Menu
 

Topic:

Bell Photo+ wat is het toch gemeen

Anoniem  schreef op: 27-12-2011 22:17:49
Heej meiden,

Moet het even van me afschrijven. We hebben met zo´n bon voor een gratis foto uit de blije doos foto´s laten maken van ons mannetje bij Bell Photo. Alleen dan maken ze dus een hele reportage, hier kiezen zij de foto´s uit en maken afdrukken. Hiervan kan je dan een kleine selectie kopen voor 195 Euro. Ik vind dit echt mega veel geld.... (losse afdrukken kosten bij de fotograaf op de hoek zeg maar de helft). Wij wilden dan liever de cd kopen voor 50 Euro. Ook erg veel geld voor lage resolutiebestanden als je het mij vraagt, maar nog overkomelijk. Helaas, deze cd MAG je alleen kopen als je eerst 195 Euro aan foto's uitgeeft. Ik vind het zo gemeen. En het 'nare' is dat mijn zoontje echt geweldig op al die foto's staat...

Ik weet het, rationeel moet ik alleen de gratis foto nemen en een nieuwe shoot laten doen bij de fotograaf op de hoek, maar oh, oh mijn gevoel....

Wie heeft er raad? Wie heeft er ervaring mee? En wie heeft korting ofzo weten te bedingen?
 
Quote
Navigatie
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Jolanda1974  schreef op: 27-12-2011 22:21:17
Het is inderdaad balen.. Wij hebben echt nooit zoveel betaald voor de serie.. Hooguit 80 euro. Natuurlijk is het nog steeds heel veel geld maar niet zoveel als 195 euro.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Lauw  schreef op: 27-12-2011 22:24:49
jaa oplichters zijn hun

de foto's komen trouwens op hun site dan krijg je een code en kun je je fotos goed bekijken en bestellen, er zit wel een beveiliging op de site om niet te kunnen kopiere

maar geen beveiliging is Laura bestendig
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mama Van Jurre,stijn
,joris
  schreef op: 27-12-2011 22:28:25
maar bell photo bestaat niet meer die zijn falliet. het heet nu anders waarom ik dit weet omdat mijn broer daar werkt.
is dus overgenomen. maar idd veel geld voor zoiets meschien kun je zelf mooie fotos maken. gr
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 27-12-2011 22:30:52
Het heet inderdaad 'de leukste fotostudio', maar er staat nog gewoon bell photo in het logo. Sinds wanneer is het failliet dan?
Dat ze failliet gaan begrijp ik aangezien het gewoon echt overdreven duur is. Ik vind het alleen zo moeilijk. Voel me echt stom dat ik het zo moeilijk vind om te weigeren, maar de werkwijze klopt gewoon niet. Voor zoveel geld verwacht ik meer...
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Tessa_mv2  schreef op: 27-12-2011 22:33:53
Niet doen!

Als je echt graag mooie foto's wil is de fotograaf op de hoek waarschijnlijk nog beter ook!!

 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mamaloes  schreef op: 28-12-2011 00:45:47
Absoluut niet doen! Ik als fotograaf met eigen studio hoor niets anders dan klachten over Bell Photo en al die andere supermarktfotografen. Gewoon de gratis foto nemen en zeggen dat je de rest toch niet leuk vind ofzo.

Leverd de fotograaf om de hoek wel alle bestanden op CD in origineel formaat? Er zijn namelijk maar weinig fotografen die dat doen...
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Ivy  schreef op: 28-12-2011 07:42:22
Hier waarschijnlijk de enige persoon met goede ervaringen met BellPhoto. Als het failliet is, zou ik dat erg jammer vinden. Mijn man dacht ook al zoiets, omdat hij 1 van hun auto's bij een garagebedrijf in Wallonië zag staan.

Wij hebben de afgelopen jaren elk jaar een foto van onze kinderen laten maken bij Groenrijk. Dan kocht ik ook alleen de foto die goedkoop was (2,50EUR ofzo).

Ook hebben wij een keer een fotoshoot laten maken bij V&D. Die was incl. CD en 11 grote foto's zo'n 180EUR, maar dat is nog altijd veel goedkoper dan 7 piepkleine fotootjes en 2 digitale foto's die de fotograaf hier in het dorp heeft gemaakt voor hetzelfde geld en die foto's zijn heel, heel veel slechter dan BellPhoto. En dat terwijl de fotograaf in het dorp zo goed bekend staat.

Ze lichten toch niet op bij BellPhoto? Er wordt toch vantevoren vermeld wat gratis is en wat wat kost?

Ik kan me voorstellen dat je die 195EUR veel geld vindt, maar het is gewoon jouw keuze. Als je zoontje er heel leuk op staat, zou ik het doen als ik het geld goed kon missen. Anders alleen de actiefoto en andere foto's ergens anders laten maken.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Stefke  schreef op: 28-12-2011 08:07:32
Ik snap niet zo wat je probleem is... De voorwaarden en prijzen zijn erg duidelijk. Jij hebt je laten verleiden door het woordje GRATIS... en natuurlijk verkopen ze die cd niet los... Ze moeten hun centen toch ergens vandaan halen?? Op 11.00 maken ze geen winst!

Nee, ik snap echt je probleem niet...

(ik heb trouwens ook 2x een fotoshoot daar laten maken en heb gewoon de 2 mooiste uitgezocht. Dan kost het je echt geen 180,00 hoor!)
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Marij-etje  schreef op: 28-12-2011 08:16:44
Heb een slechte ervaring met Bell foto, we hadden bij de supermarkt een fotoshoot gewonnen ter waarde van 195 euro! Leuk dacht ik, dus kids met z`n drietjes op de foto. Ga ik vol goede moed weer naar de kraam om de foto`s op te halen, zeggen ze: sorry we kunnen ze niet meer vinden
Vreemde zaak, want waar zwerven dan de foto`s van mijn kids rond? Ik was boos en zei nou ja dan maak je alsnog maar een nieuwe shoot, want die hebben we gewonnen. Nee mevrouw dat kan niet meer, de fotograaf is elders bezig. Ik was toen echt enorm boos, en hield inmiddels de hele rij wachtende mensen op. Uiteindelijk gaven ze toe dat ze het zo niet af konden handelen (inmiddels bemoeiden zich er ook veel mensen mee) en zou ik gebeld worden door de manager. Nou een paar dagen niets gehoord, mijn man maar eens naar hun opgebeld, kregen excuus dat ze vergeten waren ons te bellen. Pas toen we dreigden met een advocaat in te schakelen kwamen ze daadwerkelijk in actie en bleken onze foto`s opeens toch weer gevonden te zijn.... nooit meer dat ikdat foto`s laat maken en ik raad het echt iedereen af!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Esthermv2  schreef op: 28-12-2011 09:42:48
Ik heb verschillende jaren foto's laten maken door hun, bij Albert Heijn...ben zeer tevreden!!!! Prachtige foto's op een mooie manier geknipt!!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Lente-marjolein  schreef op: 28-12-2011 10:15:51
Ik zou de gratis foto nemen en de rest niet.
Véél te veel geld voor een stel foto's, dat is bijna de helft van een nieuwe spiegelreflexcamera (body). Dus nee hoor!
Geniet van de gratis foto en maar als je wilt elders een fotoshoot.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Angelique  schreef op: 28-12-2011 11:13:39
vind het ook veel te duur vandaar dat ik dus eigenlijk nooit zulke acties doe
net als fotograven bij super markten

mijn schoonmoeder wilde graag iets vand e fotograaf en wi;de dus bij ah fotos laten nmen
had ze zvan mijn neefje ook gedaan
nou ja prima moet je zelf weten maar 200 euro voor paar fotos en een canvasje vind ik echt veeel geld
heb dus mazzel en alleen 20 betaald voor de 2de canvas en de rest gedeeltelijk gehad maar mijn moeder wil ook graag shoot
maar die laat ik volgende maand wel bij kimmie maken
dan kost mijn nabestelling teminste geen 40 euro ind het zwaar onbeschoft
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Onsjanneke  schreef op: 28-12-2011 11:45:23
Ik vind het niet onbeschoft. De prijzen en voorwaarden zijn duidelijk te vinden. (overigens wel heel duur idd).

Dus lekker de graits foto nemen, en een shoot ergens anders lten maken.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mama Van Jurre,stijn
,joris
  schreef op: 28-12-2011 12:02:54
ja het bestaat dus nog wel alleen is het dus overgenomen en idd het is vrese;ijk duur. maar je hebt er dus echt wel degelijke goede fotograven tussen zitten en die maken echt wel mooie fotos mijn broer dus ook ben er best trots op.en die maakt er ook werk van het is ook niet altijd makkelijk om kids in een supermarkt op de foto te zetten die drukte en alles erom heen dus als je idd goede fotos heb is het op zich een wonder whahaha nee maar dan is die persoon in kwestie wel degelijk werk van gemaakt.
sinds augustus geloof ik bestaat bell pho0to niet meer.
maar wel veel geld voor fotos vind ik dus ook.
van de andere kant als het in je budget past tja waarom niet past het niet zou ik het dus niet doen.
succes met je beslisiing
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
3prachtkinders  schreef op: 28-12-2011 12:07:36
Ik heb nooit problemen gehad met bell photo, wist niet eens dat ze overgenomen waren.

Die van v&d vond ik veel erger, ik moest verplicht de gezinsfoto nemen als poster zeg maar, en die vonden we geen van beiden, veelste donker, zagen maar een half gezicht. Nee, ik vond de foto van mijn kinderen veel mooier en na vele vijven en zessen gingen ze gewoon overstag. Maar dat doe ik niet meer.

Straks is nr 3 geboren en dan ga ik naar een fotograaf, nieuwe foto's maken van alle 3 de kinderen en dat op canvas zetten.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mamaloes  schreef op: 28-12-2011 12:20:54
Ze zullen heus wel mooie foto's maken, maar die prijzen zijn echt absurd hoog. Als je bedenkt dat een fotoafdruk hun slechts een paar cent kost en die canvasfoto's vind ik al helemaal shocking! Die verkopen ze rustig met 40,- winst! Ik snap dat ze ergens hun geld vandaan moeten halen, maar volgens mij zouden ze uiteindelijk veel meer verdienen als ze de foto's voor iedereen betaalbaar zouden maken... Nu krijg je dus dat veel mensen de gratis foto nemen en verder niets!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Erna  schreef op: 28-12-2011 20:49:17
Ik ben ook geen fan van Bell Photo. Heb in het verleden best wel eens leuke kiekjes van ze gekocht, maar dan echt alleen de leuke. De laatste keer ook een sessie gehad in de V&D op uitdrukkelijk aandringen van hun. Nou, de kinderen stonden er gewoon gestresst op omdat alles maar snel snel moest.

Toen we de foto's kwamen bekijken vonden we er dus geeneen leuk, maar toch bleven ze maar pushen. We werden er gek van! Dus wat ons betreft nooit weer. Dan rij ik liever een dik uur naar onze trouwfotograaf om daar een sessie te doen.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mafkees  schreef op: 28-12-2011 20:57:10
ze maken mooie foto's, absoluut maar die bedragen zijn echt gekkenwerk!

ze hadden de mooiste foto van mijn oudste op canvas laten drukken....echt heel erg mooi die foto! hadden ze niet als gewone foto toen....kon wel janken.

want aangezien ik geen canvas voor 75 euro ga kopen hebben we deze foto dus nu niet.

niet meer aan denken, de gratis foto dan nemen en je eigen (veel goedkopere en vast ook goeie) fotograaf gaan zoeken en niet meer meedoen aan dit soort acties (uit zelfbescherming)
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Esther_mv_ifmi  schreef op: 28-12-2011 21:01:42
van ivar laatst ook foto's bij AH laten maken door Bell Photo. bij het ophalen van de foto's schrok ik ook van de prijzen. Nu had ik het geluk dat ik hem lang niet even leuk op alle foto's vond staan. Ik weet nog toen ik de eerste keer foto's liet maken van mijn oudste (en toen nog enige), toen moest ik de hele serie hebben, want stel dat ze foto's van mijn kind zouden weg gooien... De ervaring heeft mij echter geleerd dat het natuurlijk heel leuk is zo'n serie, maar toch wel een beetje allemaal van hetzelfde.
De mooiste foto van Ivar hadden ze in zwartwit met een kleuraccent op canvas laten drukken. wauw. maar 99 euro als ik die los zou aanschaffen. Wij hebben die toen in gewone kleurenfoto nabesteld, ik heb hem zelf bewerkt en op canvas laten drukken door mijn ex, dus dat probleem was opgelost Maar nee echt neit dat ik ooit nog eens een complete serie van een fotoshoot ga kopen. heb later wel eens shoots laten maken van mij met de kids samen maar dan altijd van tevoren overlegd dat ik de foto's dan in hoge resolutie op cd zou krijgen ipv afdrukken. Dus ik zou zeggen... ga even naar de fotograaf op de hoek om te overleggen of dat daar mogelijk is
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 21:21:19
Een heleboel reacties en dus ook positieve ervaringen. Zoals ik al zei ben ik over de foto's zeer tevreden. Die zou ik echt heel graag hebben. Ik vind alleen de prijzen echt shocking...

@mamaloes: ik ben dat helemaal met je eens; als ze het betaalbaar en redelijk maken kom je terug en verdien je juist meer. Ik krijg bij de fotograaf op de hoek trouwens geen hoge resolutiebestanden, maar dat is bij Bell Photo ook niet. Doe jij dat wel? En wat kost dat dan?

@2prachtkinders: het was Bell Photo maar in de V&D. Op zich wel een rustige studio. De tijd is beperkt, maar mijn zoontje deed het gewoon heel goed.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 21:25:25
@mama van jurre stijn joris: als het binnen mijn budget paste dan zou ik er inderdaad wel voor gaan. Ik zou dan mijn 'verlies' nemen dat ik te dure foto's heb laten maken en de volgende keer ergens anders heen gaan. Feit is helaas dat ik net ontslagen ben (werkgever failliet) en dat budget dus niet heb....
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 22:58:53
Zoveel? Maar je kunt wel met ze onderhandelen hoor. Ik had vorig jaar het volledige pakket + de cd voor 115 euro. En het waren prachtige foto's!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 23:16:26
@anoniem: ben erg benieuwd hoe je dat voor elkaar hebt gekregen... Ik heb zelfs de directeur al gesproken en krijg wel wat meer foto's dan 'normaal' maar die 195 Euro blijft staan.... Bij welke studio ben je geweest?
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mamaloes  schreef op: 29-12-2011 00:41:22

Quote Anoniem:
@mamaloes: ik ben dat helemaal met je eens; als ze het betaalbaar en redelijk maken kom je terug en verdien je juist meer. Ik krijg bij de fotograaf op de hoek trouwens geen hoge resolutiebestanden, maar dat is bij Bell Photo ook niet. Doe jij dat wel? En wat kost dat dan?



Ja ik doe dat wel. Als een van de weinigen hoor... Hoeveel het kost is afhankelijk van het pakket dat je kiest, maar de meesten zijn in totaal 60,- kwijt.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 29-12-2011 09:44:26
Bij Bell Photo in de C1000 in Beilen. Twee jaar terug was er een andere vrouw en die vroeg 190 euro voor het hele pakket. Ik zei gelijk al voor die prijs neem ik het pakket echt niet. Vorig jaar was er een andere vrouw die gelijk zei ow maken we er toch een leuk prijsje van... Haha er waren er meerdere die het pakket voor die prijs kregen. Maar mijn schoonzus, die er niets van zei moest wel 190 euro betalen.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 29-12-2011 09:57:14
@mamaloes: ben benieuwd waar jouw studio is (vast niet in de buurt, maar wie weet). Heb je een website? Ik wil wel wat meer informatie.
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mamaloes  schreef op: 29-12-2011 13:45:58
In Spijkenisse... Kijk maar ff op www.fotoloes.nl
Welke regio woon je? Misschien weet ik wel een goede studio bij jou in de buurt!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Anoniem  schreef op: 29-12-2011 13:59:20
@mamaloes: mooie site Helaas is Spijkenisse een uur en 20 minuten rijden vanaf hier... Met een kleintje van bijna een jaar is dat qua rit op zich wel te doen, maar of hij dan nog in de stemming is voor foto's daar ben ik bang voor.
Ik woon in regio Den Bosch ongeveer (tussen Den Bosch en Nijmegen). Als je iets in de buurt weet; heel graag!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mamaloes  schreef op: 30-12-2011 01:47:09
Hmmm ik kan zo even niemand opnoemen, maar kijk eens op Marktplaats! Daar adverteren meer fotografen zoals ik!
Je kunt ook heel simpel op Google zoeken op fotostudio regio Den Bosch ofzo... De eerste 2 pagina's staan dan vol met de wat duurdere fotografen, maar hoe verder je gaat kijken hoe goedkoper het wordt haha!
 
Quote
RE: Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Mama-v-2jongens  schreef op: 30-12-2011 09:46:14
ik woon ook in de buurt van den bosch en heb een maandje geleden van onze 2 jongens fotos laten maken ( staan op de site bij foto's )

bij een vrouw thuis ze vraagt 40 euro en dan krijg je stuk of 12-15 foto's die bewerkt zijn en in kleur en in zwart/wit thuisgestuurd op een cd dus kan je ermee doen wat je wilt ( ik heb ze laten vergroten gewoon bij de hema )

ze doet geloof ik alleen maximaal 2 kindjes tegelijk.. ( denk ivm met de ruimte )

maar ik mag hier denk ik niet de link zetten?

anders moet je me maar een privebericht sturen..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bell Photo+ wat is het toch gemeen
Naam
Bericht