Menu
 

Topic:

mannen

Ano  schreef op: 11-06-2013 14:45:12
Even klagen hoor! Mijn man denkt dat ie altijd heel veel doet. 
Ik hoef hem niks te vragen zegt ie want hij weet zelf ook wel wat er allemaal moet gebeuren.
Een heel enkele keer haalt hij er een keer de stofzuiger door. Maar dan moet je ook niet vragen hoe,.
Maar goed af en toe heb ik echt van die mannendingen of dingen die echt door hem moeten gebeuren.
Dus vraag ik het hem, dan krijg ik altijd heel veel commentaar. Ik heb bijvoorbeeld de zolder een tijd geleden opgeruimd maar der waren wat spullen van hem die die nog even wilde uitzoeken we zijn nu zo'n 6 weken verder en ze zijn nog nie uitgezocht. Naar mijn idee allemaal spul wat wegkan, maar goed als hij het wil bewaren is dat ook prima. Zoek dan alleen een plekje even dan is het maar opgeruimd dan ist toch klaar. Ik had gevraagd of ie t zadel van mijn fiets omlaag wilde zetten want hij had hem meegehad. Het is een mama's fiets en heeft altijd de auto mee naar het werk, dus ben er erg van afhankelijk als ik de deur uitwil met de kindjes. Maar natuurlijk is ie dat ook weer vergeten. Gister had ik een afspraak voor school omdat ons zoontje in dec gaat was ie even vergeten. Naderhand had ik het volgens hem niet gezegd. Nou serieus dames ik heb t wel zo vaak gezegd. Ben er een beetje klaar mee dat altijd alles op mij aankomt. 
 
Quote
Navigatie
RE: mannen
Ano  schreef op: 11-06-2013 14:52:21
 
Quote
RE: mannen
Jolanda1974  schreef op: 11-06-2013 14:52:39
Voor afspraken hangt er bij ons een familiekalender op het toilet 
 
Quote
RE: mannen
Danimvsenna  schreef op: 11-06-2013 14:56:44
Dat is dan weer een voordeel als je alleenstaand bent

Maare... zadel omlaag zetten kunnen vrouwen ook hoor
 
Quote
RE: mannen
Ano  schreef op: 11-06-2013 14:58:54
Kan ik ook wel maar dan moet ik wel weten waar alles gebleven is

 
Quote
RE: mannen
Ano  schreef op: 11-06-2013 15:00:03
Haha kalender briefjes niks werkt. Hij zegt dat ie het allemaal wel weet en dat ie het wel doet als ik niks vraag. Maar serieus hoor dan gebeurt er echt helemaal niks meer.
 
Quote
RE: mannen
Xxx  schreef op: 11-06-2013 15:00:28
Lijkt me erg lastig.

wat afspraken betreft....... Heb je geen huisagenda? Dan kun je het hem melden en dan is hij daarzelf verantwoordeelijk voor. Mijn man en ik hebben onze agenda's via de telefoon gesynchroniseerd dus wij zien alle afspraken van elkaar en weten hoe en wat en wanneer.

Verder heb ik geen klagen.
Door mijn beperkingen doet mijn man bijna alles.
hij werkt fulltime of meer en doet thuis het huishouden. Staat smorgens op om de kinderen op tijd op school te krijgen, douched de kinderen en brengt ze naar Bed.

wat het huishouden betreft heb ik het wel geleerd om los te laten. Mijn man stofzuigt niet zoals ik en poetst niet zoals ik, maar ik kan het niet, dus mag ik blij zijn dat het gedaan wordt.

soms moet ik mijn man ook wel 10x iets vragen oor het gebeurd, maar dat zijn dan de minder belangrijke dingen 
 
Quote
RE: mannen
Ano  schreef op: 11-06-2013 15:08:02
Ik kan moeilijk loslaten maar nu heb ik het laten gaan bijvoorbeeld en nu kan ik zijn puin van een week opruimen of het laten liggen in de hoop dat ie zelf begint. Maar ik houd van een opgeruimd huis. Mag wel geleefd worden hoor. Maar hij is het van huis uit dan ook nooit gewend geweest om iets te doen. En moesten er daar klusjes gebeuren werd er altijd wel iemand voor betaald om het te doen. Maar ja aangezien onze portomonnee daar niet naar is verwacht ik van hem ook een aandeel.
 
Quote
RE: mannen
Bettie  schreef op: 11-06-2013 15:10:32
Nu heb ik geen klagen over mijn man maar inderdaad....hij 'vergeet' ook wel eens wat. Door mijn ziekte heb ik gewon wat meer hulp en bijstand nodig dan dat ik helemaal fit en gezond ben. Ik zelf vind het supermoeilijk om iets te vragen; meestal doe ik dat soort dingen liever zelf. Hier hanteren we de regel 'ik vraag 1x iets'. Wordt het dan niet binnen een paar minuten opgepakt, ga ik het zelf doen. En...dat werkt hier supergoed. Met het antwoord 'ja zo' ga ik verder vragen naar een concreet tijdstip en als er dan aangegeven wordt met een uur ofzo dan moet het ook wel met een uur gebeuren anders doe ik het nog zelf 
 
Quote
RE: mannen
Ano  schreef op: 11-06-2013 15:13:36
Ja ik doe het ook uiteindelijk zelf. Zijn antwoord is dan ja je geeft me de kans niet eens 

 
Quote
RE: mannen
Fruitsalade  schreef op: 11-06-2013 21:04:27
Hmmmm ik ken er nog zo een...


Vroeg hem gister of hij vandaag de bedden af wilde halen. Normaal doe ik dat op maandag, maar we zijn een weekendje weg geweest, dus heb ook een weekend wassen gemist, wat ik maandag ook moest inhalen. Hij heeft vandaag een extra vrije dag, dus aan hem gevraagd of hij de bedden wilde afhalen, wassen, te drogen hangen en dan had het er vanavond weer op gekund. Kom ik net thuis, zie ik een was aan de lijn hangen, dus ik helemaal blij, want dan is het beddengoed zeker al droog... Breng ik de kinderen net naar bed.... Ja hoor, zit hetzelfde beddengoed er nog op.....
Kids gingen al naar bed, dus dan hoef ik niet nog eens bedden af te halen en schoon goed op te doen, dan worden ze alleen maar hyperactief, dus ligt het er voor deze ene keer maar een weekje langer op hoor... |sssssstttt
 
Quote
Navigatie


Reageren op mannen
Naam
Bericht