Menu
 

Topic:

zwanger???

Muissie  schreef op: 04-02-2013 10:54:17
Zijn er hier meiden die ondanks gebruik van condoom zwanger zijn geraakt? Ik weet niet zo goed waarom ik het vraag, misschien zelfbescherming??? Het zit namelijk zo, wij gebruiken alleen condooms. Echt nooit zonder of andere gekkigheid  Nu wil het dat ik al op dag 34 van mijn cyclus zit die normaal gesproken redelijk normaal verloopt en rond 28-29 dagen ongesteld wordt. Er is niets mis gegaan, geen scheuren of afglijden van condoom geweest dan KAN het toch gewoon niet?? Als er woensdag nog niets is toch maar een test halen. Pfff even van mij af typen hoor....
 
Quote
Navigatie
RE: zwanger???
Mitch  schreef op: 04-02-2013 10:57:14
Bij heel zorgvuldig gebruik is de kans op zwangerschap 2 tot 5% in het verleden hadden ze het zelfs over 15%!!
het kan wel, het is niet de meest betrouwbare vorm van anticonceptie helaas.
 
Quote
RE: zwanger???
Ikke  schreef op: 04-02-2013 10:58:51
Nou het lijkt me dat als ie niet lek was dat je niet zwanger kan zijn. En als je man hem op tijd heeft aangedaan, dus niet eerst zonder gedaan dat de kans dat je zwanger bent nihil is.
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 04-02-2013 11:02:38
Ja in mijn hoofd kan het ook gewoon niet hoor.....maar ja. Pfff Mitch zoveel procent toch nog...na de geboorte van de jongste ben ik nog niet weer aan de pil gegaan, meer zin zonder  en dacht met een condoom gaat het wle goed. We zijn beide heel secuur en denken echt wel goed na hihihi. Maar ja er zit niet anders op dan aftewachten....dat wist ik natuurlijk wel al, maar ja moest het even kwijt!
 
Quote
RE: zwanger???
Krumelke  schreef op: 04-02-2013 11:13:32
hier ervaring ermee.

we gebruiken ook condooms en deden ook niets geks (lol). gewoon je weet wel. volgens ons is er nergens een kapot geweest, maar ja je weet maar nooit. toen mijn menstruatie niet kwam toch maar test gehaald en die was positief. we schrokken enorm. en sindsdien ook kijken we na het vrijen met condoom het altijd even na of er niet toevallig toch ergens iets gelekt heeft. uiteindelijk is onze ongeplande maar o zo gewenste zwangerschap geeindigd in een miskraam helaas.

waarom niet gelijk ff testje halen. en bedenk je ook dat jouw stress over nu mogelijk zwanger te zijn je menstruatie ook kan uitstellen.....(ook ervaring mee maar dan gewone stress en geen stress om zwanger te worden trouwens).
 
Quote
RE: zwanger???
Kaat  schreef op: 04-02-2013 11:22:57
Hoi!

Ja hier ook zwanger met condoom, zal ik maar zeggen.
Ook alleen condoom gebruikt, niks 'geks' gedaan, en toch zwanger, nu 23 weken.
Schrok ook enorm, dacht ook dat ht écht niet kan, maar toch....

Zou als ik jou was even een testje halen, dan weet je het maar, toch?!

Succes!!
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 04-02-2013 11:39:29
Oh help wil ik dit wel lezen....pfff als het zo is dan is het welkom hoor, daar zijn we het wel over eens. Maar geloof wel dat het een behoorlijke shock veroorzaakt! Zit ieder uur op de wc te checken, wat inderdaad ook geen goed doet. Woon in een klein dorpje met alleen een buurt super, als ik daar een test haal weet meteen iedereen het hahaha. Nee woensdag als er nog niets is dan ga ik een test halen!
 
Quote
RE: zwanger???
Even Een Keer Niet  schreef op: 04-02-2013 11:47:36
hier ook iemand die ondanks zorgvuldig gebruik van het condoom zwanger is, wij zijn nog steeds in diepe shock maar het gaat de goede kant op
 
Quote
RE: zwanger???
Dropje  schreef op: 04-02-2013 14:17:59
hierHier ondanks het zorgvuldig gebruik van condooms toch zwanger geraakt. De 2de was net een half jaar toen we erachter kwamen. De wens voor een 3de was er maar niet zo snel  inmiddels is de 3de bijna 2 
Maar hier geen condooms meer!
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 04-02-2013 14:33:29
Hier is de jongste ook net een half jaar.....ik wist echt niet dat dit nog zo vaak voo kwam. Ondanks veilig gebruik, niet eerst zonder daarna met oid. Pfff afwachten maar en toch op zoek naar iets erbij.....
 
Quote
RE: zwanger???
Mama_anja  schreef op: 04-02-2013 17:15:20
in het zieken huis zeggen ze dat de pil e.d de betrouwbaarst zijn en dat zijn dat er best nog een 5 toto 10 procent de kans op zwangerschap is 
kan net ene klein gaatje in ziten kan afglijden, enz 
 
Quote
RE: zwanger???
E Mv 2  schreef op: 04-02-2013 17:34:00
Oei dit wil ik ook niet lezen haha wij gebruiken ook alleen condooms omdat ik geen pil of spiraal wil
 
Quote
RE: zwanger???
Meanne  schreef op: 04-02-2013 18:07:07
Mijn oudste is ook door de condoom heen gekomen!!

geen gaatje oid 

ondertussen alweer 11 jaar, het kan wel.
 
Quote
RE: zwanger???
Krumelke  schreef op: 05-02-2013 13:02:39
nog niets te bekennen of inmiddels al wel?

hier gaf de gyn ook aan dat spiraal veiligste is en daarna de pil. liefst in combi met condoom, maar ja velen doen juist iets anders om zonder condoom te kunnen.

wij vrijen ook alleen met condoom, al sinds de bevalling van de 1e (5jr) en daarin zat dus 1x dat we toch zwanger raakten. de rest van de tijd gaat het wel zoals het hoort.

laat je nog ff weten hoe het gaat en of je testen kan morgen (en wat de uitslag is)
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 07-02-2013 07:33:04
Inmiddels gestest gister, negatief. Maar ik ben ook nog steeds niet ongesteld. Als ik vrijdag nog niet ongesteld ben ga ik weer testen....pfff wat een toestand. (ga er bijna vanuit dat ik zwanger ben....valt het tegen als ik ongesteld wordt!) Voorals nog geen paniek in huis, tussen de regels door maken we er zelfs grapjes over....maar als he toch echt zo mag zijn is er wel een serieus "probleempje"
 
Quote
RE: zwanger???
Krumelke  schreef op: 07-02-2013 14:54:18
hihi ja omdat je er zo mee bezig bent zou t zo maar kunnen dat je teleurgesteld bent als je ingesteld wordt.

laat je t hier wel ff weten.....
 
Quote
RE: zwanger???
Mama_anja  schreef op: 07-02-2013 18:48:01
wij doen ook alleen maar met condoom dus ja tis maar afwachten  hoe het af gaat lopen

@ to s6

 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 08-02-2013 13:10:48
Nog steeds niet ongesteld hier.....maar vandaag weer getest en deze was weer negatief. Ga er ook nog steeds vanuit dat ik gewoon ongesteld wordt, maar wanneer dan....normaal gesproken ga ik nooit zo lang door in een cyclus. Beetje vervelend is het wel hoor!
 
Quote
RE: zwanger???
Krumelke  schreef op: 08-02-2013 20:46:46
jeetje meid.....bij mijn 1e heb ik pas een dikke week over tijd positief getest...dus wie weet. hoe denktje partner er over nu je nog steeds over tijd bent maar negatief test....
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 09-02-2013 11:50:14
Voor hem is het net zo al svoor mij, we hoeven het er niet eens over te hebben als het wel zo is. Dit eventuele kindje zou gewoon welkom zijn. Praktisch gezien geen idee hoe en wat, maar dat komt dan ook wel weer goed. Nog steeds nioet ongesteld trouwens, maar wel wat slijm, dus ik denk wel dat het er nu aan zit te komen. Ik ga nu maar eens opschrijven wanneer ik ongesteld ben, want als dit iedere maand gaat gebeuren, een steeds langere cyclus, word ik niet vrolijk. Hier altijd wel de wil voor een vierde kindje, maar bij logisch nadenken gewoon te duur. (huis iets te klein, auto te klein, man is een verdiener....) Dus als het zou gebeuren had het gewoon zo moeten zijn. Vandaar dat het eigelijk jammer is als het niet zo is. Snap je 'm nog hahaha
 
Quote
RE: zwanger???
Saskia70  schreef op: 09-02-2013 12:18:59
Wat vervelend voor jullie die onzekerheid! ik hoop dathet gauw duidelijk gaat worden. Enne... dubbel he die gevoelens, verstandelijk heb je het op een rij maar in je hart is wel plek voor een kindje erbij. 
 
Quote
RE: zwanger???
Krumelke  schreef op: 12-02-2013 13:00:32
hoe is het nu? al ongesteld geworden?
 
Quote
RE: zwanger???
Muissie  schreef op: 13-02-2013 10:31:34
Ja mijn vermoedens van de 9e waren juist, de 10 zette het eindelijk door pffff. Wat een toestand zeg, ik had hier wel al een berichtje geschreven volgens mij, maar die is weg?? of ik heb gewoon niet goed opgelet bij het plaatsen....Maar in ieder geval bedankt voor het medeleven. Op naar de volgende maand. (eigenwijs en toch gewoon alleen met de condooms.....we zullen wel zien hahaha) Andere stappen vind ik gewoon te definitief en ik wil niet aan de hormonen.
 
Quote
RE: zwanger???
John069  schreef op: 19-02-2023 10:32:33

Vasiline, massageolie en babyolie tasten het rubber van het condoom aan. Deze vetten mogen daarom niet gebruikt worden als glijmiddel tijdens het vrijen. Ook vaginala geneesmiddelen kunnen de kwaliteit van latex condooms ernstig aantasten.


Het gebruik van condooms in combinatie met sommige vaginale geneesmiddelen (vb. Gyno-Daktarin) vermindert de bescherming van het condoom door afbraak van de latex.


Zo verlies je de bescherming tegen ongewenste zwangerschap en geslachtsziektes. Wees daarom steeds bedacht bij gebruik van geneesmiddelen.


 


In de bijsluiter van deze vaginale geneesmiddelen staat dan vermeld dat deze niet mogen gebruikt worden in combinatie met het condoom. Meer informatie hierover kan je verkrijgen via je huisarts of apotheker.


 


Het aantasten van het condoom geldt ook voor het gebruik van glijmiddelen op basis van olie of alcohol, huidcrème en zelfs boter.


Pas ook op met zonnecrèmes en sprays. Enkel condooms uit polyurethaan (vrouwencondoom) kunnen tegen olie.


Durex Avanti Ultima bestaat uit polyisopreen en moet gebruikt worden met gijmiddel op basis van silicone of water.


 


Als u na een massage toch een condoom wil gebruiken, moet u zich eerst wassen met water en zeep. Dat geldt ook wanneer u vaginaal of anaal zalf gebruikt.


Als u een glijmiddel wil gebruiken om penetratie te vergemakkelijken, kies er dan een op basis van water of siliconen om het condoom niet te beschadigen.


 


Meer weten over wat u moet doen? Bezoek dan zeker https://ladykiller.nl/condoom-gescheurd/.

 
Quote
Navigatie


Reageren op zwanger???
Naam
Bericht