Menu
 

Topic:

man wil meer aandacht

Even Zo  schreef op: 12-11-2012 07:51:11
ben me gisteren wezenloos geschrokken, man en ik zijn 13 jaar samen, geeft gisteren aan dat hij zo'n fijn weekend heeft gehad met ons (zijn met de kinderen weekendje weg geweest, was zeer ontspannen, ook ophet gebied van intimiteit zeg maar naar elkaar toe) want ht hij voelde zich de laatste tijd best wel tejkort gedaan, ligt regelmatig in de clinch mt onze dochter van 7 die zich wel eens af kan zettenm tegen hem, en ik ben eerlijk gezegd vaak niet in the mood om meer dan 1x per week intiem te zijn met hem. Hij mist dat toch en heeft zich wel eens afgevraagd of dit het allemaal wel is voor de rest van zijn leven. Hij was heel eerlijk en zegt echt wel gelukkig te zijn, maar het kan wel wat meer zeg maar. Een vriendin van mij heeft al bijna 1 jaar gen s.x gehad met haar man na de bevalling en hij geeft aan dat dat er bij hem niet in zou kunnen. Hebben julli wel eens dit soort gesprekken thuis? Hij is dol op ons, twijfelt niet aan zijn gevoelens voor mij en zit ook geen probleem, maar was gewoon heel open.
 
Quote
Navigatie
RE: man wil meer aandacht
Even Zo  schreef op: 12-11-2012 07:52:29
sorry voor de typefouten, laptop is beetje stuk
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 07:54:37
Ik zou het omarmen dat je een man heb die zo open en eerlijk tegen je is.
Hij geeft aan waar de schoen bij hem wrikt en het feit dat hij het al aangeeft zelf, betekend voor mij dat hij je echt niet kwijt wilt.
Zou toch proberen er meer energie in te steken, vaak is het ook een kwestie van hoe minder zin je maakt, hoe minder zin je krijgt.
Mijn man is ook wel eerlijk over zijn gevoel, maar daarvoor moeten we eerst knallende ruzie hebben gehad
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mafkees  schreef op: 12-11-2012 07:55:11
hebben we allemaal toch wel eens, denk ik, dat je denkt ' is dit het nu?'
volgens mij, op een bepaalde leeftijd ga je je dat toch afvragen.

is niet verkeerd, is kritisch naar jezelf kijken.

in een relatie heb je 2 mensen, dus kijk ook naar je eigen wensen, praat daar dan ook over, en samen kom je tot een compromis . komt vast goed!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Jomi  schreef op: 12-11-2012 08:01:07
Wees blij dat hij zijn gevoel zo open deelt met je, dat is echt heel erg waardevol. Het feit dat hij dat doet geeft wel aan dat hij veel van je houdt.
Waarschijnlijk voel je je gekwetst en of aangevallen? Nergens voor nodig, maar ik zou er wel wat mee doen, iig bespreekbaar hiuden.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Caithy  schreef op: 12-11-2012 08:04:18
Fijn he dat hij toch dit allemaal aangeeft!
Hier ook zo'n man; bij ons is alles bespreekbaar en ook de sex, wij hebben ong 1x per maand sex, de rest van de tijd gaat naar de kids of zijn we gewoon moe. 
Ik denk dat hij moet gaan werken hoe hij met zijn 7 jarige om moet gaan, al dan niet met hulp van jou en eigenlijk vind ik 1x per week geen slechte score.
Ondanks het landelijke gemiddelde van 2 -3x per week (waarschijnlijk gevraagd aan stellen zonder kids)...

Wel kan hij dit niet zomaar bij jou neerleggen, misschien kan hij jou meer ondersteunen (meer taken opzich nemen) zodat jij minder vermoeid bent en meer zin krijgt (ook met het idee dat je meer samen doet).
Hou in elk geval het gesprek open!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Caithy  schreef op: 12-11-2012 08:06:01
Tjee ik lees hier dat TO er meer tijd in moet steken en dat ze maar blij moet zijn. Dat klopt echt niet hoor.....
Je man geeft iets aan en de vrouw moet gelijk rennen en springen en een gat in de lucht springen. Dacht het niet.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 09:10:21
Ow nee ik was vergeten dat mannen massaal voor ons ubervrouwen op de knieeen moten en aan al onze wensen moeten voldoen... das waar ook foutje van mij.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 09:12:36
  deze moest er nog bij.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Suus  schreef op: 12-11-2012 09:15:35
Ik zou het fijn vinden alsmijn man zulke dingen aankaart. Wij hebben wel eens vergelijkbare gesprekken maar ik vind ook dat het niet zo werkt dat de 1 roept en de ander holt.

 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Caithy  schreef op: 12-11-2012 09:16:44
Hihihihihi Mitch!!!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 09:19:39
Nee maar even serieus he.
Wanneer een vrouw aangeeft bij een man dat ze behoefte heeft aan meer aandacht dan heeft men er alle begrip voor, maar andersom moet de man maar begrip hebben voor de vrouw dat ze dat niet wilt.
In mijn ogen werkt een huwelijk niet op die manier.
Natuurlijk moet haar man in de handjes knijpen met zo een lieve vrouw maar de lieve vrouw moet ook in haar handjes knijpen om zo een lieve man.
hoe vaak hoor je niet dat de man een misstap begaat terwijl men achteraf zegt jah... had eerder je mond open gedaan.
Dat ik zeg dat ze misschien moe tproberen meer zin te maken, bedoel ik echt niet mee dat ze wijdbeens op de tafel moet dansen minimaal 4x per week
Maar ik heb zelf gemerkt dat ik steeds minder zin kreeg naarmate ik vaker nee zei, en ik denk dat dit voor een man lastiger is dan de meesten toe willen/durven geven.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Suus  schreef op: 12-11-2012 09:22:42
Ow maar zo zie ik dat helemaal niet hoor. Als 1 van de 2 (ongeacht wie) aangeeft aandacht te kort te komen dan praat je daar met elkaar over zodat je van elkaar weet hoe je ergens in staat. Misschien voelt de ander hetzelfde of is er een reden voor het gebrek aan aandacht.

En als 1 van de 2 echt geen zin heeft dan heeft de ander toch echt pech.

 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Even Zo  schreef op: 12-11-2012 09:23:03
bedankt voor de snelle reacties @Jomi, ik voelde direct angst, heel raar. Ben zelf kind van gescheiden ouders en schrik van dit soort dingen. Mijn man is een van de meest betrouwbare vriend partner en vader die ik ken, ik ben ook zeker blij dat bij zo open en eerlijk is. Ik  denk ook niet dat je elkaar altijd als voor vanzelfsprekend moet zien. De laatste maanden is mijn dochter aan het veranderen van zijn oogappeltje in een soms nukkige en chagarijnige (papa laat me met rust!) dochter terwijl hij altijd met haar 2 handen op 1 buik was. Naar mij doet ze soms ook zo, maar mijn man heeft er minder geduld mee. Als hij mij diezelfde week ff lekker wil kroelen en ik een afwerende houding aanneem (laat me met rust!) dan voelt hij zich gekwetst. Laatst had hij een aanvaring met haar (het "gezellige"avondeten, NOT) en toen heeft hij boven zitten huilen. Ik heb aanggeven dat opvoeden steeds lastige momenten met zich mee kan brengen, kinderen worden mondiger, een 2 jarige zet je nog op de gang maar hoe groter ze worden hoe moeilijk dat soms gaat, en dat we daar samen doorheen moeten, we hebben ook een zoon van 4 die ook wel eens lastig kan zijn. Hij komt uit en echt mannenhuishouden en vindt het soms moeilijk om met al dit soort dingen om te gaan. Het is een hele gevoelige man, ook al is hij een bokser van 1.95, hij heeft een heel klein hartje. Ook is hij monteel geblesseerd en kan bijvoorbeel niet hardlopen wat vaak ook een uitlaadklep is voor zijn drukke baan. Het is niet zo dat ik gelijk opspring als hij "piept" maar neem dit wel serieus. We hebbn ook besloten om iets meer avondjes een oppas te regelen en weer samen uit eten te gaan of een dagje smaen weg, we kunnen het heel goed met zijn tweeen vinden, hebben dezelfde interesses maar een gezin slokt gewoon al te tijd op.
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Even Zo  schreef op: 12-11-2012 09:33:17
oja en zin maken daar geloof ik toch wel in hoor. Probleem is dat op het moment dat ik mijn bed zie ik al lig te snurken. Ik zou makkelijk maanden zonder kunnen, laat mij maar lekker in mijn degelijk grote fleecepyama met een flair of een boek in bed liggen hahahaha! maar zo werkt het voor heel veel mannen en vrouwen niet Maar als ik me heb lopen ergeren aan hem of moe ben van de dag en het koud heb en alleen nog maar wil slapen omdat ik de volgende ochtend moet werken dan wordt het wel eens lastig. Maar goed, het is zeker belangrijk om hier mee aan de slag te gaan!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 09:38:22
Goedmaaksex ben ik ook niet goed in, als ik je irritant vind dan heb je pech moet je maar niet zo irritant zijn hihihi.
Ik denk dat je al een goede start maakt door meer samen dingen te doen, even lekker rust vinden voor jullie tweetjes.
Misschien kan hij je iets mee rontlasten op andere fronten zodat je niet zo moe bent.
Heb makkelijk praten vanaf hier hoor, maar heb ook een libido van een dooie kip dus snap het wel hahaha.
Ben nu wel gestopt met de pil en dat helpt wel iets moet ik zeggen... al raad ik je nu niet meteen aan om die pil aan de kanten te gooien
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Spatje  schreef op: 12-11-2012 09:43:22

hier bespreken we ook zo'n dingen en ik durf er best voor uit te komen, we hebben dit jaar ook pas 1x sex gehad, nu heb ik sowieso een libido van 0, maar dat komt waarschijnlijk omdat we te weinig intiem zijn, bij mij heeft dat ook als oorzaak dat ik en vloeiprobleem heb ( ben er inmiddels aan geholpen 3 weken geleden) dus ik vond het ook vies

hij werkt veel, ik ben druk in huis en met de kids en uh mamalife en als ik dan het bed zie 's avonds dan ben ik blij dat ik erin lig en niks meer hoef te doen

maar wat fijn dat je man zo eerlijk is en het aangeeft, dat getuigd van veel respect

 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Jomi  schreef op: 12-11-2012 09:48:33
Volgens mij weet ik wie je bent

Als ik je reactie zou lees dan is het wel goed geweest dat hij het zo heeft uitgesproken denk ik.
 Hier hebben we ook tijden dat we allebei druk zijn met onze eigen dingen en ons gezin en dat je elkaar gewoon vergeet en voor lief neemt. Totdat een van ons begint te klagen en dan gaan we er weer wat bewuster mee om
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Even Zo  schreef op: 12-11-2012 09:56:06
de pil ben ik mee gestopt na de geboorte van de laatste en man is onder het mes geweest en ik moet wel zeggen dat dat wel enigzins helpt ja, enige minpunt is dat ik daardoor 3 dagen krom loop van de pijn vanwege eisprong en vervolgens ruim 1 week ongesteld ben dus dan blijft er weing tijd over om het landelijk gemiddelde te halen hahaha! Ik denk dat er toch ook echt een wezenlijk verschil is in de beleving van sex en de hoeveelheid en het doel tussen mannen en vrouwen. Voor mannen is het vaak een ontlading, een manier van ontspannen en voor veel vrouwen ligt dat toch een beetje anders, of je moet Xaviera Hollander heten whahahahaha!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mitch  schreef op: 12-11-2012 09:59:12
Jah vrouwen komen toch echt van Mars
Denk dat het voor vrouwen vaak alles eromheen is, de sfeer, de intimiteit het gevoel!
Voor mannen is het vaak uhm ja de ontlading wat je ook al zegt.
Nu ken ik wel koppels waar het andersom is, maar daar is het ook echt andersom, vrouw wil meer en de man is moe
We hebben die tegenpolen blijkbaar nodig of zo?
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Mamsie  schreef op: 12-11-2012 10:17:04
Wat gaaf dat je man er zelf zo mee komt...
Al is het nooit leuk om te horen, het is wel weer een begin!

En nee ik vind niet dat je meteen maar moet klaarliggen...
Maar het bied in ieder geval weer gesprekstof!

En inderdaad kun je weer op zoek gaan naar elkaar elkaar vinden!

Ik vind het ook wel heel makkelijk om gewoon mar het bij het oude te laten als je geen zin zou hebben ( zoals hier ook al beschreven)

Je wilt het met elkaar goed hebben!

Mijn man en ik hebben nauwelijks sex. Dat heeft te maken met mijn verleden.
Daar praten we wel veel over, ook om de intimiteit niet kwijt te raken.

En daarnaast zoek ik naar mogelijkheden om hem toch te plezieren, het zou makkelijk zijn om het maar op mijn verleden te blijven gooien, dan heeft dus nog iemand last van mijn verleden en dat gun ik mijn daders niet....

Dus we zijn en blijven in gesprek met elkaar!
 
Quote
RE: man wil meer aandacht
Jarofe  schreef op: 12-11-2012 10:55:51
Hier ook zulke gesprekken.
En ja wat mitch zegt klopt wel zin maken helpt.
We zijn pas een midweekje met zijn 2-tjes weggegaan en dan merk ik gelijk dat mijn libido een stuk hoger ligt.
Thuis denk ik ook weleens ppppfff het hoeft van mij niet zou makkelijk maanden zonder kunnen maarja mijn man heeft toch wel een stuk meer behoefte wij komen dan wel aan het gemiddelde maar dat ligt niet aan mij als we eenmaal bezig zijn is het toch wel fijn en mijn man waardeert het super.
En net wat iemand anders hier schreef ik heb weer behoefte om alles eindeloos te bespreken vind mijn man dan maarja omdat hij weet dat ik daar behoefte aen hebt offert hij zich weer op voor mij
 
Quote
Navigatie


Reageren op man wil meer aandacht
Naam
Bericht