Spatje schreef op: 07-12-2012 19:51:46 |
ik heb hier nog een halve zak witte en een halve zak bruine basterdsuiker staan, is die alleen
speciaal voor gebak, of kan het ook in de koffie ofzo? mss een stomme vraag, maar gebruik door bijna
nooit suiker, dus zou het niet weten deze had ik gekocht voor de pepernotencake van jolanda |
Quote |
Jomi schreef op: 07-12-2012 19:53:22 |
nee die suiker kan je enkel en alleen gebruiken voor pepernotencake. |
Quote |
Spatje schreef op: 07-12-2012 19:53:49 |
maar ook gewoon in de koffie, dan doe ik het in de suikerpot voor bezoek |
Quote |
Zoetje schreef op: 07-12-2012 19:53:55 |
Op pannenkoeken!! als ik geen suiker in huis heb gooi ik het gewoon in mijn koffie |
Quote |
Made schreef op: 07-12-2012 19:54:07 |
gooi t ook weleens door de thee....of door de yoghurt, ook erg lekker |
Quote |
Spatje schreef op: 07-12-2012 19:56:00 |
tis eigenlijk best een stomme vraag tja ik gebruik nu eenmaal nooit suiker |
Quote |
Bettie schreef op: 07-12-2012 19:58:20 |
Whahahahahaha. Nee is geen stomme vraag maar moet wel 'n beetje lachen hoor. Oeps sorry. Nu zereneus.... Je kunt alle kleuren suiker overal voor gebruiken. In de koffie of thee, op je taartje of beschuitje of waar dan ook. Enne...je kunt zo ook door elkaar gooien. Wit en bruin smaakt best goed samen. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 07-12-2012 19:59:14 |
Ik gebruik de bruine suiker ook in marinades.. |
Quote |
Ikke schreef op: 07-12-2012 20:00:50 |
Lekker irish coffee maken, extra sterke koffie zetten, onderin een verwarmd glas 2 grote
theelepels bruine basterdsuiker daaroverheen mini glaasje whisky daaroverheen de sterke koffie en
dan slagroom erover mmm Of engelse scones maken met witte basterdsuiker300 gr zelfrijzend bakmeel 75 g boter 1 ei 25 g basterdsuiker 1 z vanillesuiker 125 ml melk 1 afgestreken tl bakpoeder snufje zout |
Quote |
Spatje schreef op: 07-12-2012 20:04:56 |
bettie lachen mag zeker, moet er zelf ook mee lachen, weet veel over koken en eten, maar niet over
basterdsuiker zo heb ik ook nog een vraagje over room, maar daar zal ik volgende week een topic over openen, kunnen jullie weer lachen dankjewel ikke |
Quote |
Bettie schreef op: 07-12-2012 20:10:04 |
Ik zal proberen me in te houden Spatje. van mij. Nu misschien
weer iemand met een complex omdat ik zo dom zit
te grijnzen.... Maar om het goed te maken; misschien heb je wat aan deze link?! www.suikerinfo.nl/allesoversuiker/suikersoorten.html |
Quote |
Spatje schreef op: 07-12-2012 20:12:13 |
ow bettie dan ken je mij niet, zit hier smakelijk mee te lachen dankjewel, ik ga het lezen |
Quote |
Bepje schreef op: 07-12-2012 20:12:37 |
Wij gebruiken ook alleen suiker op de pannenkoek en voor de visite maar als je het in een blik doet
kun je het nog jaren bewaren. Zeker voor de volgende sinterklaasperiodes. Je kunt het ook bij gefruite uitjes doen voor op een broodje hamburger. Ga je die vraag over room speciaal tot volgende week bewaren ? |
Quote |
Bettie schreef op: 07-12-2012 20:12:38 | ||
Gelukkig | ||
Quote |
Soesjaa schreef op: 08-12-2012 16:33:33 | ||
Nou ik heb een keer per ongeluk gelei suiker gekocht ipv gewone suiker.. Dat moet je niet in je koffie of je thee doen hoor.. | ||
Quote |
Petrina schreef op: 08-12-2012 16:38:00 |
Mmm suiker en kaneel mengen en dan appel schillen en in blokjes snijden en die kaneel/suiker mengsel
erdoor roeren, lekker! Suiker kan je van alles mee doen: Op je pannekoeken, door de yoghurt, door de brinta, op een beschuitje, op een boterham, door je koffie/thee, mee bakken etc |
Quote |
Lauw schreef op: 08-12-2012 16:44:21 |
Als hier de suiker wel eens op is, doet mijn vriend bruine bastard in de koffie brrrr tja dan moetie maar optijd zeggen als de suiker bijna op is zodat ik nieuwe ken halen, niet pas zeggen als hij het laaste beetje in de koffie gooit hahah dan paktie de bastard |
Quote |