Corine schreef op: 11-03-2013 10:55:45 |
23ste is onze zoon jarig en ik wil wat anders maken dan de geijkte blokjes kaas/worst en
frituurhapjes Ik dacht aan bladerdeeg met cocktailworstje Wie heeft er nog meer van die makkelijke ideeën? |
Quote |
Angelique schreef op: 11-03-2013 10:57:29 |
bladerdeeg met kaas kan gewne kaas maar ook feta kaas ofgeiten kaas ofzo met kruiden is ook erg lekker |
Quote |
Boterbloem schreef op: 11-03-2013 10:58:18 |
naast de tips die je hier krijgt is het erg leuk om eens op de site van koopmans te kijken. Daar
hebben ze ontzettend veel bladerdeeg ideeen. Misschien een idee om tussen te neuzen? |
Quote |
Debbel79 schreef op: 11-03-2013 11:20:38 |
bladerdeeg vullen met geruld gehakt, kruiden en een uitje. van die flapjes maken zeg maar of een plakje rookvlees, met daarin een paar blokjes fetakaas als een pakketje de rookvlees eromheen pakken een coctailprikker en schuin doorheen steken dan blijft alles goed zitten. een plakje salami of cervelaat lekker dik besmeren met roomkaas en dan tot een rolletje oprollen coctail prikker met 1 bolletje mozarella en 1 cherrytomaattje. de mozarella van te voren door de groense pesto rollen. in het midden de mozarella en aan beide zijden een halfe cherrietomaat. |
Quote |
Boterbloem schreef op: 11-03-2013 11:25:56 |
Of je huurt Debbel gewoon in |
Quote |
Krumelke schreef op: 11-03-2013 11:31:44 |
bladerdeeg met kaas (kaasstengels) wraps met kruidenkaas oprollen en dan stukjes snijden. |
Quote |
Linda Mv Jarno & Ils e schreef op: 11-03-2013 13:23:37 |
empanada's maken...Gehakt rul bakken met rode pepers sambal en uhm hoe heet die saus ook
weer......uh ja tabasco, uitje erin... Bladerdeeg erom bladerdeeg vochtig maken en grof zeezout erop
strooien..Half uur ongeveer in de oven en opdienen met chili saus om de empanada;s in te dippen.... |
Quote |
Debbel79 schreef op: 11-03-2013 14:46:32 | ||
whahah, ik kom wel hoor! heerlijk kokerellen! | ||
Quote |
Mama_anja schreef op: 11-03-2013 15:55:38 |
bladderdeeg met gehakt, worstjes, kipsate, kip met spinazie en boursin, appel, peer van alles kan je
er in stoppen of een bladerdeeg taart maken |
Quote |
Corine86 schreef op: 14-03-2013 11:11:02 |
nu lees ik op internet iets over zalm en boursin.......maar zalm is hier niet echt favoriet,
eigenlijk geen enkele visssoort, was zou ik als vervanging van de zalm kunnen gebruiken? ham? bacon? spek? |
Quote |
Famke schreef op: 14-03-2013 11:15:33 |
Weetje wat ook lekker is,vinden ze hier tenmiste altijd een groot succes. Handje rijst door gehakt met nasi of bami kruiden,goed mengen,balletjes van draaien en dan bakken.Ze zijn koud heerlijk dus ideaal om van te voren klaar te maken. |
Quote |
Corine86 schreef op: 14-03-2013 11:17:23 |
bedankt voor je tip femke; dat kan ik ook nog eens proberen. Even een andere vraag; de verjaardag van mn zoontje vieren we van 14-17 en vanaf 19u. Geef je 's middags ook van dit soort hapjes of is dat alleen voor 's avonds? |
Quote |