Menu
 

Topic:

ben bang/boos

Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 13:13:20
ex gaat met iemand om en heeft nu die kerel bij hem en mijn zoon in bed laten slapen.

ik vind dit niet oke en ben heeel boos!!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 14:09:45
Heb ik mijn zoon ook meteen gezegd. Heb ook meteen gezegd dat hij voorlopig bij mama slaapt en gelukkig reageerde hij daar goed op.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Kolibrie  schreef op: 23-04-2013 14:12:23
Ik zou wel oppassen wat je tegen je zoon zegt en op welke manier... Je wilt immers niet bij je kind zijn vader zwartmaken... Ik bedoel probeer objectief te zijn over de relatie van je ex... En let ook goed op dat je, je zoon niet het gevoel geeft dat hij iets verkeerd heeft gedaan door bij zijn vader in bed te gaan liggen.. Dat is voor hem namelijk vertrouwd en normaal...
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 14:16:11
Nee bij zijn vader is ook niet verkeerd maar niet als een andere man daarbij in ligt. Dat heb ik ook gezegd je mag alleen bij papa of mama in bed liggen en niemand anders mag daarbij.

Voor de rest regel ik het buiten zoon om. Advocaat belt mij terug en vanuit daar zal ik zien wat voor stappen er genomen moeten worden.

Als zoon vader wil zien dan kan vader hier komen.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Boterbloem  schreef op: 23-04-2013 14:19:20

Mag dat zomaar? Dus dat wanneer jij iets doet wat hem niet bevalt dan mag hij zijn zoon ook houden en zeggen dat je daar maar moet komen om hem te zien?
OF heb je dat al overlegt met je advocaat...


 

 
Quote
RE: ben bang/boos
Kolibrie  schreef op: 23-04-2013 14:22:39
Vind dat je te snel conclusies trekt eigenlijk... Je moet hier op een zo positief mogelijke manier mee omgaan denk ik... Praat eens met je ex, wees open... Vertel dat je er een naar gevoel over hebt en vraag daar begrip voor....Vraag hem eens hoe het gegaan is... Dit komt je zoon ook niet ten goede als jij en je ex zo met elkaar omgaan... 
 
Quote
RE: ben bang/boos
Mamsie  schreef op: 23-04-2013 14:26:21
Nou Ff anno, nou maak je het wel heel makkelijk, want je hebt gewoon via de rechter een omgangsregeling!
Dus dat kun je echt niet zomaar doen hoor.
Ik zou eerst maar eens met zoontje gaan praten, voordat je het hele circus gebeld hebt.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ladybug  schreef op: 23-04-2013 14:26:27

Quote ff anno:
Nee never nooit niet dat er dan tussen mij en nieuwe vriend wordt ingeslapen.

Als mijn zoon s nacht wakker zou worden bv dan kon zoon bij mij en nieuwe vriend verplaatsen naar bank of zoon zijn bed.

En ongeacht hoe lang ik die vriend al zou hebben het zou niet gebeuren.



Hoe belachelijk is dit ... wat een vertrouwen heb je dan
Dus mijn zoon zou al bijna 10 jaar niet meer bij ons in bed mogen  kruipen als het onweert omdat mijn man  de vader vanmijn jongste zoon er ligt?  en mijn jongste zou dat dan wel mogen ...omdat het toevallig wel de biologische vader is?

Nou ik vind je erg vaag over wat de relatie van die man is met jou ex Idd als het maar een bekende/vriend is zou hij idd op de  bank kunnen gaan liggen of je zoon er nou is of niet.. ik neem mijn gasten die blijven logeren ook niet mee in bed.

Maaar mocht jou ex man  homo zijn denk ik dat je er op een gegeven moment TOCH bij neer moet leggen...ook hun mogen genegenheid (geen sex enz)tonen naar elkaar... wat wil je bereiken met  je advocaat?


 
Quote
RE: ben bang/boos
Suus  schreef op: 23-04-2013 14:40:24
Waarom een advocaat bellen????
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 14:41:48
Wat die relatie met die man is is ook vaag dat weet ik gewoon weg niet. Ex geeft aan geen relatie met hem te hebben.

Daarbij is er nog geen omgangsregeling vastgesteld op papier.

Met ex afgelopen weekend weer mijn zorgen geuit en ex heeft toen toegezegd die man buiten onze zoon te laten als ik mij daar niet prettig bij voelde.

Maar goed ik weet beloftes die ex doen zijn niks waard. Daarbij ga ik geen risico nemen met onze zoon.

En ladybug jou situatie kun je niet vergelijken das appels en peren vergelijken.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 14:42:32
Omdat ik hierin toch advies moet hebben daarom mijn advocaat gebeld.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ladybug  schreef op: 23-04-2013 14:43:47
prima schat...
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ellen  schreef op: 23-04-2013 15:15:34
waarom leg jij jouwn ex jouwn regels op?? in zijn eigen huis met zijn eigen zoon?!

jij zult ook zéker dingen doen met jullie zoon waar jouwn ex zijn eigen mening over heeft, gaat hij jou toch ook niet zijn ideeen opleggen?

het voelt alsof je een excuus zoekt om je ex een hak te zetten, en dat het homo gebeuren een grote rol heeft, ben je bang dat die man aan je kind zit, of dat ze aan elkaar zitten waar zoon bij is?

idd erg kortzichtig en heel vreemd dat je van alles in gang zet, met advocaat zonder het op eennormale manier aan te pakken.

Ik zou als vader zwaar pissed off zijn dat nij als moeder zomaar, zonder aanwijzing of bewijzen!!! je kind bij vader weg houdt.
wie of wat geeft jou dar recht?

Denk dat je jezelf gast tegenkomen in deze.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 15:24:41
Vader en zoon kunnen elkaar ten alle tijden zien. Daarbij neem ik gewoon geen risico.

En ik leg ex geen regels op probeer te communiceren maar dat is gewoon heel vaak niet mogelijk. En wanneer het dus zoals afgelopen week mogelijk lijkt te zijn dan is het dus schijn.

Kijk dat sommigen het normaal vinden dat als hun kind bij een andere man in bed slaapt is prima ik alleen niet.

En dat als hij homo is heb ik daar geen problemen mee, dat als hij een relatie heeft met deze of welke man dan ook heb ik ook geen problemen mee maar in bed slapen ja daar heb ik problemen mee. En dan ga ik stappen ondernemen.

Maar goed ik weet wat ik ga doen moest hier gewoon alleen even mijn boosheid kwijt.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 15:25:54
Daarbij is het dus ook dus nog zo dat zoon bloot in bed gelegen heeft nou ik vind dit echt not done!
 
Quote
RE: ben bang/boos
Inky69  schreef op: 23-04-2013 15:30:38
Ik geef je groot gelijk, als ze nu al jaren een relatie met elkaar hebben dan is het wat anders maar zomaar een scharrel?

En daarbij kan je je ex niet vertrouwen want hij verteld je niet de waarheid.

 
Quote
RE: ben bang/boos
Dicha  schreef op: 23-04-2013 15:33:22
En wat wil je nu bereiken, dat pa zijn kind niet meer bij hem thuis mag hebben??
Ik denk dat jij degene bent die met bewijzen aan zult moeten komen dat daar event handelingen gebeuren die het kind schade toebrengen.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Dicha  schreef op: 23-04-2013 15:36:09
Als je ex en zijn vriend of wat die dan ook mag wezen, samen in bed liggen te rommelen waar je zoon bij is.. kan ik me je reactie heel goed voorstellen, of dat ze je zoon bij hun praktijken zouden betrekken..dan krijg je van mij groot gelijk.
Voor je actie onderneemt zou ik idd eerst is verder vragen etc.. en dan pas actie ondernemen.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 23-04-2013 15:36:20

Ik vind dat je wel heel heftig reageerd op je ex door gelijk je advocaat te bellen en je zoon niet meer bij zijn vader te laten slapen. Hij is zijn vader en heeft ook wat te zeggen, net zoveel als jij in dit geval!


Dat je zoon naakt tussen hen in slaapt, zeg ik ook trek hem een pyjama aan. Maar is jouw zoon niet gewoon bij zijn vader in bed gekropen dat die niet wakker genoeg is geweest om dat door te hebben? Hoe goed is de relatie met deze man wat die dan ook moge zijn? Gaan ze al lang met elkaar om, misschien wel langer dan jij weet?


 


Heel eerlijk, als mijn ex zich zo zou opstellen tegenover mij zoals jij doet, snap ik zelfs nog waarom hij dingen niet verteld of achterhoudt... Het lijkt alsof jij de scheiding over de rug van je kind wil spelen om je ex zoveel mogelijk te kwetsen

 
Quote
RE: ben bang/boos
Bloemblaadje  schreef op: 23-04-2013 15:41:04
Elke keer weer als ik dit soort verhalen lees ben ik heel erg beneiuwd naar de andere kant va het verhaal. Ik vind het namelijk nogal wat dat jij even in je eentje beslist dat je zoon niet meer bij zijn vader mag slapen.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Janneke01  schreef op: 23-04-2013 15:52:50
Nou ik zou dat ook niks vinden hoor... Dat de vader meer geinterresseerd is in mannen ok, maar dat hij dan z'n zoon tussenin laat slapen  terwijl er geen reden voor is ( zoals ik het lees mog zoon gewoon tussenin slapen zonder hierom gevraagd te hebben? ) en zijn 'vriend' nog maar een scharrel is waar die zelf ook nog niet veel over weet... Nee, echt niet!! 
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ellen  schreef op: 23-04-2013 16:17:36
en nu ineens lag je zoon naakt bij ze in bed??!!

maar jij hebt niet het recht je zoon zo ineens bij vader weg te houden! wat geeft dat voor signalen af naar je zoon, hij pikt jouwn irritatie naar zijn vader feilloos op, en zal dan misschien ook zo over zijn vader gaan denken.

Ik vind je beschuldiging iig heel heftig en als jij bewijzen hebt, prima, nu lijkt het een gok in het wilde weg!

en idd ik ben héél benieuwd naar de ándere kant van het verhaal.

Met Dr Phill's woorden gesproken: " hoe dun een pannenkoek ook is, het heeft áltijd twee kanten"!

je gaat af op een verhaal van een 6 jarige en voordat je ex een kans krijgt het uit ge leggen, heb jij je oordeel al klaar, en zoon mag niet naar vader, je kunt je heel wat op de hals halen op deze manier, met zulke insinuaties/besvuldigingen moet je héél zeker van je zaak zijn!
 
Quote
RE: ben bang/boos
Mieps01  schreef op: 23-04-2013 16:38:11
bloot? Als je zoon 6 is kan hij ook vertellen waarom hij daar bloot lag. Tijd voor een goed gesprek met je kind. Als dat echt zo is. Dan zou ik me ook rotschrikken. Ongeacht geslacht van nieuwe partner. En dan zou ik toch ook even geen risico nemen. dat vind ik nl wel grensoverschrijdend of er nu wel of niet ( al) iets gebeurd is, Ik zou veel the bang zijn voor "grooming" .. Het klaarzettem/ voorbereiden van een kind op misbruik. 
 
Quote
RE: ben bang/boos
Boterbloem  schreef op: 23-04-2013 16:47:48
Waarom is het toch zo vaak zo, dat wanneer reacties niet overeenkomen met die van TO dat het verhaal dan ineens erger wordt verderop?

Dat bloot is niet iets wat je dan even vergeet te zeggen als je het al erg vind dat ze bij een vriend en je ex in bed ligt. Dat is, als dat het probleem is, nog wel 10voudig meer storend. Waarom kom je daar pas later mee?

 
Quote
RE: ben bang/boos
Ladybug  schreef op: 23-04-2013 16:49:41
waarom zei je dat niet meteen dan ? dat hij er ook nog een naakt lag?

vind het een vaag iets... net als of je ineens kracht bij je verhaal wil brengen.

meis als je het niet vertrouwd volg je gezond verstand!!!!!!!! .... maar wees zeker van je zaak .

Je ex krijgt een enorme duw hier van als het blijkt  dat het verhaal ff iets anders was/is als je denkt.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 16:54:14
ff snel heb zoon na school gesproken dus het is niet in eens had tussendemiddag niet echt veel de tijd om dingen te vragen.

ik volg ook zeker mijn gevoel hij blijft hier en straks ga ik ex ook nog bellen
 
Quote
RE: ben bang/boos
Bloemblaadje  schreef op: 23-04-2013 16:57:21
Ik heb het idee dat je hebt gehoord dat je zoon bij hem in bed heeft geslapen en vervolgens er je eigen conclusies aan verbonden en dat is waar ik moeite mee heb. Want als je dit soort insinuaties gaat roepen moet je toch wel met bewijs komen, want anders maak je iets kapot wat nooit meer te lijmen valt.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Bloemblaadje  schreef op: 23-04-2013 16:59:11
En als je misschien al niet op al te goede voet staat met je ex is je gevoel misschien ook niet je beste graadmeter en dat is niet rot bedoeld. Maar als je iemand al niet zo aardig vind worden de meeste zaken al heel anders opgevat dan als je iemand erg graag mag.
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 17:06:36
Zoon heeft bij hun allebei in bed geslapen bloot, verder is er niks gebeurd zegt zoon. Dus ga ik ook vanuit maar dat wil ik ook graag zou houden.

Ik trek geen conclusies ik trek een grens
 
Quote
RE: ben bang/boos
Ff Anno  schreef op: 23-04-2013 17:11:07
Nou zoon lag dus al in bed van vader en later zijn hun erbij in gaan liggen maar goed zo heel veel maakt dat ook niet uit met of zonder kleren er behoren geen andere kerels bij mijn zoon in bed te liggen.

Ongeacht hoe lang we ze al kennen dat maakt gewoon allemaal niet uit. Laten we zo zeggen ik weet dat mijn ex helemaal uit zou flippen als ik zoiets zou doen en dan zou hij ook groot gelijk hebben.
 
Quote
RE: ben bang/boos
S@ssefr@s  schreef op: 23-04-2013 17:29:17
Ik zou mijn kind ook niet bloot bij een vriend, dus geen relatie, in bed willen hebben. Ook niet wanneer er niets gebeurd.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op ben bang/boos
Naam
Bericht