Menu
 

Topic:

niet weer :(

Mrtj  schreef op: 05-04-2013 13:37:50
School heeft gebeld dat een van de kids luizen heeft. Niet weeeeer

Een paar jaar geleden was het zo'n drama, dat ik sindsdien volledig uit mn pan schiet als er weer luizen zijn
 
Quote
Navigatie
RE: niet weer :(
Marli  schreef op: 06-06-2013 10:37:10
Wij kregen ze vorig jaar mei toen we in Frankrijk zaten. We hebben daar Duo LP Pro gehaald bij een drogist. Hier in NL alleen online te koop.
Dit werkt echt! Savonds hoofdhuid en haar goed insmeren met t spulletje (stinkt niet eens echt...), dan alufolie eromheen (deed ik meer voor de vlekken) en dan lekker naar bed.
Als je het 8 uur in laat werken, kun je het uitwassen en uitkammen. Toen we ze laatst weer hadden hebben we het restje gebruikt en weer was het na 1 nachtje intrekken weg. Dus niet alleen de luizen maar ook de neten!

Ik heb nog 3 dagen gekamd, maar eigenlijk kwam er na de behandeling maar minimaal aan neten uit. 1e keer kammen nog een stuk of 5, 2de keer nog maar 2 en daarna eigenlijk niet meer. Ik heb dan wel een goede kam gekocht (ijzer met draaiingen in de tanden).
Het goedje is wel duur, maar als je het op nat haar aanbrengt kun je zeker 5 hoofden behandelen (en hier hebben de meiden LANG haar).

Google er maar eens op.
 
Quote
RE: niet weer :(
Blossom  schreef op: 06-06-2013 13:22:11
Verschikkelijk die luizen, als het al een half jaar aan de gang is vrees ik dat er een kindje is waarvan de ouders het nut niet zien van kamen. Wij hebben dat hier ook gehad, telkens weer luizen, bleek een gezin te zijn die vond het niet nodig om te behandelen omdat luizen toch vanzelf weggaan . 

Brr spontaan jeuk op mijn hoord, succes ermee 
 
Quote
Navigatie


Reageren op niet weer :(
Naam
Bericht