Menu
 

Topic:

oproep hpv vaccinatie

Anmv3  schreef op: 04-03-2013 10:46:30
Kreeg onlangs voor onze oudste dochter de oproep voor de HPV vaccinatie.
Ik heb me er nooit zo in verdiept, maar was daar niet iets mee ?
Ik meen me te herinneren dat veel ouders de meiden niet laten vaccineren, maar
weet daar geen reden van..
Vanmiddag is de vaccinatieronde.
Dus moet me er echt even in verdiepen..
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: oproep hpv vaccinatie
Femke  schreef op: 07-03-2017 19:50:05
Mijn dochter volgt mijn advies en dat is wel halen...er gaan zoveel vrouwen nog dood aan baarmoederhals kanker...als deze vaccinatie haar iets meer beschermd.... en met de anti vaccinatie lobby heb ik niks, hun argumenten zijn wetenschappelijk niet goed te bewijzen en de voordelen van van de vaccinaties zijn wel goed bewezen. Maar ik vind dat iedereen moet doen waar zij zich goed bij voelt!
 
Quote
RE: oproep hpv vaccinatie
Frama  schreef op: 07-03-2017 21:38:28

Quote Anne Mv 3:
Paar maanden geleden is er in een uitzending van een consumentenprogramma (Kassa o.i.d.) aandacht voor geweest omdat er meerdere meldingen in Nederland, maar ook wereldwijd, zijn van meiden die heftige gezondheidsklachten gekregen hebben na deze inenting.
Onze dochter heeft 'm niet gekregen omdat de bescherming zeer beperkt is (er zijn meerdere virussen die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken, maar het vaccin beschermt niet tegen alle virussen).



Hierover heb ik inderdaad gelezen.
En stond er ook ergens dat het misschien maar paar jaar helpt. En En las ook dat je vatbaarder bent voor de andere (gevaarlijker stammen) dan waartegen je dan bent ingeent.

Denk dat we evt maar wachten op volgende oproep schijnt over half jaar te zijn.
Ze heeft zich zelf nog geheel niet ingelezen en is de laatste tijd al meer ziek geweest. Dus weerstand zit nog laag nu.
 
Quote
RE: oproep hpv vaccinatie
Ikke  schreef op: 08-03-2017 08:53:36
ik zag dat ik hier 4 jaar geleden ook had gereageerd en idd twijfelde of ik hem aan mijn dochter zou laten geven.. we hebben het dus uiteindelijk niet laten doen. We kregen nog wel een paar keer een oproep in de bus maar zijn niet gegaan.
 
Quote
RE: oproep hpv vaccinatie
Even Zo Graag  schreef op: 13-03-2017 14:19:26
mijn dochter heeft hem dit jaar niet gekregen, wel een opoep gehad maar ik ga het niet doen....  te weinig over benkend, nog steeds, vooral over de gevolgen op lange termijn. Daarnaast zijn er meerdere soorsten baarmoederhalskanker waar het niet tegen beschermd, dus er is nog steeds een kans dat ze het virus krijgt.

Verder ben ik zowiezo kritisch met prikken, zo ken ik iemand waarvan het zoontje na de mexicaanse griepprik een soort van slaapziekte heeft gekregen, en ik ken twee mensen waarvan de kinderen (niet van het zelfde gezin) 100% gezond waren niets aan de hand, zich normaal ontwikkelden tot ze met 14 maanden de bmr prik kregen, daarna kinderen zwaar invalide geworden... of het van de inenting komt is nooit bewezen maar sinds ik dat weet ben ik zeer kritisch met wat ik allemaal in mijn kinderen laat spuiten en op welke leeftijd.

Mijn moeder heeft DES gehad dat was ook zogenaamd zo goed en betrouwbaar en goed getest, pas later bleek dat toch wel anders te zijn..

ik vind wel dat iedereen moet doen waar ze zelf achterstaat en ik heb ook mijn dochter zelf mee laten beslissen...


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op oproep hpv vaccinatie
Naam
Bericht