Menu
 

Topic:

wat me nog steeds bezighoud

Jesmv3  schreef op: 31-05-2013 22:39:03
ik weet niet of ik dit goed plaats.
Ik denk nog vaak aan de kleine baby uit ede (oude garde weet vast waar ik het over heb)
Nu zocht ik de dame uit ede op face en zie dat ze nog een kind heeft gekregen?
Hoe is dit mogelijk,niemand zou zo iemand toch nog een eicel doneren of wel????
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: wat me nog steeds bezighoud
Jomi  schreef op: 03-06-2013 09:57:29
Dat is waar ja. Ik ging uit van mijn eigen intenties, maar als ik naar de openingspost kijk hebben jullie wel gelijk
 
Quote
RE: wat me nog steeds bezighoud
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 03-06-2013 11:16:57

Quote Sismvnick&demi:
Ik de openingspost is dat indd misschien zo bedoeld.
Maar de rest van de reacties niet.

Weet je, stel je leest dat dutroux vrij komt, en in een kinderrijke wijk komt te wonen.. Mag er dan geen topic geopend worden over dat men verbaasd is dat dit kan gebeuren?Ja natuurlijk, over dingen die in de media bekend zijn mag je best een discussie voeren. Het gaat erom dat hier prive dingen worden aangehaald die op iemand zijn FB staan waar bewust naar gezocht is. Daar zit toch verschil in? Iemand in zijn prive situatie moet je met rust laten, ik hoop en denk dat deze moeder vreselijk veel boosheid en kritiek over zich heen heeft gehad wat ik ook volkomen terecht vind. Maar betekent dat dat de moeder haar hele leven open moet staan voor kritiek en boze reacties en daar zeker niet negatief op mag reageren want iemand die zoiets gedaan heeft mag haar hele leven nooit meer opbouwen?. Wij weten helemaal niet hoe dit precies is gebeurd en ten tweede als moeder echt nog steeds een gevaar vormt (psychisch) zou het kindje zeker weten weg zijn gehaald want ze zijn bekend bij jeugdzorg, en wie zegt dat het kindje bij hun woont, misschien mag ze het eens in de zoveel tijd zien. Neemt niet weg dat ik misselijk wordt bij de gedachte wat zij met haar zoontje heeft gedaan, arm jochie.
 
Quote
RE: wat me nog steeds bezighoud
Jesmv3  schreef op: 03-06-2013 21:29:00
huh?is mn post weg?
 
Quote
RE: wat me nog steeds bezighoud
Jesmv3  schreef op: 03-06-2013 21:36:27
Nou opnieuw dan.....


Ik vind dit geen spitten in andermans priveleven,ik kijk uit pure nieuwschierigheid en denk dat 90 procent van de facers wel eens uit nieuwschierigheid mensen opzoeken,of voegen jullie iedereen toe?
Als iemand zn priveleven voor zichzelf wil houden,prima,zet je face dan op prive,wat ze nu btw ook heeft gedaan.

Mss kwam mijn eerste post over alsof ik alleen maar wou roddelen,dat is niet het geval.Ik en oprecht nieuwschierig,maaaaaar in eerste instantie vroeg ik me echt af waarom ze weer zwanger is geraakt.Het zou mijn keus niet zijn.ik zou mijn oudste nooit meer recht in de ogen kunnen kijken om wat ik had gedaan.Ook zou ik me schuldig voelen,wwant waarom woont broertje wel bij mama en ikke niet?(nu ga ik ervan uit dat daan nog eders woont,uit haar potst meen ik dat op te maken)

Ik zou me doodongelukkig voelen als ik een van mijn kindjes moest missen vanwege mijn eigen fouten.

Maar ik ben oprecht nieuwchierig naar daan en zou wel een klein muisje willen zijn,even kijken hoe het met hem is,wat hij doet,of hij gelukkig is.Hoe de band met zn moeder is.
En als ik dan toch een muisje mocht zijn weet ik nog wel een paar die ik graag zou willen bezoeken ;-)

 
Quote
RE: wat me nog steeds bezighoud
Alice  schreef op: 03-06-2013 21:50:03

Quote jesmv3:

Ik zou me doodongelukkig voelen als ik een van mijn kindjes moest missen vanwege mijn eigen fouten.Denk je dat dat voor L niet geldt?

Dus je bent jaren bezig een kindje te krijgen, dan heb je het eindelijk, dan ga je door het lint (waarschijnlijk hebben die zware jaren daar ook wel iets mee te maken) en mag je je kindje weer inleveren en leven met het feit dat je je kind dit hebt aangedaan en dat je het daarom niet meer bij je hebt. 
Denk niet dat L. ook maar een klein beetje minder hield van Daan dan een ieder van ons van onze eigen kindjes. 

Wat er gebeurd is, is verschrikkelijk en ik denk dat L het daar zelf ook helemaal mee eens is. Ze zal er altijd voor moeten blijven boeten, elke dag opnieuw. En ze zal toch echt een manier moeten vinden om door te gaan. Ook voor Daan. Juist voor Daan. 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op wat me nog steeds bezighoud
Naam
Bericht