Menu
 

Topic:

een beetje verliefd aan t worden

Anoniempie  schreef op: 30-04-2013 19:51:19
Ik had het nooit gedacht maar ik vind een man echt super leuk!!! Ben helemaal in de wolken we smsen lekker maar we hebben nog niet afgesproken kennen elkaar al wel echt heel heel lang.

Er is alleen 1 grote maar....hij is bezet en dat is zwaar kl*ten daarom zal er ws ook niet afgesproken gaan worden maar toch geniet ik van het smsen hoe stom ook.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: een beetje verliefd aan t worden
Jen9  schreef op: 02-05-2013 09:41:11
Als t manipuleren is, dan is t wel weer fout.. maar als ze bewust afstand neemt zodat die eikel kan nadenken, ja dan vind ik t wel goed.

Ik weet er alles van, verliefd worden tijdens een relatie.. en wat doe je dan... diegene zoveel mogelijk mijden, niet in gesprek gaan etcetera...  Dan ebt t wel weer weg. Als je relatie verder goed is in iig...
Deze kerel is een idioot!
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Anoniempie  schreef op: 02-05-2013 09:48:40
Het maakt niet uit iedereen mag zeggen wat hij denkt. Mij boeit het niet ik voel me nu zwaar kloten ben er ziek van.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Jen9  schreef op: 02-05-2013 09:52:17
Tja, maar dat heb je toch jezelf aan gedaan... je had m in eerste instantie uit de weg kunnen gaan.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Anoniempie  schreef op: 02-05-2013 09:59:01
Ja dat weet ik ook dat zegt genoeg normaal ben ik niet zo stom. Maar het komt wel goed.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Mama Van Drie  schreef op: 02-05-2013 10:00:15
Maar ik snap het even niet geloof ik...je had geschreven dat je hem in de 12 jaar dat je hem kent zo nu dan gezien hebt.....zo nu en dan......dat betekent dat je hem niet dagelijks of wekelijks ziet......dan zou het theoretisch mogelijk moeten zijn om afstand te houden ervan, als je elkaar veel vaker zou zien dan is dat moeilijker......nu zoeken jullie het dus gewoon op...hij net zo goed als jij......nu jij meer wilt lijkt hij terug te krabbelen? Of las ik dat verkeerd?
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Huh?  schreef op: 02-05-2013 10:57:30

Quote Sabrah:
Bij deze zit de man het meeste fout omdat hij een relatie heeft. Ik vind dit niet de verantwoording van TO.



Dus als ik 50 euro op tafel laat liggen, en jij steekt die op zak is het jouw verantwoording niet?
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Dicha  schreef op: 02-05-2013 11:31:13
Makkelijk gezegd het is haar verantwoording niet.. omdat zij single is.. mag zij dus doen wat ze wil.. ook meehelpen andermans relatie naar de knoppen te helpen..ik vind dat ze wel degelijk medeverantwoordelijk is...
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Mama Van Drie  schreef op: 02-05-2013 11:38:23
Zij is niet echt verantwoordelijk daarvoor,  MAAR.....TO zou het zelf niet eens moeten WILLEN zo.
Het zou haar sieren als ze het contact zou verbreken, hem zeggen eerst orde op zaken te stellen...ALS hij verder wilt met haar dat hij dan eerst zijn huidige relatie fatsoenlijk moet beeindigen voordat hij in zee gaat met een ander en dan ben ik eerlijk gezegd heel benieuwd wat hij gaat doen.
Er zijn mannen die wel een verzetje willen....maar die nooit hun gezin zullen opgeven....en er zijn er ook die dat wel doen, maar eerst scheiden en dan verder met een ander.

Als je een beetje fatsoen in je donder hebt dan doe je het op die manier.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Suus  schreef op: 02-05-2013 12:00:40
Die man is verantwoordelijk voor zijn gezin. MAAR als vrouwen onder elkaar bestaat er voor mij een ongeschreven regel dat je bij vaders weg blijfà. Zeker als moeder doe je dit niet. 
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Sabrah  schreef op: 02-05-2013 12:11:49
Huh wat een rare vergelijking. Slaat kant nog wal. Ik vind het idd niet de verantwoording van haar in dit geval, verliefd worden overkomt je. En de ene persoon legt dit misschien wel wat makkelijker naast zich neer dan de ander. het is denk ik heel erg makkelijk m precies te weten hoe je je hoort te gedragen in deze situatie. Maar ik denk dat als je er zelf middenin zit het ineens niet meer zo zwart/wit is. Ik vind wel dat meneer goed bij zichzelf te rade moet gaan waarom dit heeft kunnen gebeuren. Is er iets mis in zijn relatie? Zo ja, ga daar dan aan werken, of ga weg. 
ik word eerlijk gezegd een beetje kriegel van opmerkingen als hij hoort bij een ander, daar blijf je vanaf. Het gaat hier om mensen, en geen bezit.
Nogmaals ik keur dit zeker niet goed, maar mensen maken ook wel eens fouten. Emoties heb je niet altijd in de hand.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Suus  schreef op: 02-05-2013 12:15:16
Hij is geen bezit. Hij is echter wel vader, hij heeft een verantwoording en daar ga je iemand niet vanaf leiden. Zonder haar gedrag is dat gezin misschien wel te redden, groeien de kinderen in een compleet gezin op. Ordinair vind ik het. Voor mij is hetwel zwart wit, ik heb principes en daar leef ik naar.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Ano  schreef op: 02-05-2013 12:15:45
Suus ik ben het in zoverre met je eens dat je van een bezet iemand afblijft. (met of zonder kinderen trouwens) wil niet zeggen dat je niet verliefd mag zijn, alleen je voert geen acties uit! Dus ook geen sms of ander contact. Dat noem ik fatsoen! Maar dat zijn tegelijk mijn normen en waarden. Dat kan voor iedereen anders zijn. Ik denk dat een prostituee daar heel anders overdenkt namelijk. Deze getrouwde mannen zijn haar klanten en inkomen. Ze is er maar wat blij mee. Moet ze daarom maar een ander beroep kiezen? Ik denk tegelijk dat deze vrouwen veel ellende binnen een huwelijk kunnen voorkomen. Klinkt niet fijn maar als ik zie hoe druk het is overdag als ik langs de werkplek van die dames rij.....en dan staan er zeer dure leaseauto's met kinderzitjes geparkeerd en echt niet om alleen een broodje te eten of een sigaretje te roken.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Mitch  schreef op: 02-05-2013 12:19:28
Maar een prostituee vraagt niet om een emotionele band, die eist geen tijd op weg bij zijn gezin.
Die vrouw doet haar werk en weet niet eens wat de achtergrond is van zo een kerel die bij haar binnen komt rollen.
Ik vind het een heel ander verhaal dan wanneer een kerel zijn hoofd troebel heeft en hij zijn gezin daarmee emotioneel te kort doet.
Dat jij als vrouw je eigen belang voor zijn gezin zet, en jezelf dan ook nog recht aan kan kijken.
Sowieso is er iets stevig mis met je gevoel voor eigen waarde wanneer je tweede viool wil spelen.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Caithy  schreef op: 02-05-2013 12:21:23
Tjee! Ik vind dat je als getrouwde man of vader een plicht naar je vrouw en gezin hebt. De man die vreemdgaat of wil gaan is altijd fout in mijn ogen! Niet de vrouw waarmee hij gaat.
De man is ten alle tijden fout want hij stopt zijn energie in de andere vrouw ipv zijn relatie!
De andere vrouw is ook maar een vrouw, ik zou haar niet de schuld geven.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Mitch  schreef op: 02-05-2013 12:24:09
De andere vrouw is maar een vrouw wanneer ze niet op de hoogte is van de man zijn gezin.
is ze dat wel is ze in mijn ogen net zo fout.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Suus  schreef op: 02-05-2013 12:24:51

Quote Caithy:

De andere vrouw is ook maar een vrouw, ik zou haar niet de schuld geven.



ik zie vrouwen wat minder dom en hulpeloos denk ik. Als vrouw en moeder hoor je te zien dat je andermans kinderen beschadigd door hun vader het hoofd op hol te jagen. Echte vrouwen doen dat niet
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Caithy  schreef op: 02-05-2013 12:29:55
Het hoofd op hol te jagen? Daar is hij toch zelf bij, HIJ moet zijn kinderen niet beschadigen. Zijn verantwoordelijkheid!
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Suus  schreef op: 02-05-2013 12:31:25
Verliefd worden kan..... Maar door hem te blijven contacten speelt ze net zo goed met vuur. 
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Ano  schreef op: 02-05-2013 12:43:30
Ik zou mij als TO meer druk maken over het tweede viool willen spelen want het zou mij verbazen als de man hetzelfde wil als zij. Hij is verantwoordelijk voor zijn gezin. Zij is verantwoordelijk voor haar geluk en ik vraag mij af of je gelukkig bent als je altijd afhankelijk bent van een ander. Uiteindelijk gaat het ellende opleveren. Dan kan je beter afstand nemen en kijken wat er gebeurt. Als het echt zo moet zijn dan kom je elkaar uiteindelijk weer tegen. 

Wat betreft de kinderen. Je weet niet of je hun leven kapot maakt. Word je als kind gelukkig als je ouders een puur zakelijke relatie hebben? Of als er continu ruzie is of juist een ijzige stilte. Het is fijn voor het kind als het kan opgroeien in een stabiele omgeving maar soms is dat niet mogelijk en is scheiden de minst slechte optie voor de kinderen.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Jen9  schreef op: 02-05-2013 13:09:05
Ben t met Suus eens.. vrouwen zijn niet per definitie dom en kunnen zelf ook bedenken dat je een gezin ten gronde richt...
De handlanger van een crimineel is minder schuldig, maar zeker schuldig.. zo zie ik dit ook.. Misschien niet de hoofdveroorzaker, maar zeker mede-verantwoordelijk.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Spekse  schreef op: 02-05-2013 13:49:22
Ik vind haar wel degelijk schuldig, ze weet van zijn gezin en toch gaat ze door met contact zoeken! Zij is net zo schuldig als hem!
Vind het gewoon misselijk zoals ze doet en natuurlijk is hij schuldig dat is duidelijk maar vind hèt van haar eigenlijk nog erger weten dat hij een gezin heeft en gewoon doorgaan alsof ze daar alle recht op heeft
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Caatje  schreef op: 02-05-2013 13:52:12

Quote Ano:
Wat betreft de kinderen. Je weet niet of je hun leven kapot maakt.



Scheiden is voor kinderen een traumatisch ervaring, niks meer of minder. Of je nu vriendelijk uit elkaar gaat of met de grootste ruzie, het blijft traumatisch.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Anoniempie  schreef op: 02-05-2013 14:42:38
We komen gewoon toch wel bij elkaar vroeg of laat dat zegt hij en dat vind ik. Ik laat het gewoon voor nu even los en we zien wel.

Uiteindelijk zal ik voor mijn eigen geluk gaan hoe gemeen of egoistisch dat ook mag zijn.

 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Dicha  schreef op: 02-05-2013 14:50:23
Voor je eigen geluk gaan over de rug van een ander gezin..

Mooi dat je in ieder geval zelf inziet hoe laag en egoistisch je bezig bent.. wees er maar trots op..
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Anoniema  schreef op: 02-05-2013 14:52:08

Quote Dicha:
Voor je eigen geluk gaan over de rug van een ander gezin.. Mooi dat je in ieder geval zelf inziet hoe laag en egoistisch je bezig bent.. wees er maar trots op..



+1
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Spekse  schreef op: 02-05-2013 15:11:48
+1
En ik hoop echt dat hij je laat vallen, kei hard!! Wat een smerig spel speel jij
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Caatje  schreef op: 02-05-2013 15:18:02
De mentaliteit van de hedendaagse wereld. Zo jammer....
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Ano  schreef op: 02-05-2013 15:24:39
Weet je boontje komt om zijn loontje. Uiteindelijk lig jij vanavond alleen in bed en word je morgen alleen wakker. Als dat voor jou geluk is, volhouden meid! Ik word liever wakker naast mijn partner waarvan ik weet dat hij er volledig voor mij is en wie ik niet hoef te delen met een of andere piep.
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Moossie33  schreef op: 02-05-2013 15:25:14
not done!!!
 
Quote
RE: een beetje verliefd aan t worden
Chantal31  schreef op: 02-05-2013 15:40:26

Quote Ano:
Weet je boontje komt om zijn loontje. Uiteindelijk lig jij vanavond alleen in bed en word je morgen alleen wakker. Als dat voor jou geluk is, volhouden meid! Ik word liever wakker naast mijn partner waarvan ik weet dat hij er volledig voor mij is en wie ik niet hoef te delen met een of andere piep.




 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op een beetje verliefd aan t worden
Naam
Bericht