Corine86 schreef op: 22-10-2012 09:28:43 |
Ik dacht eens lekker cakejes te bakken met mn zoontje. Hij mocht de topping kiezen;
blauw........vooruit Maar die topping smaakt toch smerig, gewoon chemisch. Hij ruikt wel lekker zoet ;-) Iemand die ook deze topping heeft (gehad)? Hoort het soms zo te smaken? Heb ook nog vanille liggen maar als ik die openmaak dan is hij maar 30 dagen houdbaar en weet niet of ik voor die tijd nog tijd en zin heb om te bakken |
Quote |
Boterbloem schreef op: 22-10-2012 09:34:40 |
Hahaha je kunt moeilijk verwachten dat iets wat hartstikke blauw is natuurlijk smaakt LOL |
Quote |
Mama-van-aimy schreef op: 22-10-2012 09:43:24 |
Het is idd chemische troep. Maar dan maak je toch zelf bijvoorbeeld glazuur en versier je de cakejes met bijvoorbeeld hagelslag of vruchtenhagel!! |
Quote |
Corine86 schreef op: 22-10-2012 09:57:20 |
tja natuurlijk had het niet hoeven smaken maar dit smaakte echt puur chemisch, het rook wel lekker,
dus viel hard tegen. |
Quote |
Myself schreef op: 22-10-2012 09:59:39 |
Ik heb zelf kleurstofflesjes waarvan ik soms een paar druppels door een cake of slagroom doe. Die geven geen smaak af, dus je kan dan zelf je smaak van het product bepalen. |
Quote |