Menu
 

Topic:

4e zwangerschap

Dikkertje-dap  schreef op: 15-10-2012 12:27:14
Ha dames,

Wij zijn nu bijna 6 weken zwanger van ons derde kindje, tussen de 1 en de tweede hebben we een miskraam gehad bij 10 weken.
Nu vind ik dat mijn buik al zo dik is, ik pas mijn broeken al bijna niet meer, de striemen staan er echt in, nu snap ik dat het mijn darmen zullen zijn en niet het kindje maar ik vind het wel lastig, hoe ga ik dit verborgen kunnen houden? Ik heb mn positiekleding maar van zolder gevist en die broeken zitten echt goddelijk 
Herkennen jullie dit? ik las op het www dat bij volgende zwamgerschappen het wel sneller opgaat zetten maar schaam me nu toch een beetje, sta je dan te pronken met je dikke darmen en 6 weken zwangerschap 
Wat zouden jullie doen??
(btw een elastiekje om de knoop gaat t m hier echt niet redden)
 
Quote
Navigatie
RE: 4e zwangerschap
Kim Mv J En B  schreef op: 15-10-2012 12:37:12
Hey dikkertje dap,

Volgens mij ben je snel zwanger geworden. Volgens mij hebben wij een blauwe maandag in 1 topic geschreven.. Gefeliciteerd meid.. Geniet ervan..

ik groeide ook zo snel. Ben ook zwanger van mijn 3de kindje. Ik heb ook al zwangerschapskleding aan vanaf een week of 8. Gewoon doen meid. Moet toch lekker zitten. Als die andere broeken knellen.
lekker wijd shirt eroverheen en niemand die het ziet!!!

 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Mitch  schreef op: 15-10-2012 12:56:49
Hier was ik niet zwanger links, en wel zwanger rechts
Heb het dan ook meteen na de eerste echo (rond 8 weken dacht ik) verteld op mijn werk (alsof het vele geren naar de wc niet een echte hint was)
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Dikkertje-dap  schreef op: 15-10-2012 13:02:31
@Kim: klopt, dit was de derde ronde vind het wel jammer dat er hier bijna geen zwangere mamas zijn die mee willen schrijven over hun zwangerschapsperikelen.
hoe ver ben jij nu?

@mitch: ah kijk, gelukkig jij had dat ook, zo'n buik als op de tweede foto heb ik nu ook, vind het wel fijn te zien dat het toch wel "normaal" is
Wij hebben volgende week een echo, dus misschien moet ik het dan inderdaad maar gewoon zeggen!

Dankjullie wel!
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Mitch  schreef op: 15-10-2012 13:11:15
Rechts was ik 5 weken zwnager, heb het toen nog heel even kunnen rekken met wijde kleding inderdaad.
Het was al wel mnsen opgevallen alleen die vonden het zo stom om te vragen hahaha.
Ik zou gewoon lekkere broeken dragen en inderdaad wat wijds aan, en dan vertellen wanneer jij eraan toe bent.
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Kim Mv J En B  schreef op: 15-10-2012 13:28:12
Heerlijk zo snel zwanger meid. Ja vind het ook erg jammer dat er geen groepjes zijn verder. Om lekker te klagen haha en gewoon je verhaal te delen.

ik ben nu 15 weken en 5 dagen zwanger. Gaat snel hoor!! Voel heel voorzichtig de baby schuppen. Heerlijk gevoel weer.. Verder gaat alles prima. En bij jou?? Hoe voel je je?? In de foto galerij heb ik een foto gezet van mij buik met 15 weken haha misschien leuk om te zien hoe "klein" mijn buikje nu is..
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Dikkertje-dap  schreef op: 15-10-2012 14:46:41
Oh kijkaan, jij bent al een eind op weg, heerlijk!! En zelfs al wat schopjes, bijzonder!! Ik kijk er ook weer naar uit!!

Ik heb eigenlijk nog nergens écht last van, vorige zwangerschappen écht 9 maanden non-stop gespuugd maar nu nog helemaal niks maakt me wel onzeker, geen zere borsten, niks, alleen die positieve testen hihi
Nou oke, wel iedere dag last van zeurende buikpijn en vooral 's avonds is dat erger, echt van die bandenpijn, als ik me te snel omdraai in bed voel je wel even je baarmoeder erachteraan zwiepen zeg maar En mn snel boller worden buik, maar dat is geen kwaaltje he, volgende week dinsdag heb ik mn eerste echo, dus ik ben erg benieuwd!!
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Dikkertje-dap  schreef op: 15-10-2012 14:47:45
@Mitch: 5 weken op die foto, zie je wel, we hadden zussen kunnen zijjn
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Melissa  schreef op: 15-10-2012 14:49:35
Ik zie de foto niet van mitch ..

Ik had er ook al zo snel last van, ben nu ietjes verder maar loop al echt in zwangerschapskleding, ik pas mijn normale kleding al sinds een week of 7 niet meer. Mijn foto van de buik van vorige week staat ook nog wel onder zwangerschap, ben nu 18 weken trouwens.
 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Anita Mv K*ay  schreef op: 15-10-2012 14:58:39
Ik heb het dus ook. 4e Zwangerschap en al bij 5-6 weken een beginnend buikje. Ondertussen ben ik 12 weken en moet toch echt eigenlijk de positiebroeken aan, maar mijn zwangerschap was geheel ongepland en onverwachts. Niemand weet het nog. Al zullen we het wel eens moeten gaan vertellen, dan kan ik eindelijk lekker zittende broeken aan,haha.


 
Quote
RE: 4e zwangerschap
Littleteddy  schreef op: 15-10-2012 15:46:56

ten eerste van harte met de zwangerschap!


Ik ben zelf 15w en 4 dagen van nummer 4 en ik herken het heel erg, ik had met 6 a 7 weken al positiekleding aan, mijn eigen broeken gingen echt niet meer dicht!


Ik heb bij de H&M 2 positie leggings gekocht en draag die nu elke dag met een leuk jurkje erboven, toen ik 10 weken was kreeg ik al de vraag of ik zwanger was, ook voel ik de kleine ook steeds duidelijker (helemaal nu ik me suf aan het hoesten ben)

 
Quote
Navigatie


Reageren op 4e zwangerschap
Naam
Bericht