Menu
 

Topic:

32 weken zwanger en rust.

Mamavaneenprinsesje  schreef op: 02-10-2012 11:19:35
Hey meiden,

Ik ben afgelopen donderdag opgenomen in het ziekenhuis omdat mn baarmoedermond van 4,5 cm naar 1,5 cm is gegaan in 3 weken tijd.Dat in combinatie met mijn vorige zwangerschap waar dat gebeurde met 27 weken.Ik heb weeenremmers gekregen en 2 longrijpings injecties.En ben zondagavond gelukkig ontslagen uit het ziekenhuis met het advies om heel erg rustig aan te doen.
Maarja ik heb er nog eentje van 4 jaar die naar school moet.Dat kon ik dan wel doen volgens de dokter en voor de rest heel goed luisteren naar mn lichaam.

Volgens de gyn ga ik deze zwangerschap ook niet uitlopen.Mn eerste is bij 35.4 weken geboren dus ik hoop in ieder geval dat te halen.

Maar nu....In mn hoofd wordt ik gek omdat ik mn lichaam dus niet onder controle hebt.Dus nu wil ik lijstjes maken.Lijstje voor mijn ziekenhuis tas,lijstje voor de baby's ziekenhuistas,lijstje voor mn dochters logeertas.Lijstje wat voor boodschappen ik normaal doe voor mn vriend.Ik wil voorkoken en invriezen zodat het makkelijker is voor mn vriend thuis.Ik word moe van mezelf maar dit is het enige waar ik zelf nog een beetje vat op heb voor mijn gevoel.

Dus meiden....Jullie persoonlijke lijstjes wat jullie erg handig vonden.We hebben gister kleine babykleertjes gekocht en die hangen nu te drogen dus ik wil morgen denk ik mijn tas en baby's tas gaan inpakken.

Tips voor gerechten om in te vriezen ook welkom!Ik bedoel als ik pastasaus invries hoeft mn vriend alleen nog maar pasta te koken.Dat soort dingen.

Het klinkt misschien nogal overdreven maar ik wordt er zelf wel rustiger van.Bij de eerste was het zo chaotisch en nu hebben we nog een dochter erbij natuurlijk.

nou sorry voor mn gekakel maar je moet wat als je niet zoveel mag 


 
Quote
Navigatie
RE: 32 weken zwanger en rust.
Dianemvlisa  schreef op: 02-10-2012 11:26:17
pppff, ik ben ook te vroeg bevallen en had helemaal nog niets klaar....

ik zou alvast een tas voor je dochter klaar zetten, en een tas om naar t  ziekenhuis te gaan, en dat koken...tja, kan ie niet een paar dagen zelf voor t eten zorgen? daar zou ik me echt niet druk over maken!
 
Quote
RE: 32 weken zwanger en rust.
Inky69  schreef op: 02-10-2012 11:28:28
Haha, ik lees dat je rust moet houden, maar je bent nogal wat van plan....
Ik had geen lijstje, wel alvast een tas voor de kids klaargemaakt en een tas voor mijzelf maar meer niet.
 
Quote
RE: 32 weken zwanger en rust.
Mamavaneenprinsesje  schreef op: 02-10-2012 11:31:01
ja hij kan zeker zelf voor het eten zorgen.dat heeft ie afgelopen dagen ook gedaan.alleen mijn dochter heeft er veel last van gehad dat ik weg was en dat uitte zich in driftbuien en dat soort dingen.En daar gaat ie ook heel goed mee om.Beter dan ik soms.Maar ik heb liever dat ie aandacht aan haar geeft dan dat ie staat te koken.En een weekje simpel eten is niet zo erg maar je weet gewoon niet hoe het gaat lopen.

En hij heeft ook de zorgen over mij en de baby erbij.Vind dat erg vervelend.Ook al hoor je hem niet en toen ik thuis kwam was alles gewassen en gestreken in de kasten.Dus hij is niet een man die niks doet of wil doen.
Integendeel,hij wil geen hulp,geen hulp van mn beste vriendin of iets.Schoonouders zien we niet en ik heb alleen mn vader nog.Dus veel hulp in de omgeving hebben we niet.
Dus ik zou het voor hem ook gewoon iets makkelijker willen maken.
 
Quote
RE: 32 weken zwanger en rust.
Mamavaneenprinsesje  schreef op: 02-10-2012 11:32:12
ja dit is een beetje dubbel he haha!Rust en dan dit allemaal denken.Maar we koken het wel samen hoor.Vind het fijn om te weten dat het geregeld is.
 
Quote
RE: 32 weken zwanger en rust.
Mafkees  schreef op: 02-10-2012 20:14:16
ik snap wel dat dit soort dingen je rust gaan geven. probeer zelf idd lijstjes te maken, dan krijg je al rust in je hoofd.

uhm...je kan een grote pan nasi maken en daarna invriezen
zelfde voor boerenkool, hutspot oid
pastasaus is een idee

verder de voorraad even flink aanvullen dat ie in de basis zaken niet mis grijpt (wc papier, wasmiddel, koffie, frisdrank, etc)

je tas inpakken kan ook geen kwaad.

succes ermee! nog even volhouden!
 
Quote
Navigatie


Reageren op 32 weken zwanger en rust.
Naam
Bericht