Menu
 

Topic:

van het touw af?!

Bettie  schreef op: 04-04-2013 08:19:30
het eerste begin naar de opbouw is er weer.

6 weken geleden klom dochterlief voor het eerst haar bed uit. En....niet 1x maar rustig 40x in een half uur. Werkelijk helemaal niets hielp om haar in bed te houden. Na een nacht waarin we er 15 keer uitgestapt zijn om haar weer goed te leggen, was manlief er om 05.00 uur helemaal klaar mee.

Aan de punt van haar slaapzak een touwtje vastgemaakt en onder het bed door opnieuw vastgemaakt. Edith kon wel staan, zitten, in haar favoriete houding liggen etc. maar....er niet eer uitklimmen.

En gisteren? Gaf ze zelf aan dat ze groot was én niet meer 'aan het touwtje' (haar eigen woorden) wilde slapen. Duidelijk aangegeven (zoals vele avonden vaker) dat dat echt wel mocht maar....ze dan niet uit bed moest komen omdat ze moest slapen. En ziedaar....vanmorgen om 06.50 uur kwam ze uit bed om te vertellen dat ze het bellletje van mama hoorde (de wekker). En ja...dan mag je er uit  .

Nu hopen dat het touwtjestijdperk voorbij is want eerlijk=eerlijk....ik vond 't niet echt een leuke actie.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: van het touw af?!
Bettie  schreef op: 04-04-2013 15:41:49
Dat meen je niet Melissa....wat een drama zeg. Wow....

Hier waren wij ook enorm bang dat Edith verschrikkelijk zou vallen. Want in die periode begon ze ook over de traphekjes te klauteren. En eerlijk=eerlijk....ik sch**t 7 kleuren bij het idee dat ze mét slaapzak over het traphekje naar beneden zou duiken....
 
Quote
RE: van het touw af?!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-04-2013 16:00:27
Daarom had ik ook geen traprekjes en ja was idd bang dat me jongste na beneden zou donderen maar eerlijk is eerlijk ik vond dat kastledikant bed dingens verschrikelijk. Maarja me zoontje naar het kerkhof brengen vind ik erger. En nu blijft meneertje gewoon in zijn bed.
 
Quote
RE: van het touw af?!
Mieps0  schreef op: 04-04-2013 20:08:49
rare constructies in het bed heb ik ook nooit gedurfd. Wel snel een peuterbed. Een vrij lege kamer en een slot op zijn deur bij de oudste. Die kwam op de gekste tijden uit zijn bed. Ging dan door het huis en deed enge dingen. Tandpasta eten (yack) is giftig. op het aanrecht klimmen om uit de kast autosleutels te vissen  om om 5 uur in de ochtend in de auto van mijn man te gaan zitten etc. Was hij 3,5 jaar. Voor de anderen nooit nodig geweest! veel moeders doen wel iets wat eigenlijk niet moet omdat het een beste van meer kwaden is
 
Quote
RE: van het touw af?!
Kaatje  schreef op: 04-04-2013 20:35:25
Bettie fijn dat je om E.dith weer kunt slapen. Bas kwam al een tijd uit bed met slaapzak en al hij ligt nu in mijn oude ledikant ( is een ouderwets laag bedje). Hij heeft ook geen slaapzak meer aan en dat gaat echt heel goed. Hij slaapt zelfs sinds een goede maand door. Hij roept nog een enkele keer 's nachts om te plassen. Wel een verademing naar bijna 2,5 jaar elke nacht. Joris slaapt gelukkig goed. Slaapt G.eerten nog steeds zo slecht dat je er zo vaak uit moet.

om het er uit klimmen heb ik boven ook het traphekje niet meer dicht boven. Bas loopt prima trap er overeen klimmen vind ik veel enger.
 
Quote
RE: van het touw af?!
Flower  schreef op: 04-04-2013 20:40:23
mooi dat ze het door heeft, nu weer lekker slapen.
weet er alles van als ze je op jonge leeftijd tot het uitsterse drijven 's nachts/ 's ochtends vroeg.......
heb ook wel eens iets gedaan toen de jongste 2 was en met haar driftbuien/ en haar zin door willen drijven, ons helemaal "op" maakte, waarvan ik nu denk.....niet helemaal pedagogisch verantwoord....

 
Quote
RE: van het touw af?!
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 04-04-2013 21:04:34
Tja ik zou het nooit doen, dan zou ik of een groot bed kopen of het kind zelf bij me in bed nemen.


Hier gaat het alsvolgt, kind wakker, ik doe de deken omhoog, kind komt bij ons in bed liggen en we slapen verder De oudste van 6 slaapt nu pas de hele nacht in zijn eigen bed,maar zoals hij al zegt waarom mogen mama en papa wel samen slapen en moet ik apart, we horen toch met zijn allen bij elkaar?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op van het touw af?!
Naam
Bericht