Menu
 

Topic:

rugpijn?

Mrtj  schreef op: 08-06-2013 21:45:16
Mijn zoontje (4,5 jaar) klaagt af en toe over rugpijn. Eigenlijk al bijna een jaar lang bijna iedere dag wel (en sommige dagen meerdere momenten), en daarvoor ook af en toe. Meestal is het binnen een paar minuutjes weer over. De pijn lijkt mild te zijn, en zit midden tot laag in de rug.

Over het algemeen maak ik me er niet druk om. Maar soms vind ik het toch wel raar. Hebben meer kinderen van 4 (of drie) hier last van?






(overigens: Ik weet zeker dat hij echt rugpijn heeft, en dat het niet om de aandacht gaat)
 
Quote
Navigatie
RE: rugpijn?
Tamaramvc&f  schreef op: 08-06-2013 22:12:24
Nee geen kind die er last van heeft hier, maar als het al zolang aanhoud zou ik toch wel een afspraak maken bij je ha. mijn zoon had een jaar lang buikpijn elke dag, wel tig keer naar de dokter geweest die er niks aan deed, tot ik t zat was, een kind van die leeftijd hoort niet elke dag pijn te hebben, gelukkig toen meer onderzoek en wat bleek, hij had een darmparasiet! was dus wel degelijk iets aan de hand, na medicijnen is hij gelukkig pijnvrij. Belemmert de pijn je zoontje niet in zn doen?
 
Quote
RE: rugpijn?
Int  schreef op: 08-06-2013 22:24:59
Mijn dochter had het ook, kwam vooral door verkeerde houding (te holle rug). Wij zijn er mee bij de fysio terecht gekomen, en gaat nu stukken beter!
 
Quote
RE: rugpijn?
Mrtj  schreef op: 08-06-2013 22:36:12
Tamara, mijn zoontje is een heel actieve jongen, lekker wild zoals jongens van die leeftijd kunnen zijn. Het is alleen op die paar momentjes dat hij last heeft van zijn rug, dat hij even rustig-aan doet, of op de grond gaat liggen (dan heeft hij wel wat rugpijn, maar stelt zich waarschijnlijk aan )
 
Quote
RE: rugpijn?
Tamaramvc&f  schreef op: 08-06-2013 22:40:29
Oke, ja dat is mijn knul ook, heel actief normaal, maar toen was t echt elke dag wel een paar keer dat ie dan heel zielig bij mij kwam zitten, of bij juf op school, het belemmerde hem echt, je zoon geeft t wel duidelijk regelmatig aan, dus ik zou zoiezo wel naar je ha gaan hoor, kunnen ze altijd fotos maken oid, ms heeft ie wel iets aan zn rug, ik heb zelf scoliose, dat werd ontdekt bij de schooldokter.
 
Quote
Navigatie


Reageren op rugpijn?
Naam
Bericht