Menu
 

Topic:

Pastasaus

Corine  schreef op: 01-05-2013 11:34:15
Okey ik wil nu echt gaan koken hahaha

Hoe maak ik pastasaus?
Ik heb in huis,
Tomatenblokjes
Soepgroenten (hou niet van roerbak)
Italiaanse kruiden

Ik ga zo naar de ah voor gehakt
 
Quote
Navigatie
RE: Pastasaus
Moossie33  schreef op: 01-05-2013 11:50:24
hoe maak ik het:

champignons
2 paprika's
ui
knoflook
italiaanse kruiden
gehakt met peper en zout
en saus van heinz.....

En ik hoor van iedereen dat hij zooo lekker is.
 
Quote
RE: Pastasaus
Kimmvsemenmex  schreef op: 01-05-2013 12:02:30
Ik gebruik altijd:

(hoe verassend) tomaten
tomatenblokje, gepelde tomaten of tomaten'puree' uit blik.
rode ui
knoflook
bouillionblokje
gehakt
paprika 

En eigenlijk gooi ik er altijd gewoon groenten door die ik in huis heb. 
Soepgroenten, courgette, champignons, prei en ga zo maar door. 
Uiteraard de saus nog even kruiden  
 
Quote
RE: Pastasaus
Kimmvsemenmex  schreef op: 01-05-2013 12:06:25
Ik bak trouwens met kokosolie (de smaak en geurloze variant, maar de andere is ook erg lekker)
Fruit eerst de (in stukjes gesneden) rode ui. Dan de knoflook erbij. 
Tomaten in partjes snijden en erdoor, groenten erbij, tomatenzooi erbij en lekker laten prutten. 
Bouillionblokje toevoegen. En nog even kruiden met cayennepeper, tijm en Italiaanse kruiden. 
En dan de staafmixer erdoor. 

Gehakt rullen en op smaak brengen met wat peper en zout en door de saus en klaar is Kees!
 
Quote
RE: Pastasaus
Corine  schreef op: 01-05-2013 12:13:52
Bedankt!
Omdat ik van plan ben soepgroenten erin te gooien doe ik verder geen andere groenten, knoflook is een goede smaakmaker!
 
Quote
RE: Pastasaus
Saskiamveva  schreef op: 01-05-2013 13:00:44

Ik maak pastasaus met:

Rundergehakt
italiaanse groente AH
Champignong
Gepelde tomaten
Zakje macaronie/spaghettie kruiden

Ik rul het rundergehakt met div. kruiden en dan doe ik de groente erbij en vervolgens de gepelde tomaten.
1 theelepel sambal oelek en het zakje kruiden volgens de aanwijzingen. Dan 1 uurtje pruttelen.

smakkelijk eten

 
Quote
RE: Pastasaus
Stefke  schreef op: 01-05-2013 14:10:27
Hier eerst gehakt rullen, dan uisnippers erbij en meebakken. Dan champignons en prei erdoor. Weer even meebakken. Vervolgens blikje puree, 2 suikerklontjes, scheurtje zoute soyasaus erdoor en wat Italiaanse kruiden.
even laten pruttelen tot groentes goed zacht zijn (wordt het te droog en gaat het weer bakken ipv pruttelen dan scheutje water erbij).
 
Quote
RE: Pastasaus
Nala Niet Ingelogd  schreef op: 01-05-2013 15:07:15
Hier een man die niet van tomatensaus houd, dus maak bijna altijd carbonara

-Melk
-Eidooiers
-Parmazaanse kaas
-Uitje
-Knoflook
-Peper en zout
-Olijfolie
-Spek

Uitje,knoflook en spek beetje aanbakken met olijfolie

Melk,kaas en eidooiers tot een mooi glad geheel kloppen, wat peper en zout toevoegen.

Als de pasta gekookt is, afgieten, wat olijfolie erbij tegen het plakken en het melkmengsel en de spek etc erbij toevoegen, dit onder constant omscheppen nog een minuut of 2 samen verhitten en klaar
 
Quote
RE: Pastasaus
Rina  schreef op: 01-05-2013 16:34:53
2 blikken tomaten
blikje tomatenpuree
teentje knoflook
ui
grote wortel
spekjes
rode wijn
tijm/rozemarijn
en gehakt natuurlijk

zo maak ik altijd saus...
pak ook wel vaak verse tomaten i.p.v. blik tomaten

 
Quote
Navigatie


Reageren op Pastasaus
Naam
Bericht