Corine86 schreef op: 17-12-2012 11:19:26 |
Voor de dames die zonder pakjes werken, wat is jullie recept van lasagnesaus? Onlangs 1 uit het kookboek geprobeert maar die was echt niet lekker! Eigenlijk moet hij zo'n beetje hetzelfde smaken als uit zo'n pakje van honig, maar dan vers |
Quote |
Miesje schreef op: 17-12-2012 11:44:01 |
ik gebruik meestal dan gewoon dezelfde saus die ik ook vaak zelf maak voor op de pasta. net zo makkelijk. |
Quote |
Satekroket schreef op: 17-12-2012 11:56:57 |
ik maak bolgnesesaus met tomaten, basilicum, oregano peper zout, uitje knoflook. En maak zelf bechamelsaus erbij. Om en om tussen de bladen. |
Quote |
Jomi schreef op: 17-12-2012 12:37:47 |
Ik doe rode en witte saus om en om. gewoon pastasaus en bechamelsaus |
Quote |
Ginger schreef op: 17-12-2012 12:42:37 |
ik maak de saus met een fles biologische tomatenpassata van de ap als basis, en dan eerst gehakt
rullen, groenten en knoflook meebakkken, meestal ook spinazie erdoor op het laatst, en inderdaad
kruiden als oregano niet vergeten. Ik doe bovenop meestal plakken tomaat en plakken mozarella en parmezaanse kaas. Simpel, maar lekkerder dan uit een pakje (vind ik). |
Quote |
Karien schreef op: 17-12-2012 13:00:36 |
2 blikken gepelde tomaten |
Quote |