Menu
 

Topic:

afkicken suiker, hoe lang duurt dit?

Spatje  schreef op: 27-12-2012 07:03:02
ik wil van mijn suikerverslaving af, ja ik noem het maar verslaving omdat ik iedere moet snoepen, maar ben er helemaal klaar mee, merk dat ik afgelopen jaar gewoon bijna 10 kg heb bijgesnoept en die moeten er weer af, maar meestal na een dag of 3 begint de ellende, dan moet ik gewoon wat te snoepen hebben, en ja dan lijk ik echt een verslaafde, hoe lang duurt het ongeveer ?

die drempel is zo hoog.........
 
Quote
Navigatie
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Jomi  schreef op: 27-12-2012 07:49:20
Ik was er binnen een week vanaf. Hoofdpijn, moe, chagerijnig maar dat ging snel over.
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Debby1977  schreef op: 27-12-2012 08:43:41
Je moet zorgen dat je je suiker op peil houdt. Dus regelmatig een klein iets eten zodat je niet gaat pieken of zakken dan heb je de minste kans op die vervelende bijwerkingen
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Debby1977  schreef op: 27-12-2012 08:44:48
Zorg trouwens dat je veel sla eet, sla houdt je suikerpeil constant nl. Eigenlijk zou je bij iedere maaltijd iets van sla moeten eten. Klinkt gek,maar is wel zo
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Heleenmv2  schreef op: 27-12-2012 10:46:58
Bij mij duurde het echt wel een week voordat ik niet meer continu aan het denken was aan iets lekkers. De eerste dagen vond ik mezelf zó zielig en met name in de 'verveel'tijd (kids op bed,voor de tv) en de vaste snaaimomenten ('s ochtends bij de thee) mistte ik echt iets lekkers. Na een week was het zo goed als weg en had ik er ook niet veel behoefte meer aan.
Ik heb overigens wel alternatieven gezocht hoor, zo heb ik tijden op droge volkorencrackers (wel opletten dat ze ECHT zonder suiker zijn!) geknabbeld en volkoren matze crackers of speciale rijstwafels, puur om iets te knabbelen te hebben.

Het ging mij toen niet zozeer om afvallen namelijk, ik wilde alleen van mijn suikerverslaving af. Ik at véél snoepgoed en chips. Ik heb het een maand of 4 volgehouden en ging toen steeds meer uitzonderingen maken en excuses zoeken en ben nu helaas weer terug bij af.
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Miekie13  schreef op: 27-12-2012 10:47:04
Ook natuurlijke suikers als een banaan doet wonderen, Ligakoek.

Kijk gewoon naar natuurlijke suikers
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Spatje  schreef op: 27-12-2012 11:19:29
ja normaal had ik nu wel al een koekje of 3 gehad, heb nu een heel leeg gevoel ondanks dat ik goed ontbeten heb en net fruit heb gehad

ja deb vandaar mijn rauwkost topic, moet echt meer vanm dat gaan eten
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Sabrah  schreef op: 27-12-2012 14:16:27
Hier ook iemand die gaandeweg steeds meer snoept. Weeg nu 63 kg ipc 58. Maar ik zit sinds een jaar aan anti depressiva en heb daardoor zo'n suikerbehoefte. Ik ga echt trillen als ik niks neem. En het is niet zo dat ik hele zakken snoep/chips weg werk maar voor mijn doen is het wel een stuk meer. Ben normaal iemand die juist weinig behoefte heeft aan snacken...
 
Quote
RE: afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Jarofe  schreef op: 27-12-2012 16:44:49
Helaas hier ook altijd drang naar iets zoets ik blijf snaaien.
en dan heb ik een  paar dagen dat het goed gaat en dan begin ik echt te tirllen.
Ik heb niet echt een rem helaas.
Voor mijn gewicht hoef ik het niet echt te laten ik kom niet snel aan moet wel zeggen dat ik het compenseer door veel te sporten dat moet van mezelf.
Ik heb het eens echt weken volgehouden ik was echt trots op mezelf, het lijkt mij zo heerlijk als je inderdaad gewoon 1 koekje kan nemen en dan stopt ipv dat je denkt ach joh nog 1 koekje kan geen kwaad etc etc.
 
Quote
Navigatie


Reageren op afkicken suiker, hoe lang duurt dit?
Naam
Bericht