Menu
 

Topic:

januari 2004 mama's

Anoniem  schreef op: 01-01-2012 09:33:05
meiden, we kunnen er toch niet mee ophouden hè?
Na zoveel jaren lief en leed gedeeld te hebben ...
... wens ik jullie allen alvast een prettig nieuwjaar!!!

dikke zoen Sarah
 
Quote
Navigatie
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 01-01-2012 12:50:13
Ik zal proberen af en toe met je mee te doen lieve Sarah!
En alvast voor iedereen een heel gezond en gelukkig 2012!

Liefs, Peetje
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 01-01-2012 14:12:11
hey Peetje,

Das er al eentje!

Heb je goed gevierd?
wij zijn gewoon thuisgeblijven, bij het mislukken in onze poging een babysitter te vinden !!!
Maar ach, een lekker glaasje wijn en lekkere hapjes en het was toch ook gezellig!

Verder gaat het goed met ons. Druk bezig met mijn opleiding. Heb net een uurtje op de computer gewerkt en hij slaagt af. alles kwijt !!! Grrrr ... die stomme computer van ons!

Deze week ben ik met mijn vriendin en onze kinderen naar Nederland geweest. Landal Domein De Schatberg. Zonder mannen dus en met 6 kinderen. Maar wat is dat tegengeslagen zeg. Het park was echt niet leuk. Zwembad veel te diep (1m35) met als gevolg dat de kinderen er dus amper in konden spelen of ze verzopen. Binnenspeeltuin was ook gene vette! Pffff wat een verschil met De Lommerbergen. Daarenboven was het nog eens koud en nat en we moesten een goede 20 minuten wandelen vooraleer we aan het zwembad en speeltuin waren.
Beetje tegengevallen dus! MAar met mijn vriendin was het wel supergezellig. We hebben hele gezellige avondjes gehad als de kids in bed lagen.

Groetjes sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 02-01-2012 10:59:44
Ik heb jullie ook gevonden en natuurlijk blijf ik trouw schrijven is toch veel te leuk om contact te blijven houden doen we tenslotte ook al meer dan 8 jaar!!

Ik wens jullie natuurlijk ook een heel goed, gezond, liefdevol 2012 en dat jullie wensen allemaal maar mogen uitkomen!

Wij zijn ook lekker thuis gebleven, hebben een spelletje gedaan, de top 2000 zitten luisteren, toen nog een film gekeken en bart zei ik ben zo moe ik ga naar bed maak je me wakker voor het vuurwerk, ja hoor jongen, nog naar joep gekeken en toen was het 12 uur.
Gister nog naar onze ouders geweest om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen.
En vandaag is het hier opruim dag geloof ik, mart is vandaag nog vrij en is op tijd opgestaan en is druk bezig om van alles uit te zoeken.
Ik ben ook al even bezig geweest en dacht nu hier even kijken.
Bart gaat morgen logeren bij opa en oma, manlief gaat weer aan het werk en Ilse heeft geloof ik ook al haar afspraken. Dus morgen wordt hier ook een opruim dag van mijn kant nadat ik Bart heb weg gebracht.
Zaterdag ga ik een dagje shoppen met Ilse in Utrecht gezellig samen met de trein hebben we zin in! En dan ga ik 9 januari maar weer eens kijken of er nog wat voor me te doen valt. Kijk dat vind ik wel het lastige van hier schrijven nu kan ik nog mijn wel en wee op werkgebied niet kwijt dat doe ik liever niet hier maar wil het wel heel graag. Nou ja dan stuur ik zo af en toe nog maar een mail berichtje naar jullie ok.
Fijne dag allemaal, liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 03-01-2012 12:56:32
Ik ben er ook hoor meiden!!! Gezellig!
Wil jullie allemaal natuurlijk een heel fijn, liefdevol maar vooral gezond 2012 toewensen, dat het voor een ieder maar een topjaar mag worden!

Heb verder nu even weinig tijd dus kom later nog reageren.
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 03-01-2012 14:48:39
Gezellig iedereen is er weer! Ik schrijf nu ook mee onder een andere naam dan neem ik aan dat ik niet zo snel te achterhalen ben.
Ik heb donderdagavond een telefonisch consult met mijn arts want het gaat echt bagger hier met de knie. Ben weer aan zeer zware medicijnen en dat wil ik niet en ik trek het ook niet zo langer. Dus maar even aan de bel getrokken.
Verder druk bezig met het voorbereiden van het feestje van Bart, hij gaat het 14 januari vieren en dat doen we in een van de ballorig filialen maar deze heeft net even wat anders erbij. Je kan er namelijk van alles ontdekken heb gekozen voor het professor feestje en dan gaan ze ook proefjes doen.
Doe dit jaar heel gemakkelijk en ga ook echt alles daar doen lijkt me een wijs plan gezien hoe ik me voel. De zondag erop, de 15e, vieren we meteen met de familie Ilse haar verjaardag want op dinsdag kan toch eigenlijk niemand van de familie behalve dan mijn ouders dus die meteen daarna maar.
Ik ga komende zaterdag met haar shoppen in Utrecht, we gaan met de trein en neem dan maar wat pijnstillers in en mijn kruk mee en dan gaan we er gewoon een gezellig dagje van maken heb daar toch wel weer zin in.
Hopelijk wordt het weer wat beter dan vandaag tjonge zeg waaide vandaag bijna van de weg af met mijn auto en een regen! Zag dat het water hier in de wijk wel heel erg hoog stond.

Nou genoeg geschreven hoop dat jullie ook allemaal fijne dagen hebben gehad.
Sarah jammer dat het park zo tegen viel zeg, wel fijn dat jullie het met zijn tweetjes in elk geval erg gezellig hebben gehad!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 09-01-2012 22:12:31
hey meiden,

Hier gaat het even niet zo goed.
Ik heb vorige maand een uitstrijkje laten nemen bij de gyn en meteen een spiraaltje laten plaatsen.
Nu kreeg ik vorige week bericht dat het niet goed was en ik direct naar de gyn moest komen.
De resultaten van het lab wijzen uit dat ik een infectie heb, die nauwgezet moet opgevolgd worden. Ik heb meteen een biopsie moeten laten uitvoeren. Dan, op één of andere mirakuleuze wijze is mijn spiraal verdwenen! De gyn kon het niet meer terugvinden! Dus nu moet ik overmorgen naar het ziekenhuis om dat nader te onderzoeken. En volgende week maandag moet ik terug naar de gyn om het resultaat van de biopsie te bespreken. Pffff.... ik ben er helemaal niet gerust in en dan al die vervelende onderzoeken! Er staat me nog wat te wachten denk ik!
Weet je, en dan komt er vanalles in je op he. Je denkt meteen aan kanker ...
zo dat moest ik even van me afschrijven.

yvonne, hoe was het tel. cons. met je arts?
en is het shoppen wat meegevallen? Hier in Antwerpen was het MEGA druk!!! niet te doen!

groetjes sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 10-01-2012 10:19:50
He Sarah wat een vervelend bericht zeg! En dat je spiraaltje nu weg is is natuurlijk helemaal raar hoop dat ze dat ding toch gauw weer terug vinden of hij moet al uit je lijf zijn.
Maar een infectie is natuurlijk ook niet niks heb je daar nu medicijnen voor gekregen? Ik hoop dat de biopsie toch mee zal vallen maar snap dat je best ongerust bent. Heel veel sterkte voor morgen en laat even weten hoe het geweest is!!

Ik ben vorige week ook nog naar de huisarts geweest omdat ik alweer zo`n tijd benauwd was en kreeg het niet met mijn eigen medicijnen opgelost. Zat toch weer een ontsteking in mijn longen dus weer aan de prednison kuur.
Donderdagavond al wie belde helaas geen arts, gelukkig kreeg ik vrijdagochtend telefoon van zijn assistente dat hij smiddags zou bellen. Nou om half 6 hing hij aan de telefoon met de mededeling dat hij me echt niet vergeten was maar begreep natuurlijk ook wel dat er wat tussen was gekomen.
Maar goed ik heb aangegeven dat de pijn nog weer erger geworden is dat ik het niet meer trek en dat ik mezelf niet meer ben. Hij was meteen in aktie, vond het goed dat ik weer aan de bel had getrokken en wilde me toch weer zo snel mogelijk zien om toch nog weer onderzoek te gaan doen. Zegt hij ik kijk meteen even in mijn agenda en zie dat je komende donderdag nog wel terecht kan!! Mijn assistente belt dan maandag nog wel voor de juiste tijd want zo kan het ook niet langer. Nou ik heel blij dat hij het weer zo serieus nam wat ik ook van hem gewend ben.
Dus gister ben ik keurig weer gebeld door zijn assistente en ik kan donderdag om vijf over half 1 me weer melden in Woerden. Ben heel benieuwd wat hij verder gaat doen in elk geval foto`s maken en verdere onderzoeken wordt vervolgd.

Zaterdag was wel heel gezellig hoor Sarah ook in Utrecht vond ik het mega druk. Ik had smorgens meteen al flink wat pijnstillers genomen en dat haalde de druk wel wat van de knie voor de ochtend. We zijn nog een hele tijd in het winkelcentrum Hoog Catherijne geweest want Ilse zag daar een hoop leuke winkels. Ze is dan ook helemaal goed geslaagd heb haar maar even lekker verwend heb zelf helemaal niks gekocht.
We hebben regelmatig even gezeten dus zo was het nog wel redelijk vol te houden. Zo rond 5 uur zijn we in een restaurant gaan zitten en hebben we ook nog even met zijn tweetjes gegeten ja het was een geslaagde dag.

Peetje en Jessie hoe is het met jullie, is jou dochter ook niet bijna jarig Peetje ik heb maar de 14e in mijn hoofd maar kan helemaal fout zijn.
Sarah jij al plannen voor een feestje of nog even rustig aan?
Ben nog steeds blij dat ik het voor zaterdag helemaal uit handen heb gegeven.
Doe de rest van de week ook nog een beetje rustig aan op het werk is niks meer te doen voor me, heb woensdag nog weer een voortgangsgesprek ivm de wet poortwachter. Ga dan wel aangeven dat ik geen klusjes als enveloppen vullen ga doen, is tenslotte ook geen reintegratie werk en kan momenteel mijn energie wel beter gebruiken. Mijn ouders gaan straks ook weer voor 7 weken op vakantie dus mijn moeder kan me ook niet even meer helpen in huis dus moet alles alleen doen en ik kan het gewoon allemaal niet doen. Als ik smorgens gewerkt heb dan heb ik voor smiddags niet meer de energie om nog wat te doen in het huishouden.
Nou ja ik zie het allemaal wel hoe het gaat lopen ik hou de moed er wel in hoor meiden maar de pijn is me gewoon nu echt teveel hoop niet dat ik al te veel loop te klagen is nou ook weer niet de bedoeling!!
Liefs van mij
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 13-01-2012 09:35:22
hey

nou, ben ondertussen naar het ziekenhuis geweest en blijkt dat het spiraal nog in mijn lichaam zit, maar niet meer op zijn plaats in de baarmoeder. Waarschijnlijk zit hij ergens vast in een spier en moet dus operatief verwijderd worden! Dit gebeurt héél uitzonderlijk benadrukte de gyn mij, maar ja daar ben ik vet mee nu ik onder het mes moet!
De uitslag van de biopsie heb ik nog niet, dus dat is ook nog even bang afwachten.

sorry ik laat het hier effe bij

sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 13-01-2012 10:00:57
Jeetje Sarah, wat een narigheid allemaal! Kan me goed voorstellen dat je flink geschrokken bent. Hoe kan dat nu dat het spiraaltje verschoven is?
Ik duim voor een goede uitslag!

Yvonne, fijn dat het winkelen met Ilse zo gezellig was maar balen van je knie weer. Hoe was het in Woerden?

Hier alles goed hoor maar gewoon druk. Wel wat leuke dingen in het vooruitzicht: zaterdag een maffia/jaren 20 feestje en onze ouffits zijn hilarisch. Manlief als maffia-baas en ik als Charleston dame inclusief netpanty, hihi....
Mijn moeder wordt deze maand 60 en geeft ook een groot feest de 29e. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen, gaan haar verrassen met natuurlijk een mooi kado en alle gasten maken een persoonlijk A4-tje die we gaan bundelen.

Inmiddels ben ik met Sem naar de orthoptist geweest en hij moet inderdaad aan de bril. Inmiddels draagt hij hem al en het heeft wat voeten in de aarde gehad maar inmiddels merkt hij ook wel dat zijn zicht nu veel beter is. Hij hoeft hem alleen op met lezen, computeren en TV kijken dus met gym en (buiten) spelen mag hij 'm gewoon af. Hij heeft gelukkig wel een 'brillen-hoofd' dus de meeste modellen stonden hem prima. Heb hem wel helemaal zelf laten kiezen, hij moet 'm tenslotte dragen.
Hier laat ik het even bij, ga even wat in het huishouden doen want wil zo even naar het centrum met Mila.
Liefs van mij
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 13-01-2012 10:02:09
Beetje veel inmiddels in mijn verhaal geloof ik Typen en telefoneren tegelijkertijd is niet ideaal...
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 13-01-2012 11:00:46
Hallo allemaal, Sarah heb zo aan je gedacht balen hoor dat het nu operatief verwijderd moet gaan worden. Maar neem toch aan dat ze eerst wel goed gaan kijken waar dat spiraaltje gebleven is?
Vervelend dat je de uitslag van biopsie ook nog niet hebt want volgens mij had je daar al wel op gerekend he. Laat je het nog even weten? Sterkte he het is ook niet niks dit.

Ben gister echt de hele dag onderweg geweest ging om kwart over tien de deur uit en was pas om twintig voor 5 weer thuis!! Maar goed hij neemt het wel zeer serieus, alles gaat heel goed onderzocht worden. Er zijn weer foto`s gemaakt, een ct scan en bloed geprikt om infecties uit te sluiten. En dan heeft hij nog wel het een en ander in het vat om uit te gaan zoeken zo kan het zijn dat er zelfs nog weer een operatie aan komt. Maar ik ben inmiddels al zover dat zelfs dat me niks kan schelen.
Er komt een druk weekend aan, morgenmiddag hebben we Bart zijn kinderfeestje en zondag vieren we alvast Ilse haar familie feestje en daarna kan ik eindelijk even wat rustiger aan doen wat hard nodig is.

Klinkt leuk hoor Jessie van dat feest, ik las op hyves al dat je zoiezo leuke feesten in het vooruitzicht hebt.
Dus aan de bril voor het mannetje nou wel fijn dat hij het nu niet meer zo heel erg vind het is ook wel wennen natuurlijk.

Goed laat het hierbij wens jullie in elk geval een heel fijn weekend!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 17-01-2012 06:44:46
hoi,

De biopsie is goed meegevallen. Ik moet voorlopig goed opgevolgd worden door de gyn.
Donderdag moet ik geopereerd worden voor het zwevend spiraal. Daar ben ik toch een beetje bang voor. om half 8 moet ik inhet ziekenhuis zijn.
En nu vrijdag verjaart Matthias alweer. 8 jaar. Hij gaat zijn feestje houden aan de klimmuur. Is weer eens iets anders. Ben benieuwd

oei is het al zo laat! Ik kom vanavond nog een keertje schrijven, een ook effe reageren op Sem en zijn brilletje

dikke zoen Sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 18-01-2012 15:36:01
Hallo meiden even kort ben gister weer thuis gekomen uit het ziekenhuis!
Vrijdag was het namelijk helemaal mis met mijn knie ging boodschappen doen en ineens kon ik niet meer voor of achteruit vanwege de pijn, niet meer buigen o was echt heel heftig had het nog nooit eerder gehad.
Meteen maar even gemaild dat het niet goed ging en uiteindelijk smiddags nog gebeld met de consulente van het ziekenhuis. Die heeft de arts gesproken in de ok en die zei meteen laten komen!!
Dus vrijdag om vijf uur zaten we met zijn drietjes in de auto op weg naar woerden. Onderweg belde mijn arts nog om te vertellen dat ik opgenomen zou worden en dat ze me zaterdagochtend met twee artsen zouden gaan opereren, hij en de arts die ik donderdag ook heb gezien! Want op de ct scan was te zien dat waarschijnlijk het schildje van de prothese los was gekomen.
Nou dan zit je wel even raar in de auto hoor had dat toch echt niet verwacht had gelukkig wel wat ingepakt maar toch.
Dus zaterdagochtend om half tien werd ik naar de ok gebracht waar toch bleek dat het schildje niet los zat maar dat ik twee vrij scherpe botpunten had die ze bij geslepen hebben. Verder is alles helemaal nagekeken en hebben ze weefsel op kweek gezet.
Nou en dat lig je dus weer met een open knie met 21 nietjes in het ziekenhuis, heel onwerkelijk allemaal.
Ben gelukkig gister weer thuis gekomen op Ilse haar verjaardag dat was wel fijn.
Nu even rustig aan doen ben nog helemaal daaz van alle medicijnen.
Zijn jullie even op de hoogte.

Sarah jij heel veel sterkte met je operatie!!

Liefs van mij
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 22-01-2012 10:13:48
yvonne, jij ook nog geopereerd zeg! het nieuwe jaar is voor ons al niet goed begonnen op vlak van gezondheid he
hoe herstel je van de operatie?

ik ben heel ziek geweest van de narcose. Was mijn eerste operatie dus wist niet wat ik moest verwachten...
was er heel misselijk en duizelig van! Daarenboven deed de wonde enorm veel pijn. Nu voel ik me gelukkig veel beter en denk dat ik morgen alweer ga werken.
Vrijdag moet ik de draadjes er laten uithalen en daar ben ik ook wat bang voor. Doet dat pijn? iemand een idee?

Matthias zijn verjaardag is ook alweer gepasseerd. Beetje rustig gevierd want was maar net terug uit het ziekenhuis. Volgend weekend is zijn verjaardagsfeestje en we gaan het vieren op de klimmuur - een sportief feestje dus!

verder heb ik a.s. woensdag mijn eerste vioolles waar ik ook we naar uitzie... 15 jaar geleden heb ik 2 jaar muziekschool gevolgd en altijd spijt gehad dat ik ermee gestopt ben, dus ... gewoon terug beginnen

hoe was ilse haar verjaardag nog?

groetjes sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 22-01-2012 20:36:48
Meiden toch, wat een ziekenhuisperikelen! Nu alletwee op naar goed herstel hoor!
Yvonne nog gefeliciteerd met Ilse en Sarah met Matthias.
Wow Sarah, vioolles, dat lijkt me nog knap lastig zeg, succes!

Heb verder weinig tijd maar kwam even snel vertellen dat Mila sinds donderdag LOOPT! Kwam donderdag uit mijn werk thuis en ze kwam zo op me aflopen, wat een verrassing. Het heeft even geduurd maar ben zo trots op ons meisje, ze loopt nu ook de hele dag door en heeft er zo'n pret in. Loopt ook heel stevig en stabiel dus ze kon het waarschijnlijk best al eerder maar heeft ons gewoon nog even lekker voor de gek gehouden Als het lukt plaats ik binnenkort wel even wat foto's of een filmpje.
Tot snel meiden, liefs van mij!
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Anoniem  schreef op: 23-01-2012 10:43:59
Sarah nog van harte gefeliciteerd met Matthias zijn verjaardag! Kan me voorstellen dat je nog even rustig aan hebt gedaan zo`n operatie gaat je niet in je koude kleren zitten.
Vervelend dat je er zo misselijk en duizelig van bent geweest hoeft tegenwoordig echt niet meer als ze je er meteen wat tegen geven, hebben ze dat niet gedaan?
De draadjes eruit halen valt op zich wel mee het voelt even akelig als ze echt achter een knoopje moeten zijn maar ik heb liever draadjes verwijderen dan nietjes!!
Die van mij mogen er vrijdag uit en o men daar zie ik nu al tegenop dat is echt iets wat je niemand toewenst zo akelig.
Alleen mart zijn ouders en zijn zus waren er maar gister mijn broer had een andere verjaardag dus kon niet komen. Ach was wel even gezellig.
Het enige wat ik momenteel heel erg vind is om alles te bevatten wat er allemaal gebeurd is in een razend tempo en dat ik gewoonweg weer helemaal over nieuw moet beginnen met revalideren dat is echt zwaar!
Leuk hoor viool spelen goed van je om dat weer op te pakken heel veel plezier met je eerste les weer!

Jessie had het natuurlijk al gelezen op hyves dat Mila nu loopt super leuk hoor dat scheelt toch weer he.
Peetje hoe is het bij jou alles ok?

Liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 01-02-2012 21:50:25
do re mi fa sol la si do ... alleen spijtig dat het er vaak nog vals uit komt ... hahahaha

alles goed met iedereen?

Dikke zoen sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 02-02-2012 15:48:42
Hihi Sarah, je bent dus hard aan het oefenen? Hoe was je eerste vioolles? En ben je weer helemaal opgeknapt?
Heb momenteel weinig tijd meiden dus het komt er echt niet van om even bij te schrijven.
Hoop dat alles goed met iedereen gaat,tot snel!
Liefs Jessie
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 05-02-2012 07:33:04
ben idd hard aan het oefenen. Het is zo leuk ook hè. In het begin natuurlijk nog vaak dezelfde tonen, maar das even doorzetten.

Wij hadden gisteren het verjaardagsfeestje van Matthias op de klimmuur. Dat was echt een succes! De kinderen vonden het heel leuk en de ouders zijn dan wat in de taverne gaan drinken. Heel gezellig!

yvonne, hoe gaat het met jou?

Jessie, wat leuk dat Mila ondertussen loopt. Houd je vast aan de takken van de bomen, want nu gaat het allemaal beginnen hahahaha

dikke kus sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 05-02-2012 07:34:30
o ja, en met mijn opleiding gaat het ook heel goed. Rustig, op het gemak maar vind het nog steeds heel boeiend om te doen en binnenkort heb ik mijn tweede 'examen'. Nadien nog eentje en dan een eindwerk en dan studeer ik af. Om heel eerlijk te zijn ga ik dan ongelofelijk trots op mezelf zijn

xxx
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 06-02-2012 10:32:41
Hallo meiden was ik ook weer even, het gaat niet zo heel goed met mij doordat ik er al doorheen zat voor de operatie en de operatie me als een slag bij heldere hemel heeft doen aankomen ben ik niet op mijn best momenteel.
Dan krijg ik ook nog een werkgever achter me aan nog in de eerste week dat ik weer thuis ben dat ik maar weer verder moet met mijn reintegratietraject. Ik voelde me zo verschrikkelijk opgejaagd terwijl ze heel goed weten dat het niet goed met me gaat. Heb woensdag een gesprek gehad met de bedrijfsarts en die had gelukkig heel goed in de gaten wat er aan de hand was en die heeft het advies gegeven om even rustig aan te doen de komende zes weken en werken aan mijn herstel maar verder even niks. Daarna wel weer het traject opstarten wat ook mijn bedoeling is maar nu gewoonweg even niet kan het er niet bij hebben. Ben blij dat het hier in huis een beetje draait allemaal. Kan de deur ook niet uit mag nog niet en kan nog niet auto rijden dus bart moet ook steeds alleen naar school. Hulp voor in huis heb ik even niet, ja mart doet zoveel die kan maar die is ook hele lange dagen van huis die kan ik moeilijk s`avonds nog aan het huishouden zetten. En mijn ouders zitten voor 7 weken op gran canaria dus geen hulp even van mijn moeder dus moet het gewoonweg even alleen zien te rooien. En op zich gaat dat wel redelijk maar kan er gewoonweg even niet meer bij hebben. Ben nog nooit zover over mijn grens geweest als nu en dat voelt ook helemaal niet fijn.
Mijn knie werkt tot op heden ook nog niet echt mee en ben echt heel erg bang dat het zo zal blijven zoals het nu is, ik hoop natuurlijk dat het nog operatiepijn is en dat het nog wel beter zal worden maar ik weet het niet.
Nou lekker vrolijk verhaal zo maar niet heus komt wel weer g oed hier maar heeft even tijd nodig.

Sarah wat leuk dat je er zoveel plezier in hebt in het bezig zijn met viooll spelen echt gaaf hoor!
Mooi dat het met je opleiding ook zo goed gaat, ben alleen even kwijt wat je nu deed of is dat de opleiding die je doet voor het borstvoeding geven? Tuurlijk kan je daar dan ontzettend trots op zijn dat moet ook super van je!!

Bart kreeg vrijdag zijn rapport mee en ben helemaal trots op mijn mannetje het zag er super uit!! Dat gaat gelukkig wel goed allemaal in elk geval beter dan vorig jaar toen zat hij echt niet lekker in zijn vel. Nu heeft hij ook steeds buikpijn maar het is wel anders.
We kregen woensdag ook de schrik van ons leven want hij was door het ijs gezakt! Gelukkig in een sloot dus niet het grote water vlakbij ons huis maar toch. Ondanks waarschuwingen van onze kant had meneer niet geluisterd. Nou ja het is gelukkig goed afgelopen hij heeft zelf ook goed de schrik gehad en hoop dat hij hier van geleerd heeft!

Peetje hoe is het met jou het is zo stil van jou kant ben je weer zo druk?

Liefs van mij
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 04-03-2012 15:31:54
ik denk dat we nu het record verbroken hebben van om ter langst niets te posten ....

alles goed met iedereen?

dikke zoen sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 05-03-2012 15:34:14
Inderdaad Sarah...maar records zijn er om gebroken te worden toch? Ik merk dat ik op dit forum meer een meelezer ben, reageer maar heel weinig.
Hier alles goed, alles zijn gangetje en zoals altijd druk met van alles. Morgen zijn de jongens thuis want de leraren gaan staken dus moeders heeft maar een dagje vrij genomen.
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 07-03-2012 15:04:18
ik had het op de radio gehoord van die staking, Jessie, en moest nog aan je denken!
Is het uiteindelijk een leuk dagje verlof geworden met je drie bengels?
Hoe gaat het met jouw grote meid aan de wandel?

Hier gaat alles goed. We hebben net een weekje skivakantie geboekt in Oostenrijk! Zal de eerste keer zijn met de jongens - ben eens benieuwd.
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 07-03-2012 15:06:17
was dus nog niet gedaan! Op verkeerd knopje gedrukt - nu zijn mijn lettertjes veel te klein en ik zat in querty scherm!
straks maar even vragen aan franco
xxxx
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 08-03-2012 12:01:02
Ja het is hier lekker rustig :d Ach dat betekend ook alleen maar dat we het druk hebben met andere dingen neem ik aan.
Ook hier had bart dinsdag vrij ivm de stakingen en Ilse was al een keer vrij voor de vakantie vanwege een staking dus gaat lekker!
O Sarah wat leuk zeg skieen, hadden jullie dat al vaker gedaan?
Wij zijn met de kids een dagje wezen zwemmen op de Eemhof van centerparcs echt een aanrader hoor wat een leuk zwembad. We gingen meestal naar de Huttenheugte maar wij vonden dit zwembad leuker voor de leeftijd van onze kids.
Verder weer op controle geweest voor mijn knie en het gaat eindelijk een beetje vooruit. Ik durf het nog niet echt te zeggen dat het goed gaat want ik ben al zo vaak teleurgesteld. Maar ben erg tevreden met hoe het nu gaat! Ben alweer lekker aan het fietsen deze week dus kom in elk geval weer buiten!! Eindelijk na 7 weken binnen hebben gezeten!!
O Sarah ik lees niet goed zie ik jullie moeten nog op skivakantie wanneer gaan jullie dan? In elk geval heel veel plezier!!
Verder heb ik ook niet zo veel te vertellen het is natuurlijk ook rustig bij mij thuis.
Liefs Yvon
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 11-03-2012 08:22:30
ik ben als kind jaarlijks gaan skiën. en met Franco maar één keertje voor onze Matthias geboren werd... Voor de kindjes zal het dus de eerste keer zijn. MAar we zien er naar uit ...

Leuk dat je bent gaan zwemmen in centerparks. Die zwembaden zijn altijd wel de moeite hè.

Wat een stralend weer is het vandaag zeg! Bij jullie in het verre Nederland ook?

Hier gaat allses goed voor de rest. Druk want ben volop bezig met opleiding en vioollessen daartussen en natuurlijk slorpt het huishoudelijk werk en drie bengels veel tijd op...

dikke zoen sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Jessiemv3  schreef op: 12-03-2012 11:59:36
Wat leuk Sarah, lekker op skivakantie! Je zult zien dat je drie jongens het zo onder de knie hebben! Dat gaat altijd zo snel... We hebben een heerlijke dag gehad, jongens vonden het geweldig zomaar een dagje vrij. Moet ook eerlijk zeggen dat ze hier best moe zijn, het lijkt het einde van het schooljaar wel...ze moeten nog even volhouden tot de zomervakantie helaas... Met Mila gaat het goed, ze gaat echt alle kanten op. Heel anders dan de jongens hoor, die hielden hun moeder altijd wel in de gaten. Zij niet...ze trekt volledig haar eigen plan dus dat is vaak rennen geblazen. Ze is ook echt een buitenkind, vindt het heerlijk om buiten te spelen met andere kindjes dus dat belooft nog wat. Ik zal binnenkort weer eens wat foto's plaatsen maar moet eerlijk zeggen dat dat er de laatste tijd bij inschiet (echt het foto's maken ook ). Lekker Yvonne even zwemmen met het gezin. Michel is gisteren met Sem ook gaan zwemmen maar Sem vond het zwembad een beetje tegenvallen (lees maar 1 glijbaan, hihi...)
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Sarah  schreef op: 18-03-2012 08:50:39
hoi,

wij krijgen allemaal zin in onze skivakantie Gisteren zijn we skimateriaal gaan kopen. Slik - daar waren we serieus wat geld aan kwijt! Nu moeten we alleen nog op zoek naar sneeuwbotjes voor Nathan (ze hadden er geen meer in zijn maat) en dan zijn we helemaal rond.
Krijg er wel zin in!

Jessie, met vermoeidheid valt het bij ons goed mee bij de kids. Maar bij ons hebben ze ook nog krokusvakantie gehad. Was dat bij jullie ook?
en begin april hebben ze dan twee weken paasvakantie. Bij jullie is het pas vakantie terug in mei dan?

Onze Joshua mag in september ook alweer naar school. Zo spannend! Hij kan niet wachten. Vaak als we de oudsten van school gaan halen wil hij ook een schooltas mee nemen. Zo lief... Dan komt er een zee van tijd vrij voor mij
Dan zou ik woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag helemaal alleen thuis zijn... Eerlijk gezegd kijk ik daar enorm naar uit ... Beetje ME-TIME!!!

Hahaha die Mila, je zal haar nog goed in de gaten moeten houden.

dikke zoen sarah
 
Quote
RE: januari 2004 mama's
Ilsie  schreef op: 20-03-2012 14:07:09
O heerlijk Sarah dat je je zo op je vakantie aan het verheugen bent. Tja dat ski materiaal is helaas niet echt goedkoop dan volgend jaar maar weer gebruiken llijkt me
En och je jongste straks ook alweer naar school wat vliegt de tijd he, wel lekker om dan wat meer tijd voor jezelf te hebben kan me voorstellen dat je daar naar uit kijkt.

Jessie kan me voorstellen dat je je handen vol hebt aan Mila het is ook echt de leeftijd daarvoor maar ook een heerlijke leeftijd vind ik zelf.
Ook hier zijn de kinderen wat aan het kwakkelen. Bart is vaak moe, buikpijn en hoofdpijn maar niet ziek genoeg om thuis te blijven. Heel soms hou ik hem dan een dagje thuis om weer even bij te tanken. Ilse had ook steeds zo van die dagen maar nu heeft ze het wel flink te pakken, keelpijn, niet lekker voelen en ook zo moe. Dus die heb ik momenteel thuis.
Verder gaat het allemaal goed ik ben aan het kijken of ik de opleiding tot doktersassistente ga volgen. Heb daar al een tijdje zin in maar ja met die knie kon het gewooweg nog niet. Aangezien dat eindelijk een beetje beter gaat ben ik zaterdag naar een algemene opendag geweest van de opleiding en ik ben wel heel enthousiast. Duurt een jaar dus dat is te overzien, gaat wel veel tijd in zitten maar dat heb ik wel. Komende vrijdag is er een bijeenkomst gericht alleen op doktersassistente en daar wil ik ook nog even heen. En dan toch een keuze gaan maken en mijn werkgever nog te zien overhalen.
Verder merk ik dat ik er helaas nog lang niet ben kwa uithoudingsvermogen zowel lichamelijk als geestelijk en dat valt me best moeilijk. Was vrijdag eventjes met Ilse de stad in geweest, zijn maar een heel klein stukje geweest en toen had ik het wel gehad. Had vantevoren in mijn hoofd om nog even samen wat te drinken maar zelfs daar had ik geen zin in wilde echt naar huis.
En dat is niet normaal voor mij hoor ik ben echt van de gezelligheid en leuke dingen doen maar het wil gewoonweg nog niet en dat is lastig accepteren.
Dus veel thuis en dan gaat het goed, volgende week donderdag ga ik met mijn vriendin een dagje sauna en lekkere massages laten doen daar kan ik echt naar uitkijken.

Nou weer genoeg geschreven tot gauw weer liefs Yvon
 
Quote
Navigatie


Reageren op januari 2004 mama's
Naam
Bericht