M@rion schreef op: 28-12-2012 11:36:56 |
hallo, met oudjaarsavond willen wij lekkere hapjes maken, maar niet de normale kaas en worst hapjes.
iemand leuke ideetjes? |
Quote |
Mitch schreef op: 28-12-2012 11:39:58 |
hamrolletjes met monchou Gevulde eitjes Dikkere plak komkommer met ansjovis erop. zalmrolletjes met monchou/spread erin. Asperges in ham gerolt. |
Quote |
Angelique schreef op: 28-12-2012 11:42:07 |
hier vaak gevulde eitjes asperges met ham wraps besmeren met laagjes paturain dan plakje zalm of gerookte kip en plakjes komkommer oprollen en stukjes snijden balletjes in sate saus stokbroodje met kruideboter of andere salades kleine quiches |
Quote |
E Mv 2 schreef op: 28-12-2012 12:45:00 |
Deze heb ik net gemaakt om uit te proberen voor oud op nieuw Ingrediënten voor 4 personen3 el extra vierge olijfolie BereidingswijzeBak de champignons in de hete olijfolie samen met de knoflook in ca. 2
minuten. Zet het vuur laag en roer er citroensap, sherry, bouillon, paprikapoeder, chilipoeder,
gemalen peper en zeezout door. Laat dit samen een paar minuten zachtjes koken. |
Quote |
Miesje schreef op: 28-12-2012 15:04:08 |
kip opgerold in bacon uit de oven kleine sate spieses drumsticks augurkje in boterham worst vruchtenbowl spinazie/roomkaas in bladerdeeg |
Quote |
Heleenmv2 schreef op: 28-12-2012 15:15:44 |
De C1000 had vorige week blini's in het assortiment (in de koeling) voor de feestdagen. Dat was hier
een groot succes! Belegd met een klodder kruidenkwark (zuivelhoeve) en een opgevouwen plakje
flinterdunne ham. Heerlijk! |
Quote |
Trotsemama schreef op: 28-12-2012 19:51:13 |
Champignons gevuld met paturain en wat geraspte kaas erop, even in de over ongeveer 12 minuten op
180 graden en smullen maar! Ook heel eenvoudig: snij een plak bladerdeeg in vieren. Leg er een party knakworstje op, dichtvouwen. Wat geklutst ei voor een mooi kleurtje. Ongeveer 15 minuten op 180 graden en smullen maar! |
Quote |