ging, anders had ik de feest niet door laten gaan.
Gisteren ochtend benauwd ze kreeg bijna geen lucht meer. Het was gewoon eng. Voor achten zaten we bij de huisarts en blijkt ze pseudo crop te hebben. Quinten heeft het als baby gehad er zelfs toen voor opgenomen gelegen in het ziekenhuis. Maar ik wist niet dat je het met 7 ook kon krijgen. Weer wat geleerd, vandaag gaat het iets beter met haar en heeft ze weer praatjes. Anouck en niks zeggen is niet goed :d
Wat lekker koud zo'n carnavals schaats middagje maar wel gezellig Ik ben niet jaloers op je..
Ik heb zo'n last van mijn gewrichten dat ik alles van achter het raam bekijk. Nu heb ik er 2 ziek dus hoef ik niet naar het ijs. Vorige week Zondag zijn we met bijna de hele school op een vijver hier in de wijk geweest. Een beetje hetzelfde idee als bij jouw alleen zonder carnavals kleding. Er was muziek, soep, koffie en brood met frikadellen ook gezellig maar ik ben het naar een half uur blauw bekken al zat. Maandag kon ik door de kou niet op of om ik leek wel een waggelend eend, zoveel pijn.

Nog een weekje school en dan vakantie Gaan jullie nog iets doen tijdens de vakantie, behalve carnaval vieren
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 15-02-2012 12:01:36
Wat sneu dat ze ziek was met haar feestje! Maar toch leuk dat het toch nog door ging. GIng het goed met het versieren van de cupcakes? Had je nog zo'n ding gekocht of niet?
Getver, dan schrik je wel als ze daarna zo benauwd is. Ik heb alleen gehoord van pseudo croep (of hoe je dat ook schrijft haha) maar het zelf nooit mee gemaakt. Dan moet je toch in de douche gaan zitten met hete stoom of niet?
Ja als ze weer babbels hebben weet je dat het beter gaat haha. En nu, is ze weer opgeknapt???

Het was zo gezellig op het ijs afgelopen week. Heb er elke dag en bijna elke avond wel gestaan. Telkens een uurtje of anderhalf en daarna had ik het wel gezien. Tycho vindt het dan ook best, maar Fabiënne is niet van het ijs af te slaan haha. En nu is alles weer weg. Voor de kinderen wel jammer natuurlijk, geloof dat ze in de winter nog nooit zoveel buitenlucht gehad hebben! Normaal zit je binnen met die kou.
Maar bij jou vandaan kan je niet op het ijs kijken toch? Althans, voor niet, maar achter heb je een poort. Of zit daar water achter bij jullie huis? Hoe is het nu met je gewrichten? Heb je daar minder last van als het weer wat warmer wordt? Alhoewel dit nog niet warm te noemen is natuurlijk, de wind is nog steeds heel koud!

Wij gaan niet veel bijzonders doen met de vakantie. Ik moet ook gewoon werken, dus het is een vrij normale week. Alleen woensdag vieren we Tycho's kinderfeestje nog. Beetje laat zo na oktober haha, maar het kwam er maar niet van. Heel simpel hoor, hij heeft 4 vriendjes uitgenodigd, we gaan naar de film. En daarna bak ik wel patat thuis. Ook weer klaar. Vind het helemaal niks die feestjes, maar dat wist je al natuurlijk

Gaan jullie nog meedoen met de carnaval? Hier vieren ze het morgen op school al omdat ze vrijdag studiedag hebben. Dus ik ben morgen vrij. Normaal blijven ze over op donderdag, maar nu moeten ze tussen de middag omgekleed worden in hun carnavalspak, dus heb ik maar vrij genomen. Kan ik het zelf ook even zien, vind ik ook wel weer leuk. En dan begint vrijdagavond het feestgebeuren. Papa weer 5 dagen van huis En zondag de optocht, Tycho doet ook weer mee samen met zijn vriendje. Ben benieuwd wat iedereen weer gemaakt heeft. Je hoort allerlei verhalen dat het niet zo leeft dit jaar bij de groepen. Hopelijk is dat niet terug te zien in de optocht zondag! Zou wat zijn, allemaal van die halfbakken wagens haha.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 24-02-2012 16:53:20
Even snel een berichtje kom later terug, zit nu te schrijven op de I-pad
Hoe was de carnaval? Fabienne zag er wel erg lief uit in haar bijen pakje vooral de masker

Ik krijg net je bericht op mijn mail, ik ben er erg van geschrokken reageren doe ik hier verder niet dat komt wel via de mail. Ik wil je heel erg veel sterkte wensen met de aankomende tijd. Ook je man en je kinderen.

Zelf heb ik 2 weken met zieke kinderen gezeten. Ik ben blij dat het hier weer normaal is. Charlotte heeft het langst gelegen ze wilde niet opknappen. Nu gaat het beter alleen haar benen blijven raar aanvoelen.

Vanavond gaan we disco zwemmen, de kinderen gaan zwemmen en wij blijven kijken. Juul is voor het eerst aan het logeren bij een vriendinnetje. Ik vind het helemaal niks, ze had er zelf zoveel zin in. Het meisje woont hier om de hoek als ik haar dan moet halen vanavond dan hoef ik niet zo ver. Stiekem hoop ik dat wel een teken dat ze het thuis naar de zin heeft.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 25-02-2012 18:15:35
Ik begrijp als je hoofd nu niet naar hier toe staat! Ik blijf hier wel komen om af en toe iets te schrijven.
Ik zal verder niet vragen hoe het gaat, ik denk dat ik een beetje weet hoe je jezelf voelt!

Vandaag hebben we weer voor het eerst buiten op het strand gezeten. Waar wij toen ook met de kinderen hebben gezeten. Het was weer heerlijk om er te komen, en nog lekker ook het buiten zitten. Ik kan niet wachten totdat de Zomer begint, eindelijk weer bbq.
Heb je vorig jaar je record gebroken met bbq? Ten opzichte van dat jaar daarvoor?
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 02-03-2012 12:48:48
Ik ben je niet vergeten! Dat lijkt misschien wel zo, maar ik vind het lastig hoe ik moet reageren op dit nieuws..
Wil je ook nog steeds mailen maar met 1 pc die we momenteel hebben komt het er bijna niet van sorry.

Vanavond gaan we met de kinderen naar de musical Kruimeltje. We kregen vanmorgen een mailtje dat we goedkoop aan kaartjes kunnen komen. Dan moeten we dat maar doen, ik ben benieuwd of ze het wat vinden.

Dinsdag zijn ze hier vrij vanwege de staking die scholen gaan houden onze school doet daar ook aan mee. En die van jullie? Ik vind het heerlijk zo een dagje extra vrij, maar snap dat de werkende ouders een klein probleempje hebben met een vrije dag tussendoor.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 02-03-2012 15:34:38
Ooh wat heerlijk dat jullie weer op het plekje bij het strand hebben gezeten. Hoop dat ik er van de zomer ook nog een keer kan zitten ;-)
Laat jij Juliëtte al logeren joh? Wat een bikkel ben je! haha. Ik moet er nog niet aan denken. Vind haar echt nog te klein. Gelukkig vraagt ze er nog niet om, heb ik mooi nog ff uitstel.

Vanavond heeft Tycho zijn eerste klassefeest, ben benieuwd hoe hij dat gaat vinden. Hij kreeg zijn rapport ook mee vandaag, zag er super uit.

Ik denk niet dat je me vergeten bent hoor. Ik weet zelf niet eens hoe ik moet reageren. Het is gewoon waardeloos zolang ik niet weet waar ik aan toe ben. Tot die tijd is het één grote angst, maar dat hoef ik je niet uit te leggen natuurlijk. Dus doe ik maar aan 1 stap tegelijk denken en hopen dat het meest positieve zal gebeuren! Anders word ik gek!!

Nee heb hier niet gehoord van een staking. Ik dacht dat alleen scholen met speciaal onderwijs daar mee te maken hadden? Maar dat is dus niet zo als er ook gewone basisscholen gaan staken. Nou ja, ik zie wel. Als ze wel meedoen, ik ben toch vrij op dinsdag.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 07-03-2012 16:25:02
Hoe gaat het met je?
Het duurt wel lang allemaal hoor. Ik snap dat je gek wordt van de onzekerheid. Dat is het ergste, ik weet er helaas alles van. Alleen zit jij in een slechtere positie dan waar ik toen in zat. Dat is niet lullig bedoeld, ik vond dat al erg om te horen. Laat staan hoe jij je moet voelen nu je zoiets te horen hebt gekregen!
Inderdaad is het hopen op het beste, ik hoop het zo voor je..

Hoe was Tycho zijn eerste klassenfeest?
Wat wordt hij dan al groot om nu al zijn eerste schoolfeest te hebben..

Juliëtte komt gelukkig niet met de vraag of ze mag logeren. Bij oma wil ze niet, dat is saai zegt ze. Nu moet ik zeggen dat ik het handig vond die avond zo konden de andere disco zwemmen. Verder heb ik natuurlijk nooit oppas als we iets willen doen met de kinderen en de jongste niet.

We zijn Afgelopen Vrijdag naar de musical Kruimeltje geweest, met zijn alle. Ook Juliëtte is mee geweest en dat ging super. Door Anouck konden we goedkoop daar zitten, we zaten op de derde rij echt een super een plek.
Eerdaags hebben we een voorstelling van onze kraai, ik vraag me af of ze wat op heeft gestoken van het zien van kruimeltje
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 09-03-2012 19:49:31
Hey, ik ben blij weer wat van je te lezen haha. Ik snapte wel dat je het moeilijk vond om te reageren, maar ik vind het wel leuk om gewoon van je te blijven horen hoor!! Het gaat de ene keer beter dan de andere keer eigenlijk. Kan mezelf soms zomaar gek maken, je snapt vast wat ik bedoel. Gelukkig heb ik voor de nacht wel pillen gekregen van de dokter, dan kan ik in elk geval goed slapen.
Ik zal je de rest ff via de mail vertellen ok?
Tycho vond zijn klassenfeest leuk, volgens zijn verhalen had hij niet gedanst en niet geschuifeld, maar ik heb andere verhalen gehoord haha.

Gaaf zeg, om naar Kruimeltje te gaan met z'n allen. Zo is het ook leuk als je die korting kan krijgen, anders is het niet te doen natuurlijk. Dat het met Juliëtte ook goed ging, wat super zeg. Ik zou me dat ook afvragen bij Fabiënne haha. Maar ze zijn ook onder de indruk zeker? Wanneer mag Anouck zelf weer optreden?
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 10-03-2012 17:09:50
Ik heb hier al 2 weken een kaart voor je liggen. Nu kan ik je adres niet meer vinden, erg hé. Wil ik je spontaan een kaart sturen, dat je denkt wat leuk dat ze dat stuurt en aan mijn denkt. Kan ik je adres niet vinden, wil je die gelijk mee mailen? Ik weet nog dat ik dat van jouw toen zo waardeerde. Het gaf mijn een gevoel van, ze denkt ook buiten het schrijven om aan me! Nu was jij de enige waar ik een kaart van kreeg, vandaar dat ik dat toen als super heb ervaren.
Ik weet wat je bedoelt, ik weet dat ik de nachten een hel vond. Ik heb toen geen pillen gehad, ook niet gevraagd toen. Achteraf had het beter geweest, op de dag ermee lopen was genoeg geweest!

Ze vond het spannend de musical mee maken, dat zorgde ervoor dat ze rustig op mijn schoot bleef zitten. Het is wel iets wat ik zeker vaker zal gaan doen als de kans zich voor doet.

Met Charlotte gaat het slecht. Ik weet niet of ik je er lastig mee zal vallen. Je hebt het al druk genoeg met jezelf. Het is best moeilijk waar jij een grote vriendenkring hebt. (wat alleen maar goed is in tijden van nood) Merk ik dat ik altijd alles naar jouw schreef.
Ik denk dat het beter is dat ik je er niet mee ga belasten (moet ik dit dan zo laten staan?)

Anouck treed in Juni voor de laatste keer op dan is het klaar. Dan zingen ze ook bij het kinderkoor dus ik denk dat ze genoeg in de aandacht staat
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 11-03-2012 12:18:01
Ik denk dat jij je verhaal gewoon aan mij moet schrijven. Het kan niet alleen maar over mij gaan, liever niet zelfs. Anders gaat het straks nergens anders meer over haha. En dat heb ik toch liever wel! Want dan blijft mijn hoofd misschien eens stil staan van van al dat denken.
Hm.....dit staat er een beetje krom, maar het komt er op neer dat je dus gewoon je verhaal moet doen ok? Want een grotere vriendenkring heeft misschien ook als "nadeel" dat iedereen wat wil laten horen of langs wil komen of weet ik veel. En toevallig had ik het daar gister over. Na mijn mail was het eerst vrij rustig, en dat vond ik voor de kinderen ook het prettigst. Maar nu komen en bellen er toch steeds meer mensen. Met als gevolg dat de kinderen continue die verhalen meekrijgen. En daar baal ik dan wel van. Snap je wat ik bedoel?

Wat goed dat Juliëtte stil bij jou blijft zitten zeg! Ik geloof niet dat ik dat voor elkaar kan krijgen bij dat lekkere ding van mij haha. Maar wie weet!

Weet trouwens niet hoe het weer bij jullie is, maar hier schijnt het zonnetje. En buiten is het heerlijk, dus volgens mij ........zit jij op het strand!! haha.

 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 12-03-2012 20:26:12
Ik snap heel goed wat je bedoeld, maar het is ook fijn te weten dat er mensen zijn die om je geven! Ik snap dat het voor de kinderen het prettigst is als ze er niet veel van mee krijgen. Maar dat is onmogelijk met het geen je te wachten staat. Je hoopt ze voor alles te kunnen beschermen alleen gebeurt dat bijna bij niemand. Ik denk dat veel kinderen iets heftigs mee maken in hun leven binnen de familie. Het is knap om de juiste manier te vinden er al je kinderen er goed uit te krijgen en het een plekje te kunnen laten geven! Dat staat heel zwaarmoedig dat komt omdat het mijn niet is gelukt.
Zoals ik al schreef gaat het slecht met mijn dochter. Vrijdag weer bij de kinderarts geweest. En we zijn weer terug bij af, ze is afgevallen en weegt weer waar we mee begonnen. Nu zijn we vandaag gestart met soort van sonde voeding. De organen laten falen zien, zo is ze duizelig, moe en heeft ze zere benen. De bloeddruk is te laag, het is eng. Als ouders zijnde ga je door een hel en voel ik me vreselijk schuldig. Natuurlijk weet je diep in je hart dat het niet zo is, maar je verstand zegt anders. Ik zie dat ze het nu zwaar heeft en ik kan helemaal niks.
Hopelijk staan jouw hersens nu even stil en denk je er even niet aan! Maar dat kan bijna niet zit ik me nu te bedenken je bent aan het voorbereiden op je opname van de week. Hoelang moet je blijven? Weet je dat al?

Zaterdag ga ik met mijn nicht een dagje naar Antwerpen. Het lijkt me wel gezellig maar vermoeiend, ik heb als nadeel een paar dagen nodig om bij te komen. Mijn energie is op

Tuurlijk was ik gisteren met de kinderen en de hond op het strand. Het was heerlijk, ik hoop dat je ook een keer deze Zomer kan komen genieten op het strand. Het lijkt me weer leuk jullie te zien. Maar ga eerst maar werken aan je herstel, dat is het belangrijkste
K
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 12-03-2012 21:03:15
Ik wilde hier een niet net woord neer zetten, maar doe het toch maar niet! Houd het wel bij Verdorie!!!! Wat is dit ook klote zeg! Kan het toch niet anders omschrijven. Oooh kon je er maar achter komen waarom ze dit doet! Heeft ze het er wel eens over of helemaal niet? En doet ze die therapie nog steeds?
Wil ze die speciale voeding wel hebben trouwens, lijkt me nog lastig om dit naar binnen te krijgen. Eet ze zelf dan helemaal niets meer op de dag dan? Of is het alleen 's avonds dat ze niet eet? Ik weet het, veel vragen, sorry. Zou willen dat ik naar je toe kon rijden en eens kon proberen of ik met haar kon kletsen. Niet dat ik het weet, begrijp me goed, maar om het eens te proberen. Je weet maar nooit toch? Kijken of ik er wat uit zou krijgen, gewoon om te helpen. Nou ja, je snapt wat ik bedoel denk ik.
Dat ze zelf ook niet schrikt als haar lijf haar in de steek laat. Lijkt me als kind dat je niet dat soort klachten wilt hebben, maar dat je wil spelen en je goed wil voelen.

Ik moet pas volgende week maandag voor de operatie. Dus moet nog een hele week wachten. Vreselijk lang duurt het allemaal. En dan nog weet ik niks, maar dan heb ik in elk geval die operatie achter de rug.

En ik ga er ook gewoon maar vanuit dat ik van de zomer een keer kan genieten bij jou op het strand. Dat moet toch gewoon zo zijn!!!! Ik ga je ff mailen trouwens met wat info.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 14-03-2012 16:33:13
Krijg ik vanmorgen een brief dat ze me een dag willen gaan opnemen! Natuurlijk net in de Meivakantie, die heb ik nu verzet na 2 weken later. Ik wist wel dat ik onderzoeken zou krijgen maar niet dat ik een dag opgenomen zou worden. Baal er van het is zo een geregel met opvang.

Hoe gaat het met jouw? Het gaat nu opschieten voor je. Hoe gaat het met je kinderen? Zijn die niet van slag?

Wij gaan zo richting het zwembad, ze doen hier mee aan wedstrijd zwemmen met andere scholen. Nu is het oefenen om te kijken of ze mee kunnen doen. Ik betwijfel het van die Belg 2 diploma's maar zwemt als een hond.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 25-03-2012 18:10:08
Hoi hoi hoi hoi,

Een week na je operatie! Hoe gaat het met je? Ik hoop natuurlijk dat je schrijft dat het goed met je gaat. Konden ze al zeggen hoe het er verder uitzag of moet je echt de 10 dagen afwachten voor meer? Kan je ook een beetje genieten van het mooie weer? Een hoop vragen, misschien kom je hier helemaal nog niet. Ik wacht wel totdat je je goed genoeg voelt om hier te komen. Neem rustig de tijd, groetjes van mijn
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 27-03-2012 14:36:01
Hoi!

Het gaat elke dag een stukje beter. Het is nog wel gevoelig, maar dat wordt steeds minder. Slapen is erg, vannacht heb ik maar 2 uurtjes geslapen. Weet gewoon niet meer hoe ik moet liggen. Ben dat rugliggen niet gewend, op mijn zij mag wel maar is niet echt lekker. Nou ja.....vanavond weer nieuwe kansen hihi.

Ik moet echt 10 dagen wachten. Aanstaande donderdag krijg ik de uitslag. Dus nog even door duimen voor goed nieuws ok??
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 01-04-2012 08:03:34
Hoe gaat het nu? Ik hoop dat het wat beter met je gaat.
Ik zie net je foto van je, wat ben je zo in je gezicht een hoop afgevallen. Je hebt soort van ingevallen wangetjes Nu kan ik niet zien hoe ingevallen de rest van je lichaam is, maar wel goed gedaan. Juliette ziet de foto en herkend je gelijk vooral haar vriendinnetje. Alleen was ze de naam van haar vriendin vergeten
Lopen jullie palmpasen of gaat het echt van school uit? Dit is voor het eerst dat ik niet ga. De kerk waar het normaal gesproken is wordt verbouwd, zou naar een andere kerk moeten. Dat is niet erg maar de fanfare gaat niet naar de bejaarde. Nou ja volgend jaar komt het wel weer.

 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 03-04-2012 18:38:33
Hoi!
Vandaag zijn de pleisters er af gehaald. En er zaten schijnbaar ook wat normale hechtingen in op de uiteinden zeg maar. Dat had ook niemand me verteld, dus die moesten ze er nog ff uithalen. Shit zeg, was niet echt lekker! Weer iets wat iemand niet gezegd had en waar ik dus niet op gerekend had. Lijkt wel of ze dat allemaal hebben tegenwoordig, die chemo hadden ze me tenslotte ook niet verteld. Dat wordt trouwens een langdurig verhaal, komt ook nog immuuntherapie bij en hormoontherapie. Sjonge jonge, ik kan het allemaal af en toe niet bevatten kan ik je vertellen. Het wordt een kutjaar in elk geval.

Als ik die foto zie, dan zie ik echt niet dat ik ben afgevallen. Ja, ik merk het wel aan mijn lijf en mijn kleren, maar op die foto vind ik dat ik nog steeds een bolle kop heb haha. Zo zie je maar, hoe anders dat is voor degenen die naar je kijken hihi. Wel grappig dat Juliëtte het meteen ziet dan!

Palmpasen ging echt van school uit. Las net wel in het kerkboekje dat er donderdag ook een soort palmpasentocht is van de kerk waar ze hun palmpasenstok voor mogen gebruiken. Maar daar gaan wij niet heen. Wil jij persé naar de bejaarden dan? Of snap ik het verkeerd??
Heb je je opnamedag nog kunnen verzetten trouwens? Dat wilden ze toch in de vakantie doen?

Ook zoiets, wij kunnen de vliegvakantie van deze zomer dus annuleren. Ik zit in de grote zomervakantie dus een aantal keer in het ziekenhuis voor de chemo. Leuk voor de kinderen, zo'n vakantie. Ik kan je niet vertellen hoezeer ik overal van baal. Hoewel ik blij moet zijn dat het verder goed is en dit puur preventief is......het voelt zo anders en maakt me nog steeds bang. Het voelt niet blij, snap je wat ik bedoel?
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 03-04-2012 21:31:56
Ik snap heel goed wat je bedoelt en zou continue bang wezen. Ik denk dat ik gek zou worden van het geen wat komen gaat. Je moet het maar wel even allemaal doen! Ik hoorde vandaag nog van de juf van Charlotte dat ze me er nuchter mee om vindt gaan. Terwijl ik doodleuk sta te vertellen dat er Vrijdag wordt besloten om haar op te nemen ja of nee! Ik ben het type wat op dat moment er sterker in staat en als alles achter de rug is ik de klap krijg. Nu is het bij jouw een heel ander verhaal. Het is balen dat je zieker gaat worden, je haar uit gaat vallen. Mensen gaan aan je zien dat je ziek bent, het geeft een hoop vragen. Het zal zeker geen gemakkelijk jaar worden voor jullie, en joh dan vier je volgend jaar een mega vakantie de overwinning! Zouden jullie weer naar Turkije gaan?

Wij gaan een week naar Italië en na de Meivakantie word ik opgenomen ik wilde het de kinderen niet zeggen. Helaas gaat dat niet lukken ik kom pas als alles mee zit 's avonds thuis. Vandaag bij de huisarts geweest, het lijkt wel zodra je reuma hebt je alle klachten krijgt die er zijn! Ik weet niet wat het is maar er zit iets in mijn vinger wat er niet hoort, natuurlijk komt het woord operatie dan weer om de hoek gluren. Ik krijg er zo de schijt van, ik wou dat ik net als jij kon zeggen dit wordt het laatste rot jaar en dan ben ik ziekenhuis af. Maar helaas is dat niet zo
Nu wil ik niet met je ruilen, sorry niet rot bedoeld. Ik weet dat jij het zwaar moet hebben en heel veel kracht zowel geestelijk als fysiek moet hebben. Ik weet niet het juiste woord voor wat ik bedoel

Ik heb dit jaar niet mee gedaan aan de Palmpaas viering, volgend jaar weer. We lopen wel naar de bejaarde maar geven hem meestal an bekende. Bij ons is het op Zondag en dan is er eerst een kerkdienst ondertussen wordt de fanfare gereed gezet en die begeleid de kinderen naar het bejaardehuis. Geloof jij? Ik zit veel in de kerk maar ik ben niet zodanig met het geloof bezig dat ik kracht of hulp vraag aan God.
Toen ik vorig jaar die tumor kreeg was ik zo boos. Dat ik echt zoiets had en nu nog trouwens. Waarom ik? Hoeveel krijg ik nog? Toen ben ik dat viool gaan spelen omdat ik er niet over wilde praten. Wat niet inhoudt dat de vragen en de angst er niet was. De angst blijft altijd, zeker nu er iets in mijn vinger zit. Is het de reuma of is het iets anders. Ik hoop zo voor je dat je er beter mee om kan gaan dan ik. Je verandert er niks aan en je zal merken iedereen gaat straks zijn leven weer op pakken terwijl jij misschien nog wel bezig bent met verwerken.
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 08-04-2012 14:32:58
Opgenomen worden?? Ik wist niet dat dat aan de orde was. Of heb ik er overheen gelezen? Heb je een uitslag nu dan, hoe gaat het momenteel? Je mag ook mailen hoor, als je het hier niet neer wilt zetten. ;-)

Wij zouden weer naar Turkije gaan met mijn ouders. Wel een andere plek en ander hotel hoor. En dit keer 11 dagen en geen 15. Maar nu dus niet meer. Hopelijk blijf ik me redelijk voelen en kunnen we ergens nog een weekje weg of zo. In een huisje in Nederland. Voor de kinderen om er even tussen uit te zijn. We zullen zien.

Ik snap helemaal wat je bedoelt hoor, dat je niet wilt ruilen haha. Maar ook de onzekerheid waar jij in zit. Als je niet wilt dat de kinderen het weten dat je een dag opgenomen wordt, kan je dan niet zeggen dat je een dag weg gaat of zo? Ik snap namelijk heel goed dat je het niet wilt vertellen. Je hebt er genoeg ellende van nietwaar? Maar zou dat geen optie zijn?

Zelf geloof ik niet. Iedereen die wel gelooft zal er een verklaring voor hebben, maar hoe zal ik het zeggen: alle erge dingen die gebeuren, en ook dichter bij huis, bij jou en mij enzo, hoe kan iemand dat nu allemaal toestaan? Snap je wat ik bedoel? Als ik zou geloven, dan was ik op dit moment in één klap dat geloof kwijt geraakt. Hier in de straat treft een moeder van school die 2 jaar ouder is als ik hetzelfde, verderop op het dorp ook nog een jonge vrouw, en zo zijn er momenteel allemaal van die ellende verhalen hier op het dorp. Dat is toch ongelooflijk???

Ik wil hier overigens niemand mee kwetsen hoor, iedereen is vrij in zijn denken natuurlijk. En als je troost kan putten uit je geloof, wie ben ik dan om dat in twijfel te trekken? Maar zelf heb ik het niet dus. Haha, wat een lange manier van mij om dat te verklaren of niet?

Volgens mij blijf ik ook vanaf nu altijd aan mijn eigen lichaam twijfelen. Hoe kan ik het ooit nog vertrouwen? Alhoewel mensen zeggen dat dat zal slijten als de tijd verder gaat. En dat hoop ik dan maar. Kan ook niet nog 40 jaar in angst blijven leven toch? We moeten maar 1 stap tegelijk nemen en zien wat er gaat komen. Ondertussen hoop ik, dat wij hier gewoon lekker blijven schrijven (en mailen natuurlijk) ;-).
En een ontmoeting komt er ook heus nog wel een keer hoor!
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 08-04-2012 20:16:31
Hoe was de eerste paasdag? Hier wel leuk denk ik, we hebben op een andere manier paaseieren gezocht. Dat met foto's, papa maakten met zijn mobiel een foto wij moesten de plek opzoeken en daar lagen een paar eieren verstopt en dat zo door de hele wijk. Vooral de kleinste vonden het geweldig zo te zoeken. Ik deed het juist voor de grotere iets anders dan in en om het huis maar helaas. Ze vonden dat ze teveel moesten lopen en hadden zere benen
Nu zeggen ze dat het een leuke dag was. Pffffff gelukkig maar.

Joh wij blijven ook in Nederland ik trek het niet met mijn gezondheid, die hitte en niet de taal spreken zoals vorig jaar overkomt mijn niet meer.
En voor kinderen hoef je niet naar het buitenland die hebben het overal naar hun zin.

Zeggen dat ik de hele dag weg ben gaat niet lukken. San is tussendoor voor ze thuis. En ik niet thuis de hele dag komt nooit voor. Ik ben ze al half aan het voorbereiden. Ze komen er ook wel overheen uiteindelijk. Ik heb al heel wat onderzoeken gehad de afgelopen tijd. Het is je niet ontgaan ik heb je het niet geschreven. Doordat ik wekelijks in het ziekenhuis zit, weet je niet of mensen wel alsmaar op die informatie zitten te wachten! Op een gegeven moment heb ik niks anders meer te melden dan ziekenhuis.

Ik hoop inderdaad niet dat je 40 jaar in angst gaat leven. Maar ik snap heel goed wat je bedoelt ik zou niet anders reageren. Je hoort verschillende verhalen. Het is bij de meeste weg en blijft het weg maar er zijn er ook war het weer bij terug komt na jaren. Niet om je bang te maken, maar je houdt me bezig. Nu zal dat bij jouw vat niet gebeuren, maar toch houdt zoiets me dan bezig.

 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Joan  schreef op: 08-04-2012 22:37:30
Ik ga natuurlijk niet met zo deprimerend stukje afsluiten, dat zou wat wezen! Zit je straks door mijn dieper in de put.
Ik bedoel natuurlijk dat ik niet 2 weken tijdens de zomervakantie in een land ga zitten waar het bloedheet is! Volgende maand telt niet als ik zo de weer berichten kijk kunnen we gewoon onze winterkleding aan houden. Nu wilde ik helemaal niet naar Italië daar zijn de hoog nodige woorden over gevallen. Maar goed heb me er bij neer gelegd en ga huppelend dat vliegtuig in

Van de week wezen uit eten met een vriendin die een paar dagen bij haar ouders in Nederland is. Ze woont zelf in Zwitserland een keer in het jaar zien we elkaar. Ik weet niet hoe ze het doet, 9 jaar geleden heeft ze kanker gehad. Ze is zo'n sterke persoonlijkheid ongetwijfeld heeft ze ook haar dippen gekend. Als je haar nu ziet, door de ziekte kinderloos ze komt zo sterk over. Ik heb daar nog soort van bewondering voor, mijn lukt het met veel vallen.
Het eten was gezellig ook al spreek je elkaar geregeld via de chat elkaar zien is toch leuker.

Wij spreken elkaar met de kinderen heus nog wel, dat komt wel.
Als ik naar jouw toe wil moet ik met de trein, heb mijn auto van de week verkocht. Hij kwam niet meer door de keuring heen. En ik mis hem nu al, ik heb helemaal geen conditie meer. Fietsen kan ik niet het zweet breekt me uit. En dan is het eigenlijk hippie ik leef, heb nog geen grijze haren maar ondertussen heb ik ziektes voor oudere mensen
 
Quote
RE: Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Hope  schreef op: 19-04-2012 19:52:59
Heb je je cursus Italiaans niet afgemaakt dan hihihi. Daar waren jullie toch samen mee bezig toen? Weet je al waar je naar toe gaat in Nederland? Wij hebben nog geen idee. Ik moet eerst weten hoe ik me dan voel.
Vandaag is de eerste bestraling begonnen. Het viel me op zich mee. Het is alleen dat nu dit begonnen is, dat andere ook dichterbij komt. En daar ben ik wel bang voor snappie?

HOe is het met Charlotte? Als je niet hier wilt vertellen, dan mag je me ook mailen hoor! Trouwens, ook over jezelf! Waarom zou ik jou wel vermoeien met mijn ziekenhuisverhalen en dan niet naar jou willen luisteren? Het is nu eenmaal zo dat we daar middenin zitten. Dan hoeven we daar toch niet over te zwijgen? Ik hoop gewoon dat ze jou een keer goed kunnen helpen. Je tobt al zo lang met je gezondheid zonder dat ze echt iets voor je kunnen betekenen. Dat is toch ook goed waardeloos!!!

Heb je je auto verkocht? Hoe doe je dat dan met al die hockey, ballet, musical en vioollessen enzo. Als je ook niet kan fietsen dan kom je toch nergens meer?

Al die therapiedingen die ik doe, is trouwens om er voor te zorgen dat het niet meer terugkomt. Als ik die immuuntherapie doe, dan heb ik zelfs betere kansen. Zo goed zou dat medicijn zijn. Ik moet er nog van alles over horen, maar dit is me verteld. Weet je de klier was schoon, dus er kunnen geen uitzaaiingen zitten. Dus daar moet ik me maar aan vast houden.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Nieuwe onderkomen voor Knabbel & Babbel
Naam
Bericht