Menu
 

Topic:

@#$%&***%$#@

Jen9  schreef op: 20-02-2013 11:04:42
Allmeachtig, ik vloek zelden, maar in mijn hoofd zijn er nu wel ontelbare rondgegaan.....

De juf van mijn zoon mag weer terug gekomen.. Ze was op non-actief gesteld.. de meesten van jullie kennen t verhaal al wel..., maar nu komt ze dus weer..

Straks in overleg met een andere ouder, maar ik ben in staat de pers in te lichten.. Gatver, daar gaat mijn goede bui!!!!
 
Quote
Navigatie
RE: @#$%&***%$#@
Jen9  schreef op: 20-02-2013 15:53:03
Ik ben bang dat dat mijn zoon schaadt, Jo... Ik zou wel willen.. maar wat dan? Hij is nu erg gelukkig, zit prima in zijn vel, al vanaf dat hij er 4 jaar geleden wegging..

Tja, zoals nu blijkt wilde school haar niet terug, maar zijn ze gedwongen door de stichting.... Althans, zo heb ik t gehoord..
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Boterbloem  schreef op: 20-02-2013 15:58:51

Maar er zal toch een reactie komen waarom ze haar terug laten komen?


Zijn de redenen ongegrond verklaard? Niet bewezen? Of vonden ze het zo erg niet? 

Hoop dat je snel te horen krijgt wat de precieze reden is (nou ja, de reden die ze officieel gebruiken om het aan te geven) en daar mogelijk in ingaan.


Maar ik zou idd mijn kind van die school af hebben gehaald. Hier hebben we op school een ontzettend goeie juf (qua lesgeven) ontzettend goed moet kinderen zonder gebruiksaanwijzing (meen ik echt elk woord van en vind het een topmens!) maar ze kan niet tegen drukke kinderen. 


Mijn zoon zou van school zijn gegaan als hij haar zou hebben gekregen. Niet omdat ik een hekel aan haar heb, maar mijn zoon zou er onder lijden. Niet omdat ze het bewust zo doet, maar ze heeft de vaardigheid helaas niet. En ik MOET voor mijn kind kiezen. Tuurlijk zou ik eerst dingen proberen, maar als het niet werkt, werkt het niet. 


 


En dan met dit al helemaal. Je kind gaat naar mijn idee kapot, als ze onder deze druk moeten werken...

 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Mikmvg  schreef op: 20-02-2013 16:06:19


Kun je niet anoniem ergens het tippen? In de media bedoel ik, ik vidn dit echt te gek voor woorden.....
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Jen9  schreef op: 20-02-2013 18:32:21
Met zijn allen naar de vertrouwenspersoon... Ben benieuwd.. is t laatste wat ik doe.... Maar hoop zo dat de scholen niet gaan fuseren zolang mijn jongens er nog zitten...
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Marie8  schreef op: 20-02-2013 20:49:11

Quote Mitch:
Ik denk dat je op een gegeven moment ook moet zeggen "en nu is het genoeg."
Je heb nu je best gedaan, gevochten voor wat je waard bent, blijkbaar zijn er voldoende ouders die content zijn met de school, dus dan houd het op.
Wanneer anderen hun ogen openen is er in no time meer een school over denk ik.



Wat verschrikkelijk weer Jen!!

Maar ik ben het wel eens met bovenstaande. Op den duur is het klaar en moet je omwille van je eigen gemoedsrust en die van je zoon door en het loslaten. Je hoeft het niet in de doofpot te stoppen, maar blijkbaar willen ouders waarvan de kinderen nog les krijgen er ook niet volledig voor strijden. Als alle ouders zouden steigeren, zou dit toch niet gebeuren.
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Jen9  schreef op: 20-02-2013 20:55:30
Mee eens Marie8, daarom is dit t laatste wat ik doe...., dat is iets kort, heb t al op papier staan, alleen even aanvullen en wegsturen, en that's it.....
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Marie8  schreef op: 20-02-2013 20:58:15
Snap ik. Goed dat je een grens trekt...het blijft steeds een klap.
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Jen9  schreef op: 20-02-2013 21:00:58
Klopt, maar ik heb vandaag ook aan de andere ouders laten weten dat ik t niet slim vond hun kinderen daar te laten zitten.. zo maak je geen statement, niet naar school en niet je kind toe...  Weet niet of ze me nu nog bellen voor hulp haha!
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Mvi  schreef op: 20-02-2013 21:56:23
wat een afschuwelijk verhaal zeg
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Stefke  schreef op: 20-02-2013 22:16:47
Ik zou de tijd rijp vinden voor aangifte! Als school er niks mee doet dan maar een rechtszaak! Maar goed, wat je zelf al zegt: je kinderen....

succes met de laatste klus!
 
Quote
RE: @#$%&***%$#@
Jen9  schreef op: 21-02-2013 07:10:24
Nee, ik kan geen aangifte doen, heb te weinig.. heb al geinformeerd.. Het is het woord van een kind tegen een volwassenen.. alleen de ouders van de kinderen die ze geslagen heeft en die ze de kleren heeft uit laten trekken, maken een goede kans.. maar die willen niet...
 
Quote
Navigatie


Reageren op @#$%&***%$#@
Naam
Bericht