Menu
 

Topic:

De Aldi Heijn

Mamavonn  schreef op: 22-10-2012 19:22:00

Albert Heijn gaat vanuit dozen verkopen





Reageer / bekijk reacties
Supermarktconcern Albert Heijn gaat concurrenten Lidl en Aldi achterna. Ook de Albert Heijn gaat producten in dozen aanbieden in de winkels.


Voordeel van deze aanpak is dat vakkenvullers sneller klaar zijn en er minder kapotgaat. Dit leidt tot lagere kosten en dus een hogere omzet.


De eerste dozen verschijnen volgend jaar in de schappen. Mogelijk hier en daar zelfs dit jaar al. Zowel de huismerken van Albert Heijn als de A-merken zullen in dozen te koop worden aangeboden.


 


 


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: De Aldi Heijn
Spatje  schreef op: 23-10-2012 16:44:42
sis jij hebt je mening en daar heb ik je al in deel 1 of 2 mijn versie op gegeven, dus jij hoeft je niet aangesproken te voelen, doe je dat toch, jammer, maar was niet op jou

ik werd net gewoon vreselijk kwaad op dat bericht van dano, zij mag zeker ook haar mening hebben, maar op de manier hoe ze het brengt zal ze veel mensen kwetsen waaronder mezelf

enne ik werk niet, mijn keuze, maaaaaaaaaar ik krijg ook geen uitkering terwijl ik die wel zou kunnen krijgen, dus ik VERDIEN het ook om naar de appie te gaan, net zoals alle mensen

shit nu reageer ik toch
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
E Mv 2  schreef op: 23-10-2012 16:44:51
Ach Bloembllaadje,je zult er mensen mee tegen het hoofd stoten als je je zo uit,maar er zijn ook mensen die er gelukkig het zijne of hare van kunnen denken en gewoon doorgaan en bv trots zijn dat ze het toch maar elke maand redden en fatsoenlijk eten op tafel kunnen zetten of in hun ogen fatsoenlijk,misschien niet van de ah.
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Ania  schreef op: 23-10-2012 16:52:38
Eerlijk gezegd denk ik dat het per plaats en per winkel verschillend is.
Mijn ouders gingen vroeger naar de Aldi, en ja, dat vond ik een slordige winkel.
Ga nu wel eens naar de Lidl, voor bepaalde producten, maar vind het jammer dat je dan voor andere dingen weer naar een andere supermarkt moet gaan.
De AH hier kom ik nooit, ben geen fan van AH, heb altijd het idee dat ze veel dingen niet hebben, en de winkels zijn donker...

Iedereen heeft een andere indruk bij een winkel, en mede daarom ga je ergens je boodschappen doen, want goedkoop kun je ook bij AH en andere supermarkten kopen.
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Melissa  schreef op: 23-10-2012 17:06:14
Het verdienen om naar een winkel te mogen gaan ...


Tja huuuhm ........
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Sennamvyent  schreef op: 23-10-2012 17:07:28

Quote melissa:
Het verdienen om naar een winkel te mogen gaan ... Tja huuuhm ........



Mijn gedachte .

Ik werk niet, man wel. Verdien ik het dan ook om bij de AH te mogen komen? Kom er namelijk wel dagelijks, anders moet ik maar een andere winkel zoeken
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Spatje  schreef op: 23-10-2012 17:07:29
ja klopt, ik zei veel, en er zijn idd meerderen waar ik van sta te kijken, veel is mss overdreven , had beter 1, 2 of 3 kunnen zeggen

en ja dat heb ik ook tegen jou gezegd en toen was het klaar , en ja nu reageer ik weer
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Mikmvg  schreef op: 23-10-2012 17:12:35

Quote melissa:
Het verdienen om naar een winkel te mogen gaan ... Tja huuuhm ........



inderdaad...
Nou de AH hier in de buurt verdient het niet dat ik daar mijn geld uitgeef.

En ik werk ook hard voor mijn geld, maar ga juist graag naar de Aldi. Veel dingen zijn juist daar lekkerder en beter dan elders. Duitse kwaliteit (en mijn verhaal wordt bevestigd door vele onderzoeken van de consumenetenbond)
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Melissa  schreef op: 23-10-2012 17:14:36
Het is nou eenmaal wel dat de aldi ander winkelaars aantrekt dan dat de AH dat doet. Een vriendin van mij werkt in de aldi en ziet dagelijks voornamelijk de mensen uit de onderste sociale lagen, vooral de dagen dat de uitkeringen net gestort zijn is het er heel druk, roosteren ze ook extra mensen voor in, en wat haar opvalt is dat deze mensen vooral veel van hun,budget uitgeven aan shag, bier en snelle koolhydraten, en weinig tot geen groente en fruit.

En ik doe vaak boodschappen bij de ap, daar zie je een wat andere sociale laag toch meer , ook daar zul je de mensen hebben die alleen pakjes zware shag , 10 blikjes eigen merk bier en een euroshopper zak chips kopen, maar je ziet toch de een meer. Bij de aldi, en de ander meer bij de ah.

Maar ik loop toch graag de aldi in voor bepaalde producten, maar ook als je goed oplet kun je goedkoop bij de aldi winkelen. En het zal mij een worst zijn wie waar winkelt, ik wil gewoon goede producten tegen een redelijke prijs.
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Alice  schreef op: 23-10-2012 17:15:09
Heb bij de AH ook wel 's slecht fruit of slechte groenten gezien of gekocht. Kan gebeuren. 
Over het algemeen is de kwaliteit van Lidl en Aldi gewoon goed. Tot zeer goed zelfs. 

 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Chloe  schreef op: 23-10-2012 17:17:29
Sluit me aan bij Mik. Wij werken ook beiden hard voor ons geld en doen met plezier onze boodschappen bij Aldi of de Lidl. Ik ben verbaasd over wat ik lees over Aldi voor uitkeringstrekkers etc. Aldi's zijn hier prima en nette winkels met goed personeel en een stukken betere kwaliteit/prijsverhouding dan bv AH.
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Suus  schreef op: 23-10-2012 17:20:20
Bij ons is de Aldi en de Lidl ook een beetje een pauper winkel. AH en Plus komt heel ander volk. Wat ik wel grappig vind is dat je hier juist weer alles door elkaar ziet bij de Nettodrama.

Ik ga eigenlijk altijd naar de Plus, kan mijn draai niet vinden in Aldi, Lidl etc... te veel etiketten met teveel letters en het ziet er niet aantrekkelijk uit.

Ga ook wel naar AH maar niet zo vaak omdat ik daar simpelweg niet handig kan parkeren en er altijd teveel mijn kar in gaat
 
Quote
RE: De Aldi Heijn
Janneke  schreef op: 23-10-2012 17:43:16
Wisten jullie dat de lidl voor het derde jaar op rij de prijs van de consumentenbond heeft gewonnen voor het beste groente en fruit
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op De Aldi Heijn
Naam
Bericht