Menu
 

Topic:

Bloedingen

Toch Maar Zo...  schreef op: 13-03-2013 11:06:03
Hoi meiden, ik doe dit even anoniem, want het is toch een beetje een apart onderwerp.

Ik maak me een beetje zorgen om mezelf, ik weet dat ik naar de HA moet ermee, maar durf niet zo goed, nu is de band met mijn HA ook niet zo best, omdat ie nogal wat steken heeft laten vallen bij mn kinderen, dusja, ik ga even goed nog wel bellen, maar schuif het steeds voor me uit, misschien dat iemand hier een idee heeft ofzo.

Ik heb sinds een maand last van tussentijdse bloedingen, ik slik de pil, het begon in de laatste week van een pilstrip, met bruinverlies, hield twee dagen goed aan, toen een dag niks en toen kwam het weer. Ik heb toen de pil ook doorgeslikt, terwijl ik dit bijna nooit doe, de maand ervoor ook keurig ongesteld geweest. Nu heb ik al die tijd al bloedingen, ik zit nu in de tweede week vd pilstrip en het blijft en gaat, het is nu wel wat roder, maar nog steeds geen ongi kleurtje zegmaar. De ene keer is het alleen met afvegen en de andere keer heb ik wel een maandverbandje nodig, maar het blijft beperkt. Ik heb er ook buikpijn bij en rugpijn, eigenlijk een beetje het gevoel alsof ik ongesteld ben. Ik ben 8 maanden geleden bevallen, maar heb dit nog niet gehad in die tijd, ik slik de microgynon 50, ook geen lichte pil dus. Heb voor mijn bevalling als ik eens doorslikte wel een doorbraak bloeding gehad, maar dat was dan een dag en klaar. Nu blijft het maar komen, en in combinatie met de buik en rugpijn ga ik me toch zorgen maken.
Ben ook moe, prikkelbaar en heb vaak een dikke klier in mn hals zonder verkouden te zijn. Had dit net na mn bevalling ook, de vk heeft er toen goed naar gekeken want die was bang dat ik ziek zou worden, maar na een dag of twee is het weer weg.

Ben normaal helemaal geen hypochonder, maar maak me nu best zorgen of het niet iets ernstigs zal zijn.
Wie heeft er een idee of ervaring?
 
Quote
Navigatie
RE: Bloedingen
Mama_anja  schreef op: 13-03-2013 11:10:47
ff een afspraak maken als je bezorgd ben desnoods bij een andere arts 


 
Quote
RE: Bloedingen
Ikke  schreef op: 13-03-2013 11:13:33
Ik kon na mijn zwschappen ook niet meer tegen de pil, veel tussentijdse bloedingen..(ook veel blauwe plekken op mijn benen en opgezwollen benen) ..naar de dokter geweest, uitstrijkje gemaakt maar was verder niks aan de hand. Moest stoppen met de pil. 

Als ik jou was zou ik echt gewoon naar de huisarts gaan, laat een uitstrijkje maken en leg je klachten goed uit.Het hoeft niks bijzonders te zijn maar je kop in het zand steken heeft ook geen zin..,je maakt je alleen nog maar drukker dat je misschien iets hebt en daardoor kan je ook allerlei klachten ontwikkkelen. Als je trouwens zo negatief bent over je huisarts moet je echt eens op zoek naar een ander!!
 
Quote
RE: Bloedingen
Mrtj  schreef op: 13-03-2013 11:14:18
Waarom heb je je stopweek overgeslagen? Ik heb dit soort klachten ook wel eens bij de pil, en meestal zit ik dan tegen het 'door de pil heen breken' aan. Kijk eens of het na een stopweek weer beter is. Als het dan niet beter gaat, dan zou ik even bij de huisarts langs gaan.

Maar inderdaad, wat Mama_anja zegt is ook waar: als je je echt zorgen maakt kan je natuurlijk altijd even contact opnemen (evt inderdaad bij een andere arts).
 
Quote
RE: Bloedingen
Worteltje  schreef op: 13-03-2013 11:17:13
Ik heb precies hetzelfde en ook dezelfde pil. Heb t al een half jaar ondertussen en bij de 30 had ik t ook en zei ha dat deze te licht was , nu de 50 en heb t nogsteeds, wel elke maand stuk minder lang en minder. Afgelopen keer had ik het niet voor t eerst. Weet niet wat het is, alleen dat het kan en ik ga er ook niet mee naar ha.
 
Quote
RE: Bloedingen
Toch Maar Zo...  schreef op: 13-03-2013 11:21:26
Ik ga ook zeker bellen hoor, maar hoop gewoon steeds dat het weggaat vanzelf en ik dus niet naar de HA hoef.
Mijn HA is een oudere man, die niet snel onderzoek doet zoals een uitstrijkje, maar alles afwacht, dingen wijt aan stress enzo, vandaar dat ik hier herkenning zoek. De HA hier zit in een gezondheidscentrum, zijn er drie, de twee mannen heb ik al vaker gehad en weet dus hoe hun werken, kan evt nog een afspraak vragen bij de vrouwelijke arts. Tja heb doorgeslikt omdat ik eigenlijk hoopte dat het bloeden daarmee zou stoppen, maar helaas, niet dus. Als deze strip op is stop ik zoiezo voor de stopweek. Maar ik herken het niet met de buik en rugpijn, ik heb een paar jaar terug ook doorbraakbloedingen gehad omdat de vorige pil te licht bleek te zijn, maar had nooit die pijn erbij, dat maakt me nu dat ik me zorgen maak.
 
Quote
RE: Bloedingen
Spatje  schreef op: 13-03-2013 11:23:47
hier met microgynon alleen maar bloedingen gehad, gelukkig was het maar voor 3 maanden, arts wilde wat uitproberen

even bellen en langsgaan, anders maak je jezelf alleen maar gek
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bloedingen
Naam
Bericht