Marimammavanalec schreef op: 30-10-2012 17:23:41 |
Heeft iemand nog een lekker recept voor me? Mijn moeder maakte het vroeger altijd heel luchtig, ik krijg dat niet voor elkaar |
Quote |
Angelique schreef op: 30-10-2012 17:29:42 |
ik doe eieren in ene kom schutje melk scheutje ketjap kruiden wat je lekker vind evt wat champions en klein genseden uitjes toevoegen even heel goed klutsen dan pan goed heet ei erin en dan goed blijven roeren erg lekker |
Quote |
Cora38 schreef op: 30-10-2012 17:33:38 |
(slagroom) erbij. peper zouit en verse bieslook. MMMMMMM |
Quote |
Marimammavanalec schreef op: 30-10-2012 17:40:41 |
Ok thanks dames, melk zal het zijn want dat deed ik er nooit bij |
Quote |
Mikmvg schreef op: 30-10-2012 18:27:19 |
wou ik idd typen, beetje room of koffiemelk erbij, daar wordt het luchtig van. Ik vidn het lekker
met augurk erdoor en harde worst. |
Quote |
Corine86 schreef op: 30-10-2012 19:47:41 |
De eiwitten apart kloppen en later het eigeel erdoorheen SCHEPPEN |
Quote |
Marimammavanalec schreef op: 30-10-2012 20:25:12 |
Thanks allemaal voor de tips! |
Quote |
Ma Dalton schreef op: 18-07-2014 12:31:12 |
melk erdoor en ik klop het mengsel echt in mijn keukenmachine, dan in de pan niet teveel aan klooien
en beetje roeren, maar niet te stuk slaan. De truc is om het mengsel in de pan van het vuur te halen
net voordat het helemaal gestolt is. het gaart nog even na en stolt dan alsnog. |
Quote |
Mama_anja schreef op: 18-07-2014 16:22:36 |
doe 2 eitjes klutsen, bieslook , ham en aardappels er door ( bv krieltjes) cayenne peper kaas en bakken in grote pan wel een grote deksel of iets dergelijks nodig om te keren maar zo lekker met koffiemelk krijg je idd romiger eieren |
Quote |