Menu
 

Topic:

ben bang/boos

Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 13:13:20
ex gaat met iemand om en heeft nu die kerel bij hem en mijn zoon in bed laten slapen.

ik vind dit niet oke en ben heeel boos!!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: ben bang/boos
Made  schreef op: 24-04-2013 10:36:07
het gaat hier niet om een nieuwe relatie, maar om het feit dat zoon bloot bij een (nog) vreemde man in bed ligt
 
Quote
RE: ben bang/boos
Orange  schreef op: 24-04-2013 10:38:01
Tuurlijk Mafkees, wellicht is het een leuke vent! Maar bloot in zijn vaders bed en niet zijn eigen bedje en dan erbij gaan liggen met zijn tweeën.. nee dat is een te grote trigger.

 
Quote
RE: ben bang/boos
Suus  schreef op: 24-04-2013 11:00:20
Wat mij betreft gaat het om een zoon die bij zijn vader iets anders mag dan bij moeder. Ik ga er vanuit dat vader het beste met zijn kind voor heeft en vind dat moeder geen zeggenschap heeft daarin. Dat hoort bij 2 gezondenen hebben.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 24-04-2013 11:14:35
Ik neem geen risico met mijn kind. Vader heeft mij gebeld en zegt ook dat hij hierin heel verkeerd is geweest. Snapt ook dat ik doe wat ik doe. Heb hem ook gevraagd wat hij zou doen als het omgekeerd was en hij gaf aan hetzelfde te doen als ik nu doe.

En daar zou ik ook helemaal vanuit gaan. Wat andere vinden of ervaringen hebben is heel mooi maar ik ga uit van mijn gevoel.

En het gaat hier niet om iets anders he....maar goed het is aan iedereen zelf zijn of haar grenzen te stellen.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ladybug  schreef op: 24-04-2013 11:31:23
het punt dat mafkees en ook ik aangaf is dat ze duidelijk is over dat het NOOIT niet gaat gebeuren ongeacht hoelang de partner ook in beeld is....dat het kind tussen hun in mag slapen..en ik vergelijk niets met mijn eigen situatie ik vraag me alleen af hoe die partner zich moet voelen als hij niet vertrouwd word  met een kind van zijn partner...maar niet mijn sjit...

verders is het wel duidelijk dat het idd niet normaal is dat een kind bloot bij zijn vader in bed ligt...en al zeker niet als er iemand anders bij ligt..ongeacht wat die persoon van de vader is.
gelukkig geeft Pa aan dat hij  daar fout in gehandeld heeft....veel suc6 ermee
 
Quote
RE: ben bang/boos
Worteltje  schreef op: 24-04-2013 18:16:46
Ik las toch ergens dat hij altijd bloot slaapt? Dat zou ik hem zeker afleren, anders blijf je steeds dit soort situaties houden. Voor de rest komt er steeds meer info en denk ik niet dat wij kunnen oordelen omdat wij totaal geen idee hebben hoe het er bij vader en bij moeder aangaat. En er spelen natuurlijk ook nog eens emoties mee bij allebei, zowel bij vader en moeder, waardoor alles versterkt wordt. 
Zoon ziet geen kwaad omdat hij altijd bloot slaapt. Als hij gewoon pyama was gewend, dan had hij in bed met pyama geslapen. Misschien wel aan buitenkant, hoeft niet perse tussenin te zijn. Dan was het al een stuk anders geweest. Eerlijk is eerlijk
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 24-04-2013 18:22:54
Ja wellicht was t dan anders geweest maar nog niet oke. Ex geeft ook aan dat hij het nooit had moeten toelaten en dat hij hetzelfde gereageerd zou hebben als ik dit gedaan had. Waar ik ook vanuit was gegaan.

Dat bloot slapen is vaak soms met hemd en ondergoed aan maar meer nooit zelfs niet als het diep vriest zoontje heeft het altijd warm.

We komen hier wel weer doorheen dit is natuurlijk idd niet het enigste wat er speelt. Emoties naar elkaar toe zijn er eigenlijk niet meer ja ik ben af en toe boos op hem maar goed dat is als hij weer iets doet wat niet correct is.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Mamsie  schreef op: 24-04-2013 18:32:51
Ladybug en wie bepaald de norm of bloot slapen naast je papa wel of niet kan?
dit kereltje slaapt altijd bloot, waar die dus ook slaapt.
EN misschien vind je dat niet normaal, dat kun je vinden, maar voor velen is dat wel normaal.


TO loop je dus wel meer risico dat dit soort dingen gebeuren. Geen verwijt overigens, want als jullie dat prima vinden dat bloot slapen en je kereltje vind dat heerlijk dan is dat prima.
Maar dan snap ik jou mega ophef niet, want dan kan dit gebeuren.

Stel die twee mannen slapen bij elkaar en je kereltje wordt al huilend wakker van een enge droom of wat dan ook, en kruipt er tussen want dat is veilig.
Dat is toch niet raar dan?

En ik snap dat er meer problemen zijn rondom deze man, ik snap ook dat je dit niet wil, maar ik snap je handelen daarin niet.
Zeker niet als ex aangeeft dat het niet slim was.
Dat hebben wel meer mannen trouwens dat ze totaal niet inzien wat hierin wel of niet kan.
Mannen zijn anders dan wij vrouwen...
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 24-04-2013 19:42:40
Oke voor de allerlaatste keer: bloot of niet bloot maakt niet uit er wordt gewoon niet met andere mannen bij zoon geslapen.

Daarbij heb ik vader de afgelopen tijd al aangegeven hier voorzichtig in te zijn (het gewoon bij hem laten slapen van die man en/of andere mannen) die waarschuwing heeft hij meerdere malen de wind in geslagen en vervolgend deze actie ondernomen.

Hun hebben geen relatie met elkaar het is gewoon 1 of andere kennis geeft ex aan. Maakt me ook niet uit ik heb idd mijn redenen om die man niet geheel te vertrouwen door dingen die ex mij verteld heeft.

Mijn handelen hierin is ook niet wat ik wil maar ook al heeft ex spijt dat betekend niet dat hij het niet zo volgende week of over een paar weken nogmaals doet. Dat is gebleken uit voorgaande dingen. Dus daarin kan ik mijn ex niet op zijn woord geloven hij accepteerd mijn handelen ook omdat hij dit zelf ook weet. Hij heeft aangeven dat het mss maar even beter is zo zodat hij eerst weer de dingen op orde kan krijgen (welke dingen dat zijn dat weet ik niet precies daarover ga ik nog met hem in gesprek maar vanmorgen nog met hem gesproken het is nu even goed zo).
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 07-05-2013 23:35:22

echt wat een shit situatie nou heeft die kerel zelfmoord gepleegd (ligt in coma) en het blijkt dus gewoon dat deze vent nu en vaker drugs bij zich had!!!

wat ben ik boos boos dan mijn ex gewoon niet naar mijn zorgen heeft geluisterd boos dat mijn ex dit in de buurt van onze zoon gelaten heeft!!!

ex wist van het drugsgebruik af en toe hoe haalt hij het in zijn hoofd!!!

 
Quote
RE: ben bang/boos
Mirella  schreef op: 08-05-2013 06:56:30
Misschien gebruikt je ex ook wel?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op ben bang/boos
Naam
Bericht