Menu
 

Topic:

haren van marissa

Dani  schreef op: 02-02-2013 12:16:20
ik ben het spuug zat!!
ze heeft giga lange haren , maar verrekt het om zelf haar haren te kamen (in iedergeval begin te maken)
iedere keer dat gezeik om die haren..
heb haar nu gezegt , niet kammen is schaar erin en dan maar haren tot dr schouders , dan zijn we van het ergste gezeik af!!! tot nu heeft ze de kam nog niet in handen genomen... dus we gaan het zien...!!!
 
Quote
Navigatie
RE: haren van marissa
Marly-jane  schreef op: 03-02-2013 09:45:55
ik zou zeggen een heel eind eraf knippen, zo op de foto te zien kun je er echt nog een eind af knippen en dan heeft ze nog hardstikke mooi lang haar.

de tangle teezer heb ik toevallig gister gekocht bij de kapper. het was de laatste daar dus dacht dan moet het goed zijn als ze bijna uitverkocht zijn dus ik dacht ik neem hem mee voor ik spijt krijg haha.
maar of ik er nou zo enthousiast over ben? ik heb een hele dikke bos lang haar, maar heb het idee dat hij niet goed ontwart. blijven nog een hoop knopen in zitten. mijn dochter van 5 heeft een stuk dunner haar nog en bij haar is het oke. maar vind het eigenlijk maar een raar ding, lijkt wel een paarden ros borstel haha. ziet er uit als een goedkope hondenborstel ofzo, maar ding was 15 euro. ik kan nou nog niet echt zeggen dat ik laaiend enthousiast ben over de borstel.
 
Quote
RE: haren van marissa
Wanouk  schreef op: 03-02-2013 10:16:24
Ik heb voor mijn dochter ook de Tangle Teezer.
Hij kost 15 euro,en ik vind het wel fijn. Maar het is geen borstel die ze zelf kan gebruiken, omdat ze dan alleen de bovenste laag van haar haar kamt. De pinnetjes zijn zo dun en fijn, dat ze niet doordringen tot de onderste laag van het haar.

Ik borstel altijd zelf het haar van mijn dochter (8 jaar) en ik vind het een heerlijke bezigheid. Zijzelf vind het ook heerlijk als ik aan haar haar frunnik.

 
Quote
RE: haren van marissa
Bepje  schreef op: 03-02-2013 12:45:32
Ja, als ze gewoon geen zin heeft zou ik er ook wel klaar me zijn. Misschien helpt het nog om samen een mooie borstel uit te zoeken, hier hebben ze er nu een van topmodels bijv. als laatste kans. Anders dan maar korter knippen als zal ze da n ook niet ineens gaan kammen waarschijnlijk. Ze ziet de noodzaak er dan niet van in.
 
Quote
RE: haren van marissa
Dani  schreef op: 03-02-2013 12:55:31
nou marissa snapt dus wel , nog 1x gezeik met kammen betekend schaar erin!!!en dat wil ze niet...... dus ik ben benieuwd hoelang ze het zonder etteren vol houd...
 
Quote
RE: haren van marissa
Debbel79  schreef op: 03-02-2013 13:28:38
Ik geef je groot gelijk! Hier ook een 7 jarige die te eigenwijs is om haar haar te borstelen. Daarbij vind ik persoonlijk lanh haar mooi als het in een staary, knot, vlecht etc zit. En zeker niet los. Dat mag ze ook niet van mij.

Vorig jaar was ik het gezeur elke ochtend zo zat dat im ook gezegd heb dat ze eraf gaan als ze bleef zeuren met de haren doen. En ik heb me aan mijn woord gehouden... Heb toen bij de kapper een korte bob laten knippen. Stond overigens super en erg verzorgd.

Nu wil ze ze weer lang. Ik heb gezegd prima... Je weet wat de afspraak is. Goed borstelen en niet los. Anders gaat weer de schaar etin. Tot nu toe gaat het goed... Ze weet nu dat het menens is na de vorige keer haha!
 
Quote
RE: haren van marissa
Dani  schreef op: 08-02-2013 22:27:57
tot nu houd ze zich aan de afspraak... dus we gaan het zien....
 
Quote
Navigatie


Reageren op haren van marissa
Naam
Bericht