Menu
 

Topic:

Ben toch wel effe boos

Alice  schreef op: 21-10-2012 15:19:07
Mn man heeft wat gedoe op zn werk. Hij wordt uitgezonden naar verschillende projecten en waar hij nu zit is zowel qua werk als collega's helemaal niet leuk. Het is allemaal zeer onduidelijk en omdat er zoveel politieke belangen zijn, is er ook niet echt iemand die hem helpt. Hij loopt er steeds tegen een muur. 
Dat dat ontzettend klote is, begrijp ik.. en dat dat effect heeft op heel veel dingen en op hem ook. Heb de afgelopen weken al heel veel begrip gehad. Hij vroeg niet eens naar de echo foto's van onze 20 weken echo.. niet slecht bedoeld ofzo, maar hij zit gewoon met zn hoofd totaal anders. Neem hem dat ook niet kwalijk, maar is wel af en toe even slikken voor mij. 
Val hem verder niet lastig met kleine dingetjes ofzo, probeer hem te steunen waar ik kan. 
Maar nu gaat 't me wel een beetje te ver. Gisteren is mijn oom overleden en we moeten dus deze week naar de begrafenis. Dat is best even een geregel, want we moeten er 3,5 uur voor rijden. 
Ik heb nu een hotel geboekt voor de nacht ervoor. Dan vertrekken we 's avonds na het eten, hopende dat de kleine vent in de auto wat slaapt en er niet zo veel van mee krijgt. Het is voor mij echt geen optie om de begrafenis te missen, daarvoor zijn mijn oom en tante me veel te dierbaar. 
Maar goed.. nu is hij chagrijnig omdat hij in een hotel moet EN omdat hij een vakantiedag  moet inleveren op zn werk, is een verloren dag volgens hem. 
Een gecondoleerd lieve schat, heb ik nog niet gehoord.. laat staan een knuffel. Gaat er enkel over hoe slecht hem dit uit komt. 

Vind het nu wel even te ver gaan. 
Heb (nog) geen ruzie gemaakt.. weet nog niet goed wat ik er mee moet
 
Quote
Navigatie
RE: Ben toch wel effe boos
Sennamvyent  schreef op: 23-10-2012 09:32:57
Sterkte morgen meis!
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Ivy  schreef op: 24-10-2012 08:00:23
Sterkte vandaag!!! 
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
C.  schreef op: 24-10-2012 09:48:53
Sterkte vandaag!
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Alice  schreef op: 24-10-2012 21:02:24
Dankjewel ladies.. weer thuis nu. 
Het was heel mooi.. en heel triest. 
Maar trots op ons kleine ventje, geen kik gegeven. Wat een lieverdje
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Sennamvyent  schreef op: 24-10-2012 21:03:06
Wel thuis meis.

Knap mannetje heb je!

Dikke
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Ivy  schreef op: 25-10-2012 08:00:13
Alice  Fijn dat je weer thuis bent en dat het een mooi afscheid was, al mis jij, samen met velen je oom nu natuurlijk vreselijk.   Hoe gaat het met je tante?

Maar wat betreft je zoontje, had je er dan echt aan getwijfeld dat hij het keurig zou doen?  Ik niet namelijk ;-)
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Alice  schreef op: 25-10-2012 09:46:54
Mn tante... ze doet 't goed, al heeft ze natuurlijk heel veel verdriet. Ze leefde hier al een tijdje naar toe ook, deze dag was onvermijdelijk, dus sommige dingen voor de toekomst heeft ze al een beetje op een rijtje. Het is geen totale ontreddering meer. En het is een sterke vrouw, met genoeg pit om door te gaan. 
Maar het blijft natuurlijk moeilijk. Ze zal in 't vervolg altijd alleen thuiskomen. Na een huwelijk van 40 jaar. Een ongelooflijk gemis. 

Lief wat je zegt over mn zoontje  
Had ik er aan getwijfeld.. goh, tis een makkelijk ventje he. Maar dit was ook wel veel gevraagd van hem. Als ik zeker had geweten dat 't niet goed was gegaan, had ik 't niet zo gedaan natuurlijk. Dus ik had zeker wel vertrouwen in hem. Maar ben toch trots. Gewoon op wie hij is.



 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Minou  schreef op: 25-10-2012 09:53:59
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Ivy  schreef op: 25-10-2012 10:09:27
Je mag zeker trots op je kleine jongen zijn!  Het is ook knap dat hij het zo goed gedaan heeft.  Nieuwe situatie, veel (vreemde) mensen, zoveel emoties van volwassenen...  Jouw kind is echt een toppertje!

Heb wel met je tante te doen.  Je zult er na 40 jaar maar alleen voor staan!  Zal zeker een gemis zijn voor haar.  Toch wel fijn dat ze een sterke vrouw is.  Met pit om door te gaan en een heel lief nichtje die er zeker voor haar zal zijn, denk ik zo. 
 
Quote
RE: Ben toch wel effe boos
Alice  schreef op: 25-10-2012 10:59:07
Niet zoals ik zou willen Ivy, door de afstand. 
Kan wel bellen, mailen, foto's sturen... maar liever zou ik ook langsgaan, samen eten, wat lekkers brengen, boodschapjes doen, leuke dingen doen. Maar dat gaat gewoon niet. 
Nu zou ik nog wel een paar daagjes kunnen gaan logeren bvb, maar straks hoogzwanger of met 2 kindjes, wordt dat ook wel erg moeilijk. 
Ik hoop dat ze deze kant op verhuist, ze denkt daar in elk geval wel over na. 



 
Quote
Navigatie


Reageren op Ben toch wel effe boos
Naam
Bericht