Menu
 

Topic:

filmpje reacties op openbaar voeden

Melissa  schreef op: 26-01-2013 10:28:47
Een filmpje van hoe mensen reageren op het voeden van peuters en kleuters in het openbaar. Het zijn maar een paar voorbeelden, maar ik vind het bijzonder ...

[youtube]http://youtu.be/TNCeyfNxtzM" frameborder="0" allowfullscreen>

ik krijg hem niet werkend ...

dan maar zo

http://youtu.be/TNCeyfNxtzM
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Boterbloem  schreef op: 26-01-2013 14:44:04

Quote son:
[...]

ik snap je punt wel.  Maar even realistisch......hoe vaak zie je iemand in het openbaar een kind boven 3 jaar voeden ? Ik heb het nog nooit gezien.....en waarom niet ? dus is het toch logisch dat het als niet normaal wordt gezien. die foto opmdat magazine....kom op, ziet dat er uit alsof dat normaal is. kind is zowat groter.
en ja, pesten is niet goed nee... maar de wereld is heel hard... en kinderen zijn nog harder. en dan kan je zeggen dat het probloom van de opvoeder is.kan kloppen, maar ik vind dat je je kind ook moet beschermen. helaas is pesten er en dat zal nooit stoppen...



Maar ik persoonlijk stop niet met dingen omdat mogelijk anderen mij zouden pesten. Ik zou mijn kinderen dan leren dat je je van de pester niets moet aantrekken, maar dat je zeker niet standaard maar met de rest mee moet lopen.

Kijk bijvoorbeeld naar ons. Wij geloven, mijn kinderen geloven ook in God. Daar worden ze nu al mee gepest en er zijn zelfs ouders die vinden dat hun kind gerust zo tegen mijn kind mag doen.


Dan leer ik mijn kinderen gewoon dat ze niet standaard aan die mening mee hoeven doen, omdat het niet gaat om wat deze mensen vinden. Daar wordt je niet gelukkig van. Je wordt er gelukken van als je luisterd naar de stem in je hart.

Dus ik wapen mijn kinderen zeker tegen het pestgedrag en leer ze om niet mee te gaan omdat het nou eenmaal nromaal is, maar dingen te kiezen omdat je gelooft dat het juist is.

Pesten is inmiddels ook normaal, maar dat betekend niet dat mijn kidn het maar mag doen en dat ik er in mee ga. Terwijl toch echt iedereen wel eens pest of heeft gepest.


Maar ik wordt weer niet gepest omdat ik niet pest, dus we kunnen dingen wel accepteren.

maar kijk enkel naar de reacties hier, hoeveel mensen hun mening willen opdringen door te zeggen dat die mensen ergensm ee zouden moeten stoppen. Waar ben je dan mee bezig? Sta zelf op en loop weg, het is jou mening, niet van de persoon die voedt.

Als er 2 uitgebreid zitten zoenen in een restaurant loop ik weg als het mijn eetlust verpest, maar ik ga hun niet lastig vallen met mijn mening als het daar gewoon is toegestaan. 


Als er 1 ding is wat ik mijn kinderen leer is het GEEN kuddedier te worden. Want dan volg je vaak 'domweg' de mening van de wereld, en 9 van de 10 keer is die zo krom als wat. Als je mensen er naar vraagt, hoe vaak hoor je niet dat ze het doen omdat anderen het doen. Nou wauw, knap nadenkwerk, goeie onderbouwing haha.

Nee hoor, zelf nadenken. 


 


Maar snap je punt van normaal in die zin wel. Ik had normaal anders opgevat. Kijk je naar wat wordt er voornamelijk gedaan dan is het niet normaal maar bijzonder inderdaad. Maar dat het niet vaak gebeurd betekend niet dat het daarom bij die laatste paar mensen ook moet verdwijnen (is mijn mening)

Er zijn maar weinig ouders die hun kinderen vegetarisch opvoeden. Toch accepteer ik dat en hoeven ze bij een salade voor hun kind niet naa een ander restaurant voor mij. Ondanks dat het in die zin niet 'normaal' is kan ik gewoon accepteren dat zij het anders doen dat de grote meerderheid.
Vind het mooi, als mensen zelf nadenken en als je niet domweg hoeft te volgen of anders anders behandeld zou mogen worden omdat het nou eenmaal toch wel altijd blijft. Zo houden we het zeker in stand 

 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Senna  schreef op: 26-01-2013 14:47:59

Quote :
Beetje jammer dat je hier zegt niet meer te reageren. Maar op facebook alles zet. Ook nog een verkeerd trouwen " ze zeggen dat bv onnatuurlijk is" en ook nog een reacties van leden hier daar benoemd.



Dat is idd jammer. En eenzijdig, zo kan degene die bepaalde dingen gezegd heeft zich niet meer verdedigen als die behoefte er is.
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Son  schreef op: 26-01-2013 14:50:17
absoluut ben ik t mee eens. en wat mij betreft moeten die mensen ook lekker doorgaan met bv geven.
maar als ze verstandig zijn.....houden ze dat prive.
net als dat je je kind leert dat bloot prive is.
en echt niet tw geloven dat je kids worden gepest omdat ze geloven.....
maar als iemand hiernschrijft. mn kind wordt gepest omdat hij 6 is en ik hem vandeweek in de mac bv gaf, dan zou ik het heel sneu vinden, maar toch ook niet zo heel gek
snappie
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Son  schreef op: 26-01-2013 14:51:50

Quote :
Beetje jammer dat je hier zegt niet meer te reageren. Maar op facebook alles zet. Ook nog een verkeerd trouwen " ze zeggen dat bv onnatuurlijk is" en ook nog een reacties van leden hier daar benoemd.


wie zegt dat ?raar want volgens mij heeft niemand zoiets gezegd....
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Boterbloem  schreef op: 26-01-2013 14:53:12

Maar is het verstandig dat ze het prive houden?
Of zouden ze het allemaal niet meer prive moeten houden zodat er geen taboe op zit?

net als praten over sex, hadden we dat beter net als vroeger prive moeten houden?
Of is het goed dat we gewoon er over gaan praten zodat er openheid is?

Dat vind mijn kinderen vindt ik raar, maar andersom gebeurd het ook helaas. Religieuze mensen die mensen dat ze mensen die niet geloven mogen pesten/ raar mogen benaderen. We hebben het recht niet!

Om de wereld vind ik het ook niet gek als diegene gepest werd, maar ik vind het wel raar dat hij gepest word tdaarom hmmm snap je wat ik bedoel?

Net als dat ik begrijp dat als 2 homo's zoenen dat er een opmerking kan komen, maar ik niet snap dat die opmerking gemaakt wordt.

 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Wilma77  schreef op: 26-01-2013 15:01:46

Quote Boterbloem:

Heb lang niet alles gelezen, 1,5 pagina ofzo...


 


Weet je wat bij mij opkomt?

Het woord pesten.


We vinden het geen gezicht dus een ander moet het maar binnenshuis doen. Opmerkingen als gelukkig ga ik wel mee met de tijd, waarom ben je blij een kuddedier te zijn?

Dus als over 20 jaar cola en chips de norm is bij het ontbijt (waar we al aardig naar toe gaan) ben je ouderwets ofzo als je voor de gezonde variant kiest?

Mensen zijn zulke kuddedieren, wijkt iemand af om goede redenen dan moeten zij vooral weg blijven.


Ik persoonlijk vind dat pestgedrag. En we leren dat constant af bij anderen, maar zonder er bij na te dneken doen we precies hetzelfde als ons iets niet aanstaat.


Als ik het niet vind kunnen dat iemand van 30 in een strakke broek loopt mag ik dan ook zeggen: dat doe je maar in je huis? Ik vind het shoquerend? Of mag het pas als de meerderheid het vind? Mag je dan pas eisen stellen aan wat de ander in en uit het huis moet doen.

Best bijzonder als je er gewoon eens zo over leest... Moet je toch kijken wat we een ander opleggen...


 


mensen maken zich druk om het kind dat het uitgelachen wordt, ik maak me eerder zorgen om de kinderen die uit gaan lachen, wat zegt dat wel niet over die kinderen, en dna nog, dan kunnen de ouders van die kinderen gan opvoeden.


Wat een rare wereld, dat we gaan uitlachen of weren als we niet meelopen met de rest. We denken zo vrij te zijn, maar moet je toch eens kijken hoe gebonden we zitten aan van alles. Dat noemen we vrijheid...



Wauw... denk er precies net zo over
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mieps01  schreef op: 26-01-2013 15:10:40
Ga niet overal op reageren.
1. Heerlijk dat openbaar borstvoeding geven tot zo'n twee jaar zelfs verdedigd wordt door mensen in het filmpje, niet alleen getolereerd.. Dat is meer dan ik had durven verwachten,. Woon in de vs
2. EEn echt groot kind in een restaurant aanleggen, dat is wel provoceren. De meeste mensen die ik ken die een kind na de leeftijd van 18 maanden voeden, die hebben daar vaste tijden voor,thuis voor en na slapengaan bijv. Ik ben erg voor bv, maar zou me bij zo publiek voeden van zo'n groot kind ook ongemakkelijk voelen. En mijn kinderen die echt niet schrikken van een kind van 2 aan de borst.. Die zouden dat ook doen denk ik. Opvoeden is ook groot laten worden. Ik zou niet weten wat er mis is met voeden met 4, maar dan niet meer buitenshuis... Je kind is geen baby meer en heeft ook gevoel voor decorum..als mensen in jouw huis komen, hebben ze dan maar weer in te schikken. 
Mijn kinderen leren vanaf 18 maanden ook dat gewoon eten aan tafel plaatsvind, dat je bestek gebruikt, dat je niet met je blote gat van de wc door het hele huis rent, dat ( ik heb jongens) wilplassen als je het niet meer kunt ophouden in het bos kan, maar niet in het midden van een winkelcentrum.... Een kind van anderhalf geef ik nog een cracker in een buggy als hij trek heeft en ik ben onderweg, een kind van 4.. die wacht maar even tot het 10 uurtje thuis, want IK vind op straat eten asociaal en onnodig..( niet als het lekker even zitten is bij friet van piet). Een knuffel en een zoen van mijn man in een restaurant, prima, maar steeds aanhalig zijn, nee..
het heeft te maken met  gevoel voor decorum..een kind van 4 nog kunnen voeden, als je dat zelf nog fijn vind, en kind geniet nog, heerlijk!!maar wel voor thuis. Niet omdat het iets is om voor te schamen is , maar wel omdat je niet altijd alles hoeft te delen..
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Made  schreef op: 26-01-2013 15:18:19

Quote :
Ga niet overal op reageren.
1. Heerlijk dat openbaar borstvoeding geven tot zo'n twee jaar zelfs verdedigd wordt door mensen in het filmpje, niet alleen getolereerd.. Dat is meer dan ik had durven verwachten,. Woon in de vs
2. EEn echt groot kind in een restaurant aanleggen, dat is wel provoceren. De meeste mensen die ik ken die een kind na de leeftijd van 18 maanden voeden, die hebben daar vaste tijden voor,thuis voor en na slapengaan bijv. Ik ben erg voor bv, maar zou me bij zo publiek voeden van zo'n groot kind ook ongemakkelijk voelen. En mijn kinderen die echt niet schrikken van een kind van 2 aan de borst.. Die zouden dat ook doen denk ik. Opvoeden is ook groot laten worden. Ik zou niet weten wat er mis is met voeden met 4, maar dan niet meer buitenshuis... Je kind is geen baby meer en heeft ook gevoel voor decorum..als mensen in jouw huis komen, hebben ze dan maar weer in te schikken. 
Mijn kinderen leren vanaf 18 maanden ook dat gewoon eten aan tafel plaatsvind, dat je bestek gebruikt, dat je niet met je blote gat van de wc door het hele huis rent, dat ( ik heb jongens) wilplassen als je het niet meer kunt ophouden in het bos kan, maar niet in het midden van een winkelcentrum.... Een kind van anderhalf geef ik nog een cracker in een buggy als hij trek heeft en ik ben onderweg, een kind van 4.. die wacht maar even tot het 10 uurtje thuis, want IK vind op straat eten asociaal en onnodig..( niet als het lekker even zitten is bij friet van piet). Een knuffel en een zoen van mijn man in een restaurant, prima, maar steeds aanhalig zijn, nee..
het heeft te maken met  gevoel voor decorum..een kind van 4 nog kunnen voeden, als je dat zelf nog fijn vind, en kind geniet nog, heerlijk!!maar wel voor thuis. Niet omdat het iets is om voor te schamen is , maar wel omdat je niet altijd alles hoeft te delen..



 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mieps01  schreef op: 26-01-2013 15:18:37
Overigens denk dat als je het experiment verandert en je zet zo'n grote 4 jarige neer met een beker en moeder doet de inhoud ervan in een flesje met zo'n echt speentje,dat red reacties er ook naar gaan zijn, dat dat prima is zo tot 2.. En met 4 zullen mensen daar OOK wat van gaan zeggen..het heeft niet alleen met voeden te maken, maar ook met het je kind groot laten worden..
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:31:58
Het publiekelijk voeden.. dat vind ik moeilijk om een mening over te hebben. Heb het zelf nooit gedaan, 1 of 2x in de draagdoek toen mijn zoontje nog heel klein was. Vind ik op zich belachelijk, maar ik zit zelf niet graag op die manier in de kijker. 
Maar op zich wordt de handeling niet anders wanneer je kind ouder wordt. Als ik iemand met een ouder kind zou zien voeden, zou ik daar geen moeite mee hebben. 


De gedachte dat ik mijn zoontje nu aan de borst zou hebben, hij is nu 2,5 bijna, is voor mij heel raar. Het zou voor mij heel vreemd voelen om hem nu aan te leggen. Een half jaar geleden echter, was het totaal niet vreemd en het zou ook niet vreemd voor mij zijn als hij al die tijd nog steeds dagelijks bv had gehad tot nu. 
Er zijn heel erg veel mensen in mijn omgeving die niet wisten dat mijn zoontje "nog" bv kreeg op zijn leeftijd. Hoe trots ik daar ook op was.. het gaat niemand een bal aan. Ik heb absoluut geen behoefte aan domme opmerkingen over iets waar wij achter staan en trots op zijn.
Mijn moeder zei het ooit 's tegen een tante van mij, mijn zoontje was toen 1.5. Vervolgens kwamen de stigma-opmerkingen.. "het wordt nu toch wel tijd om te stoppen" etc.
Ik ga me zeker niet verantwoorden waarom wij die keuzes maakten en behalve dat ik me erger aan zulke opmerkingen, trek ik me er geen bal van aan. 


Ik kan me zeker wel voorstellen dat iemand het raar vindt, je ziet het immers niet dagelijks. En dat iemand het geen porum of geen gezicht vindt, ook prima. Maar hou die mening gewoon voor je want het gaat je geen bal aan. 
Op een forum als deze vind ik wel dat je hem mag uiten overigens, daar is het tenslotte een forum voor.

Ik vind het jammer dat er mensen zijn die, eigenlijk uit onwetendheid, tegen bv zijn na een bepaalde leeftijd, binnenshuis. En rare dingen zeggen als kindermishandeling/misbruik. Want dat gaat gewoon helemaal nergens meer over. 
Buitenshuis... tja.. ik weet het niet. Als ik een kalf bij zn moeder zie drinken denk ik er ook niet bij na hoe oud dat kalfje nu eigenlijk is. Raar dat het bij mensen wel zo moet gaan. 






 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mieps01  schreef op: 26-01-2013 15:41:37
Tja, maar dat kalfje eet ook niet met mes en vork, hoeft geen gekamde haren, hoeft ook niet naar de wc. Een stier springt zonder gene op een koe met 15 toeschouwers... Mensen menen toch echt dat ze andere sociale normen hebben dan dieren.
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:43:59
Ja is ook wel zo.. maar als ik een stier op een koe zie gaan, stoot ik ook degene naast mij even aan. Zal wel een puber zijn, maar moet er toch om gniffelen. 
Maar een jong dier dat bij zn moeder drinkt, blijft aandoenlijk vind ik.. Je kunt bij dieren ook niet zo goed zien hoe oud ze zijn natuurlijk. Maar ja, het is gewoon zoiets normaals dat je daar niet aan denkt. 
Het is gewoon jammer dat dat bij ons niet meer zo is. 
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Dakito  schreef op: 26-01-2013 15:46:14
Kind die de borst krijgt is een mooi gezicht  een kind die de fles krijgt met dezelfde liefde als wanneer de borst gegeven wordt is ook mooi !
wat een onzin om weg te kijken als je een foto ziet van een kind wat de fles krijgt!
Leef en laat leven!!!!
Ieder doet het op zijn manier en tja anno 2013 doet toch iedereen het verkeerd 

En Melissa het is idd erg naief om te denken dat hier geen discussie van komt ......
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Spatje  schreef op: 26-01-2013 15:46:41
ach ik heb een keer een tiet tevoorschijn gehaald in een schoenwinkel omdat mijn oudste ontzettend lag te krijsen, ben daar gewoon op een krukje gaan zitten, je had de mensen moeten zien kijken, tja, mijn man was schoenen aan het passen

ik vind een kind van 4 ook geen gezicht, maar zal er nooit wat van zeggen, simpelweg omdat me dat niks aangaat, en verder heb ik niks zinnigs aan deze stomme discussie toe te voegen
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:46:48
En als ik ranja aan een kalfje ga brengen, verklaar je me ook voor gek. Waarom dan wel bij een kind van bvb 8 maanden? 

Bedoel.. ik snap 't allemaal best hoor, ben niet wereldvreemd.. maar ik vind de wereld wel vreemd eigenlijk. Alle meest onlogische dingen vinden we normaal en het meest normale vinden we niet meer kunnen. 

 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:48:29

Quote :

wat een onzin om weg te kijken als je een foto ziet van een kind wat de fles krijgt!
Leef en laat leven!!!!




En in welke zin laat ik iemand dan niet leven? 
Heeft er ook maar iemand last van als ik die foto wegklik? 



 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Dakito  schreef op: 26-01-2013 15:51:47

Quote :
[...]


En in welke zin laat ik iemand dan niet leven? 
Heeft er ook maar iemand last van als ik die foto wegklik? 





nee maar het zegt wel genoeg hoe je erover denkt.
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Dakito  schreef op: 26-01-2013 15:53:15
was nog niet klaar, 
en  dat je voor zoiets je hoofd omdraaid dat vind ik erg raar!
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:53:21
Ja klopt, zo denk ik er over.. Mag ook, toch? 
Zal er nooit tegen iemand iets over zeggen behalve in een discussie zoals deze
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 15:57:48
Nee hoor Sis, dat heb je dan niet goed gelezen. Heb letterlijk gezegd dat ik mij kan voorstellen dat iemand het raar vindt
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 16:03:06
Ja.. en daar vind ik ook niets mis mee. 
Hetgeen waar ik wel iets mis mee vind, is als mensen anderen er op aan gaan vallen of voor gek verklaren of kindermishandeling/misbruik gaan roepen. Beide kanten op. 

Ok, in een discussie op een forum, vind ik dat je meer mag zeggen, op basis van algemeenheid. Maar tegen een moeder specifiek, in het echt zeg maar, heb je gewoon je waffel te houden. Of dat nu gaat om borstvoeden, flesvoeden, speentjes of wat dan ook. Gaat niemand een bal aan. 

 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Suus  schreef op: 26-01-2013 16:07:15
Sis, begrijp ik nu goed dat TO een discussie op fb start over deze discussie? 
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Suus  schreef op: 26-01-2013 16:09:06
Het zou mij niet moeten verbazen, is al vaker gebreurd. Vind het wel ontzettend triest dat je zo o
 Aandacht verlegen zit.
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Spatje  schreef op: 26-01-2013 16:10:23
jeetje dat is idd triest, en jammer, want ze had het toch niet bedoeld om een discussie te starten, ja duh, dat weet mijn man nog dat je hierover discussie gaat krijgen
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mamalu  schreef op: 26-01-2013 16:11:50
De reden dat je het niet in het openbaar ziet, is net omdat niet-langvoeders het een raar gezicht vinden, het 'vies' vinden... en als je geen zin hebt in commentaar, doe je het maar thuis. (die opmerkingen begin je trouwens al te krijgen zodra je de 6 maanden passeert heb ik mogen ervaren 

Ik moet wel zeggen dat mensen die het misbruik vinden, gewoon dom zijn, niet nadenken, en duidelijk alle voeling met de natuur kwijt zijn. 

Voor de rest, ieder zijn mening... leven en laten leven


Ik heb bv gegeven zolang m'n dochter wou, tot de 2j 3m was dat... vanaf 1.5j was het enkel voor en na het slapen gaan, dus idd thuis. 
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mamalu  schreef op: 26-01-2013 16:21:45
Dan  valt het stil... Zo heb ik het toch ervaren. Hoe minder drinkmomenten er waren, hoe minder er in de borsten zat
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 16:23:00
Vind het wel jammer dat TO niet meer reageert hier trouwens. Vind de discussie eigenlijk best netjes, op een paar rare uitspraken na. 

Je lichaam maakt zo lang het gaat, bv aan. Zelfs ondervoede moeders in Afrika kunnen nog een volstrekt volwaardige bv geven. Uiteindelijk houdt het natuurlijk wel een keer op, maar het kindje krijgt altijd voorrang op het lichaam van de moeder. 
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Mamami  schreef op: 26-01-2013 16:24:53
Nou als een moeder een 10 jarige aan de borst heeft gaan mijn wenkbrauwen toch echt wel in standje HUH.

Zag dat mijn reactie niet geplaatst is.
Kwam er op neer dat ik vind dat als een kind het volledige melkgebit heeft (rond de 3 jaar), het geen lichamelijke behoefte meer heeft aan moedermelk omdat ze gewoon vast voedsel en drinken kunnen eten en drinken. Als er daarna nog borstvoeding gegeven wordt is dit in mijn ogen meer een zaak van intimiteit tussen moeder en kind. Op zich niks mis mee en heel mooi maar dat kan je ook thuis doen en hoeft niet a la minute in de openbaarheid.

Daarbij is het wel zo dat een kind op een leeftijdf van 3-4 jaar gewoon uit een beker kan drinken. Als het dan zo belangrijk is om moedermelk te drinken, kolf het dan af en doe het in een beker.

Als een kind het blijvend gebit gaat krijgen (rond de 6 jaar) is er ook geen reden meer in de zin van weerstand. Op een leeftijd van 6 jaar is het immuunsysteem ontwikkeld. Vanaf deze leeftijd vind ik borstvoeding gewoon om heel veel redenen not done; het lichaam heeft het niet nodig, voor de mondmotoriek lijkt sabbelen/zuigen mij ook niet bevorderlijk, positie van het kind (kan me voorstellen dat als het kind dit vertelt aan anderen het wel als vreemd wordt gezien), er zijn andere manieren om intieme momenten met je kind te hebben.

Daarbij als ik mijn zoon bekijk (bijna 9), die vindt borsten mooi (hij kan gewoon een kleur krijgen als hij iemand in blote borsten ziet) als hij iemand van zijn leeftijd aan de borst bij zijn moeder zou zien dan begrijpt hij dat echt niet.
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Alice  schreef op: 26-01-2013 16:35:41
Mee eens Sis
 
Quote
RE: filmpje reacties op openbaar voeden
Boterbloem  schreef op: 26-01-2013 16:42:12

Quote :
Kind die de borst krijgt is een mooi gezicht  een kind die de fles krijgt met dezelfde liefde als wanneer de borst gegeven wordt is ook mooi !
wat een onzin om weg te kijken als je een foto ziet van een kind wat de fles krijgt!
Leef en laat leven!!!!
Ieder doet het op zijn manier en tja anno 2013 doet toch iedereen het verkeerd 



Vind het ook beide even lief. Ze kunnen je zo intens aankijken als ze eten krijgen.


Maar die laatste zin haha, best triest maar moest er zo om lachen, je hebt helemaal gelijk. Dat is heeeeeeeeeeeel 2013

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende


Reageren op filmpje reacties op openbaar voeden
Naam
Bericht