Anoniem schreef op: 15-12-2011 11:42:44 |
hallo ik heb een combi magnetron/oven nu kom ik er al redelijk wijs uit met de pogramma`s enzo maar nu heb ik nog een standje magnetron en oven tegelijk..is dit hetelucht?? alvast bedankt |
Quote |
Esther Mv Thomas schreef op: 15-12-2011 12:23:49 |
Voor hetelucht heb je in ieder geval niet standje magnetron nodig. Staat het niet in het boekje wat
erbij zit (of wat je op internet kan opzoeken)? |
Quote |
Maris1974 schreef op: 15-12-2011 12:54:05 |
Dat is dus de combinatie van oven en magnetron tegelijkertijd. Volgens mij een stand die niet vaak gebruikt wordt. De hete- lucht stand is op onze Siemens een soort radar/ kernreactor tekentje |
Quote |
Maris1974 schreef op: 15-12-2011 12:55:17 |
Tenminste de vorige die we hadden. Degene die we nu hebben, staat het er in woorden op de
display...nog handiger |
Quote |
Miepie1972 schreef op: 15-12-2011 13:16:16 |
Die stand gebruik ik ook nooit. Zou ook niet weten waarvoor ik hem zou moeten gebruiken. |
Quote |
Anne schreef op: 15-12-2011 13:35:54 |
Bij mij heet die denk ik crisp en dan kan je een diepvriespizza op die plaat die erbij zit krokant laten bakken..of zoiets |
Quote |
Stefke schreef op: 15-12-2011 13:38:16 |
Oven bakt van buitenaf, magnetron verwarmt van binnenuit. Misschien om iets high speed warm én krokant te krijgen? Tja, verzin ook maar iets hoor, ben een slechte kok |
Quote |
E Mv 2 schreef op: 15-12-2011 16:16:16 |
Nee het wordt redelijk vaak gebruikt. Je hebt bv wel eens een automatische toets voor bepaalde vleessoorten te garen. Kippenpoten bv die worden dan met de ovenstand en magnetronstand gegaard. Ze worden dan sneller gaar,lekker mals maar toch een krokant korstje |
Quote |
Mvl&d schreef op: 15-12-2011 16:39:25 |
Ik gebruik die stand als ik een ovenschotel (lasagne bijvoorbeeld) van de vorige dag wil opwarmen.
Alleen oven wordt ie zwart, alleen magnetron wordt ie slap. Met die stand heb ik snel een goed
doorverwarmde ovenschotel met de bite van gister ! |
Quote |