Corine schreef op: 01-05-2013 11:34:15 |
Okey ik wil nu echt gaan koken hahaha Hoe maak ik pastasaus? Ik heb in huis, Tomatenblokjes Soepgroenten (hou niet van roerbak) Italiaanse kruiden Ik ga zo naar de ah voor gehakt |
Quote |
Moossie33 schreef op: 01-05-2013 11:50:24 |
hoe maak ik het: champignons 2 paprika's ui knoflook italiaanse kruiden gehakt met peper en zout en saus van heinz..... En ik hoor van iedereen dat hij zooo lekker is. |
Quote |
Kimmvsemenmex schreef op: 01-05-2013 12:02:30 |
Ik gebruik altijd: (hoe verassend) tomaten tomatenblokje, gepelde tomaten of tomaten'puree' uit blik. rode ui knoflook bouillionblokje gehakt paprika En eigenlijk gooi ik er altijd gewoon groenten door die ik in huis heb. Soepgroenten, courgette, champignons, prei en ga zo maar door. Uiteraard de saus nog even kruiden ![]() |
Quote |
Kimmvsemenmex schreef op: 01-05-2013 12:06:25 |
Ik bak trouwens met kokosolie (de smaak en geurloze variant, maar de andere is ook erg lekker) Fruit eerst de (in stukjes gesneden) rode ui. Dan de knoflook erbij. Tomaten in partjes snijden en erdoor, groenten erbij, tomatenzooi erbij en lekker laten prutten. Bouillionblokje toevoegen. En nog even kruiden met cayennepeper, tijm en Italiaanse kruiden. En dan de staafmixer erdoor. Gehakt rullen en op smaak brengen met wat peper en zout en door de saus en klaar is Kees! |
Quote |
Corine schreef op: 01-05-2013 12:13:52 |
Bedankt! Omdat ik van plan ben soepgroenten erin te gooien doe ik verder geen andere groenten, knoflook is een goede smaakmaker! |
Quote |
Saskiamveva schreef op: 01-05-2013 13:00:44 |
Ik maak pastasaus met: |
Quote |
Stefke schreef op: 01-05-2013 14:10:27 |
Hier eerst gehakt rullen, dan uisnippers erbij en meebakken. Dan champignons en prei erdoor. Weer
even meebakken. Vervolgens blikje puree, 2 suikerklontjes, scheurtje zoute soyasaus erdoor en wat
Italiaanse kruiden. even laten pruttelen tot groentes goed zacht zijn (wordt het te droog en gaat het weer bakken ipv pruttelen dan scheutje water erbij). |
Quote |
Nala Niet Ingelogd schreef op: 01-05-2013 15:07:15 |
Hier een man die niet van tomatensaus houd, dus maak bijna altijd carbonara -Melk -Eidooiers -Parmazaanse kaas -Uitje -Knoflook -Peper en zout -Olijfolie -Spek Uitje,knoflook en spek beetje aanbakken met olijfolie Melk,kaas en eidooiers tot een mooi glad geheel kloppen, wat peper en zout toevoegen. Als de pasta gekookt is, afgieten, wat olijfolie erbij tegen het plakken en het melkmengsel en de spek etc erbij toevoegen, dit onder constant omscheppen nog een minuut of 2 samen verhitten en klaar |
Quote |
Rina schreef op: 01-05-2013 16:34:53 |
2 blikken tomaten blikje tomatenpuree teentje knoflook ui grote wortel spekjes rode wijn tijm/rozemarijn en gehakt natuurlijk zo maak ik altijd saus... pak ook wel vaak verse tomaten i.p.v. blik tomaten |
Quote |