Menu
 

Topic:

salarissen goede doelen directeuren

Anna28  schreef op: 09-11-2012 19:59:18
Om over na te denken..... 

Foto


 
Quote
Navigatie
RE: salarissen goede doelen directeuren
Kittymv5  schreef op: 09-11-2012 20:08:57
En toch he, ik zou het kwf nooit wegsturen..
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Melissa  schreef op: 09-11-2012 20:19:10
Het is een keuze. Wil je iemand aan de top hebben die alles in huis heeft en de boel goed kan runnen. Of wil je een middelmatig persoon die voor 30k per jaar komt werken.

Ook een goed doel moet blijkbaar als een bedrijf gerunt worden, waarom zouden deze directeuren voor een kwart moeten werken als hun collegae bij de commerciële bedrijven?
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Mar80  schreef op: 10-11-2012 16:27:32
En oa daarom heb ik een sticker op mijn deur.

Geld geef ik alleen aan het kwf, maar nog beter vind ik om op een andere manier te 'doneren'.

Dat doe ik/ heb ik gedaan door mijn haar te doneren en medisch te laten onderzoek (testpersoon onderzoek kanker)
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Nina1  schreef op: 10-11-2012 16:30:57
Vandaar dat ik unicef van de week alweer aan de telefoon had ( koop normasl alleen de kerstbal) salaris moet betaald worden.
euhm mevrouw maar wilt u echt niet iets extras geven voor de kinderen...
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Debby1977  schreef op: 10-11-2012 17:07:50
Voor Mari
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 11-11-2012 00:59:46
Ik geef aan mensen persoonlijk die het moeilijk hebben. En nu bijvoorbeeld de actie met de schoenendozen doen we ook aan mee.
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Boterbloem  schreef op: 11-11-2012 07:37:54

Nadeel vind ik hier altijd mee dat er nu idd mensen zullen zijn die stoppen met geld geven. Snap het idee daar niet achter. Paar kindjes extra dood omdat zij een hoog loon hebben.


Ja sommigen zijn wel heel erg hoog, maar niet zo hoog dat anderen eronder zouden moeten lijden... 

 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Boterbloem  schreef op: 11-11-2012 07:40:20
Daarbij: hoeveel mensen doen wel niet mee aan de postocodeloterij onder de noemer: de goede doelen. Maar winnen ze een miljoen dan gaat er niet een miljoen naar de goede doelen...

Vind het moeilijk. Kritisch zijn is goed, maar onder dit soort acties lijden de directeuren niet, wel de mensen voor wie het geld bestemd is.
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Jomi  schreef op: 11-11-2012 08:15:58
ik vind dit altijd moeilijk, ja ze verdienen veel geld, maar ze hebben dan ook een topfunctie. Ook een goed doel, is een onderneming die bestuurd moet worden en het liefate door iwmand die dat heel goed kan en ja daar hangt een prijskaartje aan. Zo'n directeur zou dus niet evenveel mogen verdienen als iemand met dezelfde functie en verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven?
Het komt krom over als je het zo ziet staan, maar ik snap het wel als ik erover nadenk.
Die mensen hadden een hele goeie andere baan en willen er natuurlijk niet op achteruit gaan.

Stel dat ik gevraagd zou worden om voor Unicef te komen werken dan wil ik minstens hetzelfde salaris krijgen wat ik nu krijg en het liefste meer. Het is mijn inkomen, ik ga dan in de onderhandeling echt niet zeggen nee ik hoef niet meer salaris hoor, stort de rest voor het goede doel.

Ga maar s eerlijk bij jezelf na of jij dat wel zou doen....!!
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Jen9  schreef op: 11-11-2012 08:26:41
Ik vind dit heel moeilijk.. Ja, ik vind t ronduit belacheleijk en ronduit onbeschoft...

Om op jouw vraag terug te komen Jomi, ja, voor een goed doel zou ik minder gaan willen vedrienen.. Ik heb gestudeerd, maar heb ervoor gekozen mensen te helpen, ik had ook voor t grote geld kunnen gaan.

Verder ben ik t wel met je eens, helaas denken veel mensen hier niet zo over.. wat ik absoluut niet vind kunnen, maar goed, ze hebben wel goede bestuurders nodig.
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Anna28  schreef op: 11-11-2012 10:07:53

Quote Jomi:
ik vind dit altijd moeilijk, ja ze verdienen veel geld, maar ze hebben dan ook een topfunctie. Ook een goed doel, is een onderneming die bestuurd moet worden en het liefate door iwmand die dat heel goed kan en ja daar hangt een prijskaartje aan. Zo'n directeur zou dus niet evenveel mogen verdienen als iemand met dezelfde functie en verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven? Het komt krom over als je het zo ziet staan, maar ik snap het wel als ik erover nadenk. Die mensen hadden een hele goeie andere baan en willen er natuurlijk niet op achteruit gaan. Stel dat ik gevraagd zou worden om voor Unicef te komen werken dan wil ik minstens hetzelfde salaris krijgen wat ik nu krijg en het liefste meer. Het is mijn inkomen, ik ga dan in de onderhandeling echt niet zeggen nee ik hoef niet meer salaris hoor, stort de rest voor het goede doel. Ga maar s eerlijk bij jezelf na of jij dat wel zou doen....!!



Er zijn heel weinig mensen die boven de balkenende-norm verdienen, dat is rond de 180 000 euro. Een paar presentatoren van de publieke omroep verdienen het wel. 
Dus lijkt me stug dat mensen zoveel verdienen bij een normale baan... 
Dit is veel  meer dan de toegestane normen die eigenlijk gelden binnen nederland. 
Dus het is niet echt logisch.... 

Maar ik vind niet dat mensen om deze reden minder moeten gaan geven!!
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Marjolein1976  schreef op: 11-11-2012 10:13:08
Ik ben benieuwd waar deze quote vandaan komt?

 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Mirdepir  schreef op: 11-11-2012 14:56:45
Hebben jullie weleens gekeken in wat voor een panden deze organisaties zitten ? In ieder geval niet ergens achteraf op een vaag industriegebied!
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Mirdepir  schreef op: 11-11-2012 15:10:27
Amnesty; keizersgracht 177 a'dam 
Oxam; mauritskade 9 Den Haag
Greenpeace; zat voorheen Herengracht a'dam


Fotos plakken lukt me niet maar dit zijn slechts voorbeelden.
Kijk eens hoeveel panden natuurmonumenten heeft. 
En wij maar collecteren door wind en regen, ik ben ermee gestopt!
Dan geef ik het liever aan iemand rechtstreeks, via hier.

 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Ania  schreef op: 11-12-2012 15:41:51
Gemeld
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Lisje  schreef op: 11-12-2012 16:04:19
Dus als iemand een giga riant salaris krijgt doet hij meer zijn best en hij is sowieso beter. Vreemde redenering.
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Ivy  schreef op: 11-12-2012 16:12:37
Ik zag dit topic ook net voorbij komen.  Ik geloof niet echt dat mensen die topsalarissen verdienen meer kennis/capaciteiten hebben dan mensen die minder verdienen.

Succes is een samenloop van hard werken en ook vaak van veel geluk hebben. 

Iemand kan nog zo goed zijn in zijn werk, nog zo hard werken maar geen connecties hebben en daardoor nooit een riant salaris verdienen.  Veel mensen met topsalarissen helpen elkaar aan een job.

Ik maak zelf nooit geld over naar deze goede doelen.  Maar als ik het wel deed, zou te weten dat er zulke bedragen naar de directeuren gaan genoeg zijn om acuut niet meer te geven.  Wij geven alleen aan mensen die we echt kennen, zodat we zeker weten dat geld op de goede plaats terecht komt.  Sorry, maar ik heb geen zin om mee te betalen aan het topsalaris van een directeur.  Betaal dan liever rechtstreeks aan de mensen die het nodig hebben.
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Melissa  schreef op: 11-12-2012 16:25:30
Dus als jij tig jaar gestudeerd hebt, vele jaren werkervaring hebt en je weet dat je veel waard ben in het bedrijfsleven, en je kunt kiezen, bij bijv. PHILIPS werken voor 120 euro in het uur (wat zover ik weet bij topfuncties geen gek salaris is) of bij een goed doel voor 20 euro in het uur, ik weet wel wat ik zou kiezen ...
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Ivy  schreef op: 11-12-2012 16:37:51

Ik denk niet dat ik dan bij Philips ging werken   Mij zou het om het doel gaan.  Niet om hoeveel ik ermee kan verdienen.  Zo lang ik een dak boven mijn hoofd heb en enigszins normaal kan leven, zou ik het best vinden.


En als we nu zelf een riant inkomen zouden hebben, zou ik het anders vinden.  Maar als ik hier echt moeite moet doen om toch aan een goed doel te geven, geef ik dat dus liever rechtstreeks.  Ik wil niet meebetalen aan het riante salaris van een ander.  Als er geld is wat ik niet nodig heb, moet het naar mensen die dat wel nodig hebben.  Niet naar mensen die er luxe van leven.

Gelukkig is dat hier geen probleem.  We hebben veel familie/vrienden en kennissen die geld kunnen gebruiken voor goede doelen.  Meer dan wij kunnen missen in elk geval

 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Jen9  schreef op: 11-12-2012 17:16:49
20 euro per uur voor een goed doel vind ik nog brij veel. en ja hoor, daar zou ik t prima mee eens zijn... Veel geld maakt mij niet gelukkig, anderen helpen wel...

En ik ben dus zo 1 die heel bewust ergens anders is gaan werken, tegen een minder salaris...
 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Ybqskplsz  schreef op: 12-12-2012 10:39:40
Surat, Kolkata, Mumbai, Delhi, Hyderabad, New Delhi, Jaipur, Bangalore, Ahmedabad, Chennai, Lucknow, Varanasi, Secunderabad, Jodhpur, Salem, Coimbatore, Rajkot, Vadodara, Madurai, Kanpur, Sachin, Thane, Erode, Howrah, Noida, Srinagar, Vijayawada, Amritsar, Belgaum, Burdwan, Dindigul, Gandhidham, Gurgaon, Indore, Jalandhar, Kanchipuram, Raipur, Udaipur, Udhna, Visakhapatnam
http://mulberrybagso.weebly.com/
sfnr When buying sports bags, it is important to take certain considerations in mind. This applies to take all games including tennis. Therefore, in order to buy the right pair you have to consider issues such as size. Buying a smaller size will pinch your feet or form blisters if they are too large. Apart from size, there are other equally important factors to consider when choosing tennis bags.

 
Quote
RE: salarissen goede doelen directeuren
Mootjemvstijn_daan  schreef op: 12-12-2012 11:13:01
spam gemeld
 
Quote
Navigatie


Reageren op salarissen goede doelen directeuren
Naam
Bericht