Menu
 

Topic:

weer schoonouders

Ano  schreef op: 08-11-2012 12:42:58
een tijdje geleden waren wij bij mijn schoonouders op visite en hebben we daar een pak luiers laten staan, nou hadden we het niet direct nodig dus we hadden gezegd laat verlopig maar staan en als we het nodig hebben komen we het halen
was geen probleem en het stond niet in de weg
nou hadden we het van de week nodig dus mijn man had het opgehaald en die dag er na belde mijn schoonvader om te zeggen dat ze wel verwachten dat we een pak luiers terug betalen Mijn man had toegezegd omdat hij eigenlijk te verbouwerd was om iets te zeggen maar ik weiger dat dus, het was ons eigen pak dus waarom zou ik terug betalen???

Nou is dit al de 2e keer dat hij dit flikt want nog voor mijn man en ik samen waren hadden hij en zijn vader samen een auto gekocht en mijn schoonvader had meer betaald dus dat moest mijn man terug betalen, logisch dat heeft hij dus gedaan samen met mij want toen waren we samen en was het makkelijker te betalen.
Na een tijdje begon mijn schoonvader dat hij nog 300 euro kreeg van mijn man maar wilde niet zeggen waarvan mijn man wilde geen gezeur dus we hebben die 300 euro betaald en wat blijkt dat was voor die auto die we al hadden betaald, dus hij licht gewoon zijn eigen familie op en het ergste mijn man heeft dus en die hele auto betaald en alle verzekeringen die erbij komen maar mijn schoonvader heeft hem opgereden want wij kochten een nieuwe en dus hadden we gezegd hou jij hem maar
Had ik dit van te voren geweten dan hadden wij mooi die wagen verkocht en kon hij fluiten naar geld.

Dat met die auto was ik al goed kwaad over maar hebben we laten gaan en nu weer met onze eigen luiers en onze kinderen zijn de enige kleinkinderen dus ik snap al helemaal niet waarom ik sowieso een pak moet terug geven, zo vaak komen we er niet meer.

 
Quote
Navigatie
RE: weer schoonouders
Marjolein1976  schreef op: 08-11-2012 12:47:12
Wat moet hij met een pak luiers dan? 'k Ging het gesprek er even over aan.
 
Quote
RE: weer schoonouders
Laura73  schreef op: 08-11-2012 12:50:34
ik zou lachen:uhh pa dat pak heb ik er zelf neergzet, toedeloe he
 
Quote
RE: weer schoonouders
Pink  schreef op: 08-11-2012 12:52:06
Nou da's wel een heel bijzonder verhaal. Maar je man had met een woord toch uitleg kunnen krijgen  ....waarom.....
 
Quote
RE: weer schoonouders
Ilja Mv 3  schreef op: 08-11-2012 12:54:45
Ik zou ze adviseren op hun leeftijd tena lady te gebruiken

Nee serieus, ik zou er op terugkomen en zeggen dat het jullie eigen pak luiers is dus dat je niet inziet waarom je een nieuwe zou moeten aanschaffen en gelijk vermelden dat je dat zeker niet van plan bent.

Nu jij en je man op de hoogte zijn van dit soort dingen (ook zoals het voorval met de auto) ben je wat beter voorbereidt en ik hoop dat jullie volgende keer niet al te erg overvallen worden en gelijk lik op stuk kunnen geven.
 
Quote
RE: weer schoonouders
Ano  schreef op: 08-11-2012 13:01:41
daarom belt hij ook altijd mijn man en nooit mij want van mij krijgt hij dat toch echt te horen
mijn schoonouders hebben meer geld dan ons maar doen alsof ze heel slecht zitten tegen iedereen die het maar horen wilt, het zijn echte krenten en dat moeten ze lekker zelf weten maar niet ten koste van mijn gezin.
Tegen mij durven ze ook weinig te zeggen omdat ik ze heel asociaal altijd op hun plek zet, zeker als mijn schoonmoeder weer aan het jammeren is dat ze niet weet hoe ze de maand moet rondkomen, terwijl ze een ijskast vol heb, alle rekeningen betaald en nog steeds genoeg op de rekening (dat weet ik omdat ik vaak met haar meegaat boodschappen doen en dan moet ik kijken hoeveel er nog op de rekening staat omdat ze bang is dat er niet genoeg op staat als ze bij de kassa staat)

over die auto hebben we al vaak gepraat maar we dringen niet door dus we hebben het laten  gaan en ik trap er niet meer in alleen mijn man nog wel dus ik denk dat ik eerst maar een gesprek met manlief aan gaat hier over
 
Quote
RE: weer schoonouders
Janneke  schreef op: 08-11-2012 13:06:30
Ik zou tena kopen, geven en zeggen dat ze hier waarschijnlijk meer aan hebben dan een pak luiers.
En erachteraan dat je begrijpt dat ze het financieel zwaar hebben en je best je steentje bij wil dragen, een natte broek is immers ook niks
Wat een vreemde mensen zeg, ik zou ook echt voortaan even nadenken wat ik daar laat staan en financieel niks meer met ze samen doen.
 
Quote
RE: weer schoonouders
M@rion  schreef op: 08-11-2012 16:48:17
je gaat dat toch niet serieus betalen he? en pak wat je al zelf gekocht had? zou dat ook zeker tegen schoonpapa zeggen!
 
Quote
RE: weer schoonouders
Jomi  schreef op: 08-11-2012 17:00:59
Whahaha ik zou heel hard lachen, als ik ergens iets laat liggen dan hoef ik er later toch niet voor te betalen?

Mijn zusje haar dure zonnebril heeft hier een paar weken gelegen, ik denk dat ik haar ook even een rekening stuur!
 
Quote
RE: weer schoonouders
Deborah Mv...  schreef op: 08-11-2012 17:05:39
Mensen die hardst klagen hebben genoeg!

Wat een gezeur ... ik zou gewoon eerlijk zijn. Ik gun mijn kinderen ons laatste cent nog. IK kan mij er niks bij voorstellen
 
Quote
RE: weer schoonouders
Lisje  schreef op: 08-11-2012 17:09:52

Ik zou nu niets doen en als die weer begint te zaniken zeggen dat je ze zelf hebt gekocht en dan punt erachter. Zeggen hoe het is en geen energie er in. Hij heeft geen recht in deze.

 
Quote
RE: weer schoonouders
Mb2  schreef op: 08-11-2012 17:18:09
Ik zou de bon vragen. Je moet toch weten hoeveel je zou moeten betalen
 
Quote
RE: weer schoonouders
Anne Mv 3  schreef op: 08-11-2012 17:51:38
Hoe komt het dat je man niet tegen zijn vader durft te zeggen dat hij niet betaald?
Dat hij verbouwereerd is begrijp ik, maar dat je je zoiets laat gebeuren is belachelijk.
Je man moet dit ook oplossen naar mijn idee.
Zolang je man 'bang' blijft voor zijn pa/ouders zul je vaker tegen dit soort incidenten aanlopen!
 
Quote
RE: weer schoonouders
Satekroket  schreef op: 08-11-2012 19:23:04
Ben ik de enige die hier niets van snapt? Jij moet nu geld betalen voor een pak luiers, die jullie zelf hebben laten liggen bij je schoonouders?
Jij laat ze liggen (wat trouwens wel handig is, dat doe ik ook altijd, dan heb je bij opa en oma ook luiers bij de hand) en nu je ze zelf weer ophaalt willen ze er geld voor hebben van jou?
Ik zou dit willen snappen. Ik zou het echt navragen waarom ze geld willen.
Omdat dit zo raar is.

Dat van die auto snap ik ook niet. Wie heeft er nu in die auto gereden? Je schoonvader of je man? Of hadden ze die auto samen? En waarom betaalde je man alle verzekeringen? Dan betaal je die toch ook samen? En 300 Euro vragen, maar niet willen zeggen voor wat? Huh??
Ik snap jouw man ook niet helemaal hoor. Daar praat je toch over? Dan vraag je toch duidelijkheid?
En jouw man zei dat je vader de auto wel kon oprijden. Tja..dat had hij dan ook niet moeten zeggen. Samen een auto kopen is nooit een goed idee, denk ik.

Ik denk, dat dit luierprobleem een goede gelegenheid is om zelf duidelijk te worden (je man dan he!!) en duidelijkheid te vragen.
Jouw man moet dit regelen.

 
Quote
Navigatie


Reageren op weer schoonouders
Naam
Bericht