Chantal schreef op: 23-02-2013 14:47:57 |
Hoelaat moet ik een progresstaart uit de diepvries halen om hem smiddags om 1500 uur te gebruiken. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 23-02-2013 14:51:40 |
de avond van te voren en dan in de koelkast langzaam laten ontdooien. |
Quote |
Famke schreef op: 23-02-2013 15:10:27 |
Ik ben zeker heel dom of zo,maar wat is dat voor taart ik heb er echt nog nooit van gehoord |
Quote |
Ladybug schreef op: 23-02-2013 15:11:49 | ||
Ik d8 het zelfde ... dus nu maar samen dom | ||
Quote |
Mafkees schreef op: 23-02-2013 15:13:11 | ||
ooh gelukkig, vond mezelf alweer een suffe doos maar gelukkig! progrestaart, klinkt wel interessant...hahaha, wel tof om gewoon een antwoord neer te zetten, lijkt het net of ik het ook weet | ||
Quote |
Mafkees schreef op: 23-02-2013 15:14:30 |
ik heb gezocht op google! het is een schuimtaart! lekker hoor! maar dan weet ik het wel, ik zou hem in de ochtend vroeg eruit halen |
Quote |
Debby1977 schreef op: 23-02-2013 15:16:09 | ||
Google is your best friend | ||
Quote |
Mama_anja schreef op: 23-02-2013 15:19:36 |
ligt aan hoe snel die ontdooid de avond er voor of de ochtend van de dag zelf ligt ook aan wanneer
je hem nodig heb |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 23-02-2013 15:24:36 |
Dacht een hazelnoot schuimtaart.. Weet niet of het echt hazelnoot moet zijn.. Zeker een
schuimtaart.. Heerlijk! |
Quote |
Nina1 schreef op: 23-02-2013 16:03:57 |
Ik is ook moest ook 2x lezen wat
er stond. Haha! Maar schuimtaart... Heerlijk!!! |
Quote |
Sammie schreef op: 23-02-2013 17:17:19 |
Die kun je ook als ijstaart eten, en halfontdooid is ie het allerlekkerste. Dus inderdaad pas 's
morens om een uur of elf in de koelkasr zetten. |
Quote |
Pup78 schreef op: 23-02-2013 17:34:04 |
Ik dacht autocorrect heeft er dit keer weer iets moois van gemaakt.... |
Quote |
Monica Mv 2 schreef op: 23-02-2013 18:42:08 |
Is een limburgse specialiteit die taart.Ik zou hem ook rond een uur of 11 eruit halen Smakelijk, lekkerrrr |
Quote |
Jacq39 schreef op: 23-02-2013 19:54:02 |
De progresstaart: - Bewaar hem in de vriezer, haal hem ruim een uur van tevoren eruit. Het makkelijkste snijd je de taart nu direct uit de diepvries met een warm (onder de kraan) mes. - Heb je niet alles gelijk nodig: snij de taart in punten, bewaar de rest in de vriezer en je hebt bij onverwacht bezoek (ijs-)taart. |
Quote |
Famke schreef op: 23-02-2013 20:09:33 |
Maar waarom zo'n "moeilijk" woord terwijl het gewoon schuimtaart is? |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 23-02-2013 20:19:48 |
Ik hou er dus niet van als ie nog bevroren is.. |
Quote |
Chantal schreef op: 23-02-2013 23:00:39 |
Hij staat bij mijn moeder in de diepvries. ze haalt hem morgenvroeg om 1000 uur eruit en zet hem in de koelkast.en tegen 1530 zal ie gegeten worden.maar hopen dat t goed komt |
Quote |
Annie schreef op: 24-02-2013 14:19:36 |
Ik dacht eigenlijk dat het een autocorrectie foutje was en dat het om een of ander hormoon ging ivm
vruchtbaarheidsbehandeling ofzo. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 24-02-2013 21:41:00 |
nu zijn we natuurlijk wel nieuwsgierig of het gelukt is met de taart |
Quote |