Menu
 

Topic:

regentent bakfiets

Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:03:53
Hee Dames,
Wil hier ff een vraag leggen wat jullie zouden doen. Het gaat namelijk om het volgende, ik heb een bakfiets van ...boe en de regentent heb ik vorig jaar vervangen want de oude was na 2 jaar niet mooi meer en ook kapot. Gescheurd aan de naad. Maar die nieuwe tent heb ik nu ongeveer 8 maanden en nu zitten er allemaal scheuren in het plastic! Ik heb ...boe gemaild en dit probleem verteld ook dat me bakfiets in de schuur staat afgedekt dus nooit bevroren is geweest.
Toch was dat volgens hun wel zo. Want dit klonk echt echt bevriezingverschijnselen.
Ze wilden coulant zijn door een korting te geven zodat de tent nog maar 75 euro zou zijn. normaal 139. Op zich netjes maar ze zijn nu dus bezig met een nieuwe type tent die niet kan bevriezen.
Maar ik vind eigenlijk dat ze me een korting horen te geven voor de nieuwe tent. Want zij wisten dat de tent absoluut niet tegen de vorst kan. Maar in hun nieuwsbrief hebben ze zelf gezet dat je de tent ook kan gebruiken in de winter! Want zo stond in de nieuwsbrief dan zitten je kinderen niet in de kou! Maar het vriest natuurlijk niet alleen s'nachts maar ook overdag. En de sneeuw die is gevallen en dan de kou er op en dan als ik boodschappen ga doen zet ik hem ook niet in  binnen maar buiten voor de winkel. Dit zou dus eigenlijk allemaal niet kunnen met die tent!
Dus mijn vraag, vinden jullie dat ik om die reden recht heb op een korting op de nieuwe tent?
 
Quote
Navigatie
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:04:11
ff spotter
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Marly-jane  schreef op: 22-03-2013 09:10:52
ik vind van wel, maar ja, wie ben ik.
ik zou voet bij stuk houden, ik vermoed dat je uiteindelijk wel krijgt wat je wilt, en terecht. wat heb je aan een ouder model tent die wellicht weer naar enkele maanden scheurt.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:16:26
Thanks Marly-jane voor je reactie. ik hoor graag nog meer meningen voor ik hun een reactie stuur, dan weet ik of ik redelijk ben of niet
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Corine  schreef op: 22-03-2013 09:24:05
Dan heb jij echt een slechte regenhuif!
Ik heb sinds kort een..boe fiets en die heeft bij de vorige eigenaar altijd buiten gestaan, ze hadden geen mogelijkheid om hem overdekt te plaatsen
Maar hij werkt nog steeds perfect en geen scheuren!

Ik zou even aan blijven dringen bij hun voor korting op de nieuwe soort huif
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Corine  schreef op: 22-03-2013 09:25:20
Vraag me wel af of die nieuwe wel op de oude beugels p past...ander model
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:28:37
Dat was bij me oude regentent ook corine die stond ook buiten ik gooide er wat dekens erover en hij stond toen onder een afdek. En de oude was niet gescheurd in het plastic maar aan de naad van de tent. Maar die nieuwe oo baal er zo van dan spaar je voor zo'n tent en dan ben je er zuinig mee en dan dit.

Maar goed 2 mensen zijn het met me eens, aub nog meer reacties zijn erg
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:29:40

Quote Corine:
Vraag me wel af of die nieuwe wel op de oude beugels p past...ander model



Ja dat wel maar de instap is voor de kids wel kleiner. ze moeten meer bukken.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Mv2  schreef op: 22-03-2013 09:32:48
Terug mailen En voet bij stuk houden. Zo'n tent hoort bij normaal gebruik langer dan 8 maanden mee te gaan dus hebt recht op een nieuwe of geld terug, denk dat ze je uiteindelijk wel gelijk geven. Laat je niet afschepen...succes!
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Nina1  schreef op: 22-03-2013 09:36:31
Maar je krijgt toch korting van 64 euro op een nieuwe gelijkwaardige trnt? Of lees ik verkeerd?

Dat ze een nieuw type hebben heeft hier niets mee te maken. Jij wilt eigenlijkdus dat nieuwe type? Hierin hoeven ze niet mee tegaan omdat ze je een zelfde tent als je nu hebt, met korting aanbieden.

Willen ze service verlenen zouden ze wel iets korting kunnen doen maar hoeven ze niet, voor dit nieuwe type zeil.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Nina1  schreef op: 22-03-2013 09:40:15
Maar een tent hoort, bij normaal gebruik wel 1 jaar mee tegaan en volgens mij heb je wel recht op een nieuwe van hetzelfde zeil als wat je had. Dus zouden ze je wel een gelijk zeil teuug moeten geven. Met iets verlies want normaal gebruik kun je lastig aantonen.
Maar blijf in contact me ze. Mocht je er niet utkomen kun je rechtsbijstand inschakelenz
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:43:06
Nina dat klopt ze hebben nu tenten met ramen van pvc die dus vorstgevoelig zijn over een paar maanden komt een nieuwe tent met ramen van een ander merk plastic dat niet bevriest. Als ik nu dezelfde tent koopt van de pvc loop ik over een aantal maanden weer tegen het zelfde probleem. Aagezien dat ik geen auto heb en vrijwel alles doe met de bakfiets. Ze hebben wel gepromoot dat je deze tent wel kan gebruiken in de winter op je bakfiets maar dat is nu dus niet. En bij me oude tent had ik hiet ook geen last van dus ik kon het ook niet weten dat dit nu zou gebeuren. In de mail raden ze me ook de nieuwe aan. Maar ik weet niet of die korting dan nog geld. Dus vandaar me vraag of ik nu wel/geen recht heb op korting op de nieuwe?
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Angelique  schreef op: 22-03-2013 09:46:21
nou je zegt in de mail raden ze de neiuwe aan dus dan grijp je kans en gelijk terug van oke wou de neiuwe wel willen maar geld de korting daar ook voor
verder vind ik t erg slordig dat ze adventeren met buiten maar dat dat gewoon niet kan en omdat ie nog gene jaar oud is zou ik toch wel iets meer korting verwachten op een zelfde tent
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Nina1  schreef op: 22-03-2013 09:49:56
Idd als ze in de mail de nieuwe aanraden, zou ik ook zeggen prima maar dan wel met flinke korting!
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:57:41
Denk dat je gelijk hebt Angel, ik heb net ff gekenen op de bank en 31 sept heb ik hem gekocht en in september heb ik hem gekregen dus dat komt op een half jaar! Ik ga idd ff vragen of de korting voor de nieuwe tent geld.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 09:58:25
oo staat niet goed 31 aug betaald en in sep gekregen
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Mam Van Twee  schreef op: 22-03-2013 10:10:48
Ik zou gewoon een nieuwe tent eisen of je geld terug. Het is een ondeugdelijk produkt wat niet na een half jaar kapot mag   zijn!!

Je moet ze dan de kans geven het te herstellen, of een vervangend produkt te leveren. [dat kan dus ook de oude tent zijn]

Op de site van consuwijzer staan precies je rechten. Dus laat je niet afschepen met een korting, ook niet op de oude tent. Is de prijs van de nieuwe tent even hoog als de oude, dan zou ik ook eisen dat je de nieuwe tent als vervanging krijgt. 

http://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is?cookie=ja.13639467627541470973848

 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 10:21:19

Ik weet niet of de nieuwe tent evenduur zal zijn ik verwacht eigenlijk omdat deze winterbestendig is dat ze hem wel duurder zullen maken. Dus een korting op de nieuwe tent daar zal ik ook blij mee zijn, weet niet of ik dezelfde rechten heb als hierboven omdat het geen elektronica is. dit is me mail heb het nog niet verzonden wil wel ff horen wat jullie ervan vinden.


Beste mevr van ,


 


Hartelijk dank voor uw bericht, ik moet nog even Corrigeren dat ik de tent pas sinds sep heb. Dus hij is nog maar 6 maanden oud! Daarnaast is de schuur voldoende geisoleerd en is de laken ook niet een dunne maar eigenlijk een plaid. Maar buiten dat hij warm in de schuur stond, doet er niks aan af dat ik hem in de wintermaanden wel met tent de kids naar school breng, immers zo (stond ook in de babboenieuwsbrief) zitten ze warm uit de kou. Maar nu zegt u dat deze tent niet tegen de vorst kan! Beste mevrouw  in onze nederlandse klimaat vriest het ook overdag! Ook deze winter is het overdag min 6 tot min 10 geweest en ook nog flink wat sneeuw gevallen. Kortom de tent heeft onder normaal gebruik evengoed vorst over zich heen gekregen. Want als ik boodschappen doe zet ik mijn fiets ook voor de winkel. Ik kan de tent moelijk in de winkelwagen leggen om vervolgens de boodschappen te doen. Aangezien dat jullie zelf gepromoot hebben met het gebruik van deze tent in de wintermaanden, vind ik het niet meer dan normaal dat ik of het hele bedrag terug krijg of een korting op de nieuwe tent! Want ik heb niks aan een korting op de oude tent die ik in de wintermaanden dus niet kan gebruiken.

heb de naam ff verwijderd van de mevrouw

 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 10:38:13
Wat vinden jullie dames kan deze mail? Help is
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Corine  schreef op: 22-03-2013 11:12:41
Prima mail maar je komt op mij boos over, is dat je bedoeling dan zo laten staan.
Anders zou ik de optie van angelique doen vragen of de korting ook geldt op de nieuwe variant

Ik weet ook niet hoe het zit met garantie, maar half jaar wen dan al kapot vind ik heel snel

Je zegt dat niet het plastic raam maar de naad van de tent zelf is gegeurd dat is helemaal vreemd dat zou toch echt niet mogen lijkt mij
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Minou  schreef op: 22-03-2013 11:12:52


je hebt gewoon recht op wat zij aanbieden, een deugdelijk produkt dat ook tegen de vorst kan want zij zeggen. En nu al kapot? Nee, dat mag niet. sowieso je geld terug! Of anders OF"nieuwe "oude"tent ( maar ja, die doet dus niet wat hij moet doen) of dat bedrag aan korting op nieuwe tent.

Wat een gedoe he meis, je zou denken: goed merk..maar dit slaat alles
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 11:19:47

Quote Corine:
Prima mail maar je komt op mij boos over, is dat je bedoeling dan zo laten staan. Anders zou ik de optie van angelique doen vragen of de korting ook geldt op de nieuwe variant Ik weet ook niet hoe het zit met garantie, maar half jaar wen dan al kapot vind ik heel snel Je zegt dat niet het plastic raam maar de naad van de tent zelf is gegeurd dat is helemaal vreemd dat zou toch echt niet mogen lijkt mij



ff corrigeren dat was bij me oude tent bij de nieuwe tent is er dus scheuren in het plastic zelf en de oude was na 2 jaar kapot.

Nee dit boos maar wel lichtelijk geirriteerd Het is wel een duur product en ik kreeg in de mail ook te lezen dat ze met een wijzend vingertje zei dat een laken niet voldoende zou zijn en dat het in een verwarmende schuur moet staan. Dat staat erg haaks op de nieuwsbrief dat ze zeggen je kan hem in de winter ook gebruiken want de kids blijven zo uit de kou.


Ja idd minou ik dacht ook ik neem een merk want dan heb ik geen gedonder maar dat kan soms ook weer tegenvallen. Kijk ik wil ook niet onredelijk overkomen maar vind korting op een nieuwe tent die wel tegen de vorst kan wel netter dan wat ze nu aanbieden. Korting op een oude versie die toch niet tegen de vorst kan.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 11:20:28
uhum dit boos moet zijn niet boos
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Minou  schreef op: 22-03-2013 11:20:55
Idd he, je zou gewoon het bedrag van de oude tent terug moeten krijgen en dat als korting minimaal op de nieuwe tent.

 
Quote
RE: regentent bakfiets
Corine  schreef op: 22-03-2013 11:29:24
Dan zou ik hem zo laten

Hier heb ik dat met de pyjama, advies van hun om zo'n ging erover heen te doen
Maar mijn man heeft andere ervaringen met het afdekken van auto's
Daardoor gaan ze juist sneller roesten. Het vocht/condens kan niet weg

 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 11:29:40
ja dat zou idd beter zijn ik hoop dat ze hier ook mee akkoord gaan, dan ben ik ook blij vind het wel jammer van me regentent maar goed. Ik ga nu de K. halen van school. Ik laat jullie wel weten wat ze zegen.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Angelique  schreef op: 22-03-2013 12:42:33
ja met 6 mnd vind ik ook gewoon recht op neiuwe tent of geld terug endan dus dat bedrag als korting op de "nieuwe"tent
dit soort dingen hoort niet te mogen en zou gewoon binen de garantie moeten vallen
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Angelique  schreef op: 22-03-2013 12:44:42
anderzeids is het dubbel ik zie op hun site als je bestelt erg duidelijk



. Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.


ja gaat volledig in tegen een bericht in neiuwsbrief over in de winter gebruiken maar er word wel gewaarschuwt
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 16:22:59
Angel ja dat klopt vorstvrij bewaren, maar als die in de schuur staat en daar binnen is ook niks aangevroren maar ik fiets er buiten mee in de vorst. Dan moeten ze gewoon zeggen let op in de wintermaanden kunt u deze tent niet gebruiken!! Een beetje krom zo.
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Angelique  schreef op: 22-03-2013 16:25:04
ja daarom zeg ik dubbel je verwacht toch juist zon tent in de winter voor wind sneeuw en regen te gebruiken niet in de zomer met heerlijk zonnetje
maar goed op die manier kunnn ze zichzelf wel herroepen want ja ze hebben gewaarschuwt en dan is de korting die ze voorstellen heel schappenlijk
 
Quote
RE: regentent bakfiets
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2013 16:32:47
Als ze de korting ook op de nieuwe geven dan ben ik idd ook tevreden, immers wordt er niet gezegd dat ik er niet mee mag rijden in de winter! Sterker nog ze adviseren het in de nieuwsbrief! En ik moet zeggen bij de vorige had ik er geen last van.
 
Quote
Navigatie


Reageren op regentent bakfiets
Naam
Bericht