Menu
 

Topic:

voetbal training, wat erg!!

Xsara  schreef op: 27-04-2013 11:13:24
oh my god!! eerste keer mee naar voetbal training.... Op de fiets heen, was nog te doen... maar er kwam steeds meer wind, kou en zelfs een paar druppels, len (3) helemaal steenkoud na pas een half uurtje, kai helemaal blij en happy natuurlijk maar wij meisjes zijn maar naar huis gefietst... toen kwam de ellende pas echt, getver wat heb ik toch een hekel aan fietsen in de wind.. Dus als hij persé op voetbal wil blijven dan een clubje dichtbij en niet 25 min fietsen, wat mij betreft kiezen we een binnensport.. (schoon)Zwemmen desnoods, lekker warm altijd!!

Jaa, manlief had me nog zooo gewaarschuwd!!! 
 
Quote
Navigatie
RE: voetbal training, wat erg!!
Ster  schreef op: 29-04-2013 23:11:33
ik weet het niet, misschien toch een stille hoop dat het ooit anders wordt....de jongste van 3,5 wil later ook op voetbal dus dan zou hij zich toch moeten gaan aanpassen lijkt mij maar tot nu toe red ik het zo wel, ik ga gewoon mijn gang en staat het hem niet aan dan heeft hij pech gehad
 
Quote
RE: voetbal training, wat erg!!
Stefke  schreef op: 20-05-2013 07:56:20
Hier zijn wij beiden opgegroeid met teamsport. 
Ik merk om me heen dat mensen het wel eens gek vinden als we niet kunnen omdat we moeten sporten. Dat zeg je dan toch af???
nee, dat doen we niet (als het niet echt noodzakelijk is, er zijn natuurlijk uitzonderingen...). Ik weet nu al voor de komende jaren dat ik een afspraak heb op de komende zaterdagen (kinderen) en zondagen (man). Onze teams rekenen er op dat wij er zijn. mijn agenda is dus al gevuld. Hoop dat we de kinderen dit verantwoordelijkheidsgevoel ook mee kunnen geven!

Ster: wat jammer voor je zoon dat je man zich zo opstelt, maar wat goed van jou dat je wel helemaal voor de sport van je zoontje gaat! Jen9 geeft aan dat de instelling van je man zal blijven hangen, maar ik denk ook dat zal blijven hangen dat hij hem wel steeds de mogelijkheid geeft er te zijn em enthousiast bent over hem!
 
Quote
RE: voetbal training, wat erg!!
Jen9  schreef op: 20-05-2013 19:07:07
Maar verantwoordelijkheid heb je toch niet alleen naar je team? Ook naar je familie en vrienden? Ik probeer te schipperen.. Ze slaan zelden een wedstrijd over, maar als er iets belangrijk is, dan is t niet anders.. (gebeurt maar heel zelden.)
 
Quote
Navigatie


Reageren op voetbal training, wat erg!!
Naam
Bericht