Menu
 

Topic:

Prijzencircus V&D

Sabrah  schreef op: 27-09-2012 21:40:07
Zo sneu, we waren vanavond naar het prijzencircus van de V&D om te kijken voor jassen. We hebben een hele gave winterjas voor Colin gepast van Twinlife. Deze was er in 2 kleuren en dan zul je net zien dat de kleur die hij wil niet in zijn maat hing. Dus de verkoopster zegt dan kun je deze op de site bestellen. We komen thuis en ik moest meteen van hem de mooie jas bestellen....staat hij helemaal niet op de site! Je had dat koppie van 'm moeten zien....Ik ga denk ik maar eens naar de V&D filialen in de andere steden maar bellen. Dnek alleen niet dat ik ze zo gek krijg om te kijken of de maat er hangt...maar ja, niet geschoten is altijd mis.
 
Quote
Navigatie
RE: Prijzencircus V&D
Debbel79  schreef op: 27-09-2012 22:05:02
hoezo niet? ik neem aan dat ze gewoon gaan kijken hoor. dat vind ik niet meer dan normaal. ik weet niet of C&A een klantenservice heeft? want die grote ketens kunnen in de computer vaak ook zien welke winkel hem nog wel heeft. als ze geen klantenservice hebben kunnen d winkels zelf wel kijken in de pc hoor, wie hem nog wel heeft. en ze kunnen denk ik ook wel bellen of ze hem naar hun willen sturen.

succes!!
 
Quote
RE: Prijzencircus V&D
Inky69  schreef op: 27-09-2012 22:06:26
Ik heb dinsdag al voor prijzencircus prijzen online kunnen bestellen.....klopt ook niet eigenlijk
 
Quote
RE: Prijzencircus V&D
Kaasje  schreef op: 27-09-2012 22:18:27
Gewoon doen hoor!

Ik stond vanavond in de H&M en een mevr wilde een cobertje in een andere kleur en toen gingen ze ook bellen naar een ander filiaal...

Denk wel dat ze voor je kijken hoor...

Was het een prijzencircus aanbieding? Want je kunt ook gelijk uit de folder bestellen he? Dat staat wel ergens op de site... misschien kun je dat nog proberen?
 
Quote
RE: Prijzencircus V&D
Sabrah  schreef op: 27-09-2012 23:39:22
Uit de folder bestellen op de site gaat helaas niet. Hij geeft dan aan dat het artikel niet vooradig is. Heb ik al geprobeerd  Ik ga morgen maar gewoon een belronde houden. En anders kijk ik of ik tijd heb om weer hier naar het filiaal te gaan en laat ik ze daar even bellen. Zoekt misschien makkelijk als ze het artikelnummer  hebben. Erg he, er zijn genoeg leuke jassen maar als je een jas niet kunt krijgen dan is hij nog veeeeel leuker, en dan moet je 'm gewoon hebben.....

 
Quote
RE: Prijzencircus V&D
Jomi  schreef op: 28-09-2012 06:28:04
Ik heb dinsdag al online wunterjassen besteld van het prijzencircus, online kon dus eerder dan in de winkel.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Prijzencircus V&D
Naam
Bericht