Menu
 

Topic:

waar ligt dit nou aan

Joltje  schreef op: 12-10-2012 11:41:12
Pfff, ik ben net terug van het maken van een uitstrijkje. En het was weer zoooo pijnlijk. En ik hoor om mij heen alleen maar mensen zeggen dat het allemaal reuze meevalt en dat het niets voorstelt. 
Bij mij is het altijd pijnlijk...altijd! 
Ik had me de afspraak gezet bij de assistente, een vrouw, ik denk dat maakt eht misschien allemaal minder beladen. Ik heb haar ook gezegd dat ik het een afschuwelijk onderzoek vind..ze was heel lief en aardig, eendebek in brengen ging prima, maar dan, dan moeten ze gaan draaien met dat ding ( weet iemand misschien waar dit voor is) en dat doet al zo ene pijn, dat ik echt niet emer kan ontspannen. Ze had het erover dat mijn baarmoedermond erg ver naar achteren ligt en de baarmoeder gekantleld, dus ze heeft de baarmoedermond niet gezien, maar heeft op de gok het uitstrijkje gemaakt. 
Nu moeten we hopen dat er genoeg cellen opzitten, anders mag ik nog een keer, maar ik schaamde me zo toen ik wegging.....waarom is het bij anderen pijnloos en bij mij zo pijnlijk......
 
Quote
Navigatie
RE: waar ligt dit nou aan
Lau  schreef op: 12-10-2012 11:42:29
Ik vond de eenbek juist altijd heel erg, 
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Joltje  schreef op: 12-10-2012 11:43:32
het inbrengen ging goed, maar dan draait ze met die eendenbek en dat doet dan zo een pijn.....ik snap eigenlijk niet goed waarom ze daar mee moeten draaien.....
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Jolijn  schreef op: 12-10-2012 11:50:31
bij mij ook heel pijnlijk, door dat draaien. Toen ze dat de eerste keer niet deed kon ik idd terugkomen voor een nieuwe.
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Esthermv2  schreef op: 12-10-2012 12:04:22
Ze draait toch niet met de eendebek? Ze draait met zo'n schrapertje....tenminste, dat is mijn ervaring.
Ik vind t helemaal niet pijnlijk....Vervelend voor je zeg!
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Dikkertje-dap  schreef op: 12-10-2012 12:29:55
Ik ben pas geleden ook voor een uitstrijkje geweest en kon het toch ook niet als prettig beschrijven hoor, kreeg toch echt wel even een rood hoofd van t adem inhouden van de pijn..
Voel je niet vreemd, iedereen beleefd dingen op een andere manier, en hier en daar zitten we toch wat anders in elkaar.. dat maakt ons mensen ook zo intressant, we zijn allemaal anders
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Kyla  schreef op: 12-10-2012 12:39:45
Hier ook enorme pijn bij het schrapen, ik schrok er de eerste keer van, iedereen zegt namelijk dat je er nauwelijks iets van voelt. Eendenbek heb ik juist helemaal geen problemen mee. Ik moest het uitstrijkje overigens ook opnieuw laten doen.
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Dasejomi  schreef op: 12-10-2012 12:42:52
Wij brengen de eendenbek scheef in zeg maar, want anders moet hij er gelijk breed in.
Daarna word hij dus een stukje gedraaid, om de bek te kunnen openen. De binnenkant van de vagina is normaal gesproken erg soepel, en kan dat makkelijk hebben.
Met het eruit halen, gaat hij er ook weer scheef uit.

 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
S@ssefr@s  schreef op: 12-10-2012 12:56:38
Nou, bij mij doet het ook pijn hoor, vooral dat draaien, pfffff. Had ik de laatste keer ook nog 1 dr bij die mee wilde kijken waardoor alles nog langer duurde, doe ik dus ook niet meer.
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Mitch  schreef op: 12-10-2012 12:59:47
Nou echt lekker vind ik het ook niet nee.
Onze dochtersassistente had een soort plasticken eendenbek, moet zeggen dat die een stuk minder vervelend is dan die ijzeren op de een of andere manier.
Dat schrapen vond ik een rotgevoel.

Maar als je echt pijn heb steeds dan ben je waarschijnlijk gewoon erg gevoelig van onder, dat is op andere momenten wel fijn ;-) alleen op dit soort momenten vreselijk!
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Jen9  schreef op: 12-10-2012 20:22:35
Ik vind t zo vrouw-onterend, dat soort onderzoeken.. moet altijd een beetje huilen na afloop, van gene...
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Anna28  schreef op: 12-10-2012 20:28:01
Hier ook altijd pijn hoor.... zelfs zoveel angst inmiddels dat ik helemaal niet meer ga  Heb al 3x oproep gehad maar kan me er nog steeds niet toe zetten. 

Bij mij heeft het te maken met traumatische ervaringen rondom mijn bevalling. Echt met tangen naar binnen om de baarmoedermond naar voren te trekken. Veel bloed, erg veel paniek en pijn. 
Ik heb een erg achterliggende baarmoedermond en de huisarts en assistentes kunnen daar nooit echt bij. 

De enigen die ik vertrouw zijn de artsen van de fertiliteit in het ziekenhuis. In ons medische traject moest ik maandenlang 4-8x per maand een uitstrijkje. Maar zij zijn zo kundig dat je het amper merkt. Ding erin, staafje: hups klaar. Plus dat je goed in de beugels ligt (gynaecologische stoel)
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Vikki  schreef op: 12-10-2012 20:31:52
O wat vervelend dat er zoveel zijn bij wie het pijn doet. Ik heb echt nergens last van. Dat schrapen voel ik wel maar het is niet pijnlijk.
Ja echt gemakkelijk is het inderdaad niet, ik zet mijn verstand op nul en hoop altijd maar dat het snel voorbij is.
Ik hoop dat je niet nog een keer moet.
 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Jo  schreef op: 12-10-2012 20:33:11
Bij mij deed het ook enorm pijn, en schoot de eendebek er weer uit ook nog.
Ik heb een misbruik verleden en de pijn vind ik naar maar dat is te doen, alleen wat jij ook zegt Jen ik geneer me rot en voel me ook enorm kwetsbaar zeg maar, moeilijk uitleggen.
Maar gelukkig was het de 1e keer goed en hoefde hij niet over.

 
Quote
RE: waar ligt dit nou aan
Loesje  schreef op: 09-04-2016 12:42:28
dat heeft ermee te maken dat ke baarmoedermond dan iets scheef ligt, dat heb ik ook. Ze moeten dan met die eendenbek draaien om de baarmoedermond wel te vinden. En ja dat draaien om te zoeken is echt niet fijn! Wat oa helpt is dat je zo min mogelijk ontlasting in je darmen hebt, de kans is groot dat dit tijdens het draaien ook iets geraakt wordt. En ook dat is heen pretje kan ik je vertellen. Maar ontspannen is wel de truc.... Hoe lastig ook 😉
 
Quote
Navigatie


Reageren op waar ligt dit nou aan
Naam
Bericht