Menu
 

Topic:

zucht

Ano  schreef op: 30-03-2013 00:38:34
Even van me afschrijven hoor
We zitten in de schuldsanering en krijgen weekgeld, geen vetpot maar dat wisten we van te voren, we zijn al blij dat we geholpen worden maar toch je leest nu overal de plannen voor de paasdagen en alle lekkere dingen die er gehaald worden maar dat zit er voor ons niet in. Normaal krijgen we op maandag ons weekgeld maar nu dus niet vanwege de paasdagen en de kasten zijn bijna leeg. We proberen altijd wel een voorraad op te bouwen maar dat lukt niet altijd.
En nu hebben we gewoon bijna niks meer en moeten we een dag langer wachten op ons geld. Word hier zo verdrietig van niet voor mezelf maar voor mijn kinderen, moet zo vaak nee zeggen en nu iedereen heeft lekkers en chocolade paashazen maar nier voor onze kinderen
Zo klaagmodus weer uit
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: zucht
Anoniema  schreef op: 30-03-2013 10:11:33

Quote Zucht mee:
Ik zucht met je mee, hier hetzelfde probleem. Niks geen paaseieren, zelfs geen gewone eieren. Eten al 3 van de 5 dagen brood omdat er verder niks is. Ons zoontje loopt al weken met een gat in zijn schoen omdat we geen schoenen kunnen kopen, en mijn hart is gebroken. Schuldhulp kan 6 tot 12 maanden duren voor het rond is en tot die tijd hebben we 80 euro per maand om met ons gezin van 5 van te eten. Ik Denk maar zo, er zijn nog altijd gezinnen die het nog slechter hebben. We komen er wel maar het is een zware weg :-(



welke maat heeft je zoontje? Misschien heb ik nog wel wat liggen ?



Voor alle meiden die het nodig hebben een dikke knuffel !
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 10:15:38
Mamajsj jullie gaan het ook wel redden,daar ben ik helemaal niet bang voor,
je bent open en eerlijk,dus af en toe is er echt wel iemand die jullie met alle liefde help,
daarnaast ben jij niet een persoon die ondanks alles je hoofd laat hangen.
als je de IKEA gebruikt als uitje,dan ben je creatief genoeg en dan doe je je kids niks te kort.

mama van drie ,tegenwoordig als je je baan kwijt raakt ,dan ga je al.
de WW is te kort om een baan te vinden,daarnaast hebben we met ze alle in luxe geleefd,
koophuis hier,vakantie daar,nieuwe auto voor de deur enz enz.
en als je dan in 1 keer zonder baan komt te zitten ,dan hang je.

dinsdag moet mijn man gekeurd worden,april is de laaste maand 
dat we salaris krijgen,en wat de vooruit zichten zijn,hoeveel we per maand straks zullen hebben geen idee.
het enige wat ik wel weet,is dat als wij net zo slecht zouden komen te zitten.
dat ik creatief genoeg ben,daarnaast mijn weekboodschappen al naar 75 euro p.w gebracht.
ik ben nu al aan het kijken naar de vaste lasten,en wat er weg gaat vallen in 2014.
sinterklaas en kerst,hier liggen al kadootjes.
ik probeer mezelf en mijn gezin voor te bereiden op vanalles,niet alleen na vandaag te kijken
want nu hebben we het goed,maar over 2 maanden of over een jaar,kan het er allemaal anders uit zien.
en er zijn hier zat gezinnen,die niet in de schuldsanering zitten,maar wel moeilijk rond kunnen komen,
er hoef maar iets te gebeuren en ze zitten in een zinkend schip,zo moet je niet leven,
ga jezelf voorbereiden,zorg dat je een grote voorraad krijg,zorg dat je nu al voor 5 dec enz kadootjes in huis heb,
koop alvast een kleing maat groter voor de kids.
dan ben je voorbereid,want je weet maar nooit.
niet alleen vandaag leven,maar leef ook al een beetje vooruit.

 
Quote
RE: zucht
Monica Mv 2  schreef op: 30-03-2013 10:15:53

Quote monica mv 2:
Ik denk idd, dat je bij de supermarkten goed had kunnen scoren door kleurplaten ed te doen.

80 euro per week is voor veel gezinnen zonder schulden al heel veel geld en die hoor je ook niet zoveel klagen. Mensen worden creatief.

Ik sluit me wel volledig bij Sabje aan.

Tis kut, heeeeeeel shit maar maak er het beste van. Een paar jaar geleden hadden wij ook een paar maanden hele slechte tijden doordat alles kapot ging in huis, maar ik ben er sterker door geworden en geholpen door 1 vriendin van bb/hier die mij kleding opstuurde voor mijn zoontje en mijn schoonouders die holpen met eten. En wij aten echt het goedkoopste van het goedkoopste brood van de aldi en 80 per week hadden wij toen niet. Ik was dol op meubeltjes en speelgoed kopen bij de kringloop. En ging alle sites af op zoek naar gratis producten. En ik heb geloof ik nooit hardop geklaagd. Stuurde zelfs te kleine kleding op naar andere bb'ers en zei niks over onze eigen situatie.

Ik ben er een sterker mens door geworden, en ik heb geleerd creatief te zijn. Ik kan nu weer normaal leven en kopen zonder een euro te moeten omdraaien. Maarrrrrr, ik kan nog steeds kicken op koopjes en hou van creatief zijn.

Bij de kruidvat was in het begin van de week al alle paasspulletjes voor de helft. Een paashaas bij de action kost 29 cent en eitjes kunnen ze vast zelf kleuren. Komop, tis zwaar, dat geloof ik maar probeer er de komende dagen het beste van te maken.

En die kleding, dat geloof ik dat dat er inhakt, dat was hier ook zo, maar volgende week komt de kbs en de zeeman, wibra, action c&a enzo hebben hele leuke kleren en schoenen voor een prikkie.

Dikke knuf



Ooh ja, wil wel even zeggen dat mijn stukje niet aanvallend bedoeld is. Ik wil jullie alleen maar helpen en steunen.
 
Quote
RE: zucht
Nog Een Mee Zuchter  schreef op: 30-03-2013 10:39:00
Mama van jsj, wij zitten nu in het begin en merk dat het nu in huis nog onrustiger is, zeker nu april bijna begint en we de regelingen die we zelf getroffen hadden niet na mogen komen.
Echter is de shv nog niet begonnen met aanschrijven, ondanks dat ze een helder overzicht hebben.
Krijgen daar onwijs de kriebels van en het zweet breekt ons flink uit.
Hebben jullie dat in de beginfase ook zo ervaren? Dat schuldgevoel naar de schuldeisers en de angst voor stappen die ze zouden kunnen zetten?

Wat een geweldig lieve mensen werken er bij jou bij de voedselbank zeg jeetje
Zulke mensen zijn goud waard!

Mama van 3, heb de stap nu gezet om dan wel anoniem om te reageren dus ook deze stap durf ik dan wel.
Wij zijn in de problemen gekomen door mijn arbeidsongeschiktheid en een maand later deeltijd ww bij mijn man omdat het op het werk slecht ging en helaas heeft dat niet mogen baten en is hij samen met zijn collegea alsnog ontslagen.
Dit hield voor ons in dat mijn inkomen 30% gedaald was en daarna zijn inkomen ook, dit gebeurde een paar maanden nadat wij verhuisd waren naar een vrije sector woning waar dus bijna alle spaarcenten in waren gaan zitten.
Onze lasten werden daardoor hoger dan ons inkomen, wat resulteerd is schuiven, schuiven schuiven, daar zijn wij de fout ingegaan het ene gat vullen met het andere.
Onze schulden bestaan dan ook alleen uit vaste lasten, geen wehkamp, neckerman of andere kredieten.
Wij hadden eerder aan de bel moeten trekken, echter had de woningbouw aangegeven dat als we naar de gemeente zouden gaan ze ons zouden ontruimen met die angst in ons hebben we getracht een andere oplossing te zoeken door zelf een budgetcoach/beheerder in de arm te nemen om regelingen etc te treffen, dit is deels gelukt alleen niet voldoende waardoor ook hij afgelopen maand aangaf dat we geen keus meer hadden en we dus naar de gemeente moesten.
Dit hebben wij nu dus gedaan en vorige week hebben we bij de schuldhulp getekend en de week daarvoor bij de gemeente.
Hoop dat ik het een beetje helder heb kunnen verwoorden,valt niet mee zo op papier.
Er komt nu zoveel op ons af, maar we komen er wel, we houden van elkaar zijn deels gezond en zijn sterk.

Hier is alles dus een samenloop geweest, maar ook fouten van ons zelf, hadden niet moeten schuiven en veel eerder aan de bel moeten dan had de boel niet zo opgelopen als dat het nu is.

Helaas bleek bij zowel de gemeente als bij shv dat ze steeds meer gezinnen binnen krijgen met hetzelfde verhaal, het merendeel van de mensen in het traject bestaat tegenwoordig uit mensen die getroffen zijn door de crisis en hier verwachten ze daar zelfs nog een stijgende lijn in

En toch denk ik dat we allen hoe je er ook in bent gekomen dankbaar mogen zijn dat er trajecten bestaan, het is een kans,een kans om opnieuw te beginnen waarbij je veel leert en dankbaarder wordt.
Daar houden wij ons aanvast.
 
Quote
RE: zucht
Jolanda1974  schreef op: 30-03-2013 10:39:34
Het is heel vervelend maar wordt creatief.. Negatief blijven hangen helpt je niet verder. Elke dag opnieuw beginnen, schouders eronder en maak wat van de dag. Als jij positief bent, hoe moeilijk dat soms ook is, dan hebben de kinderen er geen last van. Wij hebben voor ons zelf een weekbudget van 75 euro en wij hebben een heerlijk ontbijtje morgen. afbakbroodjes (6 stuks € 0,32 of 4 stuks € 0,59) afbakcroissantjes (4 stuks € 0,59) en ik maak zelf eiersalade. Glaasje sap erbij. En we genieten! De afbakbroodjes kun je al een paar weken van te voren meenemen. Het is creatief boodschappen doen maar daardoor kun je wel iets extra's doen. en wil je echt een paashaas geven, Bij het kruidvat gaan de paashazen nu voor € 0,39 de deur uit.

Weet je hoe moeilijk de situatie ook is.. het veranderd niet door negatief te blijven. Leuk is het echt niet maar probeer er wat van te maken.
Wij hebben een pakket mogen ontvangen van een mede ML-er en wat hebben we ervan genoten! Zo dankbaar en zo lief. Hoe graag ik ook iemand zou willen helpen, ons gezin gaat voor dus voor  nu zit het niet in om te helpen.
 
Quote
RE: zucht
Vlindertjes  schreef op: 30-03-2013 10:39:43
Ik zit hier dit topic gelezen en wij hebben het geld wel om al dat lekkers te kopen maar toch heb ik het niet in huis. Want waar gaat pasen eigenlijk over? Toch niet alleen over lekker eten? Het is een christelijk feest en niet een feest om alleen lekker te eten in mijn ogen. Dus tja, zet je erover heen en kijk naar de gedachte die erachter zit ipv het eten......
 
Quote
RE: zucht
Ano  schreef op: 30-03-2013 10:41:25
Normaal ben ik heel positief en maak ik er echt wel het beste van alleen soms heb je even een momentje dat je het niet ziet zitten, zeker als je je kast steeds meer hoor echoën.
Aan supermarkten heb ik niet eens gedacht ( ik kom er 1X in de week als het weekgeld binnen is dan doe ik alle boodschappen)
Kinderboerderijen zitten hier niet in de buurt helaas
Kleding koop ik altijd via mp of via ml zo goedkoop mogelijk net als speelgoed
En als de KBS er is dan halen we veel houdbare dingen om toch een voorraad op te bouwen en gelukkig hebben we nog maar 1 kind in de luiers
Voor de meiden die wilde helpen, het is heel lief en ik ben er heel dankbaar voor maar ik wil heel graag ano blijven
 
Quote
RE: zucht
Ano  schreef op: 30-03-2013 10:45:59
We zitten nu in de wsnp en hoeven nog maar 2 jaar gelukkig
Zodra je er in zit komt er zoveel rust geen schuldeisers meer aan de deur gewoon weer de telefoon kunnen opnemen.
Het heeft 1,5 jaar geduurd en we hebben er voor moeten knokken maar we zijn er
 
Quote
RE: zucht
Mamax2  schreef op: 30-03-2013 11:15:14
heb je toevallig punten gespaard bij kruidvat? met dat pasje?
Ik kreeg een zak paaseitjes(1 kilo!) gratis voor 250 punten. aangezien ik toch niet weet waar ik ze voor spaar heb ik dat maar gedaan.
 
Quote
RE: zucht
C@th  schreef op: 30-03-2013 11:18:32
ik had bij de kruidvat ook genoeg gespaard voor gratis luiers (is toch weer 7,99 wat ik gratis kreeg)
 
Quote
RE: zucht
Suus  schreef op: 30-03-2013 12:00:10
Een gat in schoenen vind ik heel triest..... Maar kom op dames.... Ik snap dat geldzorgen vreselijk zijn. Maar het gaat niet om eten en paaseieren.... Je bent een weekend met elkaar, koester dat!


 
Quote
RE: zucht
Zucht Mee  schreef op: 30-03-2013 12:02:27
Wij hebben momenteel echt naar 80 euro per maand, niet per week. Was dat maar waar dan zouden we het heel breed hebben.
Wij hadden een schuldHulp maar deze bleek meer ellende te hebben veroorzaakt dan er was. Nu moet alles via de gemeente maar zolang dat niet rond is moeten we Veel aflossen zodat de problemen niet nog groter worden. Bij de kinderboerderij is het 2e paasdag eieren zoeken voor kinderen dus daar gaan we heen.
Zoals to al zegt we blijven positief maar soms is er een moment dat je even instort.
De kinderen eten elke dag maar wij ouders niets op wat crackers na. Op school en ze aan een fruitproject mee maar dat is voorbij dus voor ons laatste maanden van school even doorbijten.
De voedselbank helpt ons al maar dat is helaas niet veel meer dan boter en mixen. De kerk schaamt zich zelfs voor wat ze mee geven maar wij zijn er blij mee. 1 pak rijst met bijvoorbeeld spaghetti mix en we kunnen weer 2 dagen vooruit. Creatief zijn we al want we combineren nu dingen die we voorheen niet eens zouden bedenken.
Het is nu gewoon wachten op de kinderbijslag en dan kunnen we weer extra aflossen en schoenen kopen.
Vragen zijn wij geen helden in we hadden beter moeten opletten en zeker moeten zijn dat de hulpverlener correct was. Hierin hebben we gefaald maar willen zelf onze puinhoop opruimen. Een wijze les voor onze kinderen en we zullen er uiteindelijk sterker uit komen daar ben ik van overtuigd.
Ik bedank dan ook een ieder die op wat voor manier ook hulp bied, lief en goed bedoeld. Vooral fijn dat mensen meeleven dat is voor ons voldoende, bedankt!
 
Quote
RE: zucht
Liva  schreef op: 30-03-2013 12:05:33
Het gebeurt zeker. Mag niet, maar er zijn zoveel bewindvoerders die zoveel doen wat niet mag... 

Ik zit ook in de WSNP, nog 2 jaar te gaan nu, maar heb het goed... veel beter nog dan menig ander hier in de buurt. Nee, mijn kindjes hebben geen merkkleding en op vakantie kunnen we ook niet....
Maar we hebben iedere dag warm eten, met hun verjaardag en met Kerst krijgen ze mooie kadoos (nog altijd teveel ), kinderfeestjes kunnen gevierd worden, voor morgen ligt er genoeg snoepgoed en genoeg paaseieren in huis. Kleding is heel - al dan niet gemaakt door mijn oma, gezien het feit dat mijn zoons menen dat je best slidings kunt maken op het schoolplein -  schoenen zijn heel.
Ze zitten, op eigen kosten, op een clubje.

Ik lees hier ook veel, en prijs me dan enorm gelukkig dat ik wel goed rond weet te komen, ook binnen de WSNP. 

En Mamavan3, hier in de WSNP terecht gekomen doordat we een eigen bedrijf hadden, schulden nog af aan het lossen waren (zakelijke rekening) en toen de kredietcrisis toe sloeg... inkomsten daalden enorm, geen reserve meer.
Gelukkig geen Wehkamp schuld en dergelijke, maar moeilijk is het toch. Zou willen dat ik het af kon lossen, maar nu in mijn eentje lukt dat sowieso niet meer...

 
Quote
RE: zucht
Liva  schreef op: 30-03-2013 12:11:47
Zucht Mee, ik heb geen zicht op je situatie, maar weet wel dat ik zelf ook enorm bang was. Voor loonsbeslag, voor boedelbeslag. Boedelbeslag gaan ze zelden tot over en zo ja, dan is het op papier. Ze schrijven op wat je hebt en je mag dan niks meer verkopen.
Loonsbeslag wordt door de eerste die zich meldt gedaan, de volgende mag aanschuiven in de rij en wordt gehoord op het moment dat de eerste schuldeiser voldaan is.

Ik heb toendertijd contact gehad met alle schuldeisers, ze de situatie uitgelegd. En ja, dan zijn er die toch betaald willen worden (eentje wilde 600 per maand, terwijl we in de bijstand zaten op dat moment... heb hem dus gelijk aangegeven dat hij loonsbeslag kon leggen  ... nooit meer iets van gehoord...).

Durf je het aan om bepaalde aflossingen gewoon niet meer te doen? Het kan niet, het mag niet. Bereken je Vrij Te Laten Bedrag zelf en ga daar niet onder zitten. Bel met de instellingen en stel ze een lagere aflossing voor of helemaal niets meer. Voordat ze over gaan toe meer maatregelen ben je al maanden verder. En dan blijft het nog in de regel bij brieven, schriftelijke dreigementen en telefoontjes.
Schuldeisers mogen niet zomaar loonsbeslag leggen, alles moet via de rechter...

Dus... durf je het aan? Neme het heft in eigen handen, dit mag gewoon niet!
 
Quote
RE: zucht
Spekse  schreef op: 30-03-2013 12:12:04
Het gaat ook niet om het eten maar om het feit dat je weer eens met de neus op de feiten word gedrukt dat je het niet kan halen en geloof me ik ben dankbaar voor alles maar soms word het gewoon even te veel.
Het is echt niet zo dat ik elke dag somber ben hoor
Sowieso merken de kinderen niks van dit alles hoe ik me voel, ben gewoon de hele dag vrolijk hoor
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 12:12:39
@ zucht mee,maar dit gaat toch helemaal nergens meer over.
zonder eten kan je als ouders toch jezelf niet staande houden.

kan je niet een werkhuisje nemen,je man de tuin bij iemand doen?
kan je niet bij de gemeente,gaan gillen voor extra geld.
ziet niemand in de omgeving hoe jullie leven,of zwijgen jullie?
van 80 euro p.m kan je niet eens voor 2 euro een paar regenlaarzen halen 2de hands op MP
want dat zijn 2 brooden.
 
Quote
RE: zucht
Nimmie  schreef op: 30-03-2013 12:13:05
voor alle meiden die het moeilijk hebben 
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 12:17:46
Hadden jullie van de week trouwens op het nieuws gezien,
dat ze een lijst gaan maken,voor de mensen in de bijstand en schuldsanering enz.
dat de deurwaarders en incasso bureau's eerst de lijst moeten raad plegen,voordat ze geld mogen eisen
 
Quote
RE: zucht
Mama_anja  schreef op: 30-03-2013 12:24:08
dat is  goed dat ze dat doenn had laatst een prog gezien waar in de schuld eissre alles eisten en die per soon helemaal niets meer kreeg voor boodschappen rekeneningen e.d  op alles  was beslag gelegd
 
Quote
RE: zucht
Zucht Mee  schreef op: 30-03-2013 12:35:39
Liva het is inderdaad de angst. De kinderen merken nu niks omdat we geen gedoe aan de deur hebben en de telefoon durven aan te nemen. We hebben alles op papier gezet en aan iedereen opgestuurd en toen zijn ze met bedragen gekomen. Dit is het resultaat en niet makkelijk maar we staan nog overeind.
Sabje we houden er inderdaad onze mond over dicht. Het is deels onze eigen schuld en daardoor vinden we beide dat we het zelf moeten oplossen. Wel hebben we nu een aanvraag bij de gemeente gedaan en gaan een traject in waarbij het minstens 6 maanden duurt voor er iets gedaan word. Nog 6 maanden doorbijten maar we komen er wel daar zijn we van overtuigd.
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 12:35:50

Gezinnen met schulden in incassoregister


'Kaalplukken' bij schulden voorkomen





Reageer / bekijk reacties (15)
Mensen die flink in de schulden zitten, worden opgenomen in een speciaal register. Dat moet voorkomen dat mensen in de bijstand bestookt worden door allerlei verschillende incassobureaus. Het plan wordt vandaag in de ministerraad besproken, melden bronnen aan RTL Nieuws.





Wie een aantal rekeningen niet betaalt, krijgt al snel aanmaningen van de deurwaarder. Mensen die op bijstandsniveau zitten, kunnen daar grote probleem door krijgen. Want als er niet betaald wordt, lopen de incassokosten vaak snel op en kan er ook beslag gelegd worden.


Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie komen nu met het plan om een speciaal register te openen. In dat register staan mensen met schulden die rond het bestaansminimum leven, in de bijstand dus.


Steeds meer Nederlanders in problemen


De Nationale Ombudsman, Alex Brenninkmeijer waarschuwde begin dit jaar dat steeds meer Nederlanders in financiële problemen raken doordat gemeenten en overheidsinstanties langs elkaar heen werken.


"Elke organisatie gaat anders om met betalingstermijnen en boetes, zonder op de effecten van elkaars acties te letten. De aanpak verschilt zelfs binnen één organisatie, zoals de Belastingdienst", aldus Brenninkmeijer.


De overheid is de grootste schuldeiser van Nederland. Bijna een op de tien huishoudens, zo'n 693.000 mensen, kan niet zonder hulp van grote schulden afkomen. Nog eens 248.000 personen dreigen in zo'n situatie verzeild te raken. In meer dan twintig procent van gevallen gaat het om gezinnen met kinderen.


Controleren in register


Klijnsma en Teeven willen dat incassobureaus voortaan controleren of iemand met schulden in het register staat. Uiteraard verdwijnen de schulden niet, maar incassobureaus moeten dan als ze beslag leggen kijken of mensen niet onder het bestaansminimum zakken.


Op die manier hoopt het kabinet de mensen in de bijstand met veel schulden een beetje te helpen.


De Ombudsman had er in januari al bij verschillende ministeries op aangedrongen om meer samen te werken en zaken te coördineren. "Alleen op die manier kan het oplopen van schulden worden voorkomen of, als ze zijn ontstaan, effectief worden aangepakt", zei hij.


 

 
Quote
RE: zucht
Mamajenti  schreef op: 30-03-2013 12:37:51
Meiden, ik snap dat jullie ano willen blijven! Hier iemand die echt weet hoe het kan zijn, vanwege mijn eigen werk.

Als een van jullie hulp zou willen en het anoniem op wil halen, stuur me een mail of pb. Ik ben zelfs bereid het in mijn tuin klaar te zetten, zodat je toch wat hebt en volledig ano kan blijven.

Enne, neem van mij aan, omgaan met schuldeisers is een kunst apart. Zucht mee, tachtig per maand is echt niet te doen en moet je je gezin niet aan willen doen. Bel schuldeisers en stel een verlaging voor of ze krijgen niets meer. Zo kan je al snel meer ademruimte krijgen, want vaak gaan ze wel akkoord als je stellig bent en helder. Liever twintig minder en toch iets, dan wachten op een traject en maar vijftien procent van het bedrag terugzien.
 
Quote
RE: zucht
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-03-2013 12:52:08
Oh ik geloof er wel in hoor 80 euro per maand voordat alles bij ons rond was deden we het met 0 euro ja en met schuiven van rekekingen 40 a 50 euro per week  maar de kredietbank moet een minimaal leefbedrag geven dat is wettelijk verplicht. 
En als het allemaal loopt dan wordt het rustiger echt waar hier loopt het ook nog niet hoor de shuldeisers moeten nog accoord gaan gaan ze dat niet wordt het wsnp dus nog steeds spannend maar als men mij belt of een aardige man voor de deur staat nodig ik hem uit en geef een bakkie leut en laat alles zien het geld wat er binnen komt komt niet meer binnen bij ons maar bijde kredietbank.
Dus heb niks ben afhankelijk.
En jou verhaal is eigelijk excact hetzelfde als bij ons fallisiment man schuiven keihard knokken om het zelf bol te werken maar op een gegeven moment is de koek op  en ook geen wehkamp of andere zaken nee louter alleen de gewone standaard rekeingen echt volgens vele komt de rust terug maar wat ik nu wel heb geleerd is dat je het toch niet meer kan veranderen en je er het beste van moet maken mocht je in omgving breda wonen wellicht kunnen we veel voor elkaar betekenen en elkaar helpen al is het alleen maar voor een lekker bakkie leut en een gied gesprek je mag me aktijd pb knuffel
 
Quote
RE: zucht
Sammie  schreef op: 30-03-2013 12:57:48
Dacht dat TO anoniem wilde blijven, maar ze heeft haar 'identiteit' nu toch onthuld, is dat de bedoeling?
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 13:03:08
Ik heb het even gemeld TO misschien kunnen ze het even aanpassen voor je
 
Quote
RE: zucht
Spekse  schreef op: 30-03-2013 13:15:41
dank je wel sabje en ik wilde idd anoniem blijven maar vergeten uit te loggen
 
Quote
RE: zucht
Jolanda1974  schreef op: 30-03-2013 13:17:17
En nu doe je het weer.. 
 
Quote
RE: zucht
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-03-2013 13:21:32
Neem aan dat dit ook niet je echte naam is he dus ergens ben je toch wel anoniem wil je gewoon ook even een knuffel geven want je doet het hartsikke goed geloof me weet 100% zeker dat we hier nog sterker uitkomen en dingen nog meer gaan waarderen een gratis bosje bloemen bij de jumbo hahaha enne sis er zitten nu echt bloemen in hahaha zal nog effe een foto maken en op fb plaatsen special coor jou hahaha
 
Quote
RE: zucht
Spekse  schreef op: 30-03-2013 13:41:20
Nee dit is niet mijn echte naam dus het maakt eigenlijk ook niet veel uit
Wilde alleen even mijn verhaal kwijt

Mama v jsj jij ook een hele dikke knuffel jij heb het ook niet makkelijk en respect hoe je er mee omgaat
 
Quote
RE: zucht
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 30-03-2013 13:54:29
het maakt ook niet uit,ik ga je nu niet anders zien hoor.
helaas zijn we allemaal de dupe van de crisis en de 1 meer als de ander.
en soms moet je over een stukje schaamte heen,maar dan zal je zien,
dat je niet alleen bent en dat er genoeg mensen zijn die je willen helpen.
en samen er over praten en tips uitwisselen is natuurlijk ook gewoon fijn.



 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op zucht
Naam
Bericht