Menu
 

Topic:

Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?

Jantjemv3  schreef op: 07-12-2011 09:29:55
Ik ben in april uitgerekend van ons derde ventje, en de oudste gaat in januari voor het eerst naar school. Nu willen we (vooral voor hem) wel graag op vakantie in de zomer. Maar is dat wel haalbaar met zo'n klein babietje? Het liefst ga ik naar een kant en klare tent niet te ver weg, maar wel met een beetje warmte. Heeft iemand tips? Of is een stacaravan toch beter? Zucht. Straks slaapt er helemaal niemand doordat de kids elkaar wakker houden?
Ik heb nu al stress. Maar er zijn hier vast heel veel mama's met ervaring!!
 
Quote
Navigatie
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Dicha  schreef op: 07-12-2011 10:23:00
Ik zou gaan voor een stacaravan, dat is toch wat meer luxe.
En maak je geen zorgen over elkaar uit de slaap houden, met een klein beetje mazzel heb je mooi weer en zijn de kinderen de hele dag in de buitenlucht.
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Bepje  schreef op: 07-12-2011 10:42:13
Natuurlijk kun je op vakantie met een kleintje. Als je het niet te moeilijk wil kun je idd naar een stacaravan of huisje gaan.
Alleen begrijp ik niet waarom je gaat als je er zo`n stress van hebt. Dan is het het toch niet waard ? Voor je oudste hoef je het ook echt niet te doen. Een paar dagjes uit is ook heel leuk. Door werkzaamheden kunnen wij in de zomer niet op vakantie en zijn in de afgelopen jaren een paar keer een paar dagen geweest, ik vind echt niet dat we onze kinderen tekort doen daardoor. Wel hebben we een dierentuinabonnement, het hele jaar door gaan we er heen en dat bevalt heel goed.
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Bianca29  schreef op: 07-12-2011 13:02:13
wij zijn dit jaar op vakantie geweest met onze 3 maanden oude zoon.
hij sliep naast ons bed in de kinderwagenbak ,ging perfect.
geloof me van die kleine heb je geen last die neem je overal in de wagen zo mee naar toe en slapen is hier totaal geen probleem geweest met die kleintjes.
die slapen vanzelf wel na alle indrukken.
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Mamav2zoons  schreef op: 07-12-2011 13:53:06
ik had het vorig jaar, mijn jongste is van mei en de oudste is in okt 3 geworden
wij hadden zoiets van we zien wel of we gaan dan pakken we wel een last minute bij center parcs ofzo maar mijn jongste was en is niet zo makkelijk dus zijn we niet gegaan
wij hebben een abo op de efteling daar zijn we elke week zeker 2a3 x geweest en de dierentuin zwembad ook
ik ben niet altijd meegeweest met mn jongste
maar mijn zoon heeft wel een superleuke vakantie gehad
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Int  schreef op: 07-12-2011 16:22:08
Joh, met zo'n kleintje kamperen is juist super. Op een camping kan je juist lekker je eigen ding doen, je eigen ritme, zelf eten koken zodat je niet naar restaurants hoeft. In een kant en klare tent gaat dat prima hoor. Staat al lekker een campingbedje klaar.

De eerste keer kamperen was onze oudste 5 maanden, dat was zelfs gewoon met onze eigen tent. En toen onze jongste bijna 10 weken was zijn we zelfs naar curcacao geweest. Ik vond het juist makkelijk als ze zo klein zijn, dan zit je nog niet met ander eten enzo, dan krijgen ze toch alleen maar de fles of borst.

In een stacaravan heb je eigen douche en wc als voordeel. In een tent vind ik de leefruimte wat ruimen. Maar goed, dat is persoonlijk natuurlijk!
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Anoniem  schreef op: 09-12-2011 15:40:55
Wij gingen op die leeftijd nog niet kamperem, zijn bij beide kids het 1e jaar lekker naar centerparcs geweest. Lekker warm zwemmen en wandelen op het park en de oudste lekker veel spelen buiten of binnen in de speeltuin. Ook roompot parken zijn zeker last-minute dan nog prima te doen. Het jaar erop gingen we wel weer in de tent. Vond een huisje/stacaravan makkelijker met huilen. Als ik naast een tent staat waarbij het babietje elke drie uur huilend wakker wordt dan henb ik ook gebroeken nachten dus dat zou ik niet fijn vinden. Zelf wil ik ook niet dat mijn kids overlast bezorgen, dus hier pas in een tent als ze snachts niet meer huilden. Tot die tijd vond ik iets met vaste muren wel lekkerder, kunnen ze ook nog eens 5 minuten huilen voordat de hele camping wakker is..
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Esther  schreef op: 14-12-2011 07:15:57
Mijn kids slapen op de camping enorm goed!! Zijn ook vanaf kleins af aan meegegaan.........die buitenlucht doet wonderen!
 
Quote
RE: Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Anoniem  schreef op: 15-12-2011 19:47:31
Wij zijn toen ons zoontje 3 maanden was naar Frankrijk gegaan, in een stacaravan. Ging prima!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zomervakantie, jongste 3 maanden. Tips?
Naam
Bericht