Claudje schreef op: 10-03-2013 21:06:28 |
Ik wil voor een verjaardag wraps maken. Vroeger maakte ik die met zalm,roomkaas en rucola. Maar dat gaat nu niet meer lukken. Zalm is gewoon erg duur en het moet een beetje budget zijn allemaal. Ik maakte ook (voor degene die geen zalm lusten) altijd met kipfiletplakje, komkommer en roomkaas. Deze ga ik dan nu ook gewoon weer maken. Maar wie heeft er andere tips waarmee ik een koude wrap kan vullen? Ik heb al gezocht op inet, maar daar staat altijd zalm op. Ook wel kalkoenfilet, maar dat is zo goed als hetzelfde als kipfilet... Ik zoek dus andere, hele andere vullingen voor wraps. Mag natuurlijk wel met roomkaas en sla ofzo, maar dat wel met een andere smaak als de kipfiletwrap Iemand anders nog leuke ideetjes wat ik op tafel kan zetten? Niet te duur en niet te moeilijk? |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:07:08 |
Worstjes in bladerdeeg maak ik ook( vinden de kinderen altijd zo lekker) |
Quote |
Boontje schreef op: 10-03-2013 21:09:48 |
Besmeerd met pesto en dan plakjes cervelaat of salami! Mmmmmmm |
Quote |
Suusmv3 schreef op: 10-03-2013 21:10:19 |
een vriendin van me maakt ze altijd met zalm kipfilet rauwe ham |
Quote |
Meanne schreef op: 10-03-2013 21:14:16 |
Ik heb het afgelopen maand met fillet gedaan en een uitje, niet duur groot succes!! |
Quote |
Cir schreef op: 10-03-2013 21:14:31 |
Bij ons op school vulde iemand ze met paté en ik geloof ook dan sla erbij. Wat ook lekker is, maar misschien weer niet zo budget is met carpaccio, sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, pesto. |
Quote |
Nala schreef op: 10-03-2013 21:17:52 |
Hier vullen wij ze ook wel met tonijn,mayo en dille en voor de niet viseters met gehakt en ketchup,
beide ook ijsbergsla erbij, gaat erin als zoete broodjes en absoluut niet duur ![]() |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 10-03-2013 21:19:09 |
geitenkaas, honing, rucola en pijnboompitjes |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 10-03-2013 21:19:54 | ||
dat is ook een goed idee zeg..! Die ga ik onthouden voor mijn man zijn verjaardag over 2 weken.. | ||
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:21:41 |
Oeh zitten lekkere dingen tussen! Maar inderdaad..de helft is best prijzig. Die met ham...onthoud ik. Tonijn..is niet zo duur. Maar geen idee of dat lekker is. Iemand?? Pesto en salami..klinkt lekker. Welke pesto is dan lekker? Rauwe ham is dat niet duur? Geen idee..ik eet dat nooit ![]() Filet als in american filet? Ik lust dat niet, maar misschien de visite wel! Pate? Als in eh..ja gewoon pate wat je op brood smeert? Is dat lekker? Carpaccio hmmmm maar te duur. Dank jullie wel voor t meedenken Nog meer ideetjes? |
Quote |
Chantel schreef op: 10-03-2013 21:25:57 |
Filet american met chili saus en van die kant en klare gebakken uitjes. rauwe ham met monchou en bieslook. pizza quick ( zit kant en klaar in een potje) met geraspte kaas. |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:26:42 |
oh sorry sis...de rookvlees had overgeslagen met t reageren.. Rookvlees. Dat is toch dat rode dunne beleg? Ziet er rauwig uit? Ach ach...ik eet dat allemaal niet joh. Geen idee hoe dat eruit ziet en hoe t smaakt hahaha En dan alleen kruidenkaas en rookvlees? Rookvlees dik of dun erop? Ik heb namelijk geen idee van de smaak namelijk. Verder niks erop/ertussen? |
Quote |
Tamaramvc&f schreef op: 10-03-2013 21:29:23 |
Ja met tonijn doe ik ook wel, das echt lekker, gewoon een blikje tonijn, is ook niet duur, laten
uitlekken, in een kom doen, wat mayo erdoor, en dan de wrap in, eronder wat sla snippers, heerlijk! |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:30:02 |
Pizza quick? Dat en geraspte kaas? Moet dat nog in de oven dan? Want ik wil de wraps koud serveren..maar dit klinkt alsof t warm moet zijn hahaha |
Quote |
Tamaramvc&f schreef op: 10-03-2013 21:30:37 |
Wat trouwens ook budget is en lekker, is dan wel niet op een wrap maar op een toastje en hier altijd
een succes is een blikje zalm, wel even nakijken op graatjes en dan ook met wat mayo of halvanaise
mengen en dan op een toastje |
Quote |
Slabbertje schreef op: 10-03-2013 21:33:17 |
hier kon je laatst cervelaatworst met kruidenkaas proeven en vond het lekker, zou dat ook niet in
wraps kunnen?? cervelaatworst is niet zo duur |
Quote |
Kimmvsemenmex schreef op: 10-03-2013 21:34:18 |
Ik krijg trek van jullie!! ![]() |
Quote |
Chantel schreef op: 10-03-2013 21:34:21 |
Ik doe het wel even in de oven,maar meestal maak ik alles een dag van te voren dus serveer het wel
koud. |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:34:32 |
Nee heb nog nooit rookvlees gegeten |
Quote |
Misbren schreef op: 10-03-2013 21:38:28 |
Ik had er gister 2 gemaakt als tussendoortje 1 met salami en de ander met chorizo Chorizo was de lekkerte |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:38:41 |
Oohh elke keer als ik mn berichtje klaar heb staan er weer neiuwe reacties! Wat natuurlijk heel fijn is!! Toastjes wil ik niet doen. Normaal koop ik altijd een paar bakken salades en wat roomkaas en brie enzo. Gooi alles op tafel en smeren maar... Maar alles bij elkaar loopt dat toch weer enorm op. Oke pizza quick..klinkt lekker. Maar ook in een wrap? Oh ik lees net dat je hem even in de oven doet, Hoe lang dan en hoe hoog? Dat kan ik dan evt in de ochtend doen en dan later serveren (begin middag) |
Quote |
Chantel schreef op: 10-03-2013 21:40:06 |
Wat ook lekker is gewone roomkaas en dan een bosuitje heel fijn snijden en door de roomkaas doen. Dat op de wrap smeren. Heel dun gesneden plakjes tomaat er bovenop. en sla erop. |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:40:43 | ||
Nee weet ik wel. Maar er stond ook een tip met rauwe ham ergens...dat heb ik dus ook nooit gegeten. Zoveel beleg wat ik nooit gegeten heb... Ik durf het nooit te kopen. Zou het zonde vinden als ik het echt vies vind en weg moet gooien. Dan heb ik de hele week niks op brood! | ||
Quote |
Chantel schreef op: 10-03-2013 21:41:18 | ||
Ik dacht ook dat het niet lekker was,maar het was echt lekker. Ik heb het 7 minuten op 200 graden gedaan. | ||
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:41:38 |
Chorizo..in dunne plakjes? Want dat is toch zo'n droge worst zeg maar? En dan wat erbij in nog? Welk smeersel? iets anders er in? |
Quote |
Claudje schreef op: 10-03-2013 21:42:48 | ||
Oh das niet lang... Geraspte kaas erin toch? En dan kon je later gewoon smalle stukjes snijden? | ||
Quote |
Chantel schreef op: 10-03-2013 21:45:29 |
Ik deed de kaas er in en een beetje er op. Wij doen altijd meeten met haakgroepje en daar is een vrouw die super goed kan koken,van haar ik de tips want ik ben zelf niet zo creatief in de keuken hoor. Sla En dan van die honing geitenkaas en gehakte walnoten is ook heel erg lekker. |
Quote |
Made schreef op: 10-03-2013 21:47:51 |
monchou (aanmaken met zout en peper) en ijsbergsla? Verzin maar wat, maar lijkt me wel lekker |
Quote |
Ladybug schreef op: 10-03-2013 22:10:12 |
Philidelphia paprika met Kipfilet ![]() Philidelphia tuinkruiden met ham ![]() |
Quote |