Menu
 

Topic:

lasagnesaus

Corine86  schreef op: 17-12-2012 11:19:26
Voor de dames die zonder pakjes werken, wat is jullie recept van lasagnesaus?

Onlangs 1 uit het kookboek geprobeert maar die was echt niet lekker!
Eigenlijk moet hij zo'n beetje hetzelfde smaken als uit zo'n pakje van honig, maar dan vers
 
Quote
Navigatie
RE: lasagnesaus
Miesje  schreef op: 17-12-2012 11:44:01
ik gebruik meestal dan gewoon dezelfde saus die ik ook vaak zelf maak voor op de pasta.
net zo makkelijk.
 
Quote
RE: lasagnesaus
Satekroket  schreef op: 17-12-2012 11:56:57
ik maak bolgnesesaus met tomaten, basilicum, oregano peper zout, uitje knoflook.
En maak zelf bechamelsaus erbij. Om en om tussen de bladen.
 
Quote
RE: lasagnesaus
Jomi  schreef op: 17-12-2012 12:37:47
Ik doe rode en witte saus om en om.

gewoon pastasaus en bechamelsaus
 
Quote
RE: lasagnesaus
Ginger  schreef op: 17-12-2012 12:42:37
ik maak de saus met een fles biologische tomatenpassata van de ap als basis, en dan eerst gehakt rullen, groenten en knoflook meebakkken, meestal ook spinazie erdoor op het laatst, en inderdaad kruiden als oregano niet vergeten. 
Ik doe bovenop meestal plakken tomaat en plakken mozarella en parmezaanse kaas.
Simpel, maar lekkerder dan uit een pakje (vind ik).
 
Quote
RE: lasagnesaus
Karien  schreef op: 17-12-2012 13:00:36

2 blikken gepelde tomaten
blikje tomatenpurree van 70 gram
350 gram gehakt
150 gram spekjes
1 wortel
3 teentjes knoflook
200 ml rode wijn
4 takjes tijm
2 takjes rozemarijn
2 laurierblaadjes
 e.v. zout en peper

Lekkerste is begin de middag al maken, lekker lang pruttelen....
dit is van koken met karin (zonder pakjes en zakjes)...en wij vinden het heerlijk.
Doe het bij spagetti of macaroni en ook lasagna.

 
Quote
Navigatie


Reageren op lasagnesaus
Naam
Bericht