Menu
 

Topic:

mensen met verstand van hypotheken

Corine86  schreef op: 14-11-2012 16:15:09
Zijn er hier misschien mensen die bij een hypotheekadviseurs bedrijf werken, liefst hypotheekadviseur zijn?
Wil graag een "second opinion" van het advies mijn hudige adviseur

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: mensen met verstand van hypotheken
Spatje  schreef op: 13-02-2013 11:04:04
wilma lees even mijn stukjes, wij hebben dezelfde hypotheek als jullie en ons is aangeraden het zo te laten, en te sparen en extra af te lossen, we hebben nu maandvariabel en iedere maand zijn we zekr 50 euro goedkoper uit, die zetten we opzij en lossen het af

als je een hypotheek omzet wordt hij altijd duurder, weet niet of je dat aankan financieel?
 
Quote
RE: mensen met verstand van hypotheken
Joltje  schreef op: 13-02-2013 11:17:04
@ wilma, Wij hebben onze advisuer erop gezet. Wij hebben ook een aflossingsvrije hypotheek. Hij gaat voor ons bekijken wat we moeten gaan betalen als we een spaarhypotheek zouden gaan pakken. Omzetten naar spaarhypotheek beter gezegd.  Dit gaat sowieso meer geld kosten op maandbasis. Wij hebben, sinds we het huis hebben gekocht, meer inkomen gekregen, dus dat zou in ons geval misschien wel een optie kunnen zijn, wordt het toch teveel, dan heb ik begrepen dat we onze hypotheek gewoon kunnen laten staan zoals het is en dat we inderdaad met der tijd steeds minder belastingteruggave gaan krijgen. Ook onze adviseur gaf dan het advies zelf jaarlijks wat af te lossen. 
Ik ga gewoon bekijken wat me dit extra gaat kosten per maand en loopt het de spuigaten uit, dan laten we alles zo ( en dan moeten ze, als ik alles goed begrepeen heb, jou gewoon weer een aanbod doen voor een bepaalde periode op de bestaande hypotheek. )

daarnaast vraag ik me af wat ze in de kamer nog van plan zijn met de huizenmarkt. Dikke kans dat er toch het een en ander nog gaat veranderen.....ik hoop het maar!


 
Quote
RE: mensen met verstand van hypotheken
Spatje  schreef op: 13-02-2013 12:10:28
ja aangezien ik geen baan heb is overzetten van hypotheek sowieso niet mogelijk en aangezien we ook niet meer willen betalen sparen we iedere maand 100 extra plus hetgene wat we besparen aangezien we nu maandvariabel zitten, we sparen dus gemiddeld 145 extra in de maand, onze advieseur zei ook ieder jaar wat aflossen, je merkt pas bij 10.000 euro aflossing dat je hypotheek omlaag gaat, maar ach ik maak me er niet zo druk om eerlijk gezegd, wie dan leeft wie dan zorgt
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op mensen met verstand van hypotheken
Naam
Bericht