Menu
 

Topic:

probleem met werkdag

Ff Zo  schreef op: 06-06-2013 09:57:10
Wie wil er even meedenken? Ik zit met een lastig iets, maar weet niet goed wat ik ga doen, dus reacties zijn welkom...

Ik werk al meer dan 12 jaar op een basisschool. Eerst full-time, daarna 2 dagen en nu al weer een jaar of 8 1 dag in de week.
Eerst was deze dag af en toe wat wisselend, mij maakte het niet uit, want ik had ook een flex. oppas (oma).

De laatste 5 jaar werk ik op maandag. Dit omdat mijn man op maandag vaak kantoorwerk kan plannen, waardoor hij onze schoolgaande kinderen voor en na schooltijd opvangt. De andere dagen zit hij vaak door het hele land, dus redt hij het niet altijd om 3 uur.
Ook is deze dag het beste bij oma, omdat zij op andere dagen ook op andere kleinkinderen past, wat te druk zou zijn als ze 2 kleintjes van ons op die dagen erbij krijgt.

Nu is het verder nooit een probleem geweest. Alleen nu dus wel. Ik werk voor het 2e jaar met een collega, die eerst als invaller een paar jaar aan de school verbonden was, maar vorig jaar dus eindelijk een vast contract kreeg voor 4 dagen.
Zij heeft al eerder aangegeven dat ze liever op maandag werkt en aan het eind van de week vrij is.
Dit jaar heb ik i.v.m. ouderschapsverlof een half jaar niet gewerkt en heeft zij dus de hele week gedaan. Naar mijn idee doet ze dat ook het liefst, maar ik heb al jaren een vast contract en i.v.m. het  krimpen van de school is er ook geen plaats bij een andere groep.

Deze week werd ik door haar gebeld. Ze heeft me heel duidelijk en behoorlijk fel gezegd, dat zij nu echt volgend jaar op maandag wil werken. Toen ik aangaf dat ik dan echt een probleem heb, zei ze: Nou en..? Je hebt een luxepositie, op geen een school nemen ze meer van die mensen voor 1 dag etc.

Nu was ik behoorlijk overdonderd door de scherpe reactie, maar voel me ook best heel rot. De afgelopen jaren is het even wat minder, maar de jaren ervoor heb ik altijd heel veel voor de school gedaan. Mijn man heeft o.a. een jaar ouderschapsverlof genomen toen ze niemand konden krijgen en ik een dag meer 'moest' werken.
Helaas hebben we net een jaar een nieuwe directeur, die mij verder dus ook niet echt kent.

Ik ben het nu gaan uitzoeken hoe ik evt. een andere dag zou kunnen gaan werken.
We hebben uitgerekend dat een gastouder (voor 2 kids) ons ongeveer 2000 in het jaar gaat kosten. Daarnaast is mijn man er dus niet altijd meer om de kinderen voor en na schooltijd op te vangen en moet daar nog iets voor geregeld worden en gaan we oma ontzettend missen die al 11 jaar voor ons oppast...
Dit overigens als het om de donderdag zou gaan, de vrijdag wordt nog ingewikkelder omdat er dan ook een kind om 12 uur uit is.

Zelf had ik gehoopt nog een paar jaar op maandag te werken tot mijn jongste naar school gaat en oma niet meer nodig is. Dan ben ik weer aardig flexibel.
Mijn collega wil op maandag werken, omdat iedereen op maandag naar het werk gaat etc. (Wat ik overigens ook wel begrijp!)

Buiten dat ik het lastig vind om op te lossen, vind ik het ook moeilijk dat er zo fel gereageerd werd. Hoe dan ook, we moeten samen verder. Of ik moet stoppen...
Mijn collega gaf aan dat ze alles prima vindt, maar nu even zakelijk gaat worden. Mijn man vindt dat ik dan ook zakelijk terug moet reageren. Ik vind het zo moeilijk. Ben al niet zo'n held en hou het graag gezellig!
Hoe ga ik dit aanpakken?









 
Quote
Navigatie
RE: probleem met werkdag
Cora38  schreef op: 06-06-2013 10:04:21
Wat een belachelijke behandeling van je eigen duo collega notabene.
Zij/hij is toch niet degene die bepaald op welke dag jij werkt. 
O pde school waar ik werk kan je van te voren op een mobiliteitsformulier aangeven of je op dezelfde dagen of andere dagen wil werken.
Je collega kan dan aangeven dat zij/hij liever op vrijdag vrij wil, maar heeft er geen recht op/zeggenschap over. Daar gaat de directie/MT over.
Als er zwaarwegende redenen zijn en het is in het belang van de school kunnen ze jouw dag verplaatsen, maar om dat nou voor iemand te doen die dat fijner vindt en waarbij jij je in allerlei opvang bochten moet gaan wringen. Nou sorry, ik zou als ik jou was zeggen dat je dan NIET gaat doen.


Leg het bij je directeur neer, die heeft daar tenslotte het laatste woord over. Vraag een gesperk aan leg daarin ook uit hoe lelijk en aanvallend je benaderd bent. Zo gaan mensen toch niet met elkaar om zeg.


 
Quote
RE: probleem met werkdag
Mamavan2boys  schreef op: 06-06-2013 10:10:34
Ja snap het ook niet zo goed, mag zij beslissen wanneer jij moet werken? Zal toch wel iemand boven jullie zijn waar zij haar probleem dan maar moet neerleggen..sterkte!
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Onsjanneke  schreef op: 06-06-2013 10:18:37
Ik zou samen met die collega of alleen een gesprek plannen met de manager. Zij heeft er geen recht op om op vridag vrij te zijn, net zo min alsjij er recht op jebt om altijd op maandag tewerken. Tenzij dat expliciet in je contract staat.

Het is iets waar je samen met collega en management uit moet komen. Ik zou voor een gessprek wel vast een alteratief voor de maandagverzinnen.

Dus idd opvang op een andere dag. Of is etmogelijk dat je man zijn kantoorwerk op en andere dag plant?
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Femke  schreef op: 06-06-2013 10:23:45
Tja misschien niet zo leuk, maar snap je collega wel, en vind dat ze ook wel een een beetje in haar recht staat. Zij werkt vier dagen en maandag is nou echt niet de lekkerste dag om dan alleen maar vrij te hebben. Vind dat je man misschien toch ook wat aan kan passen en anders zul je idd een oppas moeten regelen. Jullie hebben nu een duobaan, alleen met erg scheve verhoudingen, jij werkt maar 1 dag en wil persè die dag, zou daar ook erg van balen, enige compromis zou zijn dat jullie de maandag  en bijv de vrijdag afwisselend zouden draaien, maar dat is niet ideaal kwa werken...maar ik zou persoonlijk ook balen als je eigenlijk de kar volledig trekt en dan niet je vrije dag mag kiezen..
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Flower  schreef op: 06-06-2013 10:27:22
tja blijft altijd moeilijk met een duo baan.
vind sommig reacties ook wel kort door de bocht......
je kunt het ook zo zien, waarom heb jij meer recht op de maandag dan zij???

mss kun je er samen uit komen door te roleren?
doen wij ook, de ene week werk ik ma/di en de de week erna do/vrij.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
_sas_  schreef op: 06-06-2013 10:34:32
Ik snap dat je schrikt van de felle reactie, maar ik snap je collega ook wel. Ik denk echt dat je moet proberen om tot een compromis te komen en daar zelf ook iets flexibeler in moet denken. Het is niet ideaal voor jou, maar dat is het nu ook niet voor haar. Ze heeft al eerder aangegeven dat ze graag de maandag wil. Hebben jullie er toen over gesproken of heb jij toen alleen gezegd dat je dit niet wilde. In dat laatste geval kan ik me haar reactie ook wel voorstellen. Echt, ik snap je oppasprobleem, maar heb zelf ook ervaren dat het soms flexibelere kan dan je zelf in eerste instantie denkt (ik werk sinds kort extreem onregelmatig en niks is ideaal, maar het is wel minder erg dan ik eerst dacht).

Ik zou dus echt een compromis zoeken. Succes!
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Femke  schreef op: 06-06-2013 10:37:43
tja ik vind dus dat  zij meer recht heeft omdat zij er 4 werkt van de 5 ...+ dat als je als leerkracht 80% van de klas hebt je ook vaak relatief meer tijd en energie kwijt bent, bijv de leerkracht die hier maar 1 dag lesgeeft, is niet bij de ouderavond aanwezig, leerlingen willen vaak ook niet op die dag hun verjaardag vieren....en ouders komen veel minder naar je toe. Hier verdelen we alles,  ook lokaties om en om, iedereen werkt minimaal 14 uur en iedereen werkt òf de woensdag of de vrijdag, aangezien dat populaire dagen zijn. Dus als ik een collega had die maar 8 uur werkte die op haar strepen zou gaan zijn dan zou dat niet bevordelijk zijn voor de onderliggende relatie...Je moet dus ook gaan kijken wat het je allemaal waard is. Je kunt op je strepen gaan staan, er bestaat ook nog zoiets als gewoonterecht maar als je altijd op de maandag gewerkt hebt dan kun jeje daar soms op beroepen...maar als je vervolgens de relatie met je collega daar mee omzeep helpt win je erook niks mee. Ik vind het een normale vorm van collegialiteit om in overleg die dag aan te passen..ik werk ook altijd de vrijdag, geef al 10 jaar aan dat ik dat liebver niet heb...maar ja je kunt niet alles hebben, hier ooknog lange middag vrij dan, maar als je wilt werken, en maar 1 dag dan vind ik dat je niet al te veel te wensen hebt...
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Slabbertje  schreef op: 06-06-2013 10:41:11
mhh ik begrijp haar ook wel maar jou ook, je hebt al 5 jaar lang als vaste dag de Maandag gewerkt, ik zou dit toch zeker eens gaan overleggen met de directeur, ongepast om je daar voor te bellen en druk op je te leggen door die collega, ze denkt dat ze meer rechten heeft vanwege fulltime job mhh misschien is dat wel zo.....lukt het niet zouden jullie om de maand van dag kunnen wisselen misschien
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Jessica  schreef op: 06-06-2013 10:45:36
Ik snap het wel een beetje...
Zij wil ook liever op maandag werken en dit zou dus nooit kunnen omdat het jou niet lekker uitkomt.
Dat zou gek zijn. Maar ik vind dit inderdaad een taak voor de directeur. En zij hoort jou zeker niet aanvallend te behandelen hier om.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Jacquelien  schreef op: 06-06-2013 10:49:14
Ik vind het erg vreemd dat een collega dit met je bespreekt. Dit lijkt me een taak van de leidinggevende of zou die al hebben gezegd dat jij de maandag werkt en probeert ze je zo te bewerken?
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Ff Zo  schreef op: 06-06-2013 13:34:13
Fijn dat jullie reageren! Ik vind het ook goed dat er van verschillende kanten gedacht wordt!

Zal n.a.v. jullie reacties nog wat aanvullen.

Deze collega werkt dus een paar jaar op onze school. Een ontzettend enthousiaste meid, wat ik enorm waardeer, maar ze denkt ontzettend in 'uren'.
Voorbeeld: Wij hebben een gymleerkracht, waardoor de andere lkr. even niets doet. Wij waren gewend om dan bijv. RT te geven aan kids uit een andere groep. Zij maakt ondertussen een nieuwsbrief (wat ik eigenlijk vind dat best na schooltijd kan) en gaat liefst vroeg naar huis.
Pas moest ze een keer extra komen voor een gesprek met ouders, vraagt ze direct een middag extra vrij aan de directeur ter compensatie.
Toch wel een aantal collega's vinden dat net gek zat, omdat het bij ons altijd een beetje bij het schoolwerk hoorde dat je wel eens extra dingen deed.
Wij hebben dus net een nieuwe jonge directeur, die best wel over zich heen laat lopen door mondige collega's.
Verder heeft zij vorig jaar toen wij tijdelijk een interim leidinggevende hadden nog snel er doorheen gejaagd dat ze een vast contract kreeg.
Op zich allemaal begrijpelijk, maar het maakt soms dat je er niet echt tegenop kunt als je niet echt mondig bent ;-)

Ik vind zelf ook, dat niet altijd aan mijn wensen voldaan kan worden. Al is dat overigens ook niet helemaal het geval. Mijn werkdag was wel OK, maar ik heb al een paar jaar niet meer de groep (kleuters) die ik zo graag zou willen. Ook zou ik best een paar uur meer willen werken (bijv. RT) maar dat hebben ze aan een andere lkr. gegeven om die nog aan het werk te houden. Ook begrijpelijk, maar het is dus niet zo dat al mijn wensen vervuld worden.

Wat het werk van mijn man betreft; Hij heeft een baan met veel onverwachte afspraken. Vaak komen die pas op de maandag binnen, daarom is hij op maandag veel op kantoor, maar wisselend de rest van de week ook wel. Overigens hebben ze op zijn werk een paar jaar geleden de vergadering op een later tijdstip gezet, omdat mijn man later wilde beginnen.

@Femke, bij ons ben ik overigens wel bij de ouderavonden, ook ben ik bijv. afgelopen zaterdag de hele dag in touw geweest voor een actiedag etc.
Verder trakteren kinderen gewoon bij mij. Kids vinden dit geen probleem, wel hoor ik van de kinderen dat mijn collega vaak tegen hen zegt: Wat jammer dat er weer een in het weekend of op maandag jarig is.
Wat denk ik ook meespeelt: Ik ben al jaren bij de school betrokken, heb er zelf gezeten, veel ouders kennen me etc.

Als we er echt niet uitkomen moet ik inderdaad een gastouder zoeken...
Baal alleen wel dat het al juni is..

Waar ik vandaag ook wel over zit te denken: Geef me dit jaar voorlopig nog de maandag, dan kijk ik ondertussen uit naar een andere baan en ben ik i.i.g. aan het eind van komend cursusjaar weg.
Ik ben namelijk ook invallkr. op de school van mijn kids. Daar is het plaatje voor komend jaar nu al helemaal ingevuld, maar misschien komt er nog wat en anders het jaar erna. Dat is een erg grote school en alleen al als invaller kan je daar een weektaak hebben.
Alleen mis ik dan best een eigen groep en moet ik me voorlopig ook qua oppas aan bepaalde dagen houden.
Het zal me ontzettend spijten als ik 'mijn' school moet loslaten, maar ik weet het nu ook even niet.

Collega gaf aan dit met de leidinggevende te bespreken vandaag of morgen. Ik werk maandag en hoop hem dan ook te spreken.






 
Quote
RE: probleem met werkdag
Corine86  schreef op: 06-06-2013 13:49:43
Wat een vervelende situatie zeg!
Ik vind dat hè collega wel hard reageerd, misschien kun je zelf aan haar voorstellen om dit samen met de directeur te bespreken?
Wellicht is er een russen oplossing, bijv om en om op maandag werken?

Ps.mocht je oppas zoeken-> stuur me gerust een pbtje
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Isabelle  schreef op: 06-06-2013 13:53:32
Tja, ik zou op mijn strepen staan en wat mondiger worden.
Natuurlijk heb jij niet meer rechten dan haar om op de maandag te werken. Maar andersom heeft zij dat ook niet.
Toen ze deze functie aanvaarde wist ze dat de maandag jou werkdag is. Ik krijg een beetje het idee, dat ze het langzaam aan alles naar haar hand wil zetten.

En natuurlijk is een goede omgang met je collega belangrijk, maar dit moet wel van 2 kanten komen.
Krijg het idee, dat je met een heel mondige collega te maken hebt. En natuurlijk kun je je best doen om tot een oplossing te komen.
Maar ze zal ook moeten beseffen dat ze niet alles naar haar hand kan zetten. Je zou kunnen voorstellen om te rouleren.
Maar veel verder dan dat zou ik niet gaan, als je hierdoor zelf in de problemen komt.

Jammer, voor je collega maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Isabelle  schreef op: 06-06-2013 13:53:33
Tja, ik zou op mijn strepen staan en wat mondiger worden.
Natuurlijk heb jij niet meer rechten dan haar om op de maandag te werken. Maar andersom heeft zij dat ook niet.
Toen ze deze functie aanvaarde wist ze dat de maandag jou werkdag is. Ik krijg een beetje het idee, dat ze het langzaam aan alles naar haar hand wil zetten.

En natuurlijk is een goede omgang met je collega belangrijk, maar dit moet wel van 2 kanten komen.
Krijg het idee, dat je met een heel mondige collega te maken hebt. En natuurlijk kun je je best doen om tot een oplossing te komen.
Maar ze zal ook moeten beseffen dat ze niet alles naar haar hand kan zetten. Je zou kunnen voorstellen om te rouleren.
Maar veel verder dan dat zou ik niet gaan, als je hierdoor zelf in de problemen komt.

Jammer, voor je collega maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Isabelle  schreef op: 06-06-2013 13:53:33
Tja, ik zou op mijn strepen staan en wat mondiger worden.
Natuurlijk heb jij niet meer rechten dan haar om op de maandag te werken. Maar andersom heeft zij dat ook niet.
Toen ze deze functie aanvaarde wist ze dat de maandag jou werkdag is. Ik krijg een beetje het idee, dat ze het langzaam aan alles naar haar hand wil zetten.

En natuurlijk is een goede omgang met je collega belangrijk, maar dit moet wel van 2 kanten komen.
Krijg het idee, dat je met een heel mondige collega te maken hebt. En natuurlijk kun je je best doen om tot een oplossing te komen.
Maar ze zal ook moeten beseffen dat ze niet alles naar haar hand kan zetten. Je zou kunnen voorstellen om te rouleren.
Maar veel verder dan dat zou ik niet gaan, als je hierdoor zelf in de problemen komt.

Jammer, voor je collega maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Mamsie  schreef op: 06-06-2013 15:05:12
Ik vind eht nogal wat, jij hebt al jaren de luxe positie gehad dat je jouw dag hebt kunnen krijgen.
Ik kan me haar erg goed voorstellen, en dan zijn de dingen die je later benoemt niet van toepassing....

Je hebt een duo baan, en jij bepaald al jaren dat jij op maandag werkt. de reacties die hier staan dat het stom is dat zij het moet bepalen...ik vind het raar dat jij dat alleen moet bepalen.

Ik vind het wel heel rot voor je, vooral de manier waarop dat zou ze anders kunnen doen, maar misschien zit er wel frustratie van jaren achter..

Ik zou met de directie en haar in gesprek gaan en proberen tot een compromis te komen.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Anon  schreef op: 06-06-2013 15:33:34
Ik snap dat je hier van baalt en ik vind het raar dat je duocollega dit met jou uitvecht. Dit vind ik een directie aangelegenheid en daar zou ik het neerleggen. 
Aan de andere kant. Je hebt een contract voor een aantal uur en geen contract voor de maandag. Sterker nog ze kunnen je ook nog voor 2 dagdelen terug laten komen. Directie bepaalt hoe je wordt ingedeeld.
Ik vermoed dus dat je aan het kortste eind gaat trekken. Een goed plan maken zou misschien helpen. 

Wat betreft de omschrijving van je collega, die vind ik niet zo netjes. Zij regelt de zaakjes goed, het komt mij jaloers over. 
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Diedoes  schreef op: 06-06-2013 15:47:20
Wat jou collega verder doet, of ze haar uren wel/niet maakt, of ze wel/niet haar werk goed doet heeft niets te maken met die maandag. En is ook niet aan jou om iets van te vinden.

Wat betreft de maandag snap ik wel dat er geschoven wordt af en toe. Het is natuurlijk ook niet logisch om wel een baan te hebben en dan maar 1 dag te kunnen. Als je op de andere school gaat werken zullen ze je ook vast op andere momenten in willen plannen. Ik kan me niet voorstellen dat die je aannemen voor alleen de maandag.

Het is "normaal" om opvang te moeten regelen ind e vorm van een BSO ofzo, of anders moet je de keus maken niet voor een baas te werken.

Ik hoop dat jullie er samen uitkomen!
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Ff Zo  schreef op: 06-06-2013 16:13:50

Quote Anon:
Ik snap dat je hier van baalt en ik vind het raar dat je duocollega dit met jou uitvecht. Dit vind ik een directie aangelegenheid en daar zou ik het neerleggen. 
Aan de andere kant. Je hebt een contract voor een aantal uur en geen contract voor de maandag. Sterker nog ze kunnen je ook nog voor 2 dagdelen terug laten komen. Directie bepaalt hoe je wordt ingedeeld.
Ik vermoed dus dat je aan het kortste eind gaat trekken. Een goed plan maken zou misschien helpen. 

Wat betreft de omschrijving van je collega, die vind ik niet zo netjes. Zij regelt de zaakjes goed, het komt mij jaloers over. 



Het is helemaal niet de bedoeling om jaloers over te komen... Volgens mij ben ik dat ook niet...
Er is veel meer gepasseerd (aan onaardige dingen)
Juist omdat ik hier anoniem mijn verhaal kan doen vertel ik een paar dingen. En dan nog alleen algemene schooldingen...
Het lastige is dat mijn teamleider onlangs een keer vroeg hoe de samenwerking met haar was, maar juist omdat ik het zo moeilijk vind om iets te zeggen, zonder dat het kwaadspreken wordt, heb ik gezegd dat het verder wel oke was. We spreken elkaar normaal vooral via de mail en als ik haar op school zie, vind ik het verder een gezellige vrolijke meid.

Weet overigens niet waarom ik alleen bij mijn eerste bericht paars was...

 
Quote
RE: probleem met werkdag
Mafkees  schreef op: 06-06-2013 20:22:50
Op zich zou ik het eerlijk vinden als je na 2 jaar nu eens van dag zou ruilen.
Wel zo netjes.

Qua opvang: kan je man zijn dag niet wijzigen? dat hij op maandag werkt en dan de vrijdag voor zijn rekening neemt?

Hier wisselt het ook vaker. Best iritant als je net aan een systeem gewend bent thuis natuurlijk, maar jij hebt nu 2 jaar in een luxe positie gezeten door de maandag te kunnen werken én ook nog ouderschapsverlof op te nemen.
Misschien een kwestie van "gunnen" ? en eens goed kijken wat jouw mogelijkheden thuis zijn
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Jarofe  schreef op: 07-06-2013 07:06:29
Ik kan me van haar kant ook wel voorstellen dat altijd verplicht de maandag vrij zijn niet zo leuk is.
Op maandag zijn de winkels allemaal gesloten s'ochtends, het valt bijna altijd op een feestdag 2de kerstdag, 2de paasdag het is dan al je vrije dag.
Vooral als je full time werkt is het niet zo leuk, kijk werk je parttime heb je nog een dag doordeweeks die je vrij bent.
Maar als je op je vrije dag lekker zou willen shoppen kan dat pas in de middag eens en op zaterdag ben je alweer druk in touw met je huishouden en de boodschappen.
1 dag werken is gewoon ook weinig en eigenlijk is dat nu misschien ook alleen nog maar nodig omdat je samen met haar een duobaan hebt?
 
Quote
RE: probleem met werkdag
El64  schreef op: 07-06-2013 07:36:31
Eerlijk gezegd snap ik je collega wel,ze heeft het al eerder gevraagd maar jij wil het niet nu zegt ze het op een iets vriendelijker manier omdat ze voor zich zelf op komt. En als je maar 1 dag werkt heb je al een hele tijd geluk gehad.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Myself  schreef op: 07-06-2013 08:56:43
De manier waarop je collega het brengt snap ik niet, haar standpunt wel.
Want als ik je goed begrijp werk jij 1 dag, de maandag en zij de overige dagen.
Nou, als ik 4 dagen werk in de week, zou ik ook niet blij zijn als ik altijd op maandag vrij ben, is gewoon een minder fijne dag om vrij te zijn dan bijvoorbeeld de vrijdag.

Succes met het oplossen, hopelijk komen jullie er op een fijne manier met elkaar uit.
 
Quote
RE: probleem met werkdag
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 07-06-2013 08:57:55
Ik begrijp jouw collega ook wel....Zou gewoon met de directie in overleg gaan en joh een gastouder of kinderdagverblijf/bso  is niet het einde van de wereld!

Ik werk zelf al meer dan 3 jaar iedere woensdag..Vind ik ook niet leuk met mijn 2 kids, maar het kan niet anders....Dalijk als de andere 2 er zijn heb ik aangegeven echt niet meer op de woensdag te willen werken..Of dat kan is een tweede..
 
Quote
Navigatie


Reageren op probleem met werkdag
Naam
Bericht