Menu
 

Topic:

januari 2004 mama's

Anoniem  schreef op: 01-01-2012 09:33:05
meiden, we kunnen er toch niet mee ophouden hè?
Na zoveel jaren lief en leed gedeeld te hebben ...
... wens ik jullie allen alvast een prettig nieuwjaar!!!

dikke zoen Sarah
 
Quote
Navigatie
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 13-04-2012 09:34:51
voor de benieuwde Jessie ... :

we hebben een leuke vakantie gehad. We hebben echt heel veel geluk gehad met het weer, alleen de laatste dag was bewolkt en beetje regen. Rest stralende zon, heel warm zelfs. De kinderen vonden het heel leuk op de latten! Oostenrijk is ook prachtig he. Die bergen, die rust, die sfeer, ... is héél anders dan een zomervakantie.

Yvonne, heb je je al wat meer geïnformeerd voor opleiding doktersassistente? Lijkt me wel heel leuk hoor!

Volgende maand moet Nathan geopereerd worden aan zijn oortjes, hij krijgt buisjes (zeggen ze dat bij jullie ook zo?) en zijn poliepen worden afgeschraapt. Hij sukkelt al een tijdje met zijn gehoor, vandaar dat hij ook naar de logo moet. Hopelijk betert het nu gauw

Peetje, hoe gaat het met jullie?

groetjes sarah

 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 13-04-2012 12:06:53
He goed om wat van je te horen Sarah, klinkt leuk hoor jullie vakantie, lijkt mij inderdaad ook heel wat anders dan een zomervakantie. Fijn dat de jongens het ook zo naar hun zin hebben gehad op de latten dat is toch altijd wel weer even afwachten nietwaar.
Och dus Nathan aan de buisjes, ja dat zeggen we hier ook hoor, en die poliepen waar heeft hij die dan zitten? Veel sterkte alvast voor hem en voor jou!

Tja die opleiding ik ben nog steeds heel enthousiast hoor heb inmiddels een opendag en een informatie bijeenkomst bij gewoond maar nu is het afwachten wat de werkgever daarvan vind.
Die moet eerst nog akkoord gaan voordat ik de opleiding kan gaan doen en denk niet dat die daar op zit te wachten want dan ben ik een jaar niet beschikbaar voor de arbeidsmarkt.
Heb het daar wel moeilijk mee hoor want ja ik heb er niet om gevraagd om van de groep gehaald te worden en maar op zoek moeten gaan naar een nieuwe baan.
Dus duim maar heel hard voor me hoop komende week meer te weten.
Vandaag even lekker naar de kapper geweest lekker blond weer en een ander model. Voelt weer goed ben ook weer druk aan het lijnen wat ook goed gaat en zo ga ik weer wat beter in mijn vel zitten.
Over twee weken gaan we naar disneyland parijs waar we heel veel zin in hebben.

Ik hoop dat het met de andere meiden ook goed gaat in elk geval een goed weekend en tot een volgende keer.
Liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 14-04-2012 08:51:39
die poliepen worden in zijn neus weggeschraapt omdat hij niet goed door zijn neus kan ademen.
Ik vind het allemaal wel eng, maar Nathan vindt het 'cool'

ik zal duimen hoor Yvonne, hopelijk gaat het door want het lijkt mij echt super interessant! En je moet toch wat hè - heeft hij zelf geen voorstellen dan?

zo disneyland parijs is ook leuk zeg! Daar zal iedereen vast erg naar uitkijken.

wij gaan vandaag een dagje dierentuin doen.

groetjes sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 17-04-2012 09:25:12
Dat klinkt als een heel geslaagde vakantie Sarah, super! Je foto's zagen er dan ook erg mooi uit, Oostenrijk is inderdaad prachtig. Wintersport vakantie is inderdaad heel iets anders dan de zomervakantie. Fijn dat de jongens het ook zo leuk vonden! Max heeft overigens ook drie keer buisjes gekregen, gelukkig is het maar een kleine ingreep en is het zo gepiept. Waar heeft Nathan allemaal last van? Max had gewoon veel oorontstekingen, zeker met water in zijn oor moesten we goed uitkijken.
Leuk Yvonne naar Disney! Maar kan jij wel de hele dag lopen dan?
Ben benieuwd of je werkgever akkoord gaat, zou mooi zijn, dan heb je weer een doel voor ogen. Was je weer iets aangekomen dat je opnieuw aan het lijnen bent?

Hier alles goed hoor, gewoon druk met van alles en nog wat (zoals altijd) Weken, dagen, ze vliegen gewoon voorbij...
Gisteren had ik onverwachts een vrije dag, mijn oma van ver in de tachtig was 'savonds gevallen, kon niet meer opstaan en heeft dus de hele nacht op de grond gelegen. Met de ambulance is ze naar het ziekenhuis gebracht maar naast een blauwe plek op haar rug heeft ze er niets aan over gehouden. Mijn ouders houden haar nog wel goed in de gaten want ze oogt nogal warrig. Manlief is vorige week een paar dagen voor zijn werk naar Engeland geweest, dat was ook wel even aanpoten. Ik vind het een hele uitdaging om de kids op tijd op school te krijgen met lunchpakket, Mila naar mijn moeder en dan moet ik ook nog op tijd op mijn werk zijn

Peetje, hoe is het? Lees je hier nog af en toe?
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 17-04-2012 12:46:37
Och Jessie die arme oma van je wat zal ze geschrrokken zijn. Wel fijn dat het verder niet ernstig was en dat ze er alleen een blauwe plek aan over gehouden heeft.
Tja kan ik de hele dag lopen in euro disney dat was al de vraag toen we het geboekt hadden. Hebben deze reis namelijk van mijn ouders kado gekregen omdat ze 45 jaar getrouwd waren. We hebben wel een annuleringsverzekering afgesloten voor het geval dat maar ik denk dat het wel gaat lukken.
Neem mijn kruk mee en mocht het even wat minder gaan dan ga ik gewoon even zitten. Het gaat op zich al zoveel beter dan vorig jaar kwa pijn dus ik zie het wel zitten we hebben er in elk geval ontzettend veel zin in!!
Momenteel is het hier heel spannend of ik de opleiding mag doen of niet. Ze staan er niet geheel afwijzend tegenover maar de directie moet nog goedkeuring gaan geven. Dus als jullie heel hard willen gaan duimen zou ik dat heel fijn vinden
Ja dat zal wel even aan poten zijn geweest zo zonder man, is hij normaal gesproken altijd thuis nog voordat de jongens naar school moeten?
Ik weet niet beter dus maak altijd alles al vantevoren klaar en zet het zo neer dat het alleen nog ingepakt hoeft te worden scheelt enorm in tijd.
Ja ik was inderdaad weer behoorlijk aangekomen, niet zoveel als dat ik gewogen had, maar zat er zo doorheen vorig najaar dat het me allemaal even niks meer kon schelen dus flink aan het snaaien ben gegaan. Tja dan zitten de kilo`s er bij mij zo weer aan.
Het gaat alleen niet zo snel met afvallen dan bij de vorige keer was deze week zelfs aangekomen! En dat terwijl ik echt me volledig aan het programma hou ik wijk daar absoluut niet vanaf. Daar vind ik het te duur voor dus ik kijk wel uit. Het duurt nu alleen wat langer voordat ik alles weer kwijt ben nou ja dat is dan maar zo.

Sarah had je de foto`s op facebook staan? Dat heb ik dan even gemist of had je ze hier geplaatst?

Peetje ben ook nog steeds benieuwd hoe het bij jou is.

Liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 16-05-2012 14:34:41
He meiden lezen jullie hier nog wel eens? Ik kom zo af en toe nog eens even kijken zien of er nog wat nieuws te melden is geweest.
Nou bij deze wat nieuws!! Ik heb een opleidingsverzoek ingedient bij mijn werkgever en ik mag de opleiding gaan doen maar moet hem wel zelf betalen.
Dezelfde dag me nog aangemeld en nu ga ik 5 juni starten met de opleiding tot doktersassistente!! Vreselijk spannend, wel leuk spannend maar toch ook weer dubbel. Er zit bij mij nog wel een stukje verwerking hoor maar goed dat gaat helemaal goed komen.
Ben druk bezig allemaal boeken tweedehands aan te schaffen bij vrouwen die de opleiding al gedaan hebben en is bijna gelukt nog maar 2 boeken en dan ben ik compleet! Ben zelfs al bezig geweest met het zoeken naar een stage plek terwijl ik pas in december mag gaan stage lopen maar ach je kan nooit te vroeg beginnen niet waar Nou jullie lezen het wel ik ben enthousiast!!
Hier gaat alles wel goed Bart doet het goed op school zit alweer midden in de cito toetsen en heeft ontzettend veel zin in de vakantie op Piani di Clodia, waar inmiddels al twee klasgenootjes van hem ook naar toe gaan als wij daar ook zijn!
Ilse gaat ook goed op school dat is echt een puberend meisje aan het worden verbaas me soms echt over haar maar goed dat hoort er natuurlijk ook allemaal bij. Ze heeft een vriendje die 12 is en dat is zo gezellig!! Echt zo`n eerste liefde leuk om te zien.

Sarah nog bedankt voor je reactie op facebook! Hoe is het gegaan met de operatie van Nathan?

O ja Disney was echt super leuk we hebben genoten ook bezoek aan Parijs was driedubbel het waard. Het lopen ging op zich wel goed het was eigenlijk zwaar voor ons allemaal.
Met de knie gaat het momenteel even wat minder heb steeds het gevoel dat hij uit zijn kom schiet, zak er dan ook regelmatig doorheen tot grote schrik van de mensen die er dan om heen staan. Maar goed hoop toch dat dit nog beter gaat worden mag 7 juni weer voor controle.
Nou laat het hier even bij hoop dat jullie nog een keertje reager zou leuk zijn!!
Liefs Yvonne
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 23-05-2012 17:10:23
yvonne, zoals beloofd! Snel genoeg?

Wat spannend zeg, en zo snel al dat je kan beginnen. Gaat waarschijnlijk een heel druk jaartje worden voor jou, maar wat zal het boeiend zijn nadien! Ben heeeeeel benieuwd hoe het jou allemaal gaat bevallen!

wat lief dat Ilse haar eerste vriendje heeft. Ik ben onlangs via facebook met mijn jeugdvriendje terug in contact gekomen. Vergeet je toch nooit he. Ik heb ook jarenlang al zijn liefdesbrieven bijgehouden... hihhi

Wat leuk ook dat Bart zijn vriendjes mee naar dezelfde vakantiebestemming gaan. Dat wordt wel heel leuk voor hem!

jessie, van jouw meisje zie ik regelmatig prachtige foto's verschijnen Wat een pracht van een dochtertje heb je toch!
Alles goed met jullie?

Peetje, bij jullie ook alles goed?

Hier was het vandaag genieten van het zonnetje! Wat deed dat deugd zeg! In de ligstoel, cava in de hand, zonnetje op je huid voelen branden, kindjes in de tuin aan het spelen, ... wat heb ik de zomer gemist!!

Hier is het nog een goede maand school en dan alweer 2 maanden vakantie! en dan in september mag joshua ook naar school - ik ben hem vandaag officieel gaan inschrijven. Wat is dat weer raar. Hij wordt ook echt groot!

Groetjes sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 23-05-2012 19:16:44
Kijk dat is nog eens snel Sarah!! Fijn om weer even wat van je te horen.
Ja wat een heerlijk weertje is het he super zalig en zo genieten.
Waar zie jij de foto`s dan voorbij komen van Jessie die mis ik dan steeds zeker? Jessie alles ok?
Het wordt zeker een spannende tijd maar heb er ook ontzettend veel zin in ik hou je op de hoogte is het niet hier dan vast wel via fb!
Jullie nog maar een maand wauw zeg hier moet Bart nog tot 22 juli voordat hij vakantie heeft. Ilse heeft een weekje eerder vrij.
We kunnen in elk geval al wel aftellen en ocht dan je jongste ook alweer naar school de tijd vliegt he!

He meiden hoop dat alles goed gaat met jullie tot gauw weer liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 24-05-2012 14:36:51
Ben er ook nog hoor meiden maar zit niet zo heel veel achter de PC momenteel. Merk toch dat het soms te veel tijd opslokt....
Yvonne, wat leuk dat je de opleiding gaat doen! Je klinkt heel enthousiast dus dat gaat vast helemaal goed komen. Eindelijk weer even een doel voor ogen, heb je net even nodig volgens mij. En wat leuk Ilse haar eerste vriendje, weer een nieuwe fase... Je zult zien dat je straks op Piani nog wel meer bekenden tegen komt. Zo stond ik daar in het zwembad, kwam ik een medebewoner van ons eiland tegen... je voelt je dan toch altijd wat ongemakkelijk (dat heb ik dan tenminste :lol. 1 voordeel: we kunnen met dit prachtige weer wel alvast wat voorbruinen, hoeven we tenminste niet zo wit die bikini in, haha!

Heerlijk hè Sarah, die eerste zonnestralen. Begrijp helemaal wat je bedoelt, kan ook zo genieten van die echt zomerse dagen. Heerlijk alleen maar buiten, ben geloof ik in het verkeerde land geboren Dank voor je lieve compliment Ze wordt een heuse peuter nu hoor, het woordje NEE zit er al lekker in. Maar bovenal is ze ons zonneschijntjes, ze is werkelijk waar altijd vrolijk, heerlijk!
Jeetje, weet niet wat ik lees...Joshua ook al naar school..nu gaan ze bij jullie wel eerder maar toch, wat vliegt de tijd.
En jullie over een maandje alweer vakantie, heerlijk! Hadden jullie nog vakantieplannen? Ik weet het even niet meer

Hier gaat verder alles goed. Sem is volop bezig met Mensendiek om zijn rug- en nekklachten te verhelpen. Hij heeft ook veel last van zijn enkels en volgens de therapeute moet hij flink oefenen om zijn spieren te versterken. Hij is wel heel atletisch gebouwd zegt ze (gespierde spijker bedoelt ze waarschijnlijk ) maar zijn spieren hebben wat oefening nodig. Ben benieuwd hoeveel het uithaalt op de langere termijn, ik ben persoonlijk nog niet echt overtuigd. Verder zijn onze jongens een voetbal techniektraining aan het volgen momenteel bij een bekende voetbalschool, ze moeten daarvoor twee keer in de week trainen. Zijn net gestart maar vinden het gelukkig erg leuk. Verder verwachten we eigenlijk elk moment mijn neefje, mijn schoonzusje is hoogzwanger. De eerste voor haar en mijn broertje, spannend hoor! We zien er zo naar uit.
Zo, dat was weer even een update van mijn kant. Geniet van het lekkere weer meiden!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 25-05-2012 10:31:17
Leuk weer even een update van je te lezen Jessie, fijn dat het allemaal zo goed gaat. Hihi die kleine meid van je met haar nee ben wel heel benieuwd naar haar hoe ze er nu uit ziet. Kan je nog een foto op hyves plaatsen?
Ja ben ook bang dat ik daar op piani nog meer bekenden tegen kom. Vind de ouders uit de groep van Bart anders al dichtbij genoeg hoor sta per slot van rekening bijna elke dag wel even een praatje te maken met ze. Loop je daar straks op die camping...hm dat hoeft van mij eigenlijk niet zo maar Ilse is er wel heel blij mee heeft ze in elk geval al 1 vriendinnetje!!
Ach en verder hebben we er heel veel zin in hoor dus zal vast wel goed komen.
Leuk dat de jongens een speciale voetbal techniektraining gaan. Bart heeft het ook helemaal naar zin op voetbal, komende zaterdag heeft hij zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Hij is momenteel steeds keep want dat gaat hem erg goed af zelfs van de tegenpartij krijgt hij regematig complimentjes en denken ze dat hij al heel lang op voetbal zit. En dat terwijl ze nog maar sinds eind april begonnen zijn dus gaat leuk.
Volgend jaar gaat hij waarschijnlijk naar de Etjes zit nu nog in F maar op de training kijken ze nu alvast waar de kinderen volgend jaar gaan trainen.
Ach en zo blijven we wel bezig. Die verkering van Ilse stelt trouwens niet zoveel voor hoor ik denk ook dat het niet zo heel lang meer gaat duren ze zien elkaar ook bijna niet maar het is wel leuk om te zien.
Ja heb heel veel zin in de opleiding!! Ben zelfs al bezig met het vinden van een stageplek maar dat zal niet gemakkelijk worden, ze willen meestal alleen maar mensen van de roc`s hier en aangezien ik een particuliere opleiding doe. Maar ook dat zal vast wel goedkomen.
Spannend hoor straks weer een kleintje in de familie toch leuk hoor dat mis ik best wel in onze familie.
Nou laat het hier bij is weer een lang verhaal geworden, fijne pinksterdagen en geniet inderdaad van het mooie weer!!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 02-07-2012 13:46:48
Hee meiden, alles goed met jullie? Nog eventjes en dan hebben we vakantie, kan niet wachten ook al staat mijn hoofd er nog helemaal niet naar. Zo'n vreemd idee dat we over ruim drie weken in Italië zitten. Yvonne, wanneer vertrekken jullie ook alweer? En Sarah, waar gingen jullie ook alweer naartoe? Peetje, zijn jullie er nog uit gekomen, wat is het geworden?
Hier verder alles goed, hoop bij jullie ook.
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 11-07-2012 14:02:20
Was hier ook al even niet meer geweest maar alles gaat prima! Gelukkig hebben we ook allemaal fb dat scheelt ook alweer een hoop!
Heb het echt ontzettend naar mijn zin op de opleiding gister mijn laatste schooldag, hihi, gehad en nu flink gaan studeren op de stof waar ik dan na de vakantie een toets over zal krijgen.
Mijn hoofd staat eerlijk gezegt al weken naar vakantie kan bijna niet wachten en vind het dit jaar echt megalang duren allemaal. Zal blij zijn als de kinderen volgend jaar niet weer de laatsten zijn om vakantie te krijgen. Bart heeft het ook echt helemaal gehad, kan s`avonds slecht in slaap komen waardoor hij er s`morgens niet uit te krijgen is en daardoor overdag moe is. En nog steeds misselijk hoofdpijn enz. Maar goed het einde is nu bijna in zicht dus het gaat goed komen!
Je weet inmiddels dat we 29 juli weggaan, denk dat we dit weekend alle kampeer spullen alvast beneden neer zetten kunnen we even rustig kijken wat we allemaal nog nodig hebben das wel handig.
Ben ook benieuwd wanneer en waar de andere meiden naar toe gaan op vakantie.
Ik wens iedereen in elk geval een hele fijne vakantie!!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 16-07-2012 16:47:09
Fijn dat je opleiding je zo goed bevalt Yvon, weer terug in de studieboeken! Kan me voorstellen dat het voor jou erg lang heeft geduurd, je hebt natuurlijk ook lang thuis gezeten en dan gaan de dagen nooit zo heel snel. Tenminste, dat is mijn ervaring, als ik werk vliegen de dagen voorbij.
Het schiet gelukkig voor jullie ook al op, fijn! Wij zitten over een weekje al heerlijk in de italiaanse zon! Wij gaan drie weken en jullie?
En, heel decadent, ik weet het maar ik ga vliegen met de kids en manlief gaat alleen met de auto. Mila is namelijk niet zo'n liefhebster van lange autoritten en een hotelovernachting voor 5 personen is bijna net zo duur. Ik wilde er eerst niet aan maar manlief heeft me over de streep getrokken. HIj vindt het zelf helemaal niet erg om zo'n stuk alleen te rijden en heeft toevallig ook net zijn nieuwe auto gekregen. Kan hij die meteen goed inrijden. Hij rijdt dan maandagochtend vroeg weg en kan om 16:00 uur inchecken. Wij vliegen dinsdagochtend om 09.00 uur en liggen dan 'smiddags al aan het zwembad. Wat een luxe hè?
Terug gaan we wel gewoon met z'n vijfjes in de auto, dat gaat vast wel lukken.

Hele fijne vakantie meiden! Geniet er van!
 
Quote
Navigatie


Reageren op januari 2004 mama's
Naam
Bericht