Menu
 

Topic:

regentent bakfiets

Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:03:53
Hee Dames,
Wil hier ff een vraag leggen wat jullie zouden doen. Het gaat namelijk om het volgende, ik heb een bakfiets van ...boe en de regentent heb ik vorig jaar vervangen want de oude was na 2 jaar niet mooi meer en ook kapot. Gescheurd aan de naad. Maar die nieuwe tent heb ik nu ongeveer 8 maanden en nu zitten er allemaal scheuren in het plastic! Ik heb ...boe gemaild en dit probleem verteld ook dat me bakfiets in de schuur staat afgedekt dus nooit bevroren is geweest.
Toch was dat volgens hun wel zo. Want dit klonk echt echt bevriezingverschijnselen.
Ze wilden coulant zijn door een korting te geven zodat de tent nog maar 75 euro zou zijn. normaal 139. Op zich netjes maar ze zijn nu dus bezig met een nieuwe type tent die niet kan bevriezen.
Maar ik vind eigenlijk dat ze me een korting horen te geven voor de nieuwe tent. Want zij wisten dat de tent absoluut niet tegen de vorst kan. Maar in hun nieuwsbrief hebben ze zelf gezet dat je de tent ook kan gebruiken in de winter! Want zo stond in de nieuwsbrief dan zitten je kinderen niet in de kou! Maar het vriest natuurlijk niet alleen s'nachts maar ook overdag. En de sneeuw die is gevallen en dan de kou er op en dan als ik boodschappen ga doen zet ik hem ook niet in  binnen maar buiten voor de winkel. Dit zou dus eigenlijk allemaal niet kunnen met die tent!
Dus mijn vraag, vinden jullie dat ik om die reden recht heb op een korting op de nieuwe tent?
 
Quote
Navigatie
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 25-03-2013 07:11:59
Ik krijg de korting op de vorstbestendige. Super Nou hoef ik daar me ook niet meer druk om te maken.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Angelique  schreef op: 25-03-2013 09:05:00
 
Quote
Navigatie


Reageren op regentent bakfiets
Naam
Bericht