Menu
 

Topic:

Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!

Sennamvyent  schreef op: 22-10-2012 19:22:48


Kreeg deze link via twitter. Belachelijk, nog even en er is een apparaatje wat je kind liefde geeft, hoef je dat zelf ook niet meer te doen .

Gevaarlijk ziet ie er ook uit, voor de heupjes maar vooral voor de luchtpijp. Die zit in normale houding al in een knik maar helemaal wanneer dat ding beweegt.
Zouden mensen dit nu echt kopen?
 
Quote
Navigatie
RE: Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Meanne  schreef op: 22-10-2012 19:29:56
Ja ik denk zelfs dat een hype zal worden.

Ideaal toch....hoef je als moeder niets meer te doen!!!

Oja zo af en toe een flesje of de borst 
 
Quote
RE: Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Ikee  schreef op: 22-10-2012 20:09:57
qua ontwerp lijkt hij wel op de lodger bunker, die heb ik de eerste weken met plezier gedragen eigenlijk. Alleen dat motortje? Tja als je kind zelf geen andacht wil geven omdat je het te druk hebt met shoppen dan is het toch reuze handig dat een computertje dat voor je doe? Handig voor al die shoppende celebs? 
 
Quote
RE: Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Ivy  schreef op: 23-10-2012 07:47:08
Ik vind dit er heel gevaarlijk uitzien. Merkt dat ding het ook als je kindje tegen je aangedrukt wordt en geen lucht krijgt?

Zelf ben ik niet zo'n fan van dit soort draagzakken.  Ik heb altijd een gewone knoopdoek.  En die aandacht geef ik veel te graag zelf.  Voor je het weet zijn ze groot en de babytijd, daar wil ik helemaal niets van missen
 
Quote
RE: Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Mamajenti  schreef op: 23-10-2012 07:54:08
Ben ik nou de enige die ziet dat het ook handig kan zijn? Als je de tekst leest, zie je dat het motortje juist stimuleert om je kind aandacht te geven en het niet overneemt. Er zijn moeders die moeite hebben of door een psychische aandoening sugnalen niet herkennen. Daarvoor kan het best een hulpmiddel zijn,mlijkt me.
 
Quote
RE: Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Melissa  schreef op: 23-10-2012 09:09:52
De baby hangt veel te laag, voor een goede houding en geel contact moet het hoofdje op kinhoogte Zitten. De houding in zo'n doek is ook gevaarlijk, het kind ligt op zo'n manier dat ademen moeilijker word gemaakt.

En ik begrijp dat dat ding meet hoevaak de moeder het kind aanraakt en als het te veel is volgens dat ding probeert het dus aanraking te voorkomen, alsof je een baby ooit teveel kan aanraken.

Nee ik vind dit echt een misser, en een gevaarlijke ook.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Nieuw draagmodel, belachelijk en eng!
Naam
Bericht