Menu
 

Topic:

project X rage

Boterbloem  schreef op: 30-09-2012 07:34:22
Moet eerlijk zeggen dat ik er al best wel klaar mee ben hoor, met die project X dingen. Gister extra inzet in Amersfoort, maar bleek hier in de buurt ook 1 opgeroepen te zijn en hier zag je dus ook alle politie staan. Wat een zonde van al het geld en alle inzet elke keer. Ze meoten wel inzetten om ellende te voorkomen, maar het is maar afwachten of het nodig is. Ondertussen rolt het geld wel. Iets wat we nu zo niet kunnen gebruiken.

Hoop maar dat het snel een beetje overwaait, en dan wil de jeugd nog beweren dat films ze niet beinvloeden  jaaaaaaaaaaaaaaaaaja
 
Quote
Navigatie
RE: project X rage
Kim Mv J En B  schreef op: 30-09-2012 08:47:33
Hoi Boterbloem.

Hier in Amershoort was het idd heftig ingezet gister. 12 ME bussen, 6 wagens met paardentrailers en zeker 8 arrestantenbusjes om nog maar niet te spreken over de motoren en normale auto's die waren ingezet. En dat is wat wij tegen kwamen onderweg naar de bioscoop. Waarschijnlijk nog veel meer geweest.

ben blij dat ze het zo serieus oppakte maar het lijkt idd weer een hype pffff... Die arme merthe heeft heel wat los gemaakt hier in Nederland!!
 
Quote
RE: project X rage
Mamavan2meiden  schreef op: 30-09-2012 08:49:19
jeetje ik heb helemaal niks gehoord wat is er hier in amersfoort gebeurt dan
 
Quote
RE: project X rage
Debbel79  schreef op: 30-09-2012 08:51:21
ja, ik  ind het echt heel erg dat zoeits gebeurt. als mijn kinderen ooit met zoiets meedoen, hebben ze een groot probleem, dat kan ik je wel vertellen!

ik ben eergister in arnhem 2x aangehouden, 1x met arnhem binnenrijden, en 10 minuten later met arnhem aan de andere kant weer uitrijden.

dus gelukkig wel goede controle
 
Quote
RE: project X rage
Marie8  schreef op: 30-09-2012 09:21:51
Ik ben meestal helemaal geen voorstander van dingen roepen xoals hard aanpakken. Maar in dit geval ben ik het ook erg moe en wordt het tijd dat er consequenties zitten aan dat opruien. Kost idd bakken met geld ook nog.
 
Quote
RE: project X rage
Annikamv3  schreef op: 30-09-2012 09:34:22
nou ben er ook klaar mee.
Mijn man was in amersfoort zat op 1 van de arrestanten bussen en ze hebben zich kapot verveelt.

Hij is gistermiddag om 3 uur begonnen en om 2 uur vanacht was hij thuis om vanmorgen om 8 uur weer de deur uit te gaan.

dus van mij mag het ook ophouden.

En hopelijk volgend weekend dat ie dan wel vrij is want dan zijn Senna en ik jarig.

Helaas word het ook door de media behoorlijk opgejut.
 
Quote
RE: project X rage
Tanja1981  schreef op: 30-09-2012 09:38:54
juist als de media er niet zo ophef over maakt dan krijgen de jeugt er niks van mee en dan zal het lang niet meer zo erg zijn.

en idd als mijn kinderen dit later doen hebben ze idd ook een echt probleem. ik breng ze zelf weg.

ik maak me hier zo boos om.

gewoon onnodig dingen kapot maken
 
Quote
RE: project X rage
Laura73  schreef op: 30-09-2012 11:00:00
Als de media het niet benoemt hou je het zelfde want de oproepen via sociale media en sms en ping en whatsapp gaan gewoon door,dat kun je niet voorkomen.
 
Quote
RE: project X rage
Boterbloem  schreef op: 30-09-2012 13:31:53
Die hier een dorp verderop ging idd gewoon via hyves en facebook, verder geen enkele aandacht aan besteed. Gelukkig heb je dan een aantal verstandige mensen die het doorbrieven waardoor de kans dat het goed afloopt vergroot wordt, maar veel wordt stiekem gedaan. 

Mijn man zit met een beginnende longontsteking thuis, vanaf morgen weer aan het werk, maar idd, iedereen wordt elke keer (terecht) opgetrommeld, maar daar moeten straks ook weer vrije uren tegenover staan die weer opgevult moeten worden met het tekort aan agenten wat is is ;-) Hoop echt dat het snel ophoud. Daarbij is het natuurlijk oersaai om urenlang ergens te moeten staan zonder dat er iets gebeurd terwijl je ook nuttige dingen had kunnen doen, alleen kun je het risico niet nemen pas op het moment zelf wat te doen.

Lastig hoor!
 
Quote
RE: project X rage
Boterbloem  schreef op: 30-09-2012 13:32:27
En ik ken de film niet, maar snap opzich het leuke eraan wel als ik me verplaats in de hoofden van jongeren. Alleen pfff wat een geld elke keer!
 
Quote
RE: project X rage
Annikamv3  schreef op: 30-09-2012 14:20:43
Gelukkig is er niks gebeurt maar had natuurlijk ook anders kunnen zijn.
De agenten willen natuurlijk niet dat het uit de hand loopt enzo maar kreeg niet de indruk vanmorgen dat ze echt nodig waren in Amersfoort 
 
Quote
RE: project X rage
Myself  schreef op: 30-09-2012 14:51:13

Ik vind het een belachelijke, misselijkmakende rage!
Neem nou vorige week, hoe misselijk kan je zijn?
Heb je er nou echt lol in dat het meisje heeft moeten vluchten ipv dat ze een leuk verjaardagsfeest heeft gehad?

Nee, ik kan er echt niet bij dat zoiets lollig is.

 
Quote
RE: project X rage
Mamalu  schreef op: 30-09-2012 17:49:20
De film zelf was gebaseerd op een facebookfeestje dat helemaal fout was gelopen... de film heeft dus niet een hoop volk op ideeën gebracht, maar andersom. Ok, in de film loopt het wel erg fout, maar zelf zonder zo'n film zijn jongeren dom genoeg voor zulke acties hoor.
 
Quote
Navigatie


Reageren op project X rage
Naam
Bericht